|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
11.12.2008 15:29:58   
mama_milchy
pupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prinesi nam same dobre novice, držimo pesti zate
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nobady, dobrodošla; kr veselo se pridruži k klepetu; včasih res da trosimo same neumnosti ampak znamo bit tudi resne; drži spps? ti naloži slikico v album in jo pol sem kopiraj, če ne pa je naša učiteljica spps vedno pripravljena pomagat, samo vprašaj.

grahec, kot zgleda tudi mene ne bo; če bi blo kje bližje, bi Žigo pustila v varstvu ampak takega ne morem pustit; jamra da ga trebušček boli, vročina je sicer 37,5 ampak po moje bo zrasla še, ker samo pije, kosilo pa je kr preskoču. mene pa špika v levem ušesu user posted image  boli za popiuser posted image ; bomo vidli kaj se bo iz tega razvilo.

Najaa, poročaj kako je s Tijo; eno user posted image  zanjo, da ni nič hujšega.

evo, midva z možekom sva pokosilala, zdaj se pa fanta na kavču stiskata; še malo pa gre možek v nočno in bova z Žigijem sama doma

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 526
11.12.2008 15:33:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prinesi nam same dobre novice, držimo pesti zate
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nobady, dobrodošla; kr veselo se pridruži k klepetu; včasih res da trosimo same neumnosti ampak znamo bit tudi resne; drži spps? ti naloži slikico v album in jo pol sem kopiraj, če ne pa je naša učiteljica spps vedno pripravljena pomagat, samo vprašaj.

grahec, kot zgleda tudi mene ne bo; če bi blo kje bližje, bi Žigo pustila v varstvu ampak takega ne morem pustit; jamra da ga trebušček boli, vročina je sicer 37,5 ampak po moje bo zrasla še, ker samo pije, kosilo pa je kr preskoču. mene pa špika v levem ušesu user posted image  boli za popiuser posted image ; bomo vidli kaj se bo iz tega razvilo.

Najaa, poročaj kako je s Tijo; eno user posted image  zanjo, da ni nič hujšega.

evo, midva z možekom sva pokosilala, zdaj se pa fanta na kavču stiskata; še malo pa gre možek v nočno in bova z Žigijem sama doma
tako je-ko smo ok,se mal pohecamo,ko je pa treba kaj resnega napisat,nam pa tud mislim,da uspevauser posted image user posted image user posted image
Nobady,res,da si trenutno najmlajša med nami- naj te ne bo strah,da smo "stare koke"user posted image user posted image user posted image ,mlade smo včasih tud me bileuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 527
11.12.2008 15:36:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe jst sm prrajt cela nervozna čakam da bo ura pol štirih da grem iz bajte jeiiiiiiiiiiiii po 10 dneh sm oblečena jeiiiiiiiiiiii

držte mi pesti prosim, pa če bote dobr držale vam ne bom več težila skoz hahaahaha, mal manj obljubim user posted image user posted image user posted image sam da mi ne bo spet treba ležat 24 ur na dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image ! Poročaj!

se podpišem pod to!!! Držim pesti močnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 528
11.12.2008 15:38:52   
spps
nič,zdaj pa tud jaz grem za nekaj časa stran od RR,da boste še ostale imele prostot kaj za napisatuser posted image user posted image user posted image  moram it mal našo jezit,da ne bo pozabla kak je mati lahk tečnauser posted image user posted image user posted image user posted image ž

vi pa lepo pišite,da bomo lahk zvečer spet kakšno debato zarezaleuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 529
11.12.2008 15:39:59   
KOKICA32
JAz tudi grem počasi domov...po tem nalivu user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 530
11.12.2008 15:40:24   
mama_milchy
spps, čisto prav je da se tudi me malo sprostimo in nasmejemo; ko so pa resna vprašanja postavljeno, padajo tudi resno odgovori.....

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 531
11.12.2008 15:48:57   
felix7
punce, eno vprašanje: kaj sploh pomenijo te pikapolonice? a to je za srečo?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 532
11.12.2008 16:06:02   
felix7
kaj, ste vse kuhat šle?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 533
11.12.2008 16:32:53   
NoBady
to glede teh pikapolonic tut men ni jasn ampak mislm da je za srečo ja... kokrkol že, tut js držim pesti za pupa7, sej ne vem za kaj se gre točn, ampak že to je velik da se je oblekla, da ni v pižamiuser posted image

ko pa sem že ravnoo pri oblačilih.... sm si kupla ene kavbojke v H&M-u pa so tak trde, da ko mam te kavbojke oblečene, se sploh prepognt ne morm... tko da sem večino časa ( razn kadarl grem k zdravniku) kr lepo v trenerki...   kak ste pa ve kej s tem? js se sicer ne sekiram če sm v trenerki,. ker sem zdej tk doma skos, nikjer ne delam...če bi bla pa na šihtu bi pa vrjetn mogla celo garderobo zamenat...

am...upam da ne utrujam prveče  z vpšrašanji, sam sm se še dva spomnla...

1. a hodte ve v šolo za starše ? men G. ni še nč rekla, sam razmišlam da bi pa že bil čas kej pogledat it to, kk to zgleda...

2. a je katera mogoče seznanjena kko je z očetovskim dopustom, če ma oče s.p.? to si pol kr sam vrjetn frej zrizhta al kko...sm že gledala mal po netu pa nisem nč zasledila...

no...se tipkamo :)

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 534
11.12.2008 16:34:37   
Grahec
Ja, jaz sem kuhala pa papacala, zdaj pa mal čekiram tu, pa TV spored moram na netu pogledat, če bo kaj pametnega, potem pa grem se na kavč zleknit, da želodček premelje kosilo.
Pikapoke so pa za srečo, tako je!user posted image user posted image user posted image  za vse!

NoBody jaz še ne hodim v materinsko, bom šla januarja, ene punce pa že hodijo, ja. Počasi bo kar ta pravi čas, priporočajo nekako v 7 mesecu.
Glede očetovskega dopusta je pa tako, da tud za sp velja enaka zakonodaja (na netu poglej strani CSD Šiška je kar OK tam napisano, kako se uveljavlja...), le sam mora zrihtat si papirje...

< Sporočilo je popravil Grahec -- 11.12.2008 16:39:29 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 535
11.12.2008 16:47:58   
lejca
Ojla... kok sm se dobr naspalauser posted image user posted image user posted image , pa najedla tud user posted image

Se pocutim kt nova...

Mam vprasanje za izkusene....a ste po porodu ,ko ste prsle domu dale otrocke spanckat v posteljico al so spali v vozicku?

Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 536
11.12.2008 16:50:10   
felix7
midva greva v MŠ januarja, niti ne vem, če ti bo G kej o tem rekla, se moraš kar sama pozanimati. Organizirajo jo običajno zdravstveni domovi in porodnišnice. No, saj je kar nekaj punc tukaj, ki so iz Celja, pa greste lahko "skupaj" user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 537
11.12.2008 16:53:31   
tasa_m
NoBady
user posted image so za srečo ja.. user posted image   Naša Pupa je bila že v bolnišnici, ker je imela popadke in ko je končno lahko šla domov je imela predpisano strogo mirovanje, tak da je revica lahko šla sam na wc.. Ampak zdaj je že bolje, upam da iz pregleda prinese same dobre novičke.. user posted image

Tudi jaz sem v večini v trenerki, ker se v tem najbolje počutim. Tud v službo sem hodla v trenerki, ker sem se tam itak mogla preoblečt.. Moj user posted image je ponavadi kar jezen name ampak men je taaakk fajn ko sem na komot, tud ko grem kam na obisk..user posted image

Jaz še ne hodim v MŠ, grem pa januarja. Sicer še ni nikjer napisano,kdaj bo se šola začela ampak bomo že našli. Je pa par punc, katere že hodijo ja..
Glede očetovskega dopusta pa ti ne znam pomagat.. žal user posted image Bo pa se ziher katera punca najdla ki ti bo povedala..

Tak, zdaj pa sem se pobarvana user posted image user posted image . Helimaša ti si tud že pobarvana, saj si imela frizera al ne?? Al sem spet zamešala z kiro drugo?? user posted image     (saj veste kak je z našim spominom zdaj,..user posted image )

KJE STE ZDAJ VSE, ko pa pridem gor pa nobene tu!!  user posted image   user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 538
11.12.2008 16:57:23   
NoBady
No sej sem razmišlala tut js da bom januarja začela hodit, k zdele bojo itak teli prazniki, tk da je najbolš januarja...sm se hotla sam prepričat, da se mi nikamor ne mudi, da je še dost cajta :)

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

midva greva v MŠ januarja, niti ne vem, če ti bo G kej o tem rekla, se moraš kar sama pozanimati. Organizirajo jo običajno zdravstveni domovi in porodnišnice. No, saj je kar nekaj punc tukaj, ki so iz Celja, pa greste lahko "skupaj" user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 539
11.12.2008 17:00:43   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

NoBady

Tudi jaz sem v večini v trenerki, ker se v tem najbolje počutim. Tud v službo sem hodla v trenerki, ker sem se tam itak mogla preoblečt.. Moj user posted image je ponavadi kar jezen name ampak men je taaakk fajn ko sem na komot, tud ko grem kam na obisk..user posted image

trenerke so ZAKON user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 540
11.12.2008 17:04:26   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

No sej sem razmišlala tut js da bom januarja začela hodit, k zdele bojo itak teli prazniki, tk da je najbolš januarja...sm se hotla sam prepričat, da se mi nikamor ne mudi, da je še dost cajta :)

sicer ne vem, kako je pri vas v CE, ampak v Grosuplju je kar precejšnja zasedenost, sem se morala že novembra prijaviti, mogoče je fajn, da se pozanimaš

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 541
11.12.2008 17:08:33   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

sicer ne vem, kako je pri vas v CE, ampak v Grosuplju je kar precejšnja zasedenost, sem se morala že novembra prijaviti, mogoče je fajn, da se pozanimaš

ne nisem jst iz CE, samo rodit bom šla v CE, ker je najbližje...G. mam pa v Laškem, tko da če bojo mel MŠ v Laškem, bom hodila v Laško... hvala pa da si omenila tole, se bom jst res pozanimala kkoo je kej s to prijavo...

< Sporočilo je popravil NoBady -- 11.12.2008 17:09:29 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.12.2008 17:12:56   
Pupa7
ZAJ PA TAK PUPE MOJE JAZ SE BOM KAR DRLA HAHAHAHAH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIMAM VEČ STROGEGA LEŽANJA, LAHKO VSE SAMO PO MALO, LAHKO SEM V DNEVNI OD KODER SE VAM TUDI JAVLJAM V ŽIVO HAHAHAHA

EDIN V SLOVENIJO PA NE MOREM ZA BOŽIČKA, PA NIČ BOM PA JUNIJA PRIŠLA V DEŽELICO NAŠO!!!

HVALA VSEM ZA PESTKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KOK SEM VESEEEEEELLLLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se nebom preveč drla da sem se zredla ko pujsika in pišete +10 kg naslednji pregled 29.12. še kaj?

zdaj vam bom težila iz dnevne ko internet boljš dela hahahahah

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 543
11.12.2008 17:14:15   
felix7
bravo, pupa, sej tko dobre novice pa moraš "na glas" povedat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.12.2008 17:15:39   
NoBady

ZAJ PA TAK PUPE MOJE JAZ SE BOM KAR DRLA HAHAHAHAH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIMAM VEČ STROGEGA LEŽANJA, LAHKO VSE SAMO PO MALO, LAHKO SEM V DNEVNI OD KODER SE VAM TUDI JAVLJAM V ŽIVO HAHAHAHA

EDIN V SLOVENIJO PA NE MOREM ZA BOŽIČKA, PA NIČ BOM PA JUNIJA PRIŠLA V DEŽELICO NAŠO!!!

HVALA VSEM ZA PESTKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KOK SEM VESEEEEEELLLLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se nebom preveč drla da sem se zredla ko pujsika in pišete +10 kg naslednji pregled 29.12. še kaj?

DOBRODOŠLA... sem vesela da je vse uredu, naj bo tako še naprej... sam da ne boš zdej preveč vesela pa hotla kej preveč delat...še vseen počivi, pust se, naj te razvajajo :P

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.12.2008 17:17:31   
Pupa7

DOBRODOŠLA... sem vesela da je vse uredu, naj bo tako še naprej... sam da ne boš zdej preveč vesela pa hotla kej preveč delat...še vseen počivi, pust se, naj te razvajajo :P

hvala vidm da si se že aklimatizirala na našem forumu jeiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image kok fajn user posted image user posted image user posted image user posted image
itak mislm dalje počivat, sam da mi ni treba bit 24 ur v postl pa sm srečna ko radio user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 546
11.12.2008 17:29:33   
Tejči H
Ojla souser posted image !
Kako ste pridne, ste že na 3 delu. Jaz če bi imela na razpolago računalnik vsak dan bi tud jaz
kj več napisala, sam ni moj računalnik pa se vsake toliko časa prišvercam gor.

Včeraj sem opravila pregled. Sm spila tisto sladko vodo na eks, da je šlo vse na enkrat mim.

Zdj imam pregled 7.1.09, od vsega začetka nosečnosti sem se zredila za 5 kg.

Lepo se imejte pa se slišimo.

Lp, Tejči

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 547
11.12.2008 17:39:46   
tasa_m
Pupa JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa si mela pravico, da se dereš, zdaj pa le malo z bolj mirnega. Me kr uhe bolijo od totega tvojega dretja.. user posted image user posted image user posted image

So pomagale naše pesti ha, pa vse pikapoke..user posted image

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 548
11.12.2008 17:42:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ojla... kok sm se dobr naspalauser posted image user posted image user posted image , pa najedla tud user posted image

Se pocutim kt nova...

Mam vprasanje za izkusene....a ste po porodu ,ko ste prsle domu dale otrocke spanckat v posteljico al so spali v vozicku?

Lejca

v posteljiciuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 549
11.12.2008 17:45:30   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image supercauser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ne bo tolk  več iz msnja metalouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?