|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
11.12.2008 19:02:07   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

o čebelca, kako tvoj pritisk? al že ješ tablete ko bonbončke ??? user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ne, da si se umirila še posebi zdej ko ti bojo podaljšal bolniško, pa ko si se deca znebila user posted image user posted image user posted image user posted image da ti loh zdej me delamo družbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o user posted image pritisk je zdaj soliden - okrog 125/80. tabletke pa jem ja. joj, še dobro da si me spomnila - moram zdaj takoj vzet, preden pozabim.... ko mam spomin ko kaka cedilka za testenine user posted image user posted image user posted image
dedca sem se pa tudi znebila ja... tak da me prosim animirajte, da mi ne bo dolgčas

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 576
11.12.2008 19:09:54   
tasa_m
jaz sem že tu...sva šle z mamo malo na sprehod..sem pridna ratala.user posted image
terapijo sem očitno zamudila ampak nič zato, bom jutri nadoknadla..user posted image ,..če ne ju3 pa med wikendom. Takrat bom mela pa samogovore..user posted image

MalaČebelica
bla sem z Persido na kavidi pa še v Mb. sva z mamo šle malo zapravljat. Enkrat ne za user posted image ampak za naju..končno sem na vrsto tud jaz prišla..user posted image Danes sem bolj leteča ja..malo tu,malo tam,..

Najaa upam, da se Tija čimprej pozdravi. Bom močno pesti držala, da bo čimprej spet zdrava. Te uhe so pravi user posted image ja,..lastne izkušnje..user posted image
mama_milchy jaz nisem pisala voščilnic in jih tud nimam namena. Bom poslala kar elektronske, so cenejše..user posted image Bomo drugo leto ko bomo meli pupo že doma..

Kje pa je danes YASSY?? Se je oglasla kaj??

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 11.12.2008 19:11:36 >

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 577
11.12.2008 19:10:57   
Anonimen
Sem nazaj od G. Dobila pikico v rito ob strani. Mejčkn boli, ni pa sile. Naslednji pregled sem prestavila iz 30.12. na nov datum 7.1., tako da lahko popravite. user posted image

NoBady - Dobrodošla!

Srečanje 12.12. - No, pol kolikor vidim zopet ne bo nič iz tega... sam tolk, da vem, da ne bom edina "sanjala" po Koloseju. user posted image

Najaa - En koš zdravja Tiji.

To je to, pa se slišimo v ndeljo, ponedeljek. Čez vikend mislim, da ne bo časa za računalnik.

(odgovor članu MalaČebelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
11.12.2008 19:17:15   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz sem že tu...sva šle z mamo malo na sprehod..sem pridna ratala.user posted image
terapijo sem očitno zamudila ampak nič zato, bom jutri nadoknadla..user posted image ,..če ne ju3 pa med wikendom. Takrat bom mela pa samogovore..user posted image

MalaČebelica
bla sem z Persido na kavidi pa še v Mb. sva z mamo šle malo zapravljat. Enkrat ne za user posted image ampak za naju..končno sem na vrsto tud jaz prišla..user posted image Danes sem bolj leteča ja..malo tu,malo tam,..

Najaa upam, da se Tija čimprej pozdravi. Bom močno pesti držala, da bo čimprej spet zdrava. Te uhe so pravi user posted image ja,..lastne izkušnje..user posted image
mama_milchy jaz nisem pisala voščilnic in jih tud nimam namena. Bom poslala kar elektronske, so cenejše..user posted image Bomo drugo leto ko bomo meli pupo že doma..

Kje pa je danes YASSY?? Se je oglasla kaj??

kaj tasa ti bi zdej rada mela posebne privat terapije, ti skupinska ne zaleže al kako hahahah user posted image user posted image user posted image

yassy je ok, je javla ... vse ostalo bo že sama povedala podrobnosti .. ma pa tko jutri pregled v bolnici, tko da jaz že zdaj držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 579
11.12.2008 19:17:35   
MalaČebelica
čujte babe, jaz sem razmišljala.... jaz zadnje čase pojem ooogrooomno mandarin. sicer sem zagovornik načela - če ti paše, potem že to tvoje telo rabi. ampak me zanima, kaj mislite - ali preveč vitamina C lahko škodi???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
11.12.2008 19:19:29   
tasa_m
kaj tasa ti bi zdej rada mela posebne privat terapije, ti skupinska ne zaleže al kako hahahah user posted image user posted image user posted image

yassy je ok, je javla ... vse ostalo bo že sama povedala podrobnosti .. ma pa tko jutri pregled v bolnici, tko da jaz že zdaj držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

no, odvisno kdo je terapevt? user posted image Če kak tak kot je bil na slikah, pol bi mela ja .. privat terapijo user posted image user posted image

No, tud jaz držim pesti za Yassy..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 581
11.12.2008 19:20:08   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

čujte babe, jaz sem razmišljala.... jaz zadnje čase pojem ooogrooomno mandarin. sicer sem zagovornik načela - če ti paše, potem že to tvoje telo rabi. ampak me zanima, kaj mislite - ali preveč vitamina C lahko škodi???

brez skrbi, ne boš dobla vitaminoze.... ker tolko c vitamina spet ne zaužiješ samo z mandarinam... ki nimajo blazne vsebnosti tega vitamina... tak da kar mirno, jej če ti paše... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
11.12.2008 19:20:33   
tasa_m

nimam pojma user posted image ker sem se jaz iz mandarin spravla na pomaranče user posted image user posted image ti pa sprašuješ za mandarine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hjoj, men že pa špila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
11.12.2008 19:21:05   
Pupa7

no, odvisno kdo je terapevt? user posted image Če kak tak kot je bil na slikah, pol bi mela ja .. privat terapijo user posted image user posted image

No, tud jaz držim pesti za Yassy..user posted image user posted image user posted image

ti lisička ti hahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 584
11.12.2008 19:25:38   
pocka

jaz sem jih v 1. nosečnosti pojedla po 2 kg na dan, pa je bilo vse v redu, tako,da ti kar navali na mandarine, boljše kot pa na sladko (kot jaz tokrat )

spanje user posted image - naša je spala vedno v posteljici ali pa včasih v taveliki postelji, razen,ko sva se vrnili iz sprehoda sem jo pustila spati v vozičku,da je nisem budila

vsem bubančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...nočko punce, grem naredit toast, pol pa na kavč, pa en film gor...držte pesti,da bo Taja zaspala, danes smo jo prestavili v večjo posteljo, upam,da ne bo imela pripomb

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 585
11.12.2008 19:27:40   
Pupa7
pocka lahko nočko pa lepe sanje !! pa še prej dober tek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
11.12.2008 19:28:20   
Pupa7

nimam pojma user posted image ker sem se jaz iz mandarin spravla na pomaranče user posted image user posted image ti pa sprašuješ za mandarine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hjoj, men že pa špila user posted image

kdaj pa tebi ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 587
11.12.2008 19:31:07   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Ojla souser posted image !
Kako ste pridne, ste že na 3 delu. Jaz če bi imela na razpolago računalnik vsak dan bi tud jaz
kj več napisala, sam ni moj računalnik pa se vsake toliko časa prišvercam gor.

Včeraj sem opravila pregled. Sm spila tisto sladko vodo na eks, da je šlo vse na enkrat mim.

Zdj imam pregled 7.1.09, od vsega začetka nosečnosti sem se zredila za 5 kg.

Lepo se imejte pa se slišimo.

Lp, Tejči
user posted image user posted image ene se pa zagrebemo za comp,pa grizemo,če nas hoče kdo iz računalnika nagnat :)  le večkrat si ga pribori

user posted image user posted image  ja pr naju dveh je ziher takouser posted image user posted image  sicer izkoriščam tisti čas, ko j moj v službi sam mu težim tut ko je doma, da naj se dol z rač. spravi... pol pa me vedno vpraša, če se še nisem dost zmenla...ja saj to se pa ne moreš kar tako za vnaprej nekaj menit...je treba skoz sledit...pa še to me včasih za 10 postov prhitite...kako vam rata ne vemuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 588
11.12.2008 19:32:11   
tasa_m

kdaj pa tebi ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GOSPODIČNA  a vi to pravi osebi?? user posted image Meni nikdar ne špila, no, ne da bi vedela vsaj. Mogoče se kdo pod mojim nickom predstavlja..in pol kake čudne ven meče... user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 589
11.12.2008 19:32:18   
trezika

malo kruto ampak vseeno smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 590
11.12.2008 19:33:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

...nočko punce, grem naredit toast, pol pa na kavč, pa en film gor...držte pesti,da bo Taja zaspala, danes smo jo prestavili v večjo posteljo, upam,da ne bo imela pripomb

NOČKA pocka, pa dober tek. Nena se preveč najej, ker drugač zaspat neboš morala user posted image   (vidiš kak skrbim zate)..
Upam, da vam zalaufa že v prvo, da Taja zaspi v večji postelji..user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
11.12.2008 19:35:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

malo kruto ampak vseeno smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm... da pomislim, če je smešno user posted image MEni nee user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 592
11.12.2008 19:40:01   
trezika
tasa moraš priznat, da malo je smešno...čist maaaaaalooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 593
11.12.2008 19:42:02   
trezika
pupa in pocka tiste pobarvanke so tk lubane, da jih bom še sama ponucala za okraskeuser posted image user posted image  me je končno zajelo to praznično vzdušjeuser posted image user posted image  pa še na ognjemet greva jutri...juuuuupiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 594
11.12.2008 19:43:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

tasa moraš priznat, da malo je smešno...čist maaaaaalooooooooooouser posted image user posted image user posted image

tasi ko ti bo nehal špilat me bo skrbelo zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 595
11.12.2008 19:54:38   
mama_milchy
pocka; upam, da uspe da Taja zanina v veliki postelji; mi smo približno teden dni potrebovali, da je pol celo noč v svoji veliki postelji Žiga prespal; lahko noč in lepe sanje;

kdo komu zdaj špila, tasa_m, a? tukaj se mi zdi da vsake tolko vsem kaj zašpila user posted image user posted image user posted image  zdaj imamo že skupinske terapije samo si moramo enga dobrega terapevta najt

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 11.12.2008 20:01:49 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 596
11.12.2008 20:05:35   
mama_milchy
evo kandidate za terapevta, katerega zberemo:

št.1 user posted image ,

št.2 user posted image ,

št.3 user posted image

št.4user posted image

št.5 user posted image
user posted image
št.6

Neposredna povezava do sporočila: 597
11.12.2008 20:09:43   
tasa_m
jaz bi imela št. 3 je tak lepo SIVI z TAK SEXY FRIZURCO.. user posted image user posted image user posted image user posted image  
kaj še le spodaj..user posted image user posted image hjoooj kaj mi te zdaj dela. Sendvič je kriv pa toto pikanje za sladkor user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 598
11.12.2008 20:10:58   
felix7
glasujem za št. 4, edino ta izgleda, kot da bi nas lahko v red spravil user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 599
11.12.2008 20:16:07   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: petrcaK

No, da še sama javim podrobnosti s pregleda.
Sladkorne nimam, kri in voda bp, imam pa malo večji trebušček, ker imam več plodovnice, ampak še vedno v meji normale. MV mi ni merila - a vam to vedno merijo in pregledajo?

Petrca, meni MV še niso merili. No, edino takrat, ko sem zaradi ledvic sredi noči pristala v P, mi ga je pretipala in ugotovila, da je normalen. Moja G pa nikoli.

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?