|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
11.12.2008 14:43:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

jst sm župco že skuhala....zdej počakam da moj Mašo prpele....pol pa naredim še kruhke v pečici.....jim ma tamala ful rada.....tko da to vem da bo z užitkom jedla.....
kam pa ste vse poniknle
nikamor šeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.12.2008 14:44:24   
spps

pikapoka ti se pa tud že dolg nis jabla....hitr kej napiš
user posted image user posted image user posted image nič noče....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 477
11.12.2008 14:49:29   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: spps

pikapoka ti se pa tud že dolg nis jabla....hitr kej napiš
user posted image user posted image user posted image nič noče....

ampak res....pa kaj so vse lene da nbena nč ne piše....spps kdaj greš po tamalo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.12.2008 14:50:14   
NoBady
En lep pozdrav vsem nosečkam tule gor...sem kr mal razmišlala če bi sploh kej napisala, sem namreč bl nova tule gor...sem se vpisala in spremlam vsak tedn ka se dogaja z mojo bebico, nikol pa se nisem spravla mal na forum gledat...user posted image mi je že žou...se mi zdi da se vse poznate med sabo, tko da se počutm k taka izobčenkauser posted image

no, ampak tut js prčakujem marca ... PDP je 8.3.2009 user posted image  
komi čakam, da boma držala svojo kepco v rokah...včas kr ne morm verjet ka nam je narava dala...ka se to dogaja v naših telesih, v trebnuhu, ko se začne premikat, pa čutiš kko to brca, se premika, obrača......kr vsa raznežena postanem... že zdej user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 479
11.12.2008 14:54:01   
helimaša
dobrodošla NoBadyuser posted image user posted image user posted image .....zdej morš pa hitr vse poročat....kok si stara....kera nosečnost je to....če maš že kšno bebo.....obseg trebuha....naslednji pregled.....mislm da bo to to....aja pa kje boš rodila....če sm pa kej spustila me bojo pa že popravle

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.12.2008 14:56:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

En lep pozdrav vsem nosečkam tule gor...sem kr mal razmišlala če bi sploh kej napisala, sem namreč bl nova tule gor...sem se vpisala in spremlam vsak tedn ka se dogaja z mojo bebico, nikol pa se nisem spravla mal na forum gledat...user posted image mi je že žou...se mi zdi da se vse poznate med sabo, tko da se počutm k taka izobčenkauser posted image

komi čakam, da boma držala svojo kepco v rokah...včas kr ne morm verjet ka nam je narava dala...ka se to dogaja v naših telesih, v trebnuhu, ko se začne premikat, pa čutiš kko to brca, se premika, obrača......kr vsa raznežena postanem... že zdej user posted image

Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image
Kar pogumno..sporoči še ostale podatke za seznam...kateri otrok, katera nosečnost, spol (če veš), kje boš rodila, koliko si se zredila, obseg trebuha, naslednji pregled....Ne vem, če sem še kaj pozabila....Saj veš ta nosečniška pozabljivost.user posted image

Saj te bodo še druge kaj vprašale..a ne?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 481
11.12.2008 14:58:10   
KOKICA32
A ja...me je že tak Helimaša prehitela user posted image ... pa slikico bušija prilepi!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 482
11.12.2008 14:58:32   
Grahec
NoBady pozdravljena in dobrodošla! Ma, saj prav rade sprejmemo nove medse, tako da nič bat!!!

Ful si dobro opisala občutke, ki nas jih ima večina najbrž.

Aja, pa da te lahko punce dajo na tabelco zaupaj še par podatkov.
tvojo starost, predviden datum poroda (no to si že napisala) katera nosečnost po vrsti je to, koliko otročkov imaš (če že imaš katerega), kdaj imaš naslednji pregled, kje misliš rodit (katera porodnišnica)koliko kg + imaš od začetka nosečnosti pa če si si kaj merila obseg trebuha še ta podatek.
Ja, mal smo zahtevne user posted image , samo drugače je pa tu dobra družba, če se hočeš razvedrit, kaj pojamrat... pa kaj napiši, preberi...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 483
11.12.2008 14:59:24   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

A ja...me je že tak Helimaša prehitela user posted image ... pa slikico bušija prilepi!

ma končno da sm se enkrat pred vami vrinlauser posted image user posted image .....čudn da se nista že spps pa pupa zagnaliuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 484
11.12.2008 14:59:44   
Grahec
Ja, pa smo vse hkrati tipkale, samo jaz sem najbolj počasna tukaj user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 485
11.12.2008 15:00:25   
KOKICA32
Madonca, kar tri smo novi enaka vprašanja postavile? user posted image  

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 486
11.12.2008 15:00:29   
tasa_m

a mi lahko prosim katera pove na kateri strani sem ostala prej? user posted image user posted image sem šla 3 strani nazaj pa ni blo nobenega mojega posta, tak da bi verjetneje mogla it še dlje nazaj..
Bom se kr vključla v debato, o čem se gre?? user posted image user posted image
Kje smo ostale?? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 487
11.12.2008 15:02:15   
helimaša
smo jo tok napadle da se je rajš dol pobralauser posted image user posted image user posted image
tasa kje si pa ti bla.....a si šla spet jest nedovoljeno hranouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 488
11.12.2008 15:02:21   
KOKICA32

ma končno da sm se enkrat pred vami vrinlauser posted image user posted image .....čudn da se nista že spps pa pupa zagnaliuser posted image

saj mene tudi ponavadi katera druga prehiti...user posted image Moramo čimveč trenirati igro hitri prsti...

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 489
11.12.2008 15:03:04   
felix7

dobrodošla user posted image user posted image user posted image  več nas je, bolj nore smo user posted image user posted image user posted image  če se boš redno družila z nami, boš to hitro ugotovila. Ni pa nobene potrebe, da se počutiš izobčeno, tudi yassy se nam je pridružila šele pred kratkim, pa zaenkrat še ni ušla user posted image

Drugače pa planiramo ta petek, torej jutri, v Koloseju oz. Zvezdi v BTCju ob 17h prvo druženje marčevk. Pa se lahko pridružiš, večina se nas itak še ni srečala do zdaj. No, jaz sem še pod vprašajem za tole druženje, ker sem na bolniški in sem potem še brez avta, ampak upanje umre zadnje, morda mi uspe.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 490
11.12.2008 15:03:30   
NoBady
user posted image user posted image user posted image aha, no da začnem pri starosti... joj... 
no stara sem 18user posted image
to je moja prva (nenačrtovana) nosečnost
za obseg trebuha ne vem, se še nisem merla, se bom pa sporočim
naslednji pregled mam 13.1 pa fantek bo
rodila bom v Celju
... še kej?
zredila se do zdej za 10kg, tko da mam zdej 68kg

če sm kej pozabla, povejte...če vas kej zanima pa še prašite:)

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 491
11.12.2008 15:03:37   
tasa_m
NoBady dobrodošla.. user posted image
Ti se samo vključi v debato, verjemi da ti nebo dolgčas.. če se boš nas držala, zagotovo ne user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 492
11.12.2008 15:03:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a mi lahko prosim katera pove na kateri strani sem ostala prej? user posted image user posted image sem šla 3 strani nazaj pa ni blo nobenega mojega posta, tak da bi verjetneje mogla it še dlje nazaj..

Imamo novo članico in smo jo že zasule z vprašanji (beri enakimi) pa je dol iz RR pobegnilauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 493
11.12.2008 15:04:26   
felix7

o tasa, spet en kup debate o hrani, nosečniških problemih in lenobi user posted image  nič nisi zamudila user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 494
11.12.2008 15:06:02   
helimaša
iiii.....si pa najmlajša.....superca.....kako se počutiš....k drgač smo tle gor vse k sm jamramo....tko da upam da maš tud ti kšne težaveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 495
11.12.2008 15:06:08   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image aha, no da začnem pri starosti... joj... 
rodila bom v Celju
... še kej?

super..še en fantek...še vedno vodimo...JEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image
Pa še ena mlada..jaz še kar ostajam med starejšimi, v manjšini!

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 496
11.12.2008 15:07:06   
NoBady
joj sej ne morem verjet kok to hitr tipkate...komi sm napisala sem že mela poln za prebrat...no sej upam da bom kmal not padla...

to se mi pa zelo dopade da boste organizirale to srečanje... to je pomje zelo zanimivo, same nosečnice na kupu pa še vse marca pričakujemo... dobra zamisel, sam ne vem če se bom lahko udeležila...bi mogla prej pridt na forum da bi mal prej to zvedla:)

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 497
11.12.2008 15:07:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

o tasa, spet en kup debate o hrani, nosečniških problemih in lenobi user posted image  nič nisi zamudila user posted image

no, super. Če se pogovarjate o hrani res nisem nič zamudlila..user posted image lačna sem kot volk, mami kuha kosilo, jaz pa veselo čakam nanj.. user posted image
Sem dobila novo jakno user posted image mi jo je bruder kupo, je reko da sem to dobila za roj. dan in božič.. To se malokrat zgodi, tak da ga danes nebom metala iz računalnika user posted image ampak sam danes..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 498
11.12.2008 15:07:34   
felix7

iiii.....si pa najmlajša.....superca.....kako se počutiš....k drgač smo tle gor vse k sm jamramo....tko da upam da maš tud ti kšne težaveuser posted image user posted image user posted image

helimaša, ti ga pa pihneš user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 499
11.12.2008 15:08:10   
helimaša

rodila bom v Celju
... še kej?

super..še en fantek...še vedno vodimo...JEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image
Pa še ena mlada..jaz še kar ostajam med starejšimi, v manjšini!

ti kokica ne bit preveč pametna.....da vas ne bojo punce na konc nascaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?