|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
11.12.2008 13:54:38   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Hmmm, saj ne vem če se bouser posted image  obrnil, ker se tako smejim, ko se po štirih plazim, da me vse v trebuhu tišči ali zarad samega položaja user posted image , sem se odločila, da bom naslednjič, ko bom izvajala vajo na štirih, kar še tla sproti pobrisala, bo vsaj kaka zanesljiva korist od tega. user posted image user posted image user posted image
lahko k men prideš-je moj v kuhinji caca-colo polil-sej je obisal,ampak če se predolg zadržuješ,se ti lahk zgodi,da ne prideš več iz kuhinjeuser posted image user posted image user posted image

hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image a zato te ni blo tok časa, si se zalimala hahahahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.12.2008 13:54:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Jaz sem poleg tega,da sem lena, še ful občutljiva danes, me je mama prej tako ob živce spravila,da sem se samo zjokala, pustila kosilo na mizi in se pobrala v svoje stanovanje,glede na to,da sem zdaj ostala lačna,sem pa zmazala en velik kos peciva,ki mi je ostalo od včeraj. No sem pa pol zagon dobila in od same jeze vse posesala in pomila po tleh....vse je za nekaj dobro. Bom šla še malo gor, mogoče me spet tako razpi*d, da bom pol še zlikala vse.user posted image user posted image user posted image

ne pretiravaj da te pol kaj ne zvije!!! user posted image pust še mal za jutr user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ti bo potem jutri preveč dolgčasuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 452
11.12.2008 13:55:02   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

drgač pa pupa zaenkrat sm še na bolovanju.....tko da upam da do konca....nč bat.....ne boš se me več rešilauser posted image
do kdaj so ti podaljšali?

še čakam....zdej sm še kopijo materinske poslala.....tko da mislm da enkrat drug tedn dobim odgovor....jah upam da mi podaljšajo.....čeprav v materinski itak nč ne piše da bi blo kej narobe.....tko da ne vem kaj bo....če ne grem pa pe enkrat k ortopedu

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 453
11.12.2008 13:56:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Hmmm, saj ne vem če se bouser posted image  obrnil, ker se tako smejim, ko se po štirih plazim, da me vse v trebuhu tišči ali zarad samega položaja user posted image , sem se odločila, da bom naslednjič, ko bom izvajala vajo na štirih, kar še tla sproti pobrisala, bo vsaj kaka zanesljiva korist od tega. user posted image user posted image user posted image
lahko k men prideš-je moj v kuhinji caca-colo polil-sej je obisal,ampak če se predolg zadržuješ,se ti lahk zgodi,da ne prideš več iz kuhinjeuser posted image user posted image user posted image

hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image a zato te ni blo tok časa, si se zalimala hahahahaha

skor dauser posted image user posted image user posted image sem si pa še pečico pripravla za pucat,pol ko bom pa pečico spucala,je pa na vrsti še poduser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 454
11.12.2008 13:56:40   
pocka
evo tu še en link, če ti bo kaj pomagal http://www.coloriez.com/images/coloriages/No%EBl-56.html

=jasna= - ne boš verjela, ampak smo ji rekli,da je to samo za gledat in se ne sme tikat in zaenkrat ni problemov, res samo gleda user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.12.2008 13:57:30   
spps

drgač pa pupa zaenkrat sm še na bolovanju.....tko da upam da do konca....nč bat.....ne boš se me več rešilauser posted image
do kdaj so ti podaljšali?

še čakam....zdej sm še kopijo materinske poslala.....tko da mislm da enkrat drug tedn dobim odgovor....jah upam da mi podaljšajo.....čeprav v materinski itak nč ne piše da bi blo kej narobe.....tko da ne vem kaj bo....če ne grem pa pe enkrat k ortopedu
jaz sem tud sam enkrat bila pri ortopedu-pa je tokrat osebna zdravnica poslala nov predlog G in star izvid od ortopeda.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 456
11.12.2008 13:59:33   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Jaz sem poleg tega,da sem lena, še ful občutljiva danes, me je mama prej tako ob živce spravila,da sem se samo zjokala, pustila kosilo na mizi in se pobrala v svoje stanovanje,glede na to,da sem zdaj ostala lačna,sem pa zmazala en velik kos peciva,ki mi je ostalo od včeraj. No sem pa pol zagon dobila in od same jeze vse posesala in pomila po tleh....vse je za nekaj dobro. Bom šla še malo gor, mogoče me spet tako razpi*d, da bom pol še zlikala vse.user posted image user posted image user posted image

boga revica. pa ne rabiš vsega danes naredit....

drugače pa sem imela jaz pa včeraj taka čudna razpoloženja. likala sem in zlagala te cunje, pol pa se mi je kup podrl, ko sem že celega zložila in sem se kar jokat začela. moj sploh ni vedel kaj naj naredi... bogi revež user posted image user posted image user posted image
še dobro da nimam preveč takih izpadov, ko se pol sama sebi zdim smotana.... ampak si sploh ne morem pomagat....

kaj se ostalim tudi kaj podobnega dogaja?

moj je pa zdaj šel user posted image user posted image user posted image no, saj bo hitro mimo teh par dni. pa bo že kmalu nazaj.

kje pa je kaj tasa? nič je nisem zasledila na forumu....

ve se kar smejte, to so resne zadeve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, te razumem, jaz sem se v 1. nosečnosti zjokala, ker mi šmorn ni ratal in pol sem mojmu,ki je bil v službi v telefon jokala, da ne znam šmorna naredit, bogi človek, saj ni vedel kaj bi

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 457
11.12.2008 14:01:37   
Grahec

[/quote] lahko k men prideš-je moj v kuhinji caca-colo polil-sej je obisal,ampak če se predolg zadržuješ,se ti lahk zgodi,da ne prideš več iz kuhinjeuser posted image user posted image user posted image
[/quote]

OJOJ, cocacola je pa res smotana, to se potem tako lima, da bi pomoje kar ostala s vsemi štirimi prilepljena user posted image user posted image user posted image  Moja mama, ki ima izkušnje s tem (nas je bilo pač 5 otrok) je to reševala z malce kisa na cunjo in gre baje tista rjava sladkoba dosti hitrej proč.

Ma, ta RR res nekaj po svoje dela!!!

< Sporočilo je popravil Grahec -- 11.12.2008 14:02:16 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 458
11.12.2008 14:01:47   
pocka
booboo, dej še kaj napiši, ne nas samo brati vedno user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
11.12.2008 14:04:32   
helimaša

booboo, dej še kaj napiši, ne nas samo brati vedno user posted image

zmer sam bere.....pa še nbenga posta nima objavlenga

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.12.2008 14:07:42   
helimaša
spps men moja G noče dat nbenga predloga za bolniško.....ker je kao vse v redu.....tko da iz njene strani se lahko sam pod nosom obrišem

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.12.2008 14:09:12   
trezika
pupa hvala hvalauser posted image user posted image  ja za matejevo žlahto se je pač treba potrudituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.12.2008 14:09:35   
mama_milchy

Kaj pa primorke, a bo padla kakšna kavica v kratkem?

bo padla, samo dogovorit se je treba kdaj; si vidla da decembra po kopru spet pelje tisti vlakec; jaz sem Žigcu obljubla da bova šla se peljat en krog.

Najaa, kako si rešla pri P; meni pa zgleda da bo Žigec zakuhal; kr počiva in pravi da je full utrujen pa nekam bled je. Če mu kosilo ne bo šlo (fiolova juhica,mineštrica in vanilijev puding) pol bo kej skuhal

pocka, lepi medvedki; nam je sicer lani uspelo obdržat jaslice, leto prd tem pa so bile ovčke in pastirček povsod po dnevni namesto v jaslicah pod jelko.
Mene so tudi včeraj kr razjezili in sem pucala, samo kaj ko je blo to pri mami in ima očna zdaj čisto user posted image  .

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.12.2008 14:10:54   
spps

drugače pa sem imela jaz pa včeraj taka čudna razpoloženja. likala sem in zlagala te cunje, pol pa se mi je kup podrl, ko sem že celega zložila in sem se kar jokat začela. moj sploh ni vedel kaj naj naredi... bogi revež user posted image user posted image user posted image
še dobro da nimam preveč takih izpadov, ko se pol sama sebi zdim smotana.... ampak si sploh ne morem pomagat....

moj je pa zdaj šel user posted image user posted image user posted image no, saj bo hitro mimo teh par dni. pa bo že kmalu nazaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image  se še zna naredit kak tak izpad-jaz cmerim,pa to ornk,ko gledam kakšno oddajo o bebicahuser posted image user posted image

tasa,pa je bila s Persido na kavi,pa je verjetn mogla zdaj it počivat,ker si je verjetn čeljust izpahnilauser posted image user posted image druga varianta pa je,da  sta prišla njena bratec in sestrica domov,pa si ne pride do compauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 464
11.12.2008 14:12:57   
trezika
kar se pa občutljivosti tiče...moj se mi včasih prav smili zravn mene...se včasih za kako bedarijo začnem jokat in pol njega cela panika zagrabi kr ne ve kaj je z mano narobe...in preden mu uspem razložit, da se cmerim na primer zaradi neke reklame ali nekega filma kjer sn pač vidla nekaj lepegauser posted image user posted image user posted image  sn se pa že jokala zaradi neuspelih čuftov tudiuser posted image user posted image user posted image  mater sem nora....user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.12.2008 14:14:26   
spps

spps men moja G noče dat nbenga predloga za bolniško.....ker je kao vse v redu.....tko da iz njene strani se lahko sam pod nosom obrišem
no ja...men je zarad izvida od ortopeda napisal,pa sem mu povedala,da je križ boljš,sam,da se mi je vse prestavlo na kolk.si tud nisem misla,da mi bo dal predlog.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.12.2008 14:16:00   
trezika
aja pocka hvala tut tebi...sn šele zdaj vidla tvoj linkuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.12.2008 14:16:47   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image user posted image  se še zna naredit kak tak izpad-jaz cmerim,pa to ornk,ko gledam kakšno oddajo o bebicahuser posted image user posted image

tasa,pa je bila s Persido na kavi,pa je verjetn mogla zdaj it počivat,ker si je verjetn čeljust izpahnilauser posted image user posted image druga varianta pa je,da  sta prišla njena bratec in sestrica domov,pa si ne pride do compauser posted image user posted image

ha ha ha ha ha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.12.2008 14:18:07   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Kaj pa primorke, a bo padla kakšna kavica v kratkem?

bo padla, samo dogovorit se je treba kdaj; si vidla da decembra po kopru spet pelje tisti vlakec; jaz sem Žigcu obljubla da bova šla se peljat en krog.

Najaa, kako si rešla pri P; meni pa zgleda da bo Žigec zakuhal; kr počiva in pravi da je full utrujen pa nekam bled je. Če mu kosilo ne bo šlo (fiolova juhica,mineštrica in vanilijev puding) pol bo kej skuhal

pocka, lepi medvedki; nam je sicer lani uspelo obdržat jaslice, leto prd tem pa so bile ovčke in pastirček povsod po dnevni namesto v jaslicah pod jelko.
Mene so tudi včeraj kr razjezili in sem pucala, samo kaj ko je blo to pri mami in ima očna zdaj čisto user posted image  .

No, se bomo zmenile za kafetek. Upam,da se Žigcu kaj ne kuha, da ga samo vreme malo matra, kot vse nas.user posted image

Ti, a bi prišla še kak dan, k nam na obisk, pa te bom jaz malo razjezila, da mi boš pol spucala, lahko pa za likat pustim, ker namreč nisem zlikala...nisem šla nazaj k mami, pa sem skulirana trenutno user posted image user posted image user posted image

tasa,pa je bila s Persido na kavi,pa je verjetn mogla zdaj it počivat,ker si je verjetn čeljust izpahnila

user posted image user posted image user posted image ojojojoj kake maš user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.12.2008 14:20:18   
pocka
punce, zdaj vas pa zapuščam, grem po Tajo v vrtec...se še kasneje mogoče kaj javim, pa ne čvekajte preveč, ker bom spet v zaostanku user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.12.2008 14:22:51   
mama_milchy
Zdaj pa resno vprašanje: kje prodajajo kakšno knjigo, da ima noter recepte za pripravo hrane za dojenčke? tipo otroška paparica al podobno; oziroma če katera to ima že doma, da mi svetuje. Rabim za darilo,

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.12.2008 14:29:09   
Grahec
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Zdaj pa resno vprašanje: kje prodajajo kakšno knjigo, da ima noter recepte za pripravo hrane za dojenčke? tipo otroška paparica al podobno; oziroma če katera to ima že doma, da mi svetuje. Rabim za darilo,

Kaj pa ta:Za otroke kuhajmo zdravo (Emilija Pavlič)

Knjiga vsebuje: nasvete za sestavo jedilnikov, tedenske jedilnike (50) - po letnih časih z analizo, recepture za 260 receptov, seznam živil uporabljenih v receptih, zgoščenko z jedilniki, recepti in shrambo.

Spletna cena: 21,00 €

Dobiš jo na med.over.net/trgovina/knjige/prehrana oziroma od tam je opis.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.12.2008 14:32:15   
MalaČebelica
tak. zdaj pa grem jaz malo ležat ker me nekaj danes glava boli, ko je tak tečno vreme.....

uživajte!!!!!!!

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.12.2008 14:36:26   
helimaša
jst sm župco že skuhala....zdej počakam da moj Mašo prpele....pol pa naredim še kruhke v pečici.....jim ma tamala ful rada.....tko da to vem da bo z užitkom jedla.....
kam pa ste vse poniknle

Neposredna povezava do sporočila: 474
11.12.2008 14:37:17   
helimaša
pikapoka ti se pa tud že dolg nis jabla....hitr kej napiš

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?