Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:57:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Seveda tasa rada ustrežem če le lahko... ...kk nas mučijo tile diete jz pa bi zdele nekaj sladkega hmm kako dobro tortico njamiii...ampak ne bom imam jutri prgled pa ne bi rada poslušala kakih aleluje od G ko seveda bo kaj našla ... ja ja sigurno bi ga jaz pa ne smem v zelje skakat ko ima doma boljšo polovico tečko nosečko kr naj jo ima... naj jo ma kaj pa si jo je "nakopal" gor. Zdaj pa jo naj prenaša
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:58:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mi imamo tudi danes vanilijev puding...njama... Mama M...jaz sem predlagala 17. ali 18.1...lahko se dobimo kje v Izoli, če bo Naja priporočala kakšno fajn dobro...slaščičarno...Mie nebi vozila s sabo, ker jo imam še nekako v ožji "karanteni" , da ne faše kakšne viroze... Punce lep dan vam želim...se jutri kaj pišemo.... a lahko prosim pri enem grižljaju name pomisliš??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:59:58
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Seveda tasa rada ustrežem če le lahko... ...kk nas mučijo tile diete jz pa bi zdele nekaj sladkega hmm kako dobro tortico njamiii...ampak ne bom imam jutri prgled pa ne bi rada poslušala kakih aleluje od G ko seveda bo kaj našla ... ja ja sigurno bi ga jaz pa ne smem v zelje skakat ko ima doma boljšo polovico tečko nosečko kr naj jo ima... naj jo ma kaj pa si jo je "nakopal" gor. Zdaj pa jo naj prenaša Točno tako bravooo kar naj jo ima in naj jo prenaša
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:03:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Točno tako bravooo kar naj jo ima in naj jo prenaša zdaj pa verjetno revčeka tak kauca da kr jooj.. ko ga imava v obdelavi.. moj je kr zaspal od sile ko sem tak težila z pudingom.. očitno sva sami na RR.. pol pa ko bom šla dol pa bom spet rabla dobro urco da bom vse prebrala za nazaj.. (no, itak ne berem ,..se kr vklučim..ampak se lepše prebere če rečem da grem za nazaj brat). Zdaj pa resno: a katera ve kaj vse potrebujem da si začasni nalov porihtam?? To grem na občino verjetno kaj pa potrebujem za dokumente ene??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:15:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Točno tako bravooo kar naj jo ima in naj jo prenaša zdaj pa verjetno revčeka tak kauca da kr jooj.. ko ga imava v obdelavi.. moj je kr zaspal od sile ko sem tak težila z pudingom.. očitno sva sami na RR.. pol pa ko bom šla dol pa bom spet rabla dobro urco da bom vse prebrala za nazaj.. (no, itak ne berem ,..se kr vklučim..ampak se lepše prebere če rečem da grem za nazaj brat). Zdaj pa resno: a katera ve kaj vse potrebujem da si začasni nalov porihtam?? To grem na občino verjetno kaj pa potrebujem za dokumente ene?? Da imaš začasni bivališče mora it lastnih stanovanja ali pa recimo lastnih hiše zraven pa sam podpiše da se tam prijaviš lahko pa se za eno leto potem pa podaljšaš ni ne vem kaj za nadrit... Ma ja ko pa greš dol pa napišejo in berem celo večnost ali pa kr mal preletim pol pa spet nč ne vem zakaj se gre ...joj bošček je omagal ko si ha tulk fehtala za puding ...mojeg apa še ne kolca vidim da ne no al pa ga pa jaz ne vem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:15:34
|
|
|
|
Pupa7
|
čveke čvekaste, za urco me po kosilu zmanjka ob knjigi (je strašno zanimiva ja hahahah) in ste naklamfale 2 strani, ko pa sm tu pa mam malo da ne monologe... to tak več ne gre
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:18:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec najaa Pa eno vprašanje imam. Do katerega tedna, če se otroček prezgodaj rodi je dobro, da je prejel inekcije za razvoj pljučk? Kadarkoli. Če sumijo na prezgodnji porod, dajo najprej okoli 28t. Preventivno, tako kot pri meni. Če pa pride na enkrat do česa, da se npr. začneš odpirat, pa takoj dajo in pred porodom mo0ra miniti vsaj 12 ur, da injekcija ziher prime. cita, pa kaj je to s tvojim spanjem oz. nespanjem? Zakaj ne moreš spat? Lolita, tvoja kolegica je mislila čep. To ni to. Čep je krvavkasto rjav in ga je kar precej. Če je bele barve, je pa samo izcedek. mama_milchy, Tija ne kašlja pogosto in tud ful ne. Malo se ji nabira, sam ji pucam s fiziološko 100 na uro. Greva kar nad banjo in z injekcijo v obe nosnice in teče super ven. Ti se tudi pozdravi. Glej, da prideš na srečanje! Glede placa bom pa še razmisla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:22:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, pa kaj je to s tvojim spanjem oz. nespanjem? Zakaj ne moreš spat? Veš Naja tudi mene zanima zakaj ne morem spat nimam pojma kaj bi lahko bilo krivo hmmm...razumela bi da bi čez dan spala pa zvečer ne bi mela ok to verjamem pa popoldne ne spim pa ponoč ne spim pol pa se naj človek čudi zakaj sem tečka ko sam ...ampak sedaj sem nekako še za zdržat danes v mejah normale oz.sedaj popoldne sem za zdržat zjutraj pa obup...upajmo na bolje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:23:16
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 čveke čvekaste, za urco me po kosilu zmanjka ob knjigi (je strašno zanimiva ja hahahah) in ste naklamfale 2 strani, ko pa sm tu pa mam malo da ne monologe... to tak več ne gre Pupa a ne le povej tele marčevke pa so ene čveke na kvadrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:25:37
|
|
|
|
tasa_m
|
no pa še jaz dam moj buši, ko je glih polnih 30 tednov.. jeee, še samo 10, če pa bo sila pa lahko tud 9 da bo mela spps kaj za delat.. ko bo seznam delala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:26:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 čveke čvekaste, za urco me po kosilu zmanjka ob knjigi (je strašno zanimiva ja hahahah) in ste naklamfale 2 strani, ko pa sm tu pa mam malo da ne monologe... to tak več ne gre Pupa a ne le povej tele marčevke pa so ene čveke na kvadrat ma res,..men se pa ne zdi... ?! Sploh ne.. aja, cita hvala lepa za odgovor!! Pol pa bomo šli to porihtat še preden se naša tamala rodi,..da nebo pol letanja,ko bo že zunaj..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.1.2009 16:27:24 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:30:22
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no pa še jaz dam moj buši, ko je glih polnih 30 tednov.. jeee, še samo 10, če pa bo sila pa lahko tud 9 da bo mela spps kaj za delat.. ko bo seznam delala.. iiiii kk lepi bušiiiiii...lepa nosečka si dala naši spps mal dela ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:31:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 čveke čvekaste, za urco me po kosilu zmanjka ob knjigi (je strašno zanimiva ja hahahah) in ste naklamfale 2 strani, ko pa sm tu pa mam malo da ne monologe... to tak več ne gre Pupa a ne le povej tele marčevke pa so ene čveke na kvadrat ma res,..men se pa ne zdi... ?! Sploh ne.. aja, cita hvala lepa za odgovor!! Pol pa bomo šli to porihtat še preden se naša tamala rodi,..da nebo pol letanja,ko bo že zunaj.. aja tebi se ne zdi ... men pa manjkajo še samo trije posti pa jih bo 1000 juhuuuuu kaka čveka sem postala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:35:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita aja tebi se ne zdi ... men pa manjkajo še samo trije posti pa jih bo 1000 juhuuuuu kaka čveka sem postala ja kaj čakaš??? gremo piši,riši kar koli hočeš..sam da bo tisoč.. škoda da ne dobimo za vsak post 1€..bi zdaj mela lepo plačo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:37:17
|
|
|
|
tasa_m
|
trezikaaaaa vidim te !!! hjoj,meni pa danes res spet špila z celim ansamblom ne samo solist..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:38:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita aja tebi se ne zdi ... men pa manjkajo še samo trije posti pa jih bo 1000 juhuuuuu kaka čveka sem postala ja kaj čakaš??? gremo piši,riši kar koli hočeš..sam da bo tisoč.. škoda da ne dobimo za vsak post 1€..bi zdaj mela lepo plačo... dobila novo zvezdico kk sem pridna sej se vidi...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:39:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezikaaaaa vidim te !!! hjoj,meni pa danes res spet špila z celim ansamblom ne samo solist.. a ni to fajn ti vsaj zastonj spila brez plačila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:41:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita dobila novo zvezdico kk sem pridna sej se vidi... čestitam za novo to pa je skoraj treba nazdravit.. s čim vam lahko postrežem gospodična..??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:42:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezikaaaaa vidim te !!! hjoj,meni pa danes res spet špila z celim ansamblom ne samo solist.. a ni to fajn ti vsaj zastonj spila brez plačila to pa imaš tudi prav ja.. na to pa nisem niti pomislila.. no pol pa naj kr špila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:43:15
|
|
|
|
trezika
|
DanDan čvekice! Joj, danes pa nisn naredla še nič koristnega... najprej sn po kosilu (ki ga je tašča skuhala ) pr matejevi babici tri ure sedela...sploh mi ni blo za vstat pa it domov...pol ko mi je le uspelo prit domov sn dobla js obisk... zdaj pa sn že tu za rač....pa bi šla najraje ležat ampak moram najprej preverit kaj se tu gor dogaja... tasa ful maš lubani trebušček mojega pa so že strije pokvarle ga bom sicer vseeno slikala oz. ga bo dragi, s tem da bom mela majico čez...kr teh strij pa ne bom dajala na ogled
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:44:14
|
|
|
|
tasa_m
|
hvala, hvala vsem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:44:25
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezikaaaaa vidim te !!! hjoj,meni pa danes res spet špila z celim ansamblom ne samo solist.. madonca maš nadzor nad vsem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:44:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita dobila novo zvezdico kk sem pridna sej se vidi... čestitam za novo to pa je skoraj treba nazdravit.. s čim vam lahko postrežem gospodična..?? Hvala Hvala... kaj bi pila hmmm se bom še odločla mogoče bi joj kaj si sploh zmišljujem če sem na dieti ja vodo haloooo sej jaz pa tebi postrežem sej če tebe ne bi bilo tle gor jih še ne bi bilo 1000 si ti tudi pomagala mi...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:45:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 čveke čvekaste, za urco me po kosilu zmanjka ob knjigi (je strašno zanimiva ja hahahah) in ste naklamfale 2 strani, ko pa sm tu pa mam malo da ne monologe... to tak več ne gre Pupa a ne le povej tele marčevke pa so ene čveke na kvadrat ma res,..men se pa ne zdi... ?! Sploh ne.. aja, cita hvala lepa za odgovor!! Pol pa bomo šli to porihtat še preden se naša tamala rodi,..da nebo pol letanja,ko bo že zunaj.. ti se zdaj ne boš strinjala, ko isto praviš ko kaj zamudiš ko jaz by the way pune lepi buši maš!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 16:46:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 čveke čvekaste, za urco me po kosilu zmanjka ob knjigi (je strašno zanimiva ja hahahah) in ste naklamfale 2 strani, ko pa sm tu pa mam malo da ne monologe... to tak več ne gre Pupa a ne le povej tele marčevke pa so ene čveke na kvadrat ma res,..men se pa ne zdi... ?! Sploh ne.. aja, cita hvala lepa za odgovor!! Pol pa bomo šli to porihtat še preden se naša tamala rodi,..da nebo pol letanja,ko bo že zunaj.. aja tebi se ne zdi ... men pa manjkajo še samo trije posti pa jih bo 1000 juhuuuuu kaka čveka sem postala js se že tut pridno bližam tej okrogli številki še malo...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......