|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
8.1.2009 15:57:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Seveda tasa rada ustrežem če le lahko...user posted image user posted image user posted image ...kk nas mučijo tile diete jz pa bi zdele nekaj sladkega hmm kako dobro tortico njamiii...ampak ne bom imam jutri prgled pa ne bi rada poslušala kakih aleluje od G ko seveda bo kaj našlauser posted image user posted image user posted image ...

ja ja sigurno bi ga jaz pa ne smem v zelje skakat ko ima doma boljšo polovico tečko nosečkouser posted image user posted image kr naj jo ima...

user posted image user posted image user posted image naj jo ma kaj pa si jo je "nakopal" gor. user posted image user posted image Zdaj pa jo naj prenaša user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
8.1.2009 15:58:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Mi imamo tudi danes vanilijev puding...njama...

Mama M...jaz sem predlagala 17. ali 18.1...lahko se dobimo kje v Izoli, če bo Naja priporočala kakšno fajn dobro...slaščičarno...Mie nebi vozila s sabo, ker jo imam še nekako v ožji "karanteni" user posted image  user posted image  user posted image , da ne faše kakšne viroze...

Punce lep dan vam želim...se jutri kaj pišemo....

a lahko prosim pri enem grižljaju name pomisliš??

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
8.1.2009 15:59:58   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Seveda tasa rada ustrežem če le lahko...user posted image user posted image user posted image ...kk nas mučijo tile diete jz pa bi zdele nekaj sladkega hmm kako dobro tortico njamiii...ampak ne bom imam jutri prgled pa ne bi rada poslušala kakih aleluje od G ko seveda bo kaj našlauser posted image user posted image user posted image ...

ja ja sigurno bi ga jaz pa ne smem v zelje skakat ko ima doma boljšo polovico tečko nosečkouser posted image user posted image kr naj jo ima...

user posted image user posted image user posted image naj jo ma kaj pa si jo je "nakopal" gor. user posted image user posted image Zdaj pa jo naj prenaša user posted image

user posted image user posted image user posted image Točno tako bravooo kar naj jo ima in naj jo prenašauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
8.1.2009 16:03:55   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image Točno tako bravooo kar naj jo ima in naj jo prenašauser posted image user posted image user posted image

zdaj pa verjetno revčeka tak kauca da kr jooj..user posted image ko ga imava v obdelavi..

moj je kr zaspal od sile ko sem tak težila z pudingom..user posted image user posted image

očitno sva sami na RR.. pol pa ko bom šla dol pa bom spet rabla dobro urco da bom vse prebrala za nazaj.. (no, itak ne berem user posted image ,..se kr vklučim..ampak se lepše prebere če rečem da grem za nazaj brat).

Zdaj pa resno:
a katera ve kaj vse potrebujem da si začasni nalov porihtam?? To grem na občino verjetno kaj pa potrebujem za dokumente ene??

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
8.1.2009 16:15:20   

zdaj pa verjetno revčeka tak kauca da kr jooj..user posted image ko ga imava v obdelavi..

moj je kr zaspal od sile ko sem tak težila z pudingom..user posted image user posted image

očitno sva sami na RR.. pol pa ko bom šla dol pa bom spet rabla dobro urco da bom vse prebrala za nazaj.. (no, itak ne berem user posted image ,..se kr vklučim..ampak se lepše prebere če rečem da grem za nazaj brat).

Zdaj pa resno:
a katera ve kaj vse potrebujem da si začasni nalov porihtam?? To grem na občino verjetno kaj pa potrebujem za dokumente ene??

Da imaš začasni bivališče mora it lastnih stanovanja ali pa recimo lastnih hiše zraven pa sam podpiše da se tam prijaviš lahko pa se za eno leto potem pa podaljšaš ni ne vem kaj za nadrit...

Ma ja ko pa greš dol pa napišejo in berem celo večnost ali pa kr mal preletim pol pa spet nč ne vem zakaj se greuser posted image user posted image user posted image ...joj bošček je omagal ko si ha tulk fehtala za pudinguser posted image user posted image user posted image ...mojeg apa še ne kolca vidim da ne no al pa ga pa jaz ne vemuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
8.1.2009 16:15:34   
Pupa7
čveke čvekaste,

za urco me po kosilu zmanjka ob knjigi (je strašno zanimiva ja hahahah) in ste naklamfale 2 strani, ko pa sm tu pa mam malo da ne monologe... to tak več ne gre user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
8.1.2009 16:18:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

najaa user posted image

Pa eno vprašanje imam. Do katerega tedna, če se otroček prezgodaj rodi je dobro, da je prejel inekcije za razvoj pljučk?

Kadarkoli. Če sumijo na prezgodnji porod, dajo najprej okoli 28t. Preventivno, tako kot pri meni. Če pa pride na enkrat do česa, da se npr. začneš odpirat, pa takoj dajo in pred porodom mo0ra miniti vsaj 12 ur, da injekcija ziher prime.

cita, pa kaj je to s tvojim spanjem oz. nespanjem? Zakaj ne moreš spat?

Lolita, tvoja kolegica je mislila čep. To ni to. Čep je krvavkasto rjav in ga je kar precej. Če je bele barve, je pa samo izcedek.

mama_milchy, Tija ne kašlja pogosto in tud ful ne. Malo se ji nabira, sam ji pucam s fiziološko 100 na uro. Greva kar nad banjo in z injekcijo v obe nosnice in teče super ven. user posted image
Ti se tudi pozdravi. Glej, da prideš na srečanje! user posted image
Glede placa bom pa še razmisla... user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
8.1.2009 16:22:26   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

cita, pa kaj je to s tvojim spanjem oz. nespanjem? Zakaj ne moreš spat?

Veš Naja tudi mene zanima zakaj ne morem spat nimam pojma kaj bi lahko bilo krivo hmmm...razumela bi da bi čez dan spala pa zvečer ne bi mela ok to verjamem pa popoldne ne spim pa ponoč ne spim pol pa se naj človek čudi zakaj sem tečka ko sam user posted image ...ampak sedaj sem nekako še za zdržat danes v mejah normale oz.sedaj popoldne sem za zdržat zjutraj pa obup...upajmo na bolje...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
8.1.2009 16:23:16   
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

čveke čvekaste,

za urco me po kosilu zmanjka ob knjigi (je strašno zanimiva ja hahahah) in ste naklamfale 2 strani, ko pa sm tu pa mam malo da ne monologe... to tak več ne gre user posted image user posted image user posted image

Pupa a ne le povej tele marčevke pa so ene čveke na kvadratuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
8.1.2009 16:25:37   
tasa_m
no pa še jaz dam moj buši, ko je glih polnih 30 tednov.. user posted image  
jeee, še samo 10, če pa bo sila pa lahko tud 9 user posted image user posted image

user posted image

da bo mela spps kaj za delat..user posted image  ko bo seznam delala..

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
8.1.2009 16:26:10   
tasa_m

čveke čvekaste,

Pupa a ne le povej tele marčevke pa so ene čveke na kvadratuser posted image user posted image user posted image

ma res,..men se pa ne zdi... ?! Sploh ne.. user posted image

aja, cita hvala lepa za odgovor!! Pol pa bomo šli to porihtat še preden se naša tamala rodi,..da nebo pol letanja,ko bo že zunaj..

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.1.2009 16:27:24 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
8.1.2009 16:30:22   

no pa še jaz dam moj buši, ko je glih polnih 30 tednov.. user posted image  
jeee, še samo 10, če pa bo sila pa lahko tud 9 user posted image user posted image

user posted image

da bo mela spps kaj za delat..user posted image  ko bo seznam delala..

iiiii kk lepi bušiiiiii...lepa nosečka si dala naši spps mal delauser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
8.1.2009 16:31:46   

čveke čvekaste,

aja, cita hvala lepa za odgovor!! Pol pa bomo šli to porihtat še preden se naša tamala rodi,..da nebo pol letanja,ko bo že zunaj..

aja tebi se ne zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

men pa manjkajo še samo trije posti pa jih bo 1000 juhuuuuuuser posted image user posted image user posted image kaka čveka sem postalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
8.1.2009 16:35:36   
tasa_m
aja tebi se ne zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

men pa manjkajo še samo trije posti pa jih bo 1000 juhuuuuuuser posted image user posted image user posted image kaka čveka sem postalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj čakaš??? gremo piši,riši kar koli hočeš..sam da bo tisoč..

škoda da ne dobimo za vsak post 1€..bi zdaj mela lepo plačo... user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
8.1.2009 16:37:17   
tasa_m

trezikaaaaa vidim te !!!user posted image user posted image user posted image
hjoj,meni pa danes res spet špila z celim ansamblom ne samo solist.. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
8.1.2009 16:38:29   

ja kaj čakaš??? gremo piši,riši kar koli hočeš..sam da bo tisoč..

škoda da ne dobimo za vsak post 1€..bi zdaj mela lepo plačo... user posted image user posted image

dobila novo zvezdico kk sem pridnauser posted image user posted image user posted image sej se vidi...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
8.1.2009 16:39:37   

hjoj,meni pa danes res spet špila z celim ansamblom ne samo solist.. user posted image

a ni to fajn ti vsaj zastonj spila brez plačilauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
8.1.2009 16:41:25   
tasa_m
dobila novo zvezdico kk sem pridnauser posted image user posted image user posted image sej se vidi...

čestitam za novo user posted image

to pa je skoraj treba nazdravit..
s čim vam lahko postrežem gospodična..??

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
8.1.2009 16:42:28   
tasa_m

a ni to fajn ti vsaj zastonj spila brez plačilauser posted image user posted image

to pa imaš tudi prav ja.. na to pa nisem niti pomislila.. no pol pa naj kr špila..user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
8.1.2009 16:43:15   
trezika
DanDan čvekice!
Joj, danes pa nisn naredla še nič koristnega... najprej sn po kosilu (ki ga je tašča skuhalauser posted image ) pr matejevi babici tri ure sedela...sploh mi ni blo za vstat pa it domov...pol ko mi je le uspelo prit domov sn dobla js obisk...user posted image  zdaj pa sn že tu za rač....pa bi šla najraje ležatuser posted image  ampak moram najprej preverit kaj se tu gor dogaja...user posted image

tasa ful maš lubani trebuščekuser posted image  mojega pa so že strije pokvarleuser posted image user posted image user posted image  ga bom sicer vseeno slikala oz. ga bo dragi, s tem da bom mela majico čez...kr teh strij pa ne bom dajala na ogleduser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
8.1.2009 16:44:14   
tasa_m
hvala, hvala vsem... user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
8.1.2009 16:44:25   
trezika

madonca maš nadzor nad vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
8.1.2009 16:44:37   

čestitam za novo user posted image

to pa je skoraj treba nazdravit..
s čim vam lahko postrežem gospodična..??

Hvala Hvala...

kaj bi pila hmmm se bom še odločla mogoče bi joj kaj si sploh zmišljujem če sem na dieti ja vodo haloooouser posted image user posted image user posted image sej jaz pa tebi postrežem sej če tebe ne bi bilo tle gor jih še ne bi bilo 1000 si ti tudi pomagala mi...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
8.1.2009 16:45:23   
Pupa7

čveke čvekaste,

ti se zdaj ne boš strinjala, ko isto praviš ko kaj zamudiš ko jaz user posted image user posted image user posted image

by the way pune lepi buši maš!!! user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
8.1.2009 16:46:20   
trezika

čveke čvekaste,

js se že tut pridno bližam tej okrogli številkiuser posted image user posted image  še malo...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......