Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:14:02
|
|
|
|
mediuhec
|
pozdrav, punce men je pa pingvin lepši od koze (slednja je bolj za hece). jaz imam šlauf že doma, ee je pa brez vseh dodatkov, he he. menda me bodo s takim tud spustil v sobo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:17:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tasa,si že bila danes kaj na vezi s Persido? sem ji poslala sms in nič nazaj dobila.. upam samo da čas preživlja z bauceki, kot jih je preimenovala ona.. in da se ni nič zakompliciralo. Je le prva noč..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:18:48
|
|
|
|
tasa_m
|
ma jaz pa nimam še žlauha doma... če bo sila bo že moj mel to čas iskat.. (če verjamem v čudeže, da bo sposoben po prvorojenki iskat še žlauh po mariboru.. )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:22:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec pozdrav, punce men je pa pingvin lepši od koze (slednja je bolj za hece). jaz imam šlauf že doma, ee je pa brez vseh dodatkov, he he. menda me bodo s takim tud spustil v sobo? sam,da ti ne bo potem dolgčas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:23:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps tasa,si že bila danes kaj na vezi s Persido? sem ji poslala sms in nič nazaj dobila.. upam samo da čas preživlja z bauceki, kot jih je preimenovala ona.. in da se ni nič zakompliciralo. Je le prva noč.. upam,da se lepo cartajo in,da je vse tako kot mora biti... ti pa le javi,ko bo kaj novega danes si se naspala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:27:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps upam,da se lepo cartajo in,da je vse tako kot mora biti... ti pa le javi,ko bo kaj novega danes si se naspala? ja,jaz tud upam. Stalno ko grem mimo gsm-ja pogledam gor, če slučajno nebi slišala, ko dobim sms.. ziher je ziher. Jaaa,danes sem se končno naspala. Sem potegnila do 9h pa samo enkrat sem šla na wc
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:28:46
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj zdaj a zdaj pa spet nobene gori? pa to ni res.. nebom več na RR!! Se izklučujem iz krožka.. in povem vam da nebom plačala članarine za ta mesec!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:29:15
|
|
|
|
|
Vidim da ste tle marčevke tudi čveke na kvadrat... ...jaz ne bom nč komentirala ker sem tečna na kubik na kvadrat sem bila pa sem vsak dan slabša danes je za mano že sedma noč ko ne spim lahko rečem nč prejle zjutraj do 08:09 sem zaspala ko top in konec...no pa prejle mi je uspelo mal zadremat čist sem hin moj je reko da mam take podočnjake ko da bi me kdo prtepo ... Če se Persida lepo pozdravite pa veliko cartanja...sedaj pa grem jest je moj skuhal...pridne bodite...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:34:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj zdaj a zdaj pa spet nobene gori? pa to ni res.. nebom več na RR!! Se izklučujem iz krožka.. in povem vam da nebom plačala članarine za ta mesec!!! a boš dala odpoved?jaz tud zdajle,grem mal kavč likat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:35:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Vidim da ste tle marčevke tudi čveke na kvadrat... ...jaz ne bom nč komentirala ker sem tečna na kubik na kvadrat sem bila pa sem vsak dan slabša danes je za mano že sedma noč ko ne spim lahko rečem nč prejle zjutraj do 08:09 sem zaspala ko top in konec...no pa prejle mi je uspelo mal zadremat čist sem hin moj je reko da mam take podočnjake ko da bi me kdo prtepo ... Če se Persida lepo pozdravite pa veliko cartanja...sedaj pa grem jest je moj skuhal...pridne bodite... alo tečka,boš vidla,da jutri boš bpljše,ko boš imela pregled in se boš lahko naspala zdaj pa spat idi,kdo te bo pa tečno prenašal aja,pa dober tek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:35:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Vidim da ste tle marčevke tudi čveke na kvadrat... ...jaz ne bom nč komentirala ker sem tečna na kubik na kvadrat sem bila pa sem vsak dan slabša danes je za mano že sedma noč ko ne spim lahko rečem nč prejle zjutraj do 08:09 sem zaspala ko top in konec...no pa prejle mi je uspelo mal zadremat čist sem hin moj je reko da mam take podočnjake ko da bi me kdo prtepo ... Če se Persida lepo pozdravite pa veliko cartanja...sedaj pa grem jest je moj skuhal...pridne bodite... cita a me kdaj nismo pridne? No, za druge ne vem..zase vem da sem še preveč.. Midva z mojim pa imava danes vsak svoje kosilo.. oba imava sicer testenine z bolonsko omako..on s , jaz z puranom..on z pelati, jaz brez.. še solato mama ločeno..On dost bučnega olja, jaz pa dost kisaaa. Aja pa še on ima navadne polžeke,jaz pa polnozrnate.. ko kretena hodiva vsake tolko časa v kuhno gledat vsak za svoje..koda bi bila skregana.. cita..upam,da te ta nespečnost čimprej mine..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:37:17
|
|
|
|
Lolita23
|
Hvala za odgovor.Sej navajena sem teh ali onih izcedkov, sam mi je bilo čudno, ko je kar visel iz mene ko sem se tuširala, no zdaj ga sicer od sinoči nimam.Ma sem eno kolegico, ki je že rodila vprašala, pa mi reče, da je imela nekja takega en teden pred porodom, sam to po moje ni to. Mi še nikamor ne gremo. Aja za Persido in njena dva.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:39:38
|
|
|
|
spps
|
Danes imajo preglede:
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:49:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Vidim da ste tle marčevke tudi čveke na kvadrat... ...jaz ne bom nč komentirala ker sem tečna na kubik na kvadrat sem bila pa sem vsak dan slabša danes je za mano že sedma noč ko ne spim lahko rečem nč prejle zjutraj do 08:09 sem zaspala ko top in konec...no pa prejle mi je uspelo mal zadremat čist sem hin moj je reko da mam take podočnjake ko da bi me kdo prtepo ... Če se Persida lepo pozdravite pa veliko cartanja...sedaj pa grem jest je moj skuhal...pridne bodite... alo tečka,boš vidla,da jutri boš bpljše,ko boš imela pregled in se boš lahko naspala zdaj pa spat idi,kdo te bo pa tečno prenašal aja,pa dober tek ja upma da res po jutrišnjem pregledu da bom kot nova in spala cele noči pa še pol dneva zraven ...ja sej je kr problem kdo me bo prenašal tečno hmm ja moj sej bo zdej mal več doma aja pa pravi da nisem tečna juhuuu...vsaj eden... aja hvala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 14:51:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Vidim da ste tle marčevke tudi čveke na kvadrat... ...jaz ne bom nč komentirala ker sem tečna na kubik na kvadrat sem bila pa sem vsak dan slabša danes je za mano že sedma noč ko ne spim lahko rečem nč prejle zjutraj do 08:09 sem zaspala ko top in konec...no pa prejle mi je uspelo mal zadremat čist sem hin moj je reko da mam take podočnjake ko da bi me kdo prtepo ... Če se Persida lepo pozdravite pa veliko cartanja...sedaj pa grem jest je moj skuhal...pridne bodite... cita a me kdaj nismo pridne? No, za druge ne vem..zase vem da sem še preveč.. Midva z mojim pa imava danes vsak svoje kosilo.. oba imava sicer testenine z bolonsko omako..on s , jaz z puranom..on z pelati, jaz brez.. še solato mama ločeno..On dost bučnega olja, jaz pa dost kisaaa. Aja pa še on ima navadne polžeke,jaz pa polnozrnate.. ko kretena hodiva vsake tolko časa v kuhno gledat vsak za svoje..koda bi bila skregana.. cita..upam,da te ta nespečnost čimprej mine.. ja verjamem da si ti najbolj pridna ne dvomim v to ... sej pr nas jemo tudi različno recimo danes smo drugače pa je moj kr tisto diabetično hrano kot jaz tako da ne kuhamo velikrat ločeno se je navado pa mu ni blem men je važno da sem sita... ja res upam da se tale moja nespečnost konča ker me prav ubija...hvala za objemčke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:00:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ojla, evo zdaj sem prebrala za nazaj; PERSIDA čestitke ob rojstvu ter da bi bila vesela, zdrava in nasmejana in seveda za pljučka, da bi se lepo razvila. Tako, zdaj grem pojest kosilo in pol poročam kako je bilo včeraj v lab.in danes pri zdravnici s temi mojimi ušesi.........
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:32:04
|
|
|
|
tasa_m
|
cita ja verjamem da si ti najbolj pridna ne dvomim v to ... sej pr nas jemo tudi različno recimo danes smo drugače pa je moj kr tisto diabetično hrano kot jaz tako da ne kuhamo velikrat ločeno se je navado pa mu ni blem men je važno da sem sita... ja res upam da se tale moja nespečnost konča ker me prav ubija...hvala za objemčke moj je tud bil na začetku glasn da bo jedo kao diabetično hrano. Ampak mislim da mu že preseda.. trenutno še je samo na kruhu..edino to ne komplicira ker je polnozrnati.. Bom pa si danes privoščla za popoldansko malico sicer z 0,1 mlekom in gozdnimi sadeži. Sem se spomnila da jih imam še v skrinji in jih potrebno porabit. Saj če bi mi bil kdo tak dobre volje in mi skuhal vanilijev puding, bi pa mela tisto za papcat. Ampak ni prostovolca.. moj se dela gluhega,ko to naglas omenim..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:36:07
|
|
|
|
|
Se javim pa ti ga skuham jaz jaz pa noro rada kuham res ...potem s pa privošči dobro popoldansko malico ti jo privoščim jaz pa bom zdele no kavico jo je moj skuhal po kosilo aja pa posesal je tudi zdele kk je priden ...sem rekla da je kr za vžent
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:42:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Se javim pa ti ga skuham jaz jaz pa noro rada kuham res ...potem s pa privošči dobro popoldansko malico ti jo privoščim jaz pa bom zdele no kavico jo je moj skuhal po kosilo aja pa posesal je tudi zdele kk je priden ...sem rekla da je kr za vžent verjetno bi ga kr ti če že nebi bil zaseden in nebi imel doma nosečke.. moj je tud danes htel posesat ker dobima obisk čez slabo urco ampak sem rekla da si lahko to za jutri pusti.. da se nebo ki danes preveč mučil.. aja cita PRIHAJAM NA PUDING!!!! Edina ki bi mi željo uresničla..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.1.2009 15:43:25 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:45:46
|
|
|
|
tasa_m
|
aja cita,..saj jagode lahko izpustiš.. bom zadovolna brez jagod..če pa jih že imaš doma v skrinji,..pol pa lahko tud to.. Bi zdaj najraje kr ekran polizala ko sama sebi delam take lušte..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:47:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
evo m ismo od kosila; kako ste kaj? Pupa, ti si pa lepo že zrihtala te stvari za , si opravla vse nakupe že? Najaa, važno da je vse OK, a Tija fajn kašlja? Primorke, kavica; za kdaj ste se zmenle? sej boste pripeljale ta večje otročke s sabo? No, včeraj sem jaz mogla it v lab.dat kri in vodo; zvečer pa sem še Žigo peljala do njegove P. Jaz imam povišano sedimentacijo in seveda vnetje, ki se je pol pokazalo preko brisa in krvi tako da sem dobila amoksiklav in zdaj moram kao 3-5 dni počivat notri pa komaj sem začela ven hodit. Žigi pa je iz ušesk prihajalo to maslo in sem rekla, da ga raje nesem pokazat kot da bi se pol kaj zakompliciralo zaradi teh cevk. Je rekla, da je čisto normalno da se ušesek še čisti in da ni videt nič vnetega,gnojnega tako da je OK, za zamašen nosek nam ni dala ničesar razen da ga pucamo s fiziološko, za razpokice okoli ustnic pa je dala canesten. In ker so izvidi krvi iz bolnice kazali da je slabokrven, smo šli danes še v lab.dat kri in je HB vse OK . Evo, še nekaj sem hotla pokomentirat pa sem pozabla Jjasna, mene jutri v MŠ ne bo tasa_m, jaz bi tudi kaj tekega zdajle popapcala....puding pa bo ju3 pri nas in mislim, da prav vanilijev; ti meni danes tole pripraviš, jaz pa tebi puding
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:50:12
|
|
|
|
|
Seveda tasa rada ustrežem če le lahko... ...kk nas mučijo tile diete jz pa bi zdele nekaj sladkega hmm kako dobro tortico njamiii...ampak ne bom imam jutri prgled pa ne bi rada poslušala kakih aleluje od G ko seveda bo kaj našla ... ja ja sigurno bi ga jaz pa ne smem v zelje skakat ko ima doma boljšo polovico tečko nosečko kr naj jo ima...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:53:55
|
|
|
|
Piruri
|
Mi imamo tudi danes vanilijev puding...njama... Mama M...jaz sem predlagala 17. ali 18.1...lahko se dobimo kje v Izoli, če bo Naja priporočala kakšno fajn dobro...slaščičarno...Mie nebi vozila s sabo, ker jo imam še nekako v ožji "karanteni" , da ne faše kakšne viroze... Punce lep dan vam želim...se jutri kaj pišemo....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:54:07
|
|
|
|
|
Mama sedaj pa le počivaj da boš kmalu kot nova ...lepo da je z Žigcem vse tako kot mora bit in da bodo tile ušeski tudi pr njemu od sedaj naprej zdravi in da bo vse ok... ... Ka mate vse rade vanilijev puding jaz pa imam najraje čokoladnega pravijo kako smo si različni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 15:56:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m, jaz bi tudi kaj tekega zdajle popapcala....puding pa bo ju3 pri nas in mislim, da prav vanilijev; ti meni danes tole pripraviš, jaz pa tebi puding zmenjeno. A pridem kr zdaj do nas al jaz jutri zraven prinesem ko pridem na puding.. mama_m zate in za Žigca da bosta čimprej čila in zdrava...!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......