Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 12:54:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita komentirala pa ne bom več ker me je tole čist ven vrglo iz ovinka... ne morem verjet še malo pa bomo me tudi šle ampak lepo po vrsti a ne... ma persida se afna,da nas je prehitela.. cita jaz že tud 5 noč nisem nič spala..za pop podočnjake mam take da jooj .. sama sebi sem grozna ko se pogledam v ogledalo... (sem mal špegala k februarčicam ). helimaša ... čimprej se nam pozdravi.. jaz sem se postavla bolj prot konc vrste helimaša, lepo se pocajtaj!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 12:55:58
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita komentirala pa ne bom več ker me je tole čist ven vrglo iz ovinka... ne morem verjet še malo pa bomo me tudi šle ampak lepo po vrsti a ne... ma persida se afna,da nas je prehitela.. cita jaz že tud 5 noč nisem nič spala..za pop podočnjake mam take da jooj .. sama sebi sem grozna ko se pogledam v ogledalo... (sem mal špegala k februarčicam ). helimaša ... čimprej se nam pozdravi.. ni panike ja res za umret mi ni več jasno sedaj je pa že 6 noč od kar ne spim začelo se je z novim letom in se ne konča le kaj pomeni tole ne spanje... upam da se pred porom še malo napism bi bila zelo zelo vesela...in enako mislim zate...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 12:57:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita komentirala pa ne bom več ker me je tole čist ven vrglo iz ovinka... ne morem verjet še malo pa bomo me tudi šle ampak lepo po vrsti a ne... ma persida se afna,da nas je prehitela.. cita jaz že tud 5 noč nisem nič spala..za pop podočnjake mam take da jooj .. sama sebi sem grozna ko se pogledam v ogledalo... (sem mal špegala k februarčicam ). helimaša ... čimprej se nam pozdravi.. ni panike ja res za umret mi ni več jasno sedaj je pa že 6 noč od kar ne spim začelo se je z novim letom in se ne konča le kaj pomeni tole ne spanje... upam da se pred porom še malo napism bi bila zelo zelo vesela...in enako mislim zate... cita saj bo, slej ko prej boš malo spala, držim pesti, da boš čim prej
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 13:23:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec za Tomaža in Anžeta! Pa držim pestke, da bodo pljučka čim prej OK. Držte se!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 13:25:36
|
|
|
|
jjasna85
|
Js sm pa misnla, da sm edina ki nič ne spim... danes se je mali spet zbudu ob 4.30 in me suval do 6h... sm se pa tako smejala, ker sva se ''igrala žgačkanje''... prow počakal je, da sm ga požgačkala in pol me je nazaj... če pa nism js, pol ni niti on... full srčkano res.. prow na smeh mi je šlo, čeprav sm bla zaspana ko konj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 13:27:30
|
|
|
|
trezika
|
js pa zaenkrat še spim kot angelček...po 10 ur na noč...včasih se sicer vmes zbudim, pa mali me malo opomni, da je tut pokonci, ampak kr hitro nazaj zaspim...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 13:45:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Persidi čestitke in seveda za oba sončka...Čestitke... Jasna vse naj naj mal z zamudo... Spps čuj moj buši se je pa skril nosečka pa sem še... komentirala pa ne bom več ker me je tole čist ven vrglo iz ovinka... ne morem verjet še malo pa bomo me tudi šle ampak lepo po vrsti a ne... cita,bom kasnej znova nalepla tvojga bušija-sem ga izgubila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 13:48:43
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Persidi čestitke in seveda za oba sončka...Čestitke... Jasna vse naj naj mal z zamudo... Spps čuj moj buši se je pa skril nosečka pa sem še... komentirala pa ne bom več ker me je tole čist ven vrglo iz ovinka... ne morem verjet še malo pa bomo me tudi šle ampak lepo po vrsti a ne... cita,bom kasnej znova nalepla tvojga bušija-sem ga izgubila sej ni panike ampak zdelo se mi je da ga še imam ko se še nekaj v njem premetava
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 13:49:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ma ne morem vrjet...... bravo PERSIDA......DRŽIMO PESTE DA BO VSE V REDU......sicer pa itak da bo.....ker bomo me tok na vas mislne da bo vse OK....... jst sm čist fertik.....komi govorim.....čist mam hripav glas.....morm zdele k sm se najužnala en lekadol vzet.....čeprav čist nč ne pomaga.....pa čist vse me boli.....od smrkanja in kašlanja...... Pupa ful lepe stvari......si pa orng zastavla......jst sm tud rekla da grem po plači mal v šoping......morm en kompletek za v porodnišnco nabavt.....pa kozmetko.....ostalo mamo pa itak že doma...... grem pospravt pol pa še mal počivat da lekadol prime čajčka pit ,pa počivat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 13:49:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita komentirala pa ne bom več ker me je tole čist ven vrglo iz ovinka... ne morem verjet še malo pa bomo me tudi šle ampak lepo po vrsti a ne... ma persida se afna,da nas je prehitela.. cita jaz že tud 5 noč nisem nič spala..za pop podočnjake mam take da jooj .. sama sebi sem grozna ko se pogledam v ogledalo... (sem mal špegala k februarčicam ). helimaša ... čimprej se nam pozdravi.. jaz sem se postavla bolj prot konc vrste helimaša, lepo se pocajtaj!!! ti kr počakaj tam na konc vrste se bom jaz tud morala,če si ne bom začela stvari za bebija rihtat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 13:50:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika js pa zaenkrat še spim kot angelček...po 10 ur na noč...včasih se sicer vmes zbudim, pa mali me malo opomni, da je tut pokonci, ampak kr hitro nazaj zaspim... jaz ne spim celo noč,že kr nekaj časa ne,al me je bolel križ,al kolk,al sramne kosti,zdaj sem še mal prehlajena,pa je ponoči njaboljš kašljat upam,da mi bo pred odhodom v P ratala kakšna noč se vredu naspat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 13:54:45
|
|
|
|
Piruri
|
Oh, jej, kaj se je že pričelo z rojstvi? Pa, ne še...ni še čas..še ogromno stvari je trba pripravit!!!! PERSIDA...tvojima dvema malčkoma en velik paket ljubezni in seveda dobrodošlico...tebi pa čimveč moči in objemov... PUPA...res imaš fajn uštimano in prostorno... JASNA85...tebi pa en velik CIAO...kot sva se že z Najo neki menile...če boš imela čas enx 17. ali 18.1., se lahko dobimo na pijački, da se vidimo še v enem kosu...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej PERSIDI čestitke za njena dva ! Pa seveda držimo pesti, da se pljučka čimprej razvijejo. Zdej pa vse ostale lepo počakajte na marerc - velja?! Poročilo iz pregleda - vaga pri G je pokazala malo manj kot moja doma to pa zihr zato, ker sem se že včeri bunila, da mi vedno pokaže kilo več. Ampak naj se kar pusti tistih +7kg, ker bom itak kmalu tam. Potrdila je, da bomo imeli , no prvič je res rekla, da nima nič med nogami in da vidi luliko. Obrnjena je na glavico, ima pa 1759g! Juhuhu! Aha, pa naslednji pregled imam 5.2., slikco buškota pa dobite zvečer. jjasna85 - Bravo za mami! Ah, že ve, d aje nejna hčerka kot pingvinčke in težko hodi po trgovinah, pa je šla namesto tebe...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:02:36
|
|
|
|
novo
|
punce, ve ki imate izkušnje z bolniško. Danes sm šla k svoji osebni zdravnici in mi je bolniško napisala 1 teden. Js imam pa redni g. pregled naslednjo sredo. Kaj mi lahko potem, ko dobim od g. napiše bolniško za ostale 3 dni oz. kr skupaj za celi mesec. Pri g. vem, da ne bo problema. Hvala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:18:44
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri JASNA85...tebi pa en velik CIAO...kot sva se že z Najo neki menile...če boš imela čas enx 17. ali 18.1., se lahko dobimo na pijački, da se vidimo še v enem kosu... Ja ja... sej sm že napisala, da se bom uštulla tudi js, pa nobena ni pokomentirala tako da sm misnla, da me ne marate
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:20:43
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= jjasna85 - Bravo za mami! Ah, že ve, d aje nejna hčerka kot pingvinčke in težko hodi po trgovinah, pa je šla namesto tebe... Ja ja... kaj bomo pingvini po trgovinah hodli... sej bi se mogla vsaki 2 minuti vsest tako, da tako al tako nebi melo smisla sej bom tudi js danes kej poslikala pa jutri prlimala sem da se tudi js kej pohvalim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:22:37
|
|
|
|
Grahec
|
tasa m -ja tudi mene je ginekolog kar malo presenetil koliko je že korenjak ali pa korenjakinja velik pa težek, upam da bo kaj cotic od 56 sploh prav prišlo , ker bi kljub vsemu še najraje videla da pride marca. nespanje - jaz sem pa mislila, da se mi je bioritem porušil in zato ne spim. Pa zgleda, da so take noči. Zadnje noči se od dveh do pol pete vrtim v postelji kot vrtavka in ne spim. Potem pa čez dan odspim še kako kitico in sem mislila, da mi mogoče to narobe hodi. Samo kaj ko sem podnevi ena nula, če ne odspim vsaj še kake urce... oprema - nabavit moramo še stvari za nego, pleničke in koš zanje pa še en lep kompletek za iz porodnišnice. Ostalo imamo ali pa dobim. Se je pa včeraj na šoli za starše moj zelo zasekiral zaradi previjalne, ker imava bolj majhno- tako za v kopalnico, hvalili pa so čimvečjo... Ampak kljub povedanemu na predavanju mislim, da bo tudi ta čisto OK, saj sestra tudi tavelikega (cca 2,5 let) še zrihta na takšni... Se je pa odločil, da mi bo v enem vogalu kopalne kadi naredil polico, za odlagat stavri, da bom imela pri roki lahko vse naštimano... A ve že kaj perete in likate oblekice za ?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:26:20
|
|
|
|
Grahec
|
=jasna= čestitke za pregled. Tvoja je pa kar po standardu, se mi zdi .
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:27:49
|
|
|
|
spps
|
zdaj pa nagradno vprašanje-če se kateri kaj sanja-včeraj sem dobla sliko od UZ,pa se mi niti najmanj ne sanja,kaj naj bi bilo na sliki kak predlog?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Grahec - Ja naša je čist po tabelci. Vajin pa je res kar lepo zalit že sedaj. spps - No, kako ne veš kaj je na sliki? Malo pri možu poglej...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:31:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Najprej PERSIDI čestitke za njena dva ! Pa seveda držimo pesti, da se pljučka čimprej razvijejo. Zdej pa vse ostale lepo počakajte na marerc - velja?! Poročilo iz pregleda - vaga pri G je pokazala malo manj kot moja doma to pa zihr zato, ker sem se že včeri bunila, da mi vedno pokaže kilo več. Ampak naj se kar pusti tistih +7kg, ker bom itak kmalu tam. Potrdila je, da bomo imeli , no prvič je res rekla, da nima nič med nogami in da vidi luliko. Obrnjena je na glavico, ima pa 1759g! Juhuhu! Aha, pa naslednji pregled imam 5.2., slikco buškota pa dobite zvečer. jjasna85 - Bravo za mami! Ah, že ve, d aje nejna hčerka kot pingvinčke in težko hodi po trgovinah, pa je šla namesto tebe... čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:33:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= spps - No, kako ne veš kaj je na sliki? Malo pri možu poglej... si ziher?za mene je sama megla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= spps - No, kako ne veš kaj je na sliki? Malo pri možu poglej... si ziher?za mene je sama megla Ti pa se spoznaš na abstraktno fotografijo! Aja, pa kje je zate sama megla na slikci al pri možu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:37:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= spps - No, kako ne veš kaj je na sliki? Malo pri možu poglej... si ziher?za mene je sama megla Ti pa se spoznaš na abstraktno fotografijo! Aja, pa kje je zate sama megla na slikci al pri možu? na sliki je zame sama megla-jaz brez domišljija-pri možu pa ne rabim glih zadnjih možganskih končičev napenjat,da bi vidla kak zgleda
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 7.1.2009 14:45:25
|
|
|
|
Piruri
|
Spps...meni se zdi kot hrbtenica in na vhu glava...kot, da bi obrnil hrbet pred radovednimi očmi ...ma jaz imam od prve slikico iz zadnjega UZ, ki je slikana kot en blob...s črno bulo na sredini...in še dandanes ne vem, kaj je bilo slikano?! Jasna85...pol pa super...seveda še kakšna primorka je dobrodošla, da se javi na vabilo... Grahec...mi smo imeli v štartu veliko previjalno...pa smo po enem mesecu prešaltali na mičkeno...ko je bila pa večja, smo jo pa itak previli na postelji ali kavču...Jaz sem si samo naštimala cunjice, da jih bo treba oprat in peglat...glede na to da se vse skupaj tako hitro približuje, bo treba pohitet...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......