|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
7.1.2009 12:54:14   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: cita
komentirala pa ne bom več ker me je tole čist ven vrglo iz ovinka... ne morem verjet še malo pa bomo me tudi šle ampak lepo po vrsti a ne...

ma persida se afna,da nas je prehitela.. user posted image user posted image

cita jaz že tud 5 noč nisem nič spala..za popuser posted image podočnjake mam take da jooj .. sama sebi sem grozna ko se pogledam v ogledalo... user posted image   (sem mal špegala k februarčicam user posted image ).

helimaša ... user posted image user posted image user posted image čimprej se nam pozdravi..

jaz sem se postavla bolj prot konc vrste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

helimaša, lepo se pocajtaj!!!

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
7.1.2009 12:55:58   

komentirala pa ne bom več ker me je tole čist ven vrglo iz ovinka... ne morem verjet še malo pa bomo me tudi šle ampak lepo po vrsti a ne...

cita jaz že tud 5 noč nisem nič spala..za popuser posted image podočnjake mam take da jooj .. sama sebi sem grozna ko se pogledam v ogledalo... user posted image   (sem mal špegala k februarčicam user posted image ).

helimaša ... user posted image user posted image user posted image čimprej se nam pozdravi..

ni panike ja res za umret mi ni več jasno sedaj je pa že 6 noč od kar ne spim začelo se je z novim letom in se ne konča le kaj pomeni tole ne spanje...user posted image user posted image  upam da se pred porom še malo napism bi bila zelo zelo vesela...in enako mislim zate...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
7.1.2009 12:57:15   
Pupa7

ni panike ja res za umret mi ni več jasno sedaj je pa že 6 noč od kar ne spim začelo se je z novim letom in se ne konča le kaj pomeni tole ne spanje...user posted image user posted image  upam da se pred porom še malo napism bi bila zelo zelo vesela...in enako mislim zate...

cita saj bo, slej ko prej boš malo spala, držim pesti, da boš čim prej user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
7.1.2009 13:23:52   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

user posted image user posted image user posted image  za Tomaža in Anžeta! Pa držim pestke, da bodo pljučka čim prej OK. Držte se!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
7.1.2009 13:25:36   
jjasna85
Js sm pa misnla, da sm edina ki nič ne spim...
danes se je mali spet zbudu ob 4.30 in me suval do 6h... sm se pa tako smejala, ker sva se ''igrala žgačkanje''... prow počakal je, da sm ga požgačkala in pol me je nazaj... če pa nism js, pol ni niti on...user posted image
full srčkano res.. prow na smeh mi je šlo, čeprav sm bla zaspana ko konj...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
7.1.2009 13:27:30   
trezika
js pa zaenkrat še spim kot angelček...po 10 ur na noč...včasih se sicer vmes zbudim, pa mali me malo opomni, da je tut pokonci, ampak kr hitro nazaj zaspim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
7.1.2009 13:45:55   
spps

Persidi čestitke in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba sončka...Čestitke...

Jasna vse naj naj mal z zamudo...

Spps čuj moj buši se je pa skriluser posted image nosečka pa sem še...user posted image user posted image user posted image

cita,bom kasnej znova nalepla tvojga bušija-sem ga izgubilauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
7.1.2009 13:48:43   
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Persidi čestitke in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba sončka...Čestitke...

Jasna vse naj naj mal z zamudo...

Spps čuj moj buši se je pa skriluser posted image nosečka pa sem še...user posted image user posted image user posted image

cita,bom kasnej znova nalepla tvojga bušija-sem ga izgubilauser posted image user posted image user posted image user posted image

sej ni panike ampak zdelo se mi je da ga še imamuser posted image user posted image user posted image ko se še nekaj v njem premetavauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
7.1.2009 13:49:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

ma ne morem vrjet......
bravo PERSIDA......DRŽIMO PESTE DA BO VSE V REDU......sicer pa itak da bo.....ker bomo me tok na vas mislne da bo vse OK.......
jst sm čist fertik.....komi govorim.....čist mam hripav glas.....morm zdele k sm se najužnala en lekadol vzet.....čeprav čist nč ne pomaga.....pa čist vse me boli.....od smrkanja in kašlanja......
Pupa ful lepe stvari......si pa orng zastavla......jst sm tud rekla da grem po plači mal v šoping......morm en kompletek za v porodnišnco nabavt.....pa kozmetko.....ostalo mamo pa itak že doma......
grem pospravt pol pa še mal počivat da lekadol primeuser posted image
čajčka pit ,pa počivatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
7.1.2009 13:49:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz sem se postavla bolj prot konc vrste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

helimaša, lepo se pocajtaj!!!

ti kr počakaj tam na konc vrsteuser posted image user posted image user posted image se bom jaz tud morala,če si ne bom začela stvari za bebija rihtatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
7.1.2009 13:50:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

js pa zaenkrat še spim kot angelček...po 10 ur na noč...včasih se sicer vmes zbudim, pa mali me malo opomni, da je tut pokonci, ampak kr hitro nazaj zaspim...user posted image user posted image user posted image
jaz ne spim celo noč,že kr nekaj časa ne,al me je bolel križ,al kolk,al sramne kosti,zdaj sem še mal prehlajena,pa je ponoči njaboljš kašljatuser posted image
upam,da mi bo pred odhodom v P ratala kakšna noč se vredu naspatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
7.1.2009 13:54:45   
Piruri
Oh, jej, kaj se je že pričelo z rojstvi? Pa, ne še...ni še čas..še ogromno stvari je trba pripravit!!!!

PERSIDA...tvojima dvema malčkoma en velik paket ljubezni in seveda dobrodošlico...tebi pa čimveč moči in objemov...

PUPA...res imaš fajn uštimano in prostorno...

JASNA85...tebi pa en velik CIAO...kot sva se že z Najo neki menile...če boš imela čas enx 17. ali 18.1., se lahko dobimo na pijački, da se vidimo še v enem kosu...

www.by-ab.si

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
7.1.2009 14:00:41   
Anonimen
Najprej PERSIDI čestitke za njena dva user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image Pa seveda držimo pesti, da se pljučka čimprej razvijejo.

Zdej pa vse ostale lepo počakajte na marerc - velja?! user posted image

Poročilo iz pregleda - vaga pri G je pokazala malo manj kot moja doma user posted image user posted image to pa zihr zato, ker sem se že včeri bunila, da mi vedno pokaže kilo več. Ampak naj se kar pusti tistih +7kg, ker bom itak kmalu tam. user posted image Potrdila je, da bomo imeli user posted image , no prvič je res rekla, da nima nič med nogami in da vidi luliko. Obrnjena je na glavico, ima pa 1759g! user posted image user posted image user posted image Juhuhu! Aha, pa naslednji pregled imam 5.2., slikco buškota pa dobite zvečer. user posted image

jjasna85 - Bravo za mami! user posted image Ah, že ve, d aje nejna hčerka kot pingvinčke in težko hodi po trgovinah, pa je šla namesto tebe... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3913
7.1.2009 14:02:36   
novo
punce, ve ki imate izkušnje z bolniško.
Danes sm šla k svoji osebni zdravnici in mi je bolniško napisala 1 teden. Js imam pa redni g. pregled naslednjo sredo. Kaj mi lahko potem, ko dobim od g. napiše bolniško za ostale 3 dni oz. kr skupaj za celi mesec. Pri g. vem, da ne bo problema.
Hvala!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
7.1.2009 14:18:44   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
JASNA85...tebi pa en velik CIAO...kot sva se že z Najo neki menile...če boš imela čas enx 17. ali 18.1., se lahko dobimo na pijački, da se vidimo še v enem kosu...

Ja ja... sej sm že napisala, da se bom uštulla tudi js, pa nobena ni pokomentirala tako da sm misnla, da me ne marate user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
7.1.2009 14:20:43   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=
jjasna85 - Bravo za mami! user posted image Ah, že ve, d aje nejna hčerka kot pingvinčke in težko hodi po trgovinah, pa je šla namesto tebe... user posted image user posted image user posted image

Ja ja... kaj bomo pingvini po trgovinah hodli... sej bi se mogla vsaki 2 minuti vsest tako, da tako al tako nebi melo smislauser posted image
sej bom tudi js danes kej poslikala pa jutri prlimala sem da se tudi js kej pohvalimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
7.1.2009 14:22:37   
Grahec
tasa m -ja tudi mene je ginekolog kar malo presenetil koliko je že korenjak ali pa korenjakinja user posted image  velik pa težek, upam da bo kaj cotic od 56 sploh prav prišlo user posted image , ker bi kljub vsemu še najraje videla da pride marca. user posted image

nespanje - jaz sem pa mislila, da se mi je bioritem porušil in zato ne spim. Pa zgleda, da so take noči. Zadnje noči se od dveh do pol pete vrtim v postelji kot vrtavka in ne spim. Potem pa čez dan odspim še kako kitico in sem mislila, da mi mogoče to narobe hodi. Samo kaj ko sem podnevi ena nula, če ne odspim vsaj še kake urce...

oprema - nabavit moramo še stvari za nego, pleničke in koš zanje pa še en lep kompletek za iz porodnišnice. Ostalo imamo ali pa dobim. Se je pa včeraj na šoli za starše moj zelo zasekiral zaradi previjalne, ker imava bolj majhno- tako za v kopalnico, hvalili pa so čimvečjo... Ampak kljub povedanemu na predavanju mislim, da bo tudi ta čisto OK, saj sestra tudi tavelikega (cca 2,5 let) še zrihta na takšni... Se je pa user posted image odločil, da mi bo v enem vogalu kopalne kadi naredil polico, za odlagat stavri, da bom imela pri roki lahko vse naštimano... A ve že kaj perete in likate oblekice za user posted image ?

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
7.1.2009 14:26:20   
Grahec
=jasna= čestitke za pregled. Tvoja user posted image  je pa kar po standardu, se mi zdi user posted image user posted image .

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
7.1.2009 14:27:49   
spps
zdaj pa nagradno vprašanje-če se kateri kaj sanja-včeraj sem dobla sliko od UZ,pa se mi niti najmanj ne sanja,kaj naj bi bilo na sliki user posted image user posted image user posted image user posted image

kak predlog? user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
7.1.2009 14:30:40   
Anonimen
Grahec - Ja naša je čist po tabelci. user posted image Vajin pa je res kar lepo zalit že sedaj. user posted image

spps - No, kako ne veš kaj je na sliki? Malo pri možu poglej... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
7.1.2009 14:31:39   
spps

Najprej PERSIDI čestitke za njena dva user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image Pa seveda držimo pesti, da se pljučka čimprej razvijejo.

Zdej pa vse ostale lepo počakajte na marerc - velja?! user posted image

Poročilo iz pregleda - vaga pri G je pokazala malo manj kot moja doma user posted image user posted image to pa zihr zato, ker sem se že včeri bunila, da mi vedno pokaže kilo več. Ampak naj se kar pusti tistih +7kg, ker bom itak kmalu tam. user posted image Potrdila je, da bomo imeli user posted image , no prvič je res rekla, da nima nič med nogami in da vidi luliko. Obrnjena je na glavico, ima pa 1759g! user posted image user posted image user posted image Juhuhu! Aha, pa naslednji pregled imam 5.2., slikco buškota pa dobite zvečer. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
7.1.2009 14:33:45   
spps

spps - No, kako ne veš kaj je na sliki? Malo pri možu poglej... user posted image user posted image user posted image

si ziher?za mene je sama meglauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
7.1.2009 14:35:32   
Anonimen

Ti pa se spoznaš na abstraktno fotografijo! user posted image

Aja, pa kje je zate sama megla na slikci al pri možu? user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
7.1.2009 14:37:55   
spps

Ti pa se spoznaš na abstraktno fotografijo! user posted image

Aja, pa kje je zate sama megla na slikci al pri možu? user posted image

na sliki je zame sama megla-jaz brez domišljija-pri možu pa ne rabim glih zadnjih možganskih končičev napenjat,da bi vidla kak zgledauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
7.1.2009 14:45:25   
Piruri
Spps...meni se zdi kot hrbtenica in na vhu glava...kot, da bi obrnil hrbet pred radovednimi očmi user posted image  user posted image  user posted image ...ma jaz imam od prve slikico iz zadnjega UZ, ki je slikana kot en blob...s črno bulo na sredini...in še dandanes ne vem, kaj je bilo slikano?!

Jasna85...pol pa super...seveda še kakšna primorka je dobrodošla, da se javi na vabilo...

Grahec...mi smo imeli v štartu veliko previjalno...pa smo po enem mesecu prešaltali na mičkeno...ko je bila pa večja, smo jo pa itak previli na postelji ali kavču...Jaz sem si samo naštimala cunjice, da jih bo treba oprat in peglat...glede na to da se vse skupaj tako hitro približuje, bo treba pohitet...

www.by-ab.si

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......