|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
7.1.2009 17:19:52   
NoBady
joj babe kok vam trga... žal bo moja čist neumesna zdele... sej bi se vam tko rada kdaj pridružla pr takem klepetu, pa nimam računalnika tko pogost na razpolago, ker sobo prenavlamo ....groza user posted image

amm...paket za novorojenca...kko ste se ve odločle? za paket al za denar? ste se že sploh odločle, al še razmišlate?

pridno čvekejte še napreiuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
7.1.2009 17:26:29   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

punce tak je ne..
naša PERSIDA je rodila...
Jaz sem začela jokat ko sem prebrala sms, ga delim še z vami...

Dobro jutro. Mi smo trije. Tomaž je privekal na svet ob 3.48,  Anže pa 4.20. mama pa je tako izčrpana, da je številke o teži in dolžini vse pobrkala. Javim vse kasneje ko pridem k sebi. Sta prava črna krteka, zdaj pa je vse v božjih rokah...

in pol drug sms kjer nas prosi da držimo pesti za njihova plučka, ker je to največji problem...
Imela pa je super babico razen porodničarka je imela neke finte in ni vedela ali naj pritisne njo ali tamalega..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naša prva bejbija in mamico

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
7.1.2009 17:35:39   
Najaa
PERSIDA končno čestitke še od mene!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem bila kar šokirana, ko me je tasa poklicala... kar tresla sem se. user posted image  In na jok mi je šlo. Persida, lepo se cartajte. Ti si že opravila najtežje delo. user posted image

Tako. Za mano je pa prva doza injekcije za razvoj pljučk. In spet sem vidla našega malega user posted image , kako uživa v trebuščku. Sem bila v user posted image . Vsi izvidi so ok. Za tabelo pa - nasl. pregled je 26.1.user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
7.1.2009 17:40:17   
Lolita23
Živjo!!!
Danes sem tekala, ko nora, potem pridem sem na rr in šok Persida rodila.No še enkrat, user posted image user posted image user posted image user posted image za njo in otročička.Ne morem verjet, da smo tak daleč že.

Moj se je zmenil z tamalo, da nima kaj prehitevat.čeprav ko sem se danes zbudila ob 4.00 sem mislila klicat P, ker me je trebuh zelo bolel, tak da sem se res ustrašla, ampak spet prebava HB.Sicer pa sem jaz odločena rodit ribo in to marca.user posted image user posted image user posted image

Pupa zelo lepe stvari.

Nobady jaz bom vzela denar, ker mi v paketih nič ne ustreza.Več ali manj imam vse.

spps kriza je ta slika, jaz bi jo naslednjič nesla zraven, da se obrazloži.user posted image

A zda že imamo Rodile so?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
7.1.2009 17:42:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

jjasna85 hvala za link. Bomo poskušali še to. Plazenje po štirih... in plavanje pač zgleda da pri meni oziroma user posted image  ne učinkuje.Se je user posted image  najbrž vrgel po meni, saj nisem preveč športen tip user posted image  .Morda pa bo lučka pritegnila več pozormosti, vsaj mene bi najbrž bolj zanimala, mož je pa sploh elektronik tako da user posted image user posted image user posted image .

Pa kam se pa tvojemu G mudi? user posted image  Saj da se obrnejo, imajo čas do 37t. Moj je pa prečno in me tudi malo skrbi, sam za enkrat še ne dela panike, moja G pa tudi ne.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
7.1.2009 17:42:16   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
JASNA85...tebi pa en velik CIAO...kot sva se že z Najo neki menile...če boš imela čas enx 17. ali 18.1., se lahko dobimo na pijački, da se vidimo še v enem kosu...

Ja ja... sej sm že napisala, da se bom uštulla tudi js, pa nobena ni pokomentirala tako da sm misnla, da me ne marate user posted image

Ah daj no... Sem spregledala ta post... Seveda se boš uštulila! user posted image user posted image  Pa mogoče se bosta še mama_milchy in pocka.
Sej res - pocka!!! Kako pa tebi kaže z injekcijo??

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
7.1.2009 17:52:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

joj babe kok vam trga... žal bo moja čist neumesna zdele... sej bi se vam tko rada kdaj pridružla pr takem klepetu, pa nimam računalnika tko pogost na razpolago, ker sobo prenavlamo ....groza user posted image

amm...paket za novorojenca...kko ste se ve odločle? za paket al za denar? ste se že sploh odločle, al še razmišlate?

pridno čvekejte še napreiuser posted image

a tako ste pridni user posted image  kr tako naprejuser posted image

mi bomo kr dinarčke vzeli in nabavli tist,kar rabimouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
7.1.2009 17:55:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!
Danes sem tekala, ko nora, potem pridem sem na rr in šok Persida rodila.No še enkrat, user posted image user posted image user posted image user posted image za njo in otročička.Ne morem verjet, da smo tak daleč že.

Moj se je zmenil z tamalo, da nima kaj prehitevat.čeprav ko sem se danes zbudila ob 4.00 sem mislila klicat P, ker me je trebuh zelo bolel, tak da sem se res ustrašla, ampak spet prebava HB.Sicer pa sem jaz odločena rodit ribo in to marca.user posted image user posted image user posted image

Pupa zelo lepe stvari.

Nobady jaz bom vzela denar, ker mi v paketih nič ne ustreza.Več ali manj imam vse.

spps kriza je ta slika, jaz bi jo naslednjič nesla zraven, da se obrazloži.user posted image

A zda že imamo Rodile so?

sem kr na seznamu zaenkrat napisala,da je Persida rodila,ker bomo verjetn kr nekaj časa čakale,da bomo dobile nove okrepitveuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
7.1.2009 17:56:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

PERSIDA končno čestitke še od mene!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem bila kar šokirana, ko me je tasa poklicala... kar tresla sem se. user posted image  In na jok mi je šlo. Persida, lepo se cartajte. Ti si že opravila najtežje delo. user posted image

Tako. Za mano je pa prva doza injekcije za razvoj pljučk. In spet sem vidla našega malega user posted image , kako uživa v trebuščku. Sem bila v user posted image . Vsi izvidi so ok. Za tabelo pa - nasl. pregled je 26.1.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image a UZ si tud imela,al ga imaš naslednjič?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
7.1.2009 18:04:28   
NoBady
JOOOOOJ ... ker mam mal več časa, sem šla za nazaj brat kjer sm nazadnje ostala in sem ugotovila da je PERSIDA ŽE RODILA... šok,šok,šok...
SKRATKA ČESTITKE!!!!user posted image in seveda veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tamala dva da bo vse uredu..

Sej vem, da se dvojčki prej rodijo, samo me je presenetlo ker tko vidim da se tale marec zlo hitr bliža... 

no, zdej pa že mene pošteno rit boli od tega sedenja...čao papa

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
7.1.2009 18:12:45   
pocka
persida - čestitke za mala user posted image user posted image in držimo pesti,da se pljučka čimprej razvijejo. user posted image user posted image user posted image

najaa - čestitke za pregled, pa fajn, da je prva doza že za tabo. Jaz grem jutri na pregled in dobim prvo dozo, v petek pa se mi zdi,da še drugo. Ne vem pa ali me bodo obdržali  notri ali ne. A je ful hudo, a precej boli? Nisem glih ljubitelj injekcij...tale je pa baje v tazadnjo user posted image user posted image

spps - jaz vidim na slikici nogici in lulčeka, ampak tako,da je  user posted image obrnjen na glavo. Ko greš na pregled pa res vprašaj G, ker tu vsaka vidi nekaj drugega.user posted image

kavica primorke - jaz ne vem, mogoče se vam pridružim, odvisno od varstva in predvsem od počutja, dlede na to,da moram počivat, tako,da nič ne obljubim

cunjice - mi smo celo tako daleč,da smo s podstrešja prinesli dol cunjice 56 in 62 št. za začetek,prala bom enkrat na začetku februarja, če me pa kaj prehiti, pa bo itak treba nabavit manjše (upam,da ne). Nabavila sva nekaj novih cunjic, pa še nekaj jih mislim naročiti prek interneta, ampak bolj za poletje. Ostalo ni še nič pripravljeno, voziček moram še oprat, pa lupinico moramo še nabaviti, pa .... ah, samo govorimo, saj bomo, se še ne mudi, ampak kot kaže bo počasi treba v akcijo

vse,ki ste imele danes preglede user posted image user posted image user posted image

aja, pa =jasna= vseeee naaajboooljšeeee za rojstni dan za malo zamude

pupa - ful lepo ste poštimali za user posted image

...ne vem kaj sem hotela še napisat, bom še kasneje kaj dodala,če bom utegnila...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
7.1.2009 18:13:17   
Grahec
Najaa ja saj načeloma vem, da ni panike in da ima user posted image  res čas se obrnit do 37 tedna, ampak kot sem že pisala je pri meni baje zaradi ene ciste malo drugače vse skupaj in naj bi ga če se bodo odločali obračali prej (grozil mi je pa prej tudi kar napovedan carski, ampak ker je otroček že zdaj kar velik se je ginekolog zdaj premislil), drugače pa je včasih ta ginekolog izvajal tudi zunanje obrate v LJ porodnišnici.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
7.1.2009 18:15:32   
pocka
a še to, paket za novorojenčka - mi bomo kar dinarčke vzeli,ker ni nič kaj takega v paketih,da bi rabili...pa od občine naj bi dobili še 500€ za rojstvo, vsaj za Tajo je bilo tako, upam,da še velja, bo prišlo prav

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
7.1.2009 18:16:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

persida - čestitke za mala user posted image user posted image in držimo pesti,da se pljučka čimprej razvijejo. user posted image user posted image user posted image

najaa - čestitke za pregled, pa fajn, da je prva doza že za tabo. Jaz grem jutri na pregled in dobim prvo dozo, v petek pa se mi zdi,da še drugo. Ne vem pa ali me bodo obdržali  notri ali ne. A je ful hudo, a precej boli? Nisem glih ljubitelj injekcij...tale je pa baje v tazadnjo user posted image user posted image

spps - jaz vidim na slikici nogici in lulčeka, ampak tako,da je  user posted image obrnjen na glavo. Ko greš na pregled pa res vprašaj G, ker tu vsaka vidi nekaj drugega.user posted image

user posted image user posted image user posted image beba je obrnjena na glavo,tk,da....
kolk doz pa dobite za pljučka?a to vas tud v rit napikajo?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
7.1.2009 18:38:14   
Najaa
spps, tudi UZ sem imela, ja. Spet. Srečna jaz, a ne? user posted image

Grahec, no sej tvoj G že ve. Upam, da se ti dete obrne in da bo vse kot je treba. user posted image

pocka, injekcija še najmanj boli. Dobiš v rito in niti ne čutiš kdaj. Vsaj jaz, ki imam tam precej zaloge, nisem preveč čutila. user posted image  Sej ti bo G povedal, ampak ne se ustrašit, če se po tej injekciji otrok malo umiri. Baje lahko traja kak teden, da ni tako aktiven.
Kar se tiče 500 evrov od občine, pa je to v vsaki občini drugače. Naša je res prijazna do novorojenčkov. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.1.2009 18:43:50   
kajaka
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps
čestitke tud teb za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image čakamo še na Yanio in kajako(te se pa sploh ne spomnim??)

user posted image user posted image jaz tud ne.. user posted image

KAJAKA
- tudi jaz se ne spomnim...??...KAJAKA javi se torej čimprej, da te malo izprašamo!!!!

Zdravo, punce!

Najprej, čestitke Persidi za rojstvo dvojčkovuser posted image user posted image user posted image , vsem ostalim pa vse najboljše in najlepše v novem letu.

Ne spomnite se me, ker sem se do sedaj oglasila le enkrat, pa še to je bilo bolj kot ne poiskusno. user posted image  Med prazniki sem popolnoma ignorirala računalnik (sama pred sabo sem ga skrila user posted image ) in sem se posvetila mojemu, ki je imel prosto (danes je žal moral nazaj v tujinouser posted image ) in hčerki (ki je včeraj zbolela user posted image user posted image  in zdaj skupaj poležavama že ves dan).
Ja, torej, da potešim radovednost in dodam podatke za seznam: sem bila včeraj na pregledu - gužva za znoret, najmanj 15 pacientk, ker lani kao niso naročali za po praznikih, nakar uleti medicinska in vpraša katera je naročena user posted image , vse ostale pa bomo morale čakat... Sem se kar obrnila in šla domov, pa se kasneje vrnila nazaj. Naš user posted image  lepo napreduje, še zmeraj bi naj bil user posted image , ampak mi G ne more 100% potrdit, obrnjen je z glavico navzdol, tehta pa 1505g. Naslednji pregled imam 4.2., ampak bom verjetno morala prestaviti termin (odvisno do kdaj mi bo komisija podaljšala bolniško).

Aha, še podatki, ki manjkajo za seznam:+14,5 kg, sem s Ptuja, starost 30 let (še zadnji mesec, potem dodam še enkouser posted image ).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.1.2009 18:49:53   
spps
ojla kajaka !
pa si potešila mojo radovednost in menda še od katereuser posted image user posted image user posted image  
čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image
a to je tvoja druga nosečnost?Kje boš rodila?user posted image user posted image user posted image
user posted image za tvojo malo,da bi se čimprej pozdravilauser posted image  
Ko boste  pa zdravi,se pa le večkrat javi,,da te spoznamo user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.1.2009 18:51:18   
spps

spps, tudi UZ sem imela, ja. Spet. Srečna jaz, a ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image a na vsakem pregledu ga imaŠ? saj je prav,da te skrbno spremljajouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.1.2009 18:53:03   
spps
dolči,a imaš kaj novih podatkov zame?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.1.2009 18:53:38   
Piruri
SPPS...evo moja sličica v 27. tednu...obseg trebuha je že 100 cm...

user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.1.2009 18:54:13   
pocka

pocka, injekcija še najmanj boli. Dobiš v rito in niti ne čutiš kdaj. Vsaj jaz, ki imam tam precej zaloge, nisem preveč čutila. user posted image  Sej ti bo G povedal, ampak ne se ustrašit, če se po tej injekciji otrok malo umiri. Baje lahko traja kak teden, da ni tako aktiven.
Kar se tiče 500 evrov od občine, pa je to v vsaki občini drugače. Naša je res prijazna do novorojenčkov. user posted image

kako misliš še najmanj, a še kaj boli pol? Ali to misliš glede na porod?No glede maščobnih zalog pa...hmmm, jih imam jaz tudi kar precej user posted image user posted image user posted image   Ja, mi je že G rekla,da se user posted image umiri po injekciji in zato radi obdržijo user posted image v bolnici,da spremljajo dogajanje na CTG-ju, ni pa nujno,se lahko zgodi,da greš tudi domov. Bom videla jutri kaj bo.
Ja naša občina je pa res radodarna, vsaj na tem podorčju jih pa moram pohvalit.user posted image

Mene pa tako glava boli,da bom znorela. Me ni bolela že 100 let, zgleda,da sem zdaj vse za nazaj pokasirala. Nič, grem naredit pizzo (malo zaloge,da bo jutri vaga več pokazalauser posted image ), dokler moj Tajo kopa. Pol grem pa v ležečki...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.1.2009 18:59:01   
kajaka

ojla kajaka !
pa si potešila mojo radovednost in menda še od katereuser posted image user posted image user posted image  
čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image
a to je tvoja druga nosečnost?Kje boš rodila?user posted image user posted image user posted image

Ja, druga nosečnost, prva hčerka je stara že 8 let - bomo imeli kar lepo razliko. user posted image
Hvala za lepe želje za tamalo - čisto nemočna se počutim, ker jo že od včeraj kuha vročina in glava boli, pa ji niti Calpol ne pomaga najbolj. Zdaj je pravkar prišibala do mene, ker jo zanima, kaj počnem za računalnikom in je prav ponosna, ker sem jo omenila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.1.2009 19:02:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka

ojla kajaka !

Ja, druga nosečnost, prva hčerka je stara že 8 let - bomo imeli kar lepo razliko. user posted image
Hvala za lepe želje za tamalo - čisto nemočna se počutim, ker jo že od včeraj kuha vročina in glava boli, pa ji niti Calpol ne pomaga najbolj. Zdaj je pravkar prišibala do mene, ker jo zanima, kaj počnem za računalnikom in je prav ponosna, ker sem jo omenila. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image vem kako to zgleda,moja je stara dobrih 6 in ji tud ne sme nič uit user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
7.1.2009 19:04:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

SPPS...evo moja sličica v 27. tednu...obseg trebuha je že 100 cm...

user posted image
lepa slikca,sam se ne morem odločit katera je lepša.....hmmmmm...mmmmm....hmmmmm....
VSI TRIJE user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
7.1.2009 19:14:07   
kajaka

IZVIRNO SPOROČILO: kajaka

ojla kajaka !

user posted image user posted image user posted image vem kako to zgleda,moja je stara dobrih 6 in ji tud ne sme nič uit user posted image user posted image

Ja, takšne so te naše male žabe... user posted image user posted image user posted image  Le po kom imajo to?!?!?user posted image

Za danes se poslavljam, se grem s tamalo še malo pocartat, ker noče več stran od računalnika, to pa ni najboljše za njen glavobol.
Se beremo kaj jutri.

Lahko noč.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......