pocka
|
persida - čestitke za mala in držimo pesti,da se pljučka čimprej razvijejo. najaa - čestitke za pregled, pa fajn, da je prva doza že za tabo. Jaz grem jutri na pregled in dobim prvo dozo, v petek pa se mi zdi,da še drugo. Ne vem pa ali me bodo obdržali notri ali ne. A je ful hudo, a precej boli? Nisem glih ljubitelj injekcij...tale je pa baje v tazadnjo spps - jaz vidim na slikici nogici in lulčeka, ampak tako,da je obrnjen na glavo. Ko greš na pregled pa res vprašaj G, ker tu vsaka vidi nekaj drugega. kavica primorke - jaz ne vem, mogoče se vam pridružim, odvisno od varstva in predvsem od počutja, dlede na to,da moram počivat, tako,da nič ne obljubim cunjice - mi smo celo tako daleč,da smo s podstrešja prinesli dol cunjice 56 in 62 št. za začetek,prala bom enkrat na začetku februarja, če me pa kaj prehiti, pa bo itak treba nabavit manjše (upam,da ne). Nabavila sva nekaj novih cunjic, pa še nekaj jih mislim naročiti prek interneta, ampak bolj za poletje. Ostalo ni še nič pripravljeno, voziček moram še oprat, pa lupinico moramo še nabaviti, pa .... ah, samo govorimo, saj bomo, se še ne mudi, ampak kot kaže bo počasi treba v akcijo vse,ki ste imele danes preglede aja, pa =jasna= vseeee naaajboooljšeeee za rojstni dan za malo zamude pupa - ful lepo ste poštimali za ...ne vem kaj sem hotela še napisat, bom še kasneje kaj dodala,če bom utegnila...