|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
6.1.2009 18:07:37   
Piruri
Hi hi...ja, sej meni je do zdaj donat pomagal (sem ga dnevno spila vsaj 1 l)...od novega leta naprej pa mi še to ne pomaga...sem kot zmaj, ki bo kmalu začel bruhati ogenj...sej kot pravijo, če te močno peče zgaga, bo otrok imel polno las...jaz se bojim, da bom rodila eno kosmato kepo...

Voziček je kar podvig kupit, ker se moram prav v LJ odpravit...sej pri nas je kar ponudba, ampak vseeno ne tolikšna kot gor user posted image  user posted image ...

Kako se imate vi v Švici?

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
6.1.2009 18:30:56   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Hi hi...ja, sej meni je do zdaj donat pomagal (sem ga dnevno spila vsaj 1 l)...od novega leta naprej pa mi še to ne pomaga...sem kot zmaj, ki bo kmalu začel bruhati ogenj...sej kot pravijo, če te močno peče zgaga, bo otrok imel polno las...jaz se bojim, da bom rodila eno kosmato kepo...

Voziček je kar podvig kupit, ker se moram prav v LJ odpravit...sej pri nas je kar ponudba, ampak vseeno ne tolikšna kot gor user posted image  user posted image ...

Kako se imate vi v Švici?

kar vredu smo user posted image hvala user posted image

poglej po internetu al pa do italije skoči, saj ponudba je povsod več ali manj enaka user posted image in ne verjemi tem vražam hahaha, mojo mamo je pekla zgaga pa sm bla 2 leti skor brez las user posted image user posted image user posted image zdej pa mam ornk čupco user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
6.1.2009 18:45:14   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

....mojo mamo je pekla zgaga pa sm bla 2 leti skor brez las user posted image user posted image user posted image zdej pa mam ornk čupco user posted image user posted image user posted image

Torej slej ko prej se ta mit potrdi user posted image user posted image user posted image

Hmmm...ja v Italiji bi pogledala, pa moram jaz tam vozit, ker moj ne mara gneče...in zdaj sem tako raztrešena za volanom, da se izogibam avtomobilističnim podvigom....si moram najdet kakšno žrtev, ki me bo vozila okoli user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
6.1.2009 18:52:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Ojla...

...malo se vam pridružim...sem prešpricala zadnjih...hmmmm...par sto strani?!...tako da me lahko pošteno virtualno okregate...user posted image ...
Vseeno sem zasledila, da se je že pričelo "gnezditveno" obdobje...tudi mene je že prijelo...sem presortirala vse cunjice po velikosti in tamičkene postavila v vrsto pred pralni stroj...včeraj sem si še nabavila tetra blago za plenice in si jih danes zarobila...pa na razprodaji sem si že kupila kompletek za našega mulčka pripeljat iz porodnišnice...
Voziček sem tudi odpakirala in ugotovila, da HOČEM novega user posted image  user posted image  user posted image ...tastar je tako glomazen in težek, sicer primeren za našo burjo user posted image  user posted image ...še dva kamna bom dala na strehico pa bo...

Se še katera spopada z zgago????Meni bo razžrlo želodec, če že vodo pijem...in niti donat ne pomaga več!!!!
ooooooo zgublejena,kje se pa ti skrivašuser posted image user posted image user posted image welcome backuser posted image user posted image user posted image

kislina,ne bi o tem,ko zagrabi,ne spusti več-sam pravac do wc-jauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
6.1.2009 18:53:41   
spps
kje so pa danes vse ostale,ki so imele preglede?saj nas je bilo za pol bataljonauser posted image

kje se skrivate?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
6.1.2009 18:57:56   
Najaa
piruri, o kako lepo te je brat! Kdaj se kaj vidimo? user posted image
Jaz bi tud nov voziček, pa moj pravi, da bo tega tako spucal in poštimal, da bo kot nov. user posted image  Zgaga, ja, zvečer me peče ponavadi, ampak za enkrat donat pomaga. Hmmm, kar se tiče čupce pa... mislim, da to ni to. user posted image

Kje pa pa kaj Dali skriva?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
6.1.2009 18:58:23   
Dali*
Ejla...

smo tolko, da se oglasim, da me ne boste preveč pogrešale user posted image  hehehe
Prazniki in evforija so mimo...zdej pa že od nedelje ležim v postelji, ker sem pošteno prehlajena in imam vročine 37 C.

Teče mi iz nosa, oči...sploh ne morem gledat, ker imam očke kot angora zajček.

Si tipkamo, ko ozdravim...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
6.1.2009 19:10:25   
KOKICA32
Da se vam še jaz malo javim...in vam sporočam, da sem še naprej na bolniški...do 21.01. ko imam pregled pri G, potem pa imam namen dopust koristiti do porodn. dopusta...

Me osebna zdravnica ni spustila v službo in je pred mano klicala mojo G in sta obe skupja rekli, da NE..potem sem pač popustila ..saj sta bili dve proti meni..pa še je prevagalo, ker sta onidve zdravnici jaz pa ne....user posted image Sem pa šla še danes malo v službo..."popucati"  mizo, omaro in računalnik...pa ko sem sodelavkam rekla ADIJO mi je na jok šlo! user posted image Ful jih bom pogrešala..vsaj ene.,...ne vse...user posted image user posted image user posted image Pa so mi obljubile, da mi bodo prišle že pred porodom na obisk, ,potem pa itak...user posted image

Drugače sem pa okej...mali user posted image ima akrobacije, čez cel dan...ampak najbolj intenzivne so zvečer ob cca 22.00 uri...in naprej .... Pa še vedno na WC non stop hodim...vsepovsod moram iti ..user posted image

Pa včeraj sva v AV še nabavila vse večje stvari....tako, da sedaj imam že skoraj vse..le previjalna podloga mi še manjka in neke malenkosti....Punce, kje se kupijo one povijalne plenice-zmajčki, mislim, da jim pravijo, to so tiste,ki jih pri širokem previjanju rabiš za navrh--tiste s trakci...V BabyCentru imajo t.i. ŠVEDSKE plenice, ki pa niso iz tetra materiala, so bomažne, obrobljene a nič kaj raztegljive....pa so baje tiste iz tetra blaga boljše, ker se fajn raztegnejo...user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image vsem, ki ste imele preglede....in jasna VSENAJBOLJŠE za roj. dan!!!! user posted image in user posted image ti pošiljam....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
6.1.2009 19:23:04   
Piruri
Helou punce...ma sem tako malo na računalniku, da še tisto, kar se mi da, naredim na hitro in pol sem v polnem laufu, ki me je prav prijela manija za pospravljanje, čiščenje, pranje, prekladanje...

Naja...mi bomo vikend med 16.1. in 18.1. dol, tako, da se komot zapeljem kaj na tvoj del obale user posted image  user posted image ...

Gibi...naš user posted image  je lenčina, da ni večje!!!!čez dan samo kolca...ponoči pa ne vem kaj počne, ker spim ko polh...tako da edino rast trebuha mi nakazuje, da "kvas" vzhaja user posted image  user posted image

Kokica...mi tistemu rečemo soriso in vem, da sem jih nekaj kupila v Baby centru oz. možno, da jih imajo tudi v DM-u...jaz imam še tiste iz pantiveka, ki jih je imela moja sestra za starejšo hčerko pred 20-imi leti...

www.by-ab.si

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
6.1.2009 19:32:40   
KOKICA32
Evo še moja nova slikica bušija...30 tednov (pravzaprav 29T4D):

user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
6.1.2009 19:33:21   
spps
Kokica,ti si le odpočij dokler lahko,energije še boš rabla veeeeeeeeeelikouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
6.1.2009 19:34:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Evo še moja nova slikica bušija...30 tednov (pravzaprav 29T4D):

user posted image

lep buši user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
6.1.2009 19:39:06   
Lolita23
Novo ozadjeuser posted image user posted image .

spps jutri sem pa v tvojih koncih, no v bistvu odvisen kako vreme bo.Ker mene je nasploh strah vozit pozimi.

kokica lep bušiuser posted image

Sem poškilila februarkam so čisto neučakane, jih kar razumem in komja čakam, da pride njihov mesec in seveda potem naš.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
6.1.2009 19:41:50   
spps
Danes so imele preglede-hočemo poročilo user posted image user posted image
  • yania
  • mama_milchy
  • kajaka
  • tasa_m
  • felix7

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
6.1.2009 19:43:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

spps jutri sem pa v tvojih koncih, no v bistvu odvisen kako vreme bo.Ker mene je nasploh strah vozit pozimi.

Sem poškilila februarkam so čisto neučakane, jih kar razumem in komja čakam, da pride njihov mesec in seveda potem naš.user posted image

men se to ozadje dopade bolj,kot vsa doprejuser posted image user posted image user posted image

kam pa greš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
6.1.2009 19:45:14   
Najaa
piruri, lahko se tisti vikend kaj vidimo. Bom na obali. Se slišiva. user posted image

Jaz sem pa zdaj našo malo dala spat... Ma, je tako živahna bila cel dan... Pol pa ne in ne spat. Zdaj ko je pa ona zaspala, se je pa trebušček zbudil in mi skače po trebuhu. user posted image

Dali, prej ko sem spraševala kje se skrivaš, si pa ravno pisala post. user posted image  Pozdravi se.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
6.1.2009 19:50:44   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

men se to ozadje dopade bolj,kot vsa doprejuser posted image user posted image user posted image

kam pa greš?

V Terme Zreče mojem na obisk.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
6.1.2009 19:52:53   
spps

kam pa greš?

V Terme Zreče mojem na obisk.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pol boš pa res blizuuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
6.1.2009 19:59:50   
mama_milchy

• yania
  • mama_milchy
  • kajaka
  • tasa_m
  • felix7

Evo, evo poročilo:
z našo user posted image  je vse OK; spol je še vedno user posted image  in bo tako ostalo do poroda, kaj čmo; user posted image  je pa težek 1700 gr, še cca. 2000gr lahko pridobi; podatki za tabelo +9kg, naslednji pregled 2.2.09; sem kaj pozabla???

drugače pa sem danes bila še pri moji zdravnici in ni vidla da bi blo kaj narobe z ušesi, mene pa boli za popuser posted image , mi je vzela bris iz grla in jutri moram še v laboratorij dat kri in vodo;
popoldan smo poltem bli malo pri mojih starših in še do trgovine sem skočla in seveda kupila remeno-bež pajacka za user posted image ;

Drugače kako ste ve kaj?

Zgaga; mene tudi full peče zgaga, ne tako kot pri Žigi ampak kr peče, morda pa bo ta imel tudi full lask al pa niti laska user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
6.1.2009 20:09:53   
KOKICA32

Kokica,ti si le odpočij dokler lahko,energije še boš rabla veeeeeeeeeelikouser posted image

Hvala spps....!!!!! Fora je v tem, da še  nisem bila pripravljena na to, da bom doma do konca..sem hotela še 14 dni delati...user posted image Saj vem, da se to enim sliši noro ampak kaj čem takšna sem...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
6.1.2009 20:10:09   
tasa_m

• yania
  • mama_milchy
  • kajaka
  • tasa_m
  • felix7

ja in
bi rada kaj vedela?? user posted image user posted image
bom ti barvno napisala tak kot si zahtevala pred časom.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
6.1.2009 20:14:27   
Pupa7
tasaaaaaaaaaaa raport, kje je poročilo in kako je Persida???

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
6.1.2009 20:15:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

• yania
  • mama_milchy
  • kajaka
  • tasa_m
  • felix7

ja in
bi rada kaj vedela?? user posted image user posted image
bom ti barvno napisala tak kot si zahtevala pred časom.. user posted image

an  zato tak dolgo rabiš,sam ne preveč pisano,da ne bom rabla it kozlatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
6.1.2009 20:15:27   
Najaa
tasa, kako je bilo?user posted image

Odgovor bom pa jutri prebrala, ker ne morem več tukaj sedet. Kar vrti se mi, no. user posted image  Pa cel dan sem že taka čudna. Utrujena, brez energije, vrti se mi, v trgovini sem pa skoraj skupaj padla... user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
6.1.2009 20:20:52   
tasa_m
no kot najprej PERSIDA vas lepo pozdravlja. Pravi da bo počasi šla na traumo, ker ji v sobi internet ne vleče in se ji bo vsak čas zmešalo..user posted image
Jaz sem pa imela svoj dan in sma se tak smejali da kr joj.. je pa bla fora, da je prišla sestra v sobo pa me pogleda pa reče: kak se pišete? ste že meli ctg? user posted image men nič jasno pol pa persida reče: sam na obisku je.. Pa je sestra šla ven,midve pa v smeh..user posted image user posted image

No, glede pregleda..je moja G.- bila danes nenormalno dobre volje (sva s Persido ugotavljali, da mogoče zato ker so bili prazniki in je user posted image več kot ponavadi..user posted image user posted image ) in sem jo vpr. kje lahko grem na pregled za tisto bakterijo st.... B. Še tam nisem vedla kak se reče, sem sam rekla da ma črko B na koncu,sta se s sestro začeli smejat ko nori,pol pa mi reče..bova kr zdaj nardili ta pregled, ker UZ je itak še zaseden.
Na UZ mi je pogledala še enkrat,če je user posted image in je rekla da je,da lulček ni zrasel in verjetno več ne bo..Sem ji rekla da bo ona kriva,če bo pol user posted image mogel bit oblečen v kiklice.. In seveda spet v smeh,..in pol izjavi da očitno name dieta dobro vpliva ker sem tak dobre volje.. user posted image .
V glavnem, naša pupa je dovolj velika za tedne 29 teden, je pa bolj drobcena..vaga 1280g in obrnjena je navzdol.. user posted image
V glavnem je rekla da je vse kot mora bit. Jupi... user posted image

• naslednji pregled  27.01. 2009
  • kg  še vedno +8 user posted image
  • obseg bušija 105 cm
sem kaj pozabila?? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......