|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
6.1.2009 20:24:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

no kot najprej PERSIDA vas lepo pozdravlja. Pravi da bo počasi šla na traumo, ker ji v sobi internet ne vleče in se ji bo vsak čas zmešalo..user posted image
Jaz sem pa imela svoj dan in sma se tak smejali da kr joj.. je pa bla fora, da je prišla sestra v sobo pa me pogleda pa reče: kak se pišete? ste že meli ctg? user posted image men nič jasno pol pa persida reče: sam na obisku je.. Pa je sestra šla ven,midve pa v smeh..user posted image user posted image

No, glede pregleda..je moja G.- bila danes nenormalno dobre volje (sva s Persido ugotavljali, da mogoče zato ker so bili prazniki in je user posted image več kot ponavadi..user posted image user posted image ) in sem jo vpr. kje lahko grem na pregled za tisto bakterijo st.... B. Še tam nisem vedla kak se reče, sem sam rekla da ma črko B na koncu,sta se s sestro začeli smejat ko nori,pol pa mi reče..bova kr zdaj nardili ta pregled, ker UZ je itak še zaseden.
Na UZ mi je pogledala še enkrat,če je user posted image in je rekla da je,da lulček ni zrasel in verjetno več ne bo..Sem ji rekla da bo ona kriva,če bo pol user posted image mogel bit oblečen v kiklice.. In seveda spet v smeh,..in pol izjavi da očitno name dieta dobro vpliva ker sem tak dobre volje.. user posted image .
V glavnem, naša pupa je dovolj velika za tedne 29 teden, je pa bolj drobcena..vaga 1280g in obrnjena je navzdol.. user posted image
V glavnem je rekla da je vse kot mora bit. Jupi... user posted image
  • naslednji pregled  27.01. 2009
  • kg  še vedno +8 user posted image
  • obseg bušija 105 cm
sem kaj pozabila?? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate na pregledu! Sem se nasmejala tvojemu dnevu danes...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
6.1.2009 20:28:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate na pregledu! Sem se nasmejala tvojemu dnevu danes...user posted image

te veš kak še je men vse smešno danes blo.
Sem pa skoraj na MŠ zaspala.. user posted image user posted image
en bodoči očka pa je veselo ves čas predavanj igrce na gsmju igral..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
6.1.2009 20:37:12   
KOKICA32

en bodoči očka pa je veselo ves čas predavanj igrce na gsmju igral..user posted image

user posted image user posted image user posted image ....fora..pa si ti tudi bila s tvojim..kak pa se je on obnašal? Moj tudi misli že na 1. predavanje z mano iti..a se sploh splača, da oni tam sedijo? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
6.1.2009 20:40:54   
spps

no kot najprej PERSIDA vas lepo pozdravlja. Pravi da bo počasi šla na traumo, ker ji v sobi internet ne vleče in se ji bo vsak čas zmešalo..user posted image
Jaz sem pa imela svoj dan in sma se tak smejali da kr joj.. je pa bla fora, da je prišla sestra v sobo pa me pogleda pa reče: kak se pišete? ste že meli ctg? user posted image men nič jasno pol pa persida reče: sam na obisku je.. Pa je sestra šla ven,midve pa v smeh..user posted image user posted image

No, glede pregleda..je moja G.- bila danes nenormalno dobre volje (sva s Persido ugotavljali, da mogoče zato ker so bili prazniki in je user posted image več kot ponavadi..user posted image user posted image ) in sem jo vpr. kje lahko grem na pregled za tisto bakterijo st.... B. Še tam nisem vedla kak se reče, sem sam rekla da ma črko B na koncu,sta se s sestro začeli smejat ko nori,pol pa mi reče..bova kr zdaj nardili ta pregled, ker UZ je itak še zaseden.
Na UZ mi je pogledala še enkrat,če je user posted image in je rekla da je,da lulček ni zrasel in verjetno več ne bo..Sem ji rekla da bo ona kriva,če bo pol user posted image mogel bit oblečen v kiklice.. In seveda spet v smeh,..in pol izjavi da očitno name dieta dobro vpliva ker sem tak dobre volje.. user posted image .
V glavnem, naša pupa je dovolj velika za tedne 29 teden, je pa bolj drobcena..vaga 1280g in obrnjena je navzdol.. user posted image
V glavnem je rekla da je vse kot mora bit. Jupi... user posted image
  • naslednji pregled  27.01. 2009
  • kg  še vedno +8 user posted image
  • obseg bušija 105 cm
sem kaj pozabila?? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo si označla-pridnauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
6.1.2009 20:42:18   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image ....fora..pa si ti tudi bila s tvojim..kak pa se je on obnašal? Moj tudi misli že na 1. predavanje z mano iti..a se sploh splača, da oni tam sedijo? user posted image

ma moj je po polovici kolega vpr. če bi šla na čik. Sem ga sam bincnila,da naj bo tiho. Pa e sestra kr sama rekla,da bomo meli pauzo..se je moških usmilila..user posted image
Bom ti rekla, da so moški bili več ali manj pri vseh zraven.. men nekaj posebnega ravno to 1. srečanje ni bilo..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
6.1.2009 20:42:52   
spps

verjetn večina bodočih očkov misli,da bo sodelovanje pri porodu mačji kašelj... user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
6.1.2009 20:43:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo si označla-pridnauser posted image

hvala UČITELJICA.. user posted image
samo da nebote preveč iskali ko boste kaj rabli .. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
6.1.2009 20:44:15   
tasa_m
verjetn večina bodočih očkov misli,da bo sodelovanje pri porodu mačji kašelj... user posted image user posted image

moj že..
pol pa pravijo da ni rodnosti v sloveniji. Cela predavalnica nas je bla..še moja učiteljica Nemščine iz srednje šole..user posted image Mi je blo tak smešno ko sem jo zagledala..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
6.1.2009 20:45:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Danes so imele preglede-hočemo poročilo user posted image user posted image
  • yania
  • mama_milchy
  • kajaka
  • tasa_m
  • felix7

Evo, evo poročilo:
z našo user posted image  je vse OK; spol je še vedno user posted image  in bo tako ostalo do poroda, kaj čmo; user posted image  je pa težek 1700 gr, še cca. 2000gr lahko pridobi; podatki za tabelo +9kg, naslednji pregled 2.2.09; sem kaj pozabla???user posted image user posted image user posted image

drugače pa sem danes bila še pri moji zdravnici in ni vidla da bi blo kaj narobe z ušesi, mene pa boli za popuser posted image , mi je vzela bris iz grla in jutri moram še v laboratorij dat kri in vodo;
popoldan smo poltem bli malo pri mojih starših in še do trgovine sem skočla in seveda kupila remeno-bež pajacka za user posted image ;

Drugače kako ste ve kaj?

Zgaga; mene tudi full peče zgaga, ne tako kot pri Žigi ampak kr peče, morda pa bo ta imel tudi full lask al pa niti laska user posted image
vaša bebica je pa že tud kr težkauser posted image user posted image user posted image jaz tud upam,da bo končna teža okol 3500guser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
6.1.2009 20:50:07   
tasa_m
mama_m user posted image za pregled..
maš pa pravega korenjaka..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.1.2009 20:52:25   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image ....ja, spps že ve, saj ima izkušnje...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
6.1.2009 20:57:54   
spps

user posted image user posted image user posted image ....ja, spps že ve, saj ima izkušnje...

z iskanjem jauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.1.2009 20:58:41   
tasa_m

ma jaz jo ubogam,kakor je naročila tako sem označevala podatke.. user posted image user posted image
malo pa jo itak moram jezit,drugač ji je dolgčas..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
6.1.2009 21:02:17   
KOKICA32
user posted image jaz grem na kavč in pred TV..me nekaj tišči spodaj....LAHKO NOČ!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.1.2009 21:04:11   
tasa_m

user posted image jaz grem na kavč in pred TV..me nekaj tišči spodaj....LAHKO NOČ!!!!

lahko noč... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.1.2009 21:07:04   
felix7

• yania
  • mama_milchy
  • kajaka
  • tasa_m
  • felix7

evo, tudi jaz se javljam na raport user posted image  pregled uspel, sem sicer čakala 2 uri in se presedala, kot da bi imela mravlje v rit user posted image user posted image user posted image  je bil čisto običajen pregled - pritisk (blazno nizek), vaga (+8kg), zmerila mi je bušija, pa poslušala srček.

Naslednji pregled: 28.1., moram pa jutri na pregled za cukr. Sicer nič ne kaže na kakšen diabetes, ampak ker ga ima moj star ata (kot da nima v starosti polovica Slovencev diabetesa), moram jutri zjutraj na tešče popit un sirup... user posted image

Nič pa ne vem, koliko kg ima naše dete, mislim, da me UZ čaka na naslednjem pregledu, ko bomo v 32. tednu user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.1.2009 21:10:26   
felix7
aja, po pregledu sva bila pa na MŠ. Ful luštno je bilo, imamo eno patronažno sestro, ki je res faca, smo se večkrat nasmejali. Žal ni pokazala nobenega filmčka od poroda, samo diapozitive. Tisti dve urci in pol sta tako hitro minili. Imamo pa to v enem kletnem majhnem prostoru, edini problem so neudobni stoli in ko že v službi cel dan sediš, pa potem še pri G 2 uri in na koncu še na MŠ 2,5 uri, te že vse boli.

Je pa ta MŠ bolj "šnel kurs" varianta, ampak mi kar paše, da slišim strnjeno in tiste bistvene stvari.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.1.2009 21:11:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

• yania
  • mama_milchy
  • kajaka
  • tasa_m
  • felix7

evo, tudi jaz se javljam na raport user posted image  pregled uspel, sem sicer čakala 2 uri in se presedala, kot da bi imela mravlje v rit user posted image user posted image user posted image  je bil čisto običajen pregled - pritisk (blazno nizek), vaga (+8kg), zmerila mi je bušija, pa poslušala srček.

Naslednji pregled: 28.1., moram pa jutri na pregled za cukr. Sicer nič ne kaže na kakšen diabetes, ampak ker ga ima moj star ata (kot da nima v starosti polovica Slovencev diabetesa), moram jutri zjutraj na tešče popit un sirup... user posted image

Nič pa ne vem, koliko kg ima naše dete, mislim, da me UZ čaka na naslednjem pregledu, ko bomo v 32. tednu user posted image user posted image user posted image

čestitke tud teb za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image čakamo še na Yanio in kajako(te se pa sploh ne spomnim??)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.1.2009 21:12:29   
tasa_m

user posted image za pregled.. user posted image
a pol pa boš jutri glukozo pila na tešče praviš? Hmm,jaz je nič ne pogrešam..user posted image upam,da boš dobila limono že not stisnjeno..jaz sem jo in je pol kr šlo,če pa bi bilo malenkost hladnejše pa bi bilo še boljše..user posted image ampak pol pa bi že preveč zahtevala..

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.1.2009 21:14:50   
tasa_m
čestitke tud teb za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image čakamo še na Yanio in kajako(te se pa sploh ne spomnim??)

user posted image user posted image jaz tud ne.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.1.2009 21:17:36   
spps

aja, po pregledu sva bila pa na MŠ. Ful luštno je bilo, imamo eno patronažno sestro, ki je res faca, smo se večkrat nasmejali. Žal ni pokazala nobenega filmčka od poroda, samo diapozitive. Tisti dve urci in pol sta tako hitro minili. Imamo pa to v enem kletnem majhnem prostoru, edini problem so neudobni stoli in ko že v službi cel dan sediš, pa potem še pri G 2 uri in na koncu še na MŠ 2,5 uri, te že vse boli.

Je pa ta MŠ bolj "šnel kurs" varianta, ampak mi kar paše, da slišim strnjeno in tiste bistvene stvari.
bodi srečna ,da gre na hitro-večina dolgovezi tri dni,na koncu pa ne odneseš ničuser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 6.1.2009 21:21:30 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.1.2009 21:19:43   
tasa_m
bodi sečna ,da gre na hitro-večina dolgovezi tri dni,na koncu pa ne odneseš ničuser posted image

tak kot jaz danes ne.. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.1.2009 21:21:12   
felix7
resda imam očitno zdajle samogovore, ampak ste danes toliko zanimivega napisale, da moram še kaj pokomentirat user posted image  čestitke tudi ostalim puncam za današnje preglede, jaz sem zdaj v 29. tednu, pa imam naslednji pregled čez 3 tedne - torej se že stopnjuje tempo. Grem prav rada na te preglede, da sem malo v stiku z detetom user posted image

tasa, si imela pa res zabaven dan danes user posted image  super, da si Persidi malce družbo delala.

Dali, čim prej se pozdravi user posted image user posted image

Kokica, tebe pa čisto razumem, da pač rada v službo hodiš, jaz nisem dosti boljša kot ti user posted image user posted image  čeprav, bolj ko se približuje dan D, bolj z veseljem pričakujem zadnji dan službe - 27.1. In super lep buši imaš.

jasna, vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image . Kar se pa imen tiče, sem pa točno vedela, da bodo tebi všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MamaM, upam, da jutri kaj ugotovijo glede tvojih ušesk user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.1.2009 21:22:19   
felix7
oooooooo, sej ste še dejavne user posted image  jaz sem pa že mislila, da sama sebi tipkam user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.1.2009 21:23:02   
spps

bodi sečna ,da gre na hitro-večina dolgovezi tri dni,na koncu pa ne odneseš ničuser posted image

tak kot jaz danes ne.. user posted image user posted image

tebe smo navajeniuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......