Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:24:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no kot najprej PERSIDA vas lepo pozdravlja. Pravi da bo počasi šla na traumo, ker ji v sobi internet ne vleče in se ji bo vsak čas zmešalo.. Jaz sem pa imela svoj dan in sma se tak smejali da kr joj.. je pa bla fora, da je prišla sestra v sobo pa me pogleda pa reče: kak se pišete? ste že meli ctg? men nič jasno pol pa persida reče: sam na obisku je.. Pa je sestra šla ven,midve pa v smeh.. No, glede pregleda..je moja G.- bila danes nenormalno dobre volje (sva s Persido ugotavljali, da mogoče zato ker so bili prazniki in je več kot ponavadi.. ) in sem jo vpr. kje lahko grem na pregled za tisto bakterijo st.... B. Še tam nisem vedla kak se reče, sem sam rekla da ma črko B na koncu,sta se s sestro začeli smejat ko nori,pol pa mi reče..bova kr zdaj nardili ta pregled, ker UZ je itak še zaseden. Na UZ mi je pogledala še enkrat,če je in je rekla da je,da lulček ni zrasel in verjetno več ne bo..Sem ji rekla da bo ona kriva,če bo pol mogel bit oblečen v kiklice.. In seveda spet v smeh,..in pol izjavi da očitno name dieta dobro vpliva ker sem tak dobre volje.. . V glavnem, naša pupa je dovolj velika za tedne 29 teden, je pa bolj drobcena..vaga 1280g in obrnjena je navzdol.. V glavnem je rekla da je vse kot mora bit. Jupi... - naslednji pregled 27.01. 2009
- kg še vedno +8
- obseg bušija 105 cm
sem kaj pozabila?? za dobre rezultate na pregledu! Sem se nasmejala tvojemu dnevu danes...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:28:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za dobre rezultate na pregledu! Sem se nasmejala tvojemu dnevu danes... te veš kak še je men vse smešno danes blo. Sem pa skoraj na MŠ zaspala.. en bodoči očka pa je veselo ves čas predavanj igrce na gsmju igral..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:37:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za dobre rezultate na pregledu! Sem se nasmejala tvojemu dnevu danes... te veš kak še je men vse smešno danes blo. Sem pa skoraj na MŠ zaspala.. en bodoči očka pa je veselo ves čas predavanj igrce na gsmju igral.. ....fora..pa si ti tudi bila s tvojim..kak pa se je on obnašal? Moj tudi misli že na 1. predavanje z mano iti..a se sploh splača, da oni tam sedijo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:40:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no kot najprej PERSIDA vas lepo pozdravlja. Pravi da bo počasi šla na traumo, ker ji v sobi internet ne vleče in se ji bo vsak čas zmešalo.. Jaz sem pa imela svoj dan in sma se tak smejali da kr joj.. je pa bla fora, da je prišla sestra v sobo pa me pogleda pa reče: kak se pišete? ste že meli ctg? men nič jasno pol pa persida reče: sam na obisku je.. Pa je sestra šla ven,midve pa v smeh.. No, glede pregleda..je moja G.- bila danes nenormalno dobre volje (sva s Persido ugotavljali, da mogoče zato ker so bili prazniki in je več kot ponavadi.. ) in sem jo vpr. kje lahko grem na pregled za tisto bakterijo st.... B. Še tam nisem vedla kak se reče, sem sam rekla da ma črko B na koncu,sta se s sestro začeli smejat ko nori,pol pa mi reče..bova kr zdaj nardili ta pregled, ker UZ je itak še zaseden. Na UZ mi je pogledala še enkrat,če je in je rekla da je,da lulček ni zrasel in verjetno več ne bo..Sem ji rekla da bo ona kriva,če bo pol mogel bit oblečen v kiklice.. In seveda spet v smeh,..in pol izjavi da očitno name dieta dobro vpliva ker sem tak dobre volje.. . V glavnem, naša pupa je dovolj velika za tedne 29 teden, je pa bolj drobcena..vaga 1280g in obrnjena je navzdol.. V glavnem je rekla da je vse kot mora bit. Jupi... - naslednji pregled 27.01. 2009
- kg še vedno +8
- obseg bušija 105 cm
sem kaj pozabila?? čestitke za pregled lepo si označla-pridna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:42:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za dobre rezultate na pregledu! Sem se nasmejala tvojemu dnevu danes... te veš kak še je men vse smešno danes blo. Sem pa skoraj na MŠ zaspala.. en bodoči očka pa je veselo ves čas predavanj igrce na gsmju igral.. ....fora..pa si ti tudi bila s tvojim..kak pa se je on obnašal? Moj tudi misli že na 1. predavanje z mano iti..a se sploh splača, da oni tam sedijo? ma moj je po polovici kolega vpr. če bi šla na čik. Sem ga sam bincnila,da naj bo tiho. Pa e sestra kr sama rekla,da bomo meli pauzo..se je moških usmilila.. Bom ti rekla, da so moški bili več ali manj pri vseh zraven.. men nekaj posebnega ravno to 1. srečanje ni bilo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:42:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za dobre rezultate na pregledu! Sem se nasmejala tvojemu dnevu danes... te veš kak še je men vse smešno danes blo. Sem pa skoraj na MŠ zaspala.. en bodoči očka pa je veselo ves čas predavanj igrce na gsmju igral.. ....fora..pa si ti tudi bila s tvojim..kak pa se je on obnašal? Moj tudi misli že na 1. predavanje z mano iti..a se sploh splača, da oni tam sedijo? verjetn večina bodočih očkov misli,da bo sodelovanje pri porodu mačji kašelj...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:43:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps čestitke za pregled lepo si označla-pridna hvala UČITELJICA.. samo da nebote preveč iskali ko boste kaj rabli ..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:44:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps verjetn večina bodočih očkov misli,da bo sodelovanje pri porodu mačji kašelj... moj že.. pol pa pravijo da ni rodnosti v sloveniji. Cela predavalnica nas je bla..še moja učiteljica Nemščine iz srednje šole.. Mi je blo tak smešno ko sem jo zagledala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:45:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps Danes so imele preglede-hočemo poročilo - yania
- mama_milchy
- kajaka
- tasa_m
- felix7
Evo, evo poročilo: z našo je vse OK; spol je še vedno in bo tako ostalo do poroda, kaj čmo; je pa težek 1700 gr, še cca. 2000gr lahko pridobi; podatki za tabelo +9kg, naslednji pregled 2.2.09; sem kaj pozabla??? drugače pa sem danes bila še pri moji zdravnici in ni vidla da bi blo kaj narobe z ušesi, mene pa boli za pop , mi je vzela bris iz grla in jutri moram še v laboratorij dat kri in vodo; popoldan smo poltem bli malo pri mojih starših in še do trgovine sem skočla in seveda kupila remeno-bež pajacka za ; Drugače kako ste ve kaj? Zgaga; mene tudi full peče zgaga, ne tako kot pri Žigi ampak kr peče, morda pa bo ta imel tudi full lask al pa niti laska vaša bebica je pa že tud kr težka jaz tud upam,da bo končna teža okol 3500g
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:50:07
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_m za pregled.. maš pa pravega korenjaka..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:52:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps čestitke za pregled lepo si označla-pridna hvala UČITELJICA.. samo da nebote preveč iskali ko boste kaj rabli .. ....ja, spps že ve, saj ima izkušnje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:57:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps čestitke za pregled lepo si označla-pridna hvala UČITELJICA.. samo da nebote preveč iskali ko boste kaj rabli .. ....ja, spps že ve, saj ima izkušnje... z iskanjem ja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 20:58:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps čestitke za pregled lepo si označla-pridna hvala UČITELJICA.. samo da nebote preveč iskali ko boste kaj rabli .. ....ja, spps že ve, saj ima izkušnje... ma jaz jo ubogam,kakor je naročila tako sem označevala podatke.. malo pa jo itak moram jezit,drugač ji je dolgčas..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:02:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
jaz grem na kavč in pred TV..me nekaj tišči spodaj....LAHKO NOČ!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:04:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz grem na kavč in pred TV..me nekaj tišči spodaj....LAHKO NOČ!!!! lahko noč...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:07:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Danes so imele preglede-hočemo poročilo - yania
- mama_milchy
- kajaka
- tasa_m
- felix7
evo, tudi jaz se javljam na raport pregled uspel, sem sicer čakala 2 uri in se presedala, kot da bi imela mravlje v rit je bil čisto običajen pregled - pritisk (blazno nizek), vaga (+8kg), zmerila mi je bušija, pa poslušala srček. Naslednji pregled: 28.1., moram pa jutri na pregled za cukr. Sicer nič ne kaže na kakšen diabetes, ampak ker ga ima moj star ata (kot da nima v starosti polovica Slovencev diabetesa), moram jutri zjutraj na tešče popit un sirup... Nič pa ne vem, koliko kg ima naše dete, mislim, da me UZ čaka na naslednjem pregledu, ko bomo v 32. tednu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:10:26
|
|
|
|
felix7
|
aja, po pregledu sva bila pa na MŠ. Ful luštno je bilo, imamo eno patronažno sestro, ki je res faca, smo se večkrat nasmejali. Žal ni pokazala nobenega filmčka od poroda, samo diapozitive. Tisti dve urci in pol sta tako hitro minili. Imamo pa to v enem kletnem majhnem prostoru, edini problem so neudobni stoli in ko že v službi cel dan sediš, pa potem še pri G 2 uri in na koncu še na MŠ 2,5 uri, te že vse boli. Je pa ta MŠ bolj "šnel kurs" varianta, ampak mi kar paše, da slišim strnjeno in tiste bistvene stvari.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:11:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Danes so imele preglede-hočemo poročilo - yania
- mama_milchy
- kajaka
- tasa_m
- felix7
evo, tudi jaz se javljam na raport pregled uspel, sem sicer čakala 2 uri in se presedala, kot da bi imela mravlje v rit je bil čisto običajen pregled - pritisk (blazno nizek), vaga (+8kg), zmerila mi je bušija, pa poslušala srček. Naslednji pregled: 28.1., moram pa jutri na pregled za cukr. Sicer nič ne kaže na kakšen diabetes, ampak ker ga ima moj star ata (kot da nima v starosti polovica Slovencev diabetesa), moram jutri zjutraj na tešče popit un sirup... Nič pa ne vem, koliko kg ima naše dete, mislim, da me UZ čaka na naslednjem pregledu, ko bomo v 32. tednu čestitke tud teb za pregled. čakamo še na Yanio in kajako(te se pa sploh ne spomnim??)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:12:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, tudi jaz se javljam na raport pregled uspel, sem sicer čakala 2 uri in se presedala, kot da bi imela mravlje v rit je bil čisto običajen pregled - pritisk (blazno nizek), vaga (+8kg), zmerila mi je bušija, pa poslušala srček. Naslednji pregled: 28.1., moram pa jutri na pregled za cukr. Sicer nič ne kaže na kakšen diabetes, ampak ker ga ima moj star ata (kot da nima v starosti polovica Slovencev diabetesa), moram jutri zjutraj na tešče popit un sirup... Nič pa ne vem, koliko kg ima naše dete, mislim, da me UZ čaka na naslednjem pregledu, ko bomo v 32. tednu za pregled.. a pol pa boš jutri glukozo pila na tešče praviš? Hmm,jaz je nič ne pogrešam.. upam,da boš dobila limono že not stisnjeno..jaz sem jo in je pol kr šlo,če pa bi bilo malenkost hladnejše pa bi bilo še boljše.. ampak pol pa bi že preveč zahtevala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:14:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps čestitke tud teb za pregled. čakamo še na Yanio in kajako(te se pa sploh ne spomnim??) jaz tud ne..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:17:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, po pregledu sva bila pa na MŠ. Ful luštno je bilo, imamo eno patronažno sestro, ki je res faca, smo se večkrat nasmejali. Žal ni pokazala nobenega filmčka od poroda, samo diapozitive. Tisti dve urci in pol sta tako hitro minili. Imamo pa to v enem kletnem majhnem prostoru, edini problem so neudobni stoli in ko že v službi cel dan sediš, pa potem še pri G 2 uri in na koncu še na MŠ 2,5 uri, te že vse boli. Je pa ta MŠ bolj "šnel kurs" varianta, ampak mi kar paše, da slišim strnjeno in tiste bistvene stvari. bodi srečna ,da gre na hitro-večina dolgovezi tri dni,na koncu pa ne odneseš nič
< Sporočilo je popravil spps -- 6.1.2009 21:21:30 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:19:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps bodi sečna ,da gre na hitro-večina dolgovezi tri dni,na koncu pa ne odneseš nič tak kot jaz danes ne..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:21:12
|
|
|
|
felix7
|
resda imam očitno zdajle samogovore, ampak ste danes toliko zanimivega napisale, da moram še kaj pokomentirat čestitke tudi ostalim puncam za današnje preglede, jaz sem zdaj v 29. tednu, pa imam naslednji pregled čez 3 tedne - torej se že stopnjuje tempo. Grem prav rada na te preglede, da sem malo v stiku z detetom tasa, si imela pa res zabaven dan danes super, da si Persidi malce družbo delala. Dali, čim prej se pozdravi Kokica, tebe pa čisto razumem, da pač rada v službo hodiš, jaz nisem dosti boljša kot ti čeprav, bolj ko se približuje dan D, bolj z veseljem pričakujem zadnji dan službe - 27.1. In super lep buši imaš. jasna, vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Kar se pa imen tiče, sem pa točno vedela, da bodo tebi všeč MamaM, upam, da jutri kaj ugotovijo glede tvojih ušesk
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:22:19
|
|
|
|
felix7
|
oooooooo, sej ste še dejavne jaz sem pa že mislila, da sama sebi tipkam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 21:23:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps bodi sečna ,da gre na hitro-večina dolgovezi tri dni,na koncu pa ne odneseš nič tak kot jaz danes ne.. tebe smo navajeni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......