mama_milchy
|
No, da še jaz podam poročilo dogajanj čez vikend; no, včeraj smo bli pri mojih nakosilu, popoldan pa smo imeli obiske in je bilo pestro, Žiga in Gaja sta se noro igrala tako da sta bila čisto mokra in seveda dnevna je zgledala kot da bi v njo priletela bomba; vse se je zavleklo že krepko čez 22-to; mi seveda smo imeli še vse za pripravit za danes pa lase za si umit tako da je bila ura že polnoč ko smo šli ninat in meni se sedaj še spi.... IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mama_milchy, držita se jutri. Upam, da bo tudi s tvojim ušesom bolje. hvala, Najaa, Žiga je OK, nič nima zamašeno in upam, da damo to danes oziroma jutri skozi ter da gremo v sredo domov....jaz sem se že na pol odpravla, se dokončam in grem počasi zbudit Žigca, se mi prav smili, ponovno bomo mogli danes delat izvide - kri, sluh, pa tiste napravice, ki sluh merijo in pol tam na otroškem ponovno pregledi, pa anestezist; joooj, revček mali - se mu bo zdravstvo in zdravniki prav zamerili.....moj uhec pa je OK, je zgleda minilo samo od sebe al pa so tisto olje in topli obhladki pomagali...... pupa, ti se pa drži Najaa, a te kakšna viroza daje, če ni nič nosečniškega? Drži se če bo Žiga jutri operiran, ti javim na sms, ker pol ne bom mogla na RR, ker bom pač z njim po operaciji in tudi kolko vem bo igralnica zaprta te dni, ker so počitnice in vzgojiteljice na LD; le kaj bomo počeli gor popoldan, sem kr vzela puzzle pa pobarvanko z nami.... Drage moje, se tipkamo kaj, gremo se zrihtat in počasi proti bolnici; Fajn bodite, pridno pecite pecivo (meni je to letos prvič, da ne bom nič pekla) in ne skrbite za kile ampak za v bušiju....
|