|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
28.12.2008 21:59:20   
tasa_m

uuu, zdaj pa sama kraljujem na RR pri marčevkah..user posted image vsaj enkrat sem glavna user posted image   (ko pa nobene druge ni gor)

Pri nama pa sta kolega glih odšla, zdaj pa moram nekje do 24h seko pa kolegico počakat, da mi nebota preveč dolgo zvonili.. Se spomnim, ko je moj zaspal, pa nisem mela ključa zraven, sem zvonila  in zvonila, pa je ob 23h sosed priletel pogledat kaj se dogaja.. In ko se mi je to par krat zgodilo, sem se že spraševala, če mama midva zvonec vezan na njegovo stanovanje, da sliši kdo zvoni..user posted image user posted image No, saj pol pa sem omejila pijačke po šihtu in sem prej hodla domov..in to samo zarad soseda..user posted image

Ja, nič grem tud jaz na kavč..

Nočko pa se tipkamo pa beremo jutri...

Pupa..  upam, da boš čimprej boljša.. user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
28.12.2008 22:19:38   
yania
Ma joj, pa kje ste vse ko jaz gor pridem....haha...nič samo pozdravček še od mene...pridno tipkate, samo ne bom  brala nazaj, se mi ne da,,,res ne...
Ste uredu, praznično, skrbite za kilce, da vam ne padejo?...jaz se samo smejim ko vsi kaj jamrajo glede tega, meni pa gredo upravičeno gor...user posted image user posted image user posted image
Danes smo pa 30.tednov stari...še 10......jupiiiii.....user posted image user posted image

Se tipkamo...lepe sanje...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
28.12.2008 22:30:37   
tasa_m
yania
....
Ste uredu, praznično, skrbite za kilce, da vam ne padejo?...jaz se samo smejim ko vsi kaj jamrajo glede tega, meni pa gredo upravičeno gor...user posted image user posted image user posted image
....

jaz se nič ne sekiram za kg..mi je prav lepo..
Men gredo dol,...user posted image tak da HB za dieto, ki se je moram držat..user posted image pravijo da je vse za nekaj dobro in jaz jim dam prav.. user posted image

aja, pa vsem čestitam za 30 tednov..Lolita23,NoBady, yania..  me ostale pa hitimo za vami..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.12.2008 22:31:58 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
28.12.2008 22:43:00   
Najaa
Da oddam poročilo. user posted image
Zvečer sem se po celem dnevu bolečin le šla pokazat v P. Naredili so mi ctg (ma, sem hitra, kaj? user posted image ), med katerim je bil malček tako živahen, da je komaj uspelo kaj zabeležit. V glavnem, popadki niso, odprta nisem, nič nosečniškega ni. Zgleda, da me spet prebava j...! user posted image  Pa ne bi rekla, da bi se nažirala. Sploh nisem imela nekega velikega apetita! Je pa res, da sem zadnjih 5 dni spet jemala elevit po kratki pavzi. Tako da zdaj sem prepričana, da me elevit zapira in dela probleme. Škoda...
Zdaj sem pa pomirjena. user posted image  In hvala vsem, ki ste odg. na moje zaskrbljeno vprašanje. user posted image

mama_milchy, držita se jutri. Upam, da bo tudi s tvojim ušesom bolje.

Zatekanje nog - ne, s tem (še user posted image ) nimam problemov. Imam pa problem, če stojim dalj časa, ker me vse kosti tam spodaj začnejo bolet. user posted image

Cunjice - nekaj malega imamo 56, ostalo pa večje. Novorojenčki tako hitro rastejo, da se ne splača manjših imet veliko.

Kile - so v mejah normale. Za enkrat. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
29.12.2008 8:07:40   
mama_milchy
Dobro jutro,

a vse še spite  user posted image
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
29.12.2008 8:17:39   
mama_milchy
No, da še jaz podam poročilo dogajanj čez vikend; no, včeraj smo bli pri mojih nakosilu, popoldan pa smo imeli obiske in je bilo pestro, Žiga in Gaja sta se noro igrala tako da sta bila čisto mokra in seveda dnevna je zgledala kot da bi v njo priletela bomba; vse se je zavleklo že krepko čez 22-to; mi seveda smo imeli še vse za pripravit za danes pa lase za si umit tako da je bila ura že polnoč ko smo šli ninat in meni se sedaj še spi....

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mama_milchy, držita se jutri. Upam, da bo tudi s tvojim ušesom bolje.

hvala, Najaa, Žiga je OK, nič nima zamašeno in upam, da damo to danes oziroma jutri skozi ter da gremo v sredo domov....jaz sem se že na pol odpravla, se dokončam in grem počasi zbudit Žigca, se mi prav smili, ponovno bomo mogli danes delat izvide - kri, sluh, pa tiste napravice, ki sluh merijo in pol tam na otroškem ponovno pregledi, pa anestezist; joooj, revček mali - se mu bo zdravstvo in zdravniki prav zamerili.....moj uhec pa je OK, je zgleda minilo samo od sebe al pa so tisto olje in topli obhladki pomagali......

pupa, ti se pa drži user posted image user posted image

Najaa, a te kakšna viroza daje, če ni nič nosečniškega? Drži seuser posted image user posted image  če bo Žiga jutri operiran, ti javim na sms, ker pol ne bom mogla na RR, ker bom pač z njim po operaciji in tudi kolko vem bo igralnica zaprta te dni, ker so počitnice in vzgojiteljice na LD; le kaj bomo počeli gor popoldan, sem kr vzela puzzle pa pobarvanko z nami....

Drage moje, se tipkamo kaj, gremo se zrihtat in počasi proti bolnici;

Fajn bodite, pridno pecite pecivo (meni je to letos prvič, da ne bom nič pekla) in ne skrbite za kile ampak za user posted image  v bušiju....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
29.12.2008 9:35:37   
Lolita23
Živjo!!!

Mi imamo spet danes fešto, spet hrana, pa men sploh več not ne gre, od vsega nažiranja.

Za Žigca in mamo m

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
29.12.2008 9:37:23   
Lolita23
No prehiter stisnila potrdi:

Tak da za Žigca in mamomuser posted image user posted image user posted image , da končno uredite.

Za user posted image user posted image user posted image , za čimprejšnje okrevanje

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
29.12.2008 9:59:35   
Pupa7
Dobro jutro pupe moje,

vidim da ste v zredčenih vrstah, prav je tako saj se sigurno stiskate user posted image Jaz sem bolje, se je nehalo letanje na wc tam nekje ob polnoči potem pa sem spala ko bebica (no samo ne moja, ker mali je mel spat party hahaha)

in kaj boste počele danes?

Mamam držim pesti in ti pošiljam pozitivno energijo, da bo vse ok!!!

Tasa kje si zdaj, kraljica RR marčevk user posted image user posted image user posted image   smo se ti pokorno javile user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
29.12.2008 10:05:23   
Pupa7
Najaa me veseli, da ni nič nosečniškega user posted image in da sta s  user posted image vredu!!! Ti pa pojej malo več solatke pa bo prebava stekla, al pa kako kislo zelje, to pomaga preverjeno user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
29.12.2008 11:36:53   
janaja
Zdravo,

no tud nam je prebava nagajala, tako da smo bili kar preplašeni, kaj se dogaja.

Sem mela neko prozorno sluz s krvavimi nitkami ( hvala bogu imam danes pregled da gin pogleda kaj bi to lahko bilo).

Našega 4 letnika smo vpisali v tečaj smučanja ( upam da ni ekstra prezgodaj) je včeraj prvič stal na smučeh pa mu je kr ugajalo.

Držim pesti za Žigca in njegovo operacijo.

Drugače pa nas napadajo viroze sto na uro, kljub temu da sem na Hiconcil antibiotiku ???

Smejete se

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
29.12.2008 12:28:57   
mihaela01
janaja ti si tudi  na hikoncil antibiotiku?? Kaj ti pa je bilo? Najbrž sem spregledala...

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
29.12.2008 12:45:57   
Najaa
mama-milchy, držita se oba! user posted image

Pupa, sej ne bi rekla, če ni jedla vsega tega... Jem res veliko sadja in zelenjave, pa vseeno. Ne pomaga niti laneno seme, ne slive, ne kava... aaaaa!
Pa danes je že bolje, vsaj boli me ne. Včeraj sem se pa res ustrašila.

Hiconcil so varni AB za user posted image  ampak včasih tudi prešvoh. Tija je kljub jemanju fasala ponovno vnetje ušes in je dobila močnejše amoksiklav.

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
29.12.2008 12:51:36   
dana
En lep pozdrav po skoraj enem tednuuser posted image .

Vidim da nas kar precej preganja prehlad. Mene ušesa ne bolijo, mam pa nos čisto zabasan, tako da ponoči slabo spim.

Najaa jaz imam tudi podobne bolečine, tako da se kar malce uležem pa je potem bolje. Pri meni mislim, da ni prebava, ker hodim redno na potrebo.
Mama_m držim pesti za Žigetauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
29.12.2008 12:52:22   
trezika
mama m in žiga držimo pesti in pošiljamo user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje...

se vidi, da ste vse zelo praznično razpoložene in da je tu gor kr zatišje...saj prav tako, je treba izkoristit te dneve...moj je pa glih šel v službo in sn spet sama domauser posted image  jutri še eno uro prej začne, v sredo pa je cel dan: od 7 do 18...user posted image user posted image user posted image  joj, moram ugotovit kaj bom delala cel dan kr drugače sn lahk že zdaj slabe voljeuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
29.12.2008 12:53:36   
dana
Aja, Najaa to sem pozabila napisat - mogoče te pa kaka vrsta sadja napenja. Jaz opažam, da me jabolka pa banane napenjajo, tako da tega pojem bolj malo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
29.12.2008 12:57:48   
NO da se še jaz malo javim ni moj dan danesuser posted image user posted image user posted image ...Komentirala vas ne bom ker sem tko vse pozablauser posted image ...

Mama tebi in vašemu Žigcu pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da danes opravita vse tako kot mora bit in upam da se Žigecu res ne zametijo ljudje v belem ko sta tako veliko okoli njih...

Vse tiste ki pa ste bubane pa čim prej se pozdravite da boste v novo leto zakorale čile in zdrave zato vam pošiljam user posted image user posted image user posted image ...

Kje pa je naša spps??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
29.12.2008 13:18:26   
KOKICA32
No, da se še jaz malo javim po dolgem času...sem se komaj sedaj lahko na RR priklopila, ker od 01.00 ure zjutraj nisem imela elektrike...kriv je bil kondenz v elektr. omarici....user posted image še dobro, da imava kaminsko peč, da sem si lahko zakurila, ker drugače bi tak zmrznila...je pa bilo prav koristno, da ni bilo elektrike, ker sem zašila kar nekaj stvari, ki sem jih že kar nekaj časa odmikala na stran...user posted image Ja, kaj pa človek počne dandanes brez elektrike?!!!user posted image user posted image user posted image

Moje stanje je okej...mi zelo koristi, da hodive na res dolge sprehode...noge več nič ne zatekajo...zgaga skoraj nič več ne peče...spet lahko pijem čaje...le na WC še vedno hodim kot zmešana...vsepovsod so WC-ji moji...to je prvo kar naredim, ko prideva k komu na obisk...user posted image Se mi že vsi smejijo!!!

user posted image za Žigeca!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
29.12.2008 13:44:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Aja, Najaa to sem pozabila napisat - mogoče te pa kaka vrsta sadja napenja. Jaz opažam, da me jabolka pa banane napenjajo, tako da tega pojem bolj malo.

Ne ne, kaj me napenja sem že ugotovila. Pa ne gre za napenjanje. Gre za to, da se to blato kopiči in je zelo trdo, maternica pa je vedno večja in pritiska na črevesje in zato boli.
Poleg tega me je kolk prav user posted image  seka zraven tak da je prav pestro. user posted image  Danes sem že bolje, tak da super.

KOKICA, jaz tudi povsod najprej za wc vprašam. user posted image  Me včasih tako našutira v mehur, da sem na 15 minut tam. user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
29.12.2008 13:50:27   
KOKICA32

Ne ne, kaj me napenja sem že ugotovila. Pa ne gre za napenjanje. Gre za to, da se to blato kopiči in je zelo trdo, maternica pa je vedno večja in pritiska na črevesje in zato boli.
Poleg tega me je kolk prav user posted image  seka zraven tak da je prav pestro. user posted image  Danes sem že bolje, tak da super.

KOKICA, jaz tudi povsod najprej za wc vprašam. user posted image  Me včasih tako našutira v mehur, da sem na 15 minut tam. user posted image

user posted image user posted image user posted image moj pa nonstop na mehurju leži, te pa hodim 3 kapljice odlivati...user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
29.12.2008 14:00:37   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image moj pa nonstop na mehurju leži, te pa hodim 3 kapljice odlivati...user posted image user posted image

pod to se pa js tut podpišem...včasih se mi zdi, da me tako tišči na wc, da ne bom prišla do školjke pol pa samo kakšna kapljica pritečeuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
29.12.2008 14:01:16   
Najaa
Ja 3 kapljice, kaj pa drugega! user posted image  Občutek imaš pa kot da imaš 3 litre vode v mehurju! user posted image

mamaM mi je sporočila, da bo Žiga jutri operiran. user posted image  Sam da bo vse za njimi, pol se bodo pa doma cartali in bo lepo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
29.12.2008 14:15:50   

Ja 3 kapljice, kaj pa drugega! user posted image  Občutek imaš pa kot da imaš 3 litre vode v mehurju! user posted image

mamaM mi je sporočila, da bo Žiga jutri operiran. user posted image  Sam da bo vse za njimi, pol se bodo pa doma cartali in bo lepo. user posted image

tudi pr men je iszo in s temi obiski na Wc-ju pač to je ena tegoba proti koncu nosečnostiuser posted image user posted image ...

Lepo to da bo Žigec operiran in da bo vse to za njim lepo jo pozdravi če ste na vezi...Žigcu pa user posted image user posted image user posted image user posted image  pa za jutrišnji pogum in mami tudi da bo čim manj časa čakala na svojega  Žigca ko ga pripeljelo iz operacijske vsaj jaz vem da je bil to zame najbolj mučen čas ko sem čakala da mi pripeljelo našo Lauro iz operacijske sobe ko je bila na operaciji bogi naši mali bolniki...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
29.12.2008 14:19:04   
Milslim da je govor glede prebave jaz pa se lahko pohvalim od kar jem veliko res veliko polnozrnate hrane kruh,testenine,riž tako rečeno vse je moja prebava odlična lahko grem tudi dvakrat na dan na Wc pa ni problem včas pa enkrat na teden al pa recimo jabolka na tešče pravijo da pomaga za prebavo sem jo jedla na začetku nosečnosti pa vsaj meni ni bilo neke spremembe od kar pa je ponozrnata hrana v igri pa sem lahko srečnica...

Upam da se tudi teh tegob čim prej znebite...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
29.12.2008 16:43:10   
felix7
dan user posted image !

no, še en delovni dan za nami, 2 more to go... Ja, mi delamo čisto do konca, sem mislila, da bom danes samo 4 ure delala, no, pa sem potem ostala do konca, ker se delo kar najde user posted image

MamaM, super za Žigca, v mislih bomo z vami! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste se prebavnih motenj od mene nalezle? Najprej sem samo jaz jamrala, zdaj vas je pa že kar nekaj z istimi težavami... No, naj vam čim prej mine user posted image user posted image

kje pa so spps, helimaša, Grahec in yassy? Lejca se tudi še ni javila, odkar je doma.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......