Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:54:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla cita! kako kaj?počutje?a tvojga že fejst jeziš? spps ojla!!!! moje počutje kr ok lahko rečem zadovoljivo oz.takole rečeno nosečniško pa ti kako kaj??Mojega sem lahko včeraj jezila ko je bil doma danes pa že dela ampak zjutraj tako da bo popoldne prišel na moj mlin nč mu ne zbeži...kaj bo šele potem ko jaz rodim ko bo en mesec doma ko bom najedala vsak dan posebej...bo pomojemkomaj čakal da gre delat da se me znebi tako pač je živlenje...IN tvoj pa je doma a ne?? no moj ne hodi v službo,je pa šel danes enmu kolegu neki pomagat ma,mislim,da marca ne boš imela časa tvojmu najedat,ker boš z drugimi rečmi zaposlena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 12:06:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla cita! kako kaj?počutje?a tvojga že fejst jeziš? spps ojla!!!! moje počutje kr ok lahko rečem zadovoljivo oz.takole rečeno nosečniško pa ti kako kaj??Mojega sem lahko včeraj jezila ko je bil doma danes pa že dela ampak zjutraj tako da bo popoldne prišel na moj mlin nč mu ne zbeži...kaj bo šele potem ko jaz rodim ko bo en mesec doma ko bom najedala vsak dan posebej...bo pomojemkomaj čakal da gre delat da se me znebi tako pač je živlenje...IN tvoj pa je doma a ne?? no moj ne hodi v službo,je pa šel danes enmu kolegu neki pomagat ma,mislim,da marca ne boš imela časa tvojmu najedat,ker boš z drugimi rečmi zaposlena sej veš pomojem tud res ne bo cajta najedat ko me bosta punce okopirale ena velika pubertetnica in ena mala pikica ki me bo potrebovala 24 ur na dan...ampak se ne dam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 12:09:59
|
|
|
|
spps
|
sej vrjamem,da tolk časa in energije ,še ti bo pa vedno ostalo,da boš svojmu mal zagnjavila,da ne bo imel kakšne abstinenčne krize,ker je navajen,da si mu težila 9.mesecev -če bi kr naenkrat nehala,bi verjetn padel v kak šok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 12:16:18
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sej vrjamem,da tolk časa in energije ,še ti bo pa vedno ostalo,da boš svojmu mal zagnjavila,da ne bo imel kakšne abstinenčne krize,ker je navajen,da si mu težila 9.mesecev -če bi kr naenkrat nehala,bi verjetn padel v kak šok ja ja sej tega se je treba bat da ne pade v šok pol bo šele hudič ...ja nč je treba it kuhat počas kaj pa še ne vemo spps uživaj danes in še kr počivaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 12:18:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps sej vrjamem,da tolk časa in energije ,še ti bo pa vedno ostalo,da boš svojmu mal zagnjavila,da ne bo imel kakšne abstinenčne krize,ker je navajen,da si mu težila 9.mesecev -če bi kr naenkrat nehala,bi verjetn padel v kak šok ja ja sej tega se je treba bat da ne pade v šok pol bo šele hudič ...ja nč je treba it kuhat počas kaj pa še ne vemo spps uživaj danes in še kr počivaj brez problema mene je pa tašča povabla na kosilo,tak da grem na pomfri in zrezek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 12:20:00
|
|
|
|
tasa_m
|
hei hei. Pri nam tudi sneži. Greva zdaj na kosilo v Lenart k mojim..kak mi je všeč ta čas, ko se samo sprehajam od enega do drugega.. Sicer me je v takem vremenu malo strah vozit,ker sem lani takega časa imela bližnje srečanje z drevesom ampak saj bo moj vozo. Na "srečo" je tud on malo bolan, tak da mu verjetno kak špricar nebo glih pasal.. vse je za nekaj dobro.. ne, mama_m ni nič boljše ja mi temu pravimo uhljek samo meni na žalost ne pomaga.. Meni še AB težko pomagajo, ker imam tolikokrat vnetje ušes..tak da pač trpimo. Sploh ne vem ali naj grem v lekarno pa si vzamem kaj za vneto grlo,..komaj kaj dol požiram.. ma vse me je vlovilo zdaj se mi zdi.. Sem pa danes nardila že rumove kroglice ,..ene diabetične in ene prave s sladkorjem in pravo čokolado. No, ruma pa sem dala v obojne enako..da nena preveč zamudim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 12:34:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
tasa_m, mene samo levo uho boli, ne kašljam pa nič, nič bolečega grla tako da moram počakat da to mine samo od sebe, če sploh bo.... Pri nas pa sonček sije, le piha burja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 12:52:28
|
|
|
|
spps
|
pa kaj je zdaj z vašimi ušesi,a bo vsako drugo bolelo?naj vam bolečine čimprej popustijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 13:29:51
|
|
|
|
Pupa7
|
čveke čvekaste, sam v trgovino sm skočla, pa 2 strani... jao jao NAJ SE VAM UŠESA POCAJTAJO !!! ker tako vas zgleda dans samo to boli ma bo minilo itak
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 14:14:47
|
|
|
|
felix7
|
no, mi smo se najedli, zdaj pa razmišljam, če bi kaj pospravljala. Zaenkrat samo razmišljam... Sem prejle po mejlu dobila eno dobro foro, jo prilagam:
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 14:15:22
|
|
|
|
felix7
|
uf, mal je velika slika...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 14:26:14
|
|
|
|
Lolita23
|
spps na gmail sem ti poslala sliko bušija.Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 14:52:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy punce, kaj pomagala za boleča ušesa? taša_m, tebi tudi nekaj nagajajo ušeska al je že mimo? Ker tudi če grem do ZD mi ne bo dala nič, niti AB, ker sem , mene pa levo boli za popi ; spps, kot vidiš se nas loteva nekaj in pol popušča; mene bolijo ušesa; Žiga gre na boljše vsaj ne kašlja in ni grdih zelenih šmrkcev, malo teče iz noska; pa vi, ste zdravi? Upam, da bosta oba kmalu zdrava. Če pa kje na primorskem najdeš tole rastlino netresk (po štajersko tudi možek ), pa povej. Aja, kavica je uspela. Malo smo počvekale, spile kavico in pojedle tortico in bilo je super. Itak smo marčevke prave čvekulje, tak da vedno hitro mine čas.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 14:57:53
|
|
|
|
mihaela01
|
Pozdravljene En nasvet rabim iz vae strani... Bolna sem že dva dni...vročina 38,5 konstantno, če vzamem lekadol mi sicer vročina pade, ampak ne vem koliko lekadolov lahko vzamem, da ne bi bilo škodljivo za plod??? Povejte malo svoje izkušnje... Hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 15:23:57
|
|
|
|
Najaa
|
Lekadolov lahko vzameš tudi do 4 na dan. Kolikor piše v navodilih, mislim da na 6 ur. Sam če po 3-h dneh ni boljše, je vseeno boljše it h zdravniku. Mogoče je pa kaj takega, da rabiš AB.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 27.12.2008 15:24:15 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 16:27:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Pozdravljene En nasvet rabim iz vae strani... Bolna sem že dva dni...vročina 38,5 konstantno, če vzamem lekadol mi sicer vročina pade, ampak ne vem koliko lekadolov lahko vzamem, da ne bi bilo škodljivo za plod??? Povejte malo svoje izkušnje... Hvala meni je zdravnik rekel do 3 na dan brez problema
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 16:42:32
|
|
|
|
Pupa7
|
hojla pupe, kako ste? razen da vas matra vse živo saj bo boljše, če ne prej marca jaz sem bla pridna in sem vse lepo pospravila, tako da lahko moj ljubi samo posesa ker jaz ne smem, čeprav sem v taki akciji, da bi tud to naredla, sam se bojim, da bi bilo preveč za moj buši, tako da zdaj lepo počivam
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 16:43:25
|
|
|
|
Pupa7
|
aja spps a se še zmeri z barbikami igraš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 17:42:04
|
|
|
|
NoBady
|
čao punce...se vam še js malo javim...sej sm zlo površno prebrala mal za nazaj... uglavnem tasa, mama_m in mihaela01- da se bote pozdravle čimprej, pa da bo vse uredu! js sm bla tut zlo pridna dans...smo začel eno sobo preurejat in sma z vse tapete dol potrgala pa postrgala... pa drgač... se kej dogaja tuki gor, al je bol zatišje???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 17:53:00
|
|
|
|
Grahec
|
Pozdravček! Jaz sem pa ostala enih 60 strani nazaj, ampak ne vem če bi brala za nazaj. Tudi jaz se ne počutim glih najboljše, čeprav je zdaj že boljše, ampak sem bila pa tako prehlajena pa take glavobole imela, da mi res ni bilo za pred računalnikom bit. Tudi zdaj še kar več ali manj lenarim in skušam bit na toplem, čeprav mi že teži biti stalno doma. Sem prav zato danes bila v trgovinah in mislila tudi nekaj kupit za da bi bila boljše volje, ko sem v katalogih videla da je v akciji in kar ugodno, pa je seveda že pošlo... , ampak sem si pa privoščila nov mobitelček , ker je stari začel nagajat na veliko. Samo me toliko glava boli, da se mi sploh ne ljubi se naučit upravljat s ta novim...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 19:33:50
|
|
|
|
spps
|
vidim,da še kr ničkaj ne dogaja se tipkamo jutri
< Sporočilo je popravil spps -- 27.12.2008 19:34:38 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 19:42:20
|
|
|
|
mihaela01
|
Evo zopet mene... Vročina se mi je samo stopnjevala...Bila sem pri dežurnem zdravniku in mi je dal antibiotik Hikoncil, baje da ne škoduje plodu...In da je slabše da pustim telo pregrevat, kot pa vzeti antibiotik... Malo mi je bilo čudno, da mi je dal antibiotik, ampak je mama klicala v porodnišnco in so ji rekli, da oni v poronišnci dajo nosečnicam tudi hikoncil..pa poznam dve ki sta tudi to v nosečnosti jemali... Skratka upam da bo vse ok... Lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 19:55:38
|
|
|
|
pocka
|
Čer punce,da se še jaz malo javim in vam voščim VESELE PRAZNIKE! Mi smo se malo prej vrnili iz Celja, imeli smo se super, daril je bilo ogrooomno, danes smo bili malo na snegecu, je Taja ful uživala. Sem vas samo na hitro preletela,ker niti ne vem na kateri stranii sem ostala. Sem videla,da ste se dobile v Celju na kavici, ja škoda,ker nisem vedela, bi se vam lahko pridružila, ker dopoldne sem imela čas. No,saj sem večkrat vprašala,kdaj se bomo dobile na kavici, pa ni bilo nekega odziva,zdaj pa vidim,da ste se dobile. Vsem bolanim želim,da se čimprej pozdravite! Meni pa danes ful trebuh otrdeva,sem morala en Buscopan vzeti, ker kar ne neha. Komaj čakam pregled, ker se bojim,da se mi je MV še bolj skrajšal....upam,da ne. ...grem jest...je moj pico spekel...nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 20:20:45
|
|
|
|
buksi
|
ojla! Kako ste kaj? Vem, da smo o tem že govorile, ampak moj spomin..... Danes sva začela malo nakupovati. Me pa zanima katero številko oblekice nakupujete? In če ima katera seznam, kaj vse potrebujemo za novorojenčka, bi bila zelo hvaležna.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 20:40:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Evo zopet mene... Vročina se mi je samo stopnjevala...Bila sem pri dežurnem zdravniku in mi je dal antibiotik Hikoncil, baje da ne škoduje plodu...In da je slabše da pustim telo pregrevat, kot pa vzeti antibiotik... Malo mi je bilo čudno, da mi je dal antibiotik, ampak je mama klicala v porodnišnco in so ji rekli, da oni v poronišnci dajo nosečnicam tudi hikoncil..pa poznam dve ki sta tudi to v nosečnosti jemali... Skratka upam da bo vse ok... Lp brez skrbi, tudi jaz sem dobila hikoncil za vnetje ledvic, je precej blaga oblika antibiotika, pri meni je rabil celo večnost, da je sploh prijel. Upam, da ti bo hitro pomagal.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......