|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
27.12.2008 11:54:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla cita!
kako kaj?počutje?a tvojga že fejst jeziš?user posted image user posted image

spps ojla!!!!

moje počutje kr ok lahko rečem zadovoljivo oz.takole rečeno nosečniškouser posted image user posted image user posted image pa ti kako kaj??Mojega sem lahko včeraj jezila ko je bil doma danes pa že dela ampak zjutraj tako da bo popoldne prišel na moj mlinuser posted image user posted image user posted image  nč mu ne zbeži...kaj bo šele potem ko jaz rodim ko bo en mesec doma ko bom najedala vsak dan posebej...bo pomojemkomaj čakal da gre delat da se me znebiuser posted image user posted image user posted image tako pač je živlenje...IN tvoj pa je doma a ne??
user posted image user posted image no moj ne hodi v službo,je pa šel danes enmu kolegu neki pomagat user posted image user posted image user posted image
ma,mislim,da marca ne boš imela časa tvojmu najedat,ker boš z drugimi rečmi zaposlenauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
27.12.2008 12:06:07   

ojla cita!
kako kaj?počutje?a tvojga že fejst jeziš?user posted image user posted image

spps ojla!!!!

moje počutje kr ok lahko rečem zadovoljivo oz.takole rečeno nosečniškouser posted image user posted image user posted image pa ti kako kaj??Mojega sem lahko včeraj jezila ko je bil doma danes pa že dela ampak zjutraj tako da bo popoldne prišel na moj mlinuser posted image user posted image user posted image  nč mu ne zbeži...kaj bo šele potem ko jaz rodim ko bo en mesec doma ko bom najedala vsak dan posebej...bo pomojemkomaj čakal da gre delat da se me znebiuser posted image user posted image user posted image tako pač je živlenje...IN tvoj pa je doma a ne??
user posted image user posted image no moj ne hodi v službo,je pa šel danes enmu kolegu neki pomagat user posted image user posted image user posted image
ma,mislim,da marca ne boš imela časa tvojmu najedat,ker boš z drugimi rečmi zaposlenauser posted image

sej veš pomojem tud res ne bo cajta najedat ko me bosta punce okopirale ena velika pubertetnica in ena mala pikica ki me bo potrebovala 24 ur na dan...ampak se ne damuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
27.12.2008 12:09:59   
spps
sej vrjamem,da tolk časa in energije ,še ti bo pa vedno ostalo,da boš svojmu mal zagnjavila,da ne bo imel kakšne abstinenčne krize,ker je navajen,da si mu težila 9.mesecevuser posted image user posted image -če bi kr naenkrat nehala,bi verjetn padel v kak šokuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
27.12.2008 12:16:18   

sej vrjamem,da tolk časa in energije ,še ti bo pa vedno ostalo,da boš svojmu mal zagnjavila,da ne bo imel kakšne abstinenčne krize,ker je navajen,da si mu težila 9.mesecevuser posted image user posted image -če bi kr naenkrat nehala,bi verjetn padel v kak šokuser posted image user posted image

ja ja sej tega se je treba bat da ne pade v šok pol bo šele hudičuser posted image user posted image user posted image ...ja nč je treba it kuhat počas kaj pa še ne vemo user posted image user posted image user posted image  spps uživaj danes in še kr počivajuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
27.12.2008 12:18:23   
spps

ja ja sej tega se je treba bat da ne pade v šok pol bo šele hudičuser posted image user posted image user posted image ...ja nč je treba it kuhat počas kaj pa še ne vemo user posted image user posted image user posted image  spps uživaj danes in še kr počivajuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  brez problema user posted image user posted image user posted image  mene je pa tašča povabla na kosilo,tak da grem na pomfri in zrezekuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
27.12.2008 12:20:00   
tasa_m

hei hei. Pri nam tudi sneži. Greva zdaj na kosilo v Lenart k mojim..kak mi je všeč ta čas, ko se samo sprehajam od enega do drugega..user posted image Sicer me je v takem vremenu malo strah vozit,ker sem lani takega časa imela bližnje srečanje z drevesom ampak saj bo moj vozo. Na "srečo" je tud on malo bolan, tak da mu verjetno kak špricar nebo glih pasal..user posted image user posted image vse je za nekaj dobro..user posted image
ne, mama_m ni nič boljše user posted image ja mi temu pravimo uhljek samo meni na žalost ne pomaga..user posted image Meni še AB težko pomagajo, ker imam tolikokrat vnetje ušes..tak da pač trpimo. Sploh ne vem ali naj grem v lekarno pa si vzamem kaj za vneto grlo,..komaj kaj dol požiram.. ma vse me je vlovilo zdaj se mi zdi..

Sem pa danes nardila že rumove krogliceuser posted image ,..ene diabetične in ene prave s sladkorjem in pravo čokolado. No, ruma pa sem dala v obojne enako..da nena preveč zamudim user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
27.12.2008 12:34:48   
mama_milchy
tasa_m, mene samo levo uho boli, ne kašljam pa nič, nič bolečega grla tako da moram počakat da to mine samo od sebe, če sploh bo....

Pri nas pa sonček sije, le piha burja

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
27.12.2008 12:52:28   
spps
pa kaj je zdaj z vašimi ušesi,a bo vsako drugo bolelo?naj vam bolečine čimprej popustijo user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
27.12.2008 13:29:51   
Pupa7
čveke čvekaste,

sam v trgovino sm skočla, pa 2 strani... jao jao user posted image user posted image user posted image

NAJ SE VAM UŠESA POCAJTAJO !!! ker tako vas zgleda dans samo to boli user posted image ma bo minilo itak user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
27.12.2008 14:14:47   
felix7
no, mi smo se najedli, zdaj pa razmišljam, če bi kaj pospravljala. Zaenkrat samo razmišljam... user posted image user posted image user posted image
Sem prejle po mejlu dobila eno dobro foro, jo prilagam:

user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
27.12.2008 14:15:22   
felix7
uf, mal je velika slika...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
27.12.2008 14:26:14   
Lolita23
spps na gmail sem ti poslala sliko bušija.Hvala!!!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
27.12.2008 14:52:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

punce, kaj pomagala za boleča ušesa? taša_m, tebi tudi nekaj nagajajo ušeska al je že mimo? Ker tudi če grem do ZD mi ne bo dala nič, niti AB, ker sem user posted image , mene pa levo boli za popiuser posted image ;

spps, kot vidiš se nas loteva nekaj in pol popušča; mene bolijo ušesa; Žiga gre na boljše vsaj ne kašlja in ni grdih zelenih šmrkcev, malo teče iz noska; pa vi, ste zdravi?

Upam, da bosta oba kmalu zdrava. Če pa kje na primorskem najdeš tole rastlino netresk (po štajersko tudi možek user posted image ), pa povej.

Aja, kavica je uspela. Malo smo počvekale, spile kavico in pojedle tortico in bilo je super. user posted image  Itak smo marčevke prave čvekulje, tak da vedno hitro mine čas. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
27.12.2008 14:57:53   
mihaela01
Pozdravljene

En nasvet rabim iz vae strani...

Bolna sem že dva dni...vročina 38,5 konstantno, če vzamem lekadol mi sicer vročina pade, ampak  ne vem koliko lekadolov lahko vzamem, da ne bi bilo škodljivo za plod???

Povejte malo svoje izkušnje...

Hvala

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
27.12.2008 15:23:57   
Najaa
Lekadolov lahko vzameš tudi do 4 na dan. Kolikor piše v navodilih, mislim da na 6 ur. Sam če po 3-h dneh ni boljše, je vseeno boljše it h zdravniku. Mogoče je pa kaj takega, da rabiš AB.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 27.12.2008 15:24:15 >

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
27.12.2008 16:27:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Pozdravljene

En nasvet rabim iz vae strani...

Bolna sem že dva dni...vročina 38,5 konstantno, če vzamem lekadol mi sicer vročina pade, ampak  ne vem koliko lekadolov lahko vzamem, da ne bi bilo škodljivo za plod???

Povejte malo svoje izkušnje...

Hvala

meni je zdravnik rekel do 3 na dan brez problema

Neposredna povezava do sporočila: 3141
27.12.2008 16:42:32   
Pupa7
hojla pupe,

kako ste? razen da vas matra vse živo user posted image saj bo boljše, če ne prej marca user posted image

jaz sem bla pridna in sem vse lepo pospravila, tako da lahko moj ljubi samo posesa user posted image ker jaz ne smem, čeprav sem v taki akciji, da bi tud to naredla, sam se bojim, da bi bilo preveč za moj buši, tako da zdaj lepo počivam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
27.12.2008 16:43:25   
Pupa7
aja spps a se še zmeri z barbikami igraš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
27.12.2008 17:42:04   
NoBady
čao punce...se vam še js malo javim...sej sm zlo površno prebrala mal za nazaj...
uglavnem tasa, mama_m in mihaela01- user posted image user posted image user posted image da se bote pozdravle čimprej, pa da bo vse uredu!

js sm bla tut zlo pridna dans...smo začel eno sobo preurejat in sma z user posted image vse tapete dol potrgala pa postrgala...

pa drgač... se kej dogaja tuki gor, al je bol zatišje???

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
27.12.2008 17:53:00   
Grahec
Pozdravček!
Jaz sem pa ostala enih 60 strani nazaj, ampak ne vem če bi brala za nazaj.
Tudi jaz se ne počutim glih najboljše, čeprav je zdaj že boljše, ampak sem bila pa tako prehlajena pa take glavobole imela, da mi res ni bilo za pred računalnikom bit.
Tudi zdaj še kar več ali manj lenarim in skušam bit na toplem, čeprav mi že teži biti stalno doma. Sem prav zato danes bila v trgovinah in mislila tudi nekaj kupit za user posted image  da bi bila boljše volje, ko sem v katalogih videla da je v akciji in kar ugodno, pa je seveda že pošlo...user posted image , ampak sem si pa privoščila nov mobitelčekuser posted image , ker je stari začel nagajat na veliko. Samo me toliko glava boli, da se mi sploh ne ljubi se naučit upravljat s ta novim...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
27.12.2008 19:33:50   
spps
vidim,da še kr ničkaj ne dogajauser posted image user posted image user posted image se tipkamo jutriuser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 27.12.2008 19:34:38 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
27.12.2008 19:42:20   
mihaela01
Evo zopet mene...

Vročina se mi je samo stopnjevala...Bila sem pri dežurnem zdravniku in mi je dal antibiotik Hikoncil, baje da ne škoduje plodu...In da je slabše da pustim telo pregrevat, kot pa vzeti antibiotik...

Malo mi je bilo  čudno, da mi je dal antibiotik, ampak je mama klicala v porodnišnco in so ji rekli, da oni v poronišnci dajo nosečnicam tudi hikoncil..pa poznam dve ki sta tudi to v nosečnosti jemali...

Skratka upam da bo vse ok...

Lp

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
27.12.2008 19:55:38   
pocka
Čer punce,da se še jaz malo javim in vam voščim VESELE PRAZNIKE!

Mi smo se malo prej vrnili iz Celja, imeli smo se super, daril je bilo ogrooomno, danes smo bili malo na snegecu, je Taja ful uživala. Sem vas samo na hitro preletela,ker niti ne vem na kateri stranii sem ostala.

Sem videla,da ste se dobile v Celju na kavici, ja škoda,ker nisem vedela, bi se vam lahko pridružila, ker dopoldne sem imela čas. No,saj sem večkrat vprašala,kdaj se bomo dobile na kavici, pa ni bilo nekega odziva,zdaj pa vidim,da ste se dobile.user posted image

Vsem bolanim želim,da se čimprej pozdravite!
Meni pa danes ful trebuh otrdeva,sem morala en Buscopan vzeti, ker kar ne neha. Komaj čakam pregled, ker se bojim,da se mi je MV še bolj skrajšal....upam,da ne.

...grem jest...je moj pico spekel...nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 3148
27.12.2008 20:20:45   
buksi
ojla!

Kako ste kaj?

Vem, da smo o tem že govorile, ampak moj spomin.....
Danes sva začela malo nakupovati. Me pa zanima katero številko oblekice nakupujete?

In če ima katera seznam, kaj vse potrebujemo za novorojenčka, bi bila zelo hvaležna.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
27.12.2008 20:40:09   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Evo zopet mene...

Vročina se mi je samo stopnjevala...Bila sem pri dežurnem zdravniku in mi je dal antibiotik Hikoncil, baje da ne škoduje plodu...In da je slabše da pustim telo pregrevat, kot pa vzeti antibiotik...

Malo mi je bilo  čudno, da mi je dal antibiotik, ampak je mama klicala v porodnišnco in so ji rekli, da oni v poronišnci dajo nosečnicam tudi hikoncil..pa poznam dve ki sta tudi to v nosečnosti jemali...

Skratka upam da bo vse ok...

Lp

brez skrbi, tudi jaz sem dobila hikoncil za vnetje ledvic, je precej blaga oblika antibiotika, pri meni je rabil celo večnost, da je sploh prijel. Upam, da ti bo hitro pomagal.

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......