|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
27.12.2008 10:37:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Te čist razumem. Jaz se tud nerada usedem v avto v takem vremenu. Zdaj ga itak nimam, ker ga je moj odpeljal... tak da smo peške. user posted image
če bi lahk peš prišla,bi pa ziher prišla-sam dans glih nisem volje,da bi 3okm prepešačlauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
27.12.2008 10:38:23   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dobro jutro!!!

Brcike moja sicer brca vendar je bolj aktivna v premikanju z ene strani na drugo, tak da včasih zgleda moj trebuh prav grozljivo, pa tudi že boli.Moj je rekel da ima občutek da me bo februarja raznesel(rodila), ful mu je tud smešen kak zgleda moj trebuh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popek men se je obrnil navzven in je zdaj prav lepi, ker prej je zgledalo kot kaka uvala.user posted image user posted image

Zdajle greva po lupinico, pa se še kaj potem oglasim.

ojla!
pol si šele predstavljaš,kaj si moj misli o mojem trebuhu user posted image user posted image user posted image

A veš, da si.user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj bo pa tebe raznesel????user posted image user posted image user posted image

kr kmal user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v fazi, ko me križ boli, moj me mora masirat, ko me noge bolijo, moj me mora masirat, v bistvi ga mal izkoriščamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj pa se me bo za 2 tedna zdaj rešil,pa še vse bo imel pred nos postavljeno.user posted image user posted image user posted image

ti kr izkoristi,kar se da izkoristiti user posted image user posted image

Bo cel marec doma, ti ne veš kak ga bom izkoristila, si bo še želel, da bi delal.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
27.12.2008 10:39:27   
spps

Dobro jutro!!!

Brcike moja sicer brca vendar je bolj aktivna v premikanju z ene strani na drugo, tak da včasih zgleda moj trebuh prav grozljivo, pa tudi že boli.Moj je rekel da ima občutek da me bo februarja raznesel(rodila), ful mu je tud smešen kak zgleda moj trebuh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popek men se je obrnil navzven in je zdaj prav lepi, ker prej je zgledalo kot kaka uvala.user posted image user posted image

ojla!
pol si šele predstavljaš,kaj si moj misli o mojem trebuhu user posted image user posted image user posted image

A veš, da si.user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj bo pa tebe raznesel????user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v fazi, ko me križ boli, moj me mora masirat, ko me noge bolijo, moj me mora masirat, v bistvi ga mal izkoriščamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj pa se me bo za 2 tedna zdaj rešil,pa še vse bo imel pred nos postavljeno.user posted image user posted image user posted image

Bo cel marec doma, ti ne veš kak ga bom izkoristila, si bo še želel, da bi delal.user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuf.se mi že kr smili user posted image user posted image user posted image ,ko ga boš šetala sem in tja user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
27.12.2008 10:41:21   
Lolita23

Dobro jutro!!!

ojla!

uuuuuuf.se mi že kr smili user posted image user posted image user posted image ,ko ga boš šetala sem in tja user posted image user posted image

Ja a ti ne bi????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
27.12.2008 10:42:18   
spps

Dobro jutro!!!

ojla!

Ja a ti ne bi????user posted image user posted image user posted image user posted image

bi,bi...sam naš se že ne pusti več tolko user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
27.12.2008 10:48:18   
Lolita23
Veš to pa je, ko je že pogruntal ženske, mojem se pa še ne sanja dober.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
27.12.2008 10:55:55   
spps

Veš to pa je, ko je že pogruntal ženske, mojem se pa še ne sanja dober.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image te pa tvojega  ne preveč matrat,da si ne bo prišel prehitro goruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
27.12.2008 10:56:58   
spps
ojla mama M-kako je žiga? ste že zdravi?
felix,hitro kaj napišiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
27.12.2008 10:58:28   
felix7
dobro jutro user posted image

danes sem si pa res privoščila, sem do 10h spala. Možek je šel k svojim domov, ker imajo koline, jaz bom pa verjetno delala domače rezance.
Tudi pri nas sneži in to kar konkretno.
Tiste, ki se dobite na kavici v CE, lepo se imejte. Spps, tebe je pa tudi lepo videti na RR po dolgem času user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
27.12.2008 10:59:12   
felix7

ojla mama M-kako je žiga? ste že zdravi?
felix,hitro kaj napišiuser posted image

ja, normalno, na ukaz user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
27.12.2008 10:59:50   
mama_milchy
Ojla,
da se še jaz malo oglasim; tukaj je bol zatišje zadnje dneve, prazniki pač.

Kako ste? Kaj kej počnete?
Jaz sem tako-tako, že dva dneva me boli levo uho in ponoči sploh ne spim tako da se okoli 3-eh preselim v dnevno na kauč, ker če ne zbujam moja dva fanta, ker se skozi samo vrtim.
Žigec je boljši ampak še vedno teče iz noska, kašlja ne več tako da upam, da nas v ponedeljek ne pošljejo nazaj domov. Moramo pa v ponedeljek opravit ponovno vse izvide tako da bo spet zoprno zanj in zame.

Kaj boste kej kuhale danes?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
27.12.2008 11:07:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dobro jutro user posted image

danes sem si pa res privoščila, sem do 10h spala. Možek je šel k svojim domov, ker imajo koline, jaz bom pa verjetno delala domače rezance.
Tudi pri nas sneži in to kar konkretno.
Tiste, ki se dobite na kavici v CE, lepo se imejte. Spps, tebe je pa tudi lepo videti na RR po dolgem času user posted image
user posted image user posted image user posted image sem se morala mal umaknit,da se me ne naveličate do marca user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
27.12.2008 11:08:33   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ojla,

mislim, da se bomo zdajle spet razgovorile, ko je božič mimo

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
27.12.2008 11:11:41   
spps

Ojla,

Jaz sem tako-tako, že dva dneva me boli levo uho in ponoči sploh ne spim tako da se okoli 3-eh preselim v dnevno na kauč, ker če ne zbujam moja dva fanta, ker se skozi samo vrtim.
Žigec je boljši ampak še vedno teče iz noska, kašlja ne več tako da upam, da nas v ponedeljek ne pošljejo nazaj domov. Moramo pa v ponedeljek opravit ponovno vse izvide tako da bo spet zoprno zanj in zame.

uf,bomo držali pesti,da žigca vzamejo v pon. v bolnišnico,zate pa tud,da se čimprej pozdravišuser posted image

nič ne bom danes kuhalauser posted image user posted image mi je še od včerraj ostalo kislo zeljeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3114
27.12.2008 11:12:35   
spps

Ojla,

mislim, da se bomo zdajle spet razgovorile, ko je božič mimo
ogrevanje se začenja user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
27.12.2008 11:14:15   
felix7

Ojla,

uf,bomo držali pesti,da žigca vzamejo v pon. v bolnišnico,zate pa tud,da se čimprej pozdravišuser posted image

nič ne bom danes kuhalauser posted image user posted image mi je še od včerraj ostalo kislo zeljeuser posted image user posted image

jaz sem si čez tele praznike dovolj zalog nabrala, da lahko cel teden nič ne jem user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
27.12.2008 11:14:57   
mama_milchy
punce, kaj pomagala za boleča ušesa? taša_m, tebi tudi nekaj nagajajo ušeska al je že mimo? Ker tudi če grem do ZD mi ne bo dala nič, niti AB, ker sem user posted image , mene pa levo boli za popiuser posted image ;

spps, kot vidiš se nas loteva nekaj in pol popušča; mene bolijo ušesa; Žiga gre na boljše vsaj ne kašlja in ni grdih zelenih šmrkcev, malo teče iz noska; pa vi, ste zdravi?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
27.12.2008 11:21:29   
felix7

punce, kaj pomagala za boleča ušesa? taša_m, tebi tudi nekaj nagajajo ušeska al je že mimo? Ker tudi če grem do ZD mi ne bo dala nič, niti AB, ker sem user posted image , mene pa levo boli za popiuser posted image ;

ko sem bila jaz majhna, je mami na žlički pogrela olje, vanj namočila vatko in potem to vatko dala v uho. No, meni je to pomagalo. Drugače pa olje od netreska, če ga slučajno imaš. Meni raste na vrtu, bi ga z veseljem odstopila. Isto se ga segreje in z vatko nakaplja v uho.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3118
27.12.2008 11:23:32   
felix7
tole sem našla:

Pri nas je naj­bolj znan za zdrav­lje­nje vnet­ja ušes, zaradi če­sar se ga je opri­je­lo ime uše­snik. Ob bo­le­či­nah v uše­su si iz či­ste­ga in su­he­ga li­sta ne­tre­ska iz­ti­sne­mo v uho ne­kaj kap­ljic soka. Ne­ka­te­ri si ga iz­ti­sne­jo ne­po­sred­no v uho, lah­ko pa sok ne­tre­ska iz­ti­snemo na žli­co in jo malo se­gre­jemo, tako da je sok to­pel, še­le nato ga damo v uho. Si­cer pa lah­ko ne­tresk upo­rab­lja­mo še kot ob­kla­dek pri ope­kli­nah, ugri­zih, pi­kih, ra­nah, braz­go­ti­nah, okuž­bah ter za od­stra­nje­va­nje bra­da­vic in kur­jih očes. Ob­kla­dek si na­re­di­mo iz raz­po­lov­lje­nih li­stov ali pa si pri­pra­vi­mo ma­zi­lo. Po­pa­rek li­stov pa pri­po­ro­ča­jo kot čaj za zdrav­lje­nje grla, bron­hi­ti­sa, pri raz­lič­nih raz­je­dah in ra­nah v us­tih.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
27.12.2008 11:29:40   
mama_milchy

ko sem bila jaz majhna, je mami na žlički pogrela olje, vanj namočila vatko in potem to vatko dala v uho. No, meni je to pomagalo. Drugače pa olje od netreska, če ga slučajno imaš. Meni raste na vrtu, bi ga z veseljem odstopila. Isto se ga segreje in z vatko nakaplja v uho.
user posted image

menije tudi snoči možek dal olje v ušesek pa ni kaj dosti pomagalo; bom zdaj dala spet toplo olje noter in se dala na toplo brisačo - mogoče pa bo pomagalo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
27.12.2008 11:30:45   
spps
men je to mama devala za uho,ko sem bila majhna,pa je bilo boljš

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
27.12.2008 11:32:27   
spps

spps, kot vidiš se nas loteva nekaj in pol popušča; mene bolijo ušesa; Žiga gre na boljše vsaj ne kašlja in ni grdih zelenih šmrkcev, malo teče iz noska; pa vi, ste zdravi?
smo zgleda vse takšne-neki popusti,pa nas drugo začne matrat-še malo pa bo marec tuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3122
27.12.2008 11:42:33   
No da se še javi en velik lenuh za rruser posted image user posted image user posted image ...to delo lenarjenje mi najbolj diši...

Preživeli praznike večino časa sem bila sama moj je delal mala pa včeraj prišla od atija tako da smo pa bili včeraj cel dan skupaj ko je bil moj prost...si pa mal pospravila doma pa spekla potičko in to prvič če nikoli je nisem spekla pa sem lešnikovo ker Laura nima rada oprehovo in kaj se pol zgodi proba to lešnikovo pa reče ne no sej mi tudi ta ni všeč pa sem ji rekla da ji nč več ne bom ustregla pubertetnicauser posted image user posted image user posted image ...in pol mi včer cel dan najeda da bi pekle piškotke pa naj ji bo kolikor jih nisva zažgale so nam pa uspeliuser posted image user posted image user posted image  se vidi da nisem bila neki fulll zagreta ampak naj ji bo sam da mi je nehala najedat včeraj je bila groza in obup upam da bo danes kej bolje držim pestiuser posted image ...včeraj jo je metalo uffff...

Mama za Žigca user posted image user posted image da vaju sprejmejo v ponedeljek v bolnico in da se reši bošček tebi pa tudiuser posted image user posted image da te nehajo ušeski bolet...Men tud nekaj nos nagajauser posted image user posted image ...

Kaj bom kuhala nimam pojma sem vprašala Lauro pa je rekla ne vem tako da bo za kosilo ne vemuser posted image user posted image user posted image nimam idejeuser posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
27.12.2008 11:44:11   
spps
ojla cita!
kako kaj?počutje?a tvojga že fejst jeziš?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
27.12.2008 11:50:36   

ojla cita!
kako kaj?počutje?a tvojga že fejst jeziš?user posted image user posted image

spps ojla!!!!

moje počutje kr ok lahko rečem zadovoljivo oz.takole rečeno nosečniškouser posted image user posted image user posted image pa ti kako kaj??Mojega sem lahko včeraj jezila ko je bil doma danes pa že dela ampak zjutraj tako da bo popoldne prišel na moj mlinuser posted image user posted image user posted image  nč mu ne zbeži...kaj bo šele potem ko jaz rodim ko bo en mesec doma ko bom najedala vsak dan posebej...bo pomojemkomaj čakal da gre delat da se me znebiuser posted image user posted image user posted image tako pač je živlenje...IN tvoj pa je doma a ne??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?