Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:37:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Te čist razumem. Jaz se tud nerada usedem v avto v takem vremenu. Zdaj ga itak nimam, ker ga je moj odpeljal... tak da smo peške. če bi lahk peš prišla,bi pa ziher prišla-sam dans glih nisem volje,da bi 3okm prepešačla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:38:23
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!!! Brcike moja sicer brca vendar je bolj aktivna v premikanju z ene strani na drugo, tak da včasih zgleda moj trebuh prav grozljivo, pa tudi že boli.Moj je rekel da ima občutek da me bo februarja raznesel(rodila), ful mu je tud smešen kak zgleda moj trebuh. Popek men se je obrnil navzven in je zdaj prav lepi, ker prej je zgledalo kot kaka uvala. Zdajle greva po lupinico, pa se še kaj potem oglasim. ojla! pol si šele predstavljaš,kaj si moj misli o mojem trebuhu A veš, da si. Kdaj bo pa tebe raznesel???? kr kmal Jaz sem v fazi, ko me križ boli, moj me mora masirat, ko me noge bolijo, moj me mora masirat, v bistvi ga mal izkoriščam Saj pa se me bo za 2 tedna zdaj rešil,pa še vse bo imel pred nos postavljeno. ti kr izkoristi,kar se da izkoristiti Bo cel marec doma, ti ne veš kak ga bom izkoristila, si bo še želel, da bi delal.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:39:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!!! Brcike moja sicer brca vendar je bolj aktivna v premikanju z ene strani na drugo, tak da včasih zgleda moj trebuh prav grozljivo, pa tudi že boli.Moj je rekel da ima občutek da me bo februarja raznesel(rodila), ful mu je tud smešen kak zgleda moj trebuh. Popek men se je obrnil navzven in je zdaj prav lepi, ker prej je zgledalo kot kaka uvala. Zdajle greva po lupinico, pa se še kaj potem oglasim. ojla! pol si šele predstavljaš,kaj si moj misli o mojem trebuhu A veš, da si. Kdaj bo pa tebe raznesel???? kr kmal Jaz sem v fazi, ko me križ boli, moj me mora masirat, ko me noge bolijo, moj me mora masirat, v bistvi ga mal izkoriščam Saj pa se me bo za 2 tedna zdaj rešil,pa še vse bo imel pred nos postavljeno. ti kr izkoristi,kar se da izkoristiti Bo cel marec doma, ti ne veš kak ga bom izkoristila, si bo še želel, da bi delal. uuuuuuf.se mi že kr smili ,ko ga boš šetala sem in tja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:41:21
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!!! Brcike moja sicer brca vendar je bolj aktivna v premikanju z ene strani na drugo, tak da včasih zgleda moj trebuh prav grozljivo, pa tudi že boli.Moj je rekel da ima občutek da me bo februarja raznesel(rodila), ful mu je tud smešen kak zgleda moj trebuh. Popek men se je obrnil navzven in je zdaj prav lepi, ker prej je zgledalo kot kaka uvala. Zdajle greva po lupinico, pa se še kaj potem oglasim. ojla! pol si šele predstavljaš,kaj si moj misli o mojem trebuhu A veš, da si. Kdaj bo pa tebe raznesel???? kr kmal Jaz sem v fazi, ko me križ boli, moj me mora masirat, ko me noge bolijo, moj me mora masirat, v bistvi ga mal izkoriščam Saj pa se me bo za 2 tedna zdaj rešil,pa še vse bo imel pred nos postavljeno. ti kr izkoristi,kar se da izkoristiti Bo cel marec doma, ti ne veš kak ga bom izkoristila, si bo še želel, da bi delal. uuuuuuf.se mi že kr smili ,ko ga boš šetala sem in tja Ja a ti ne bi????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:42:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!!! Brcike moja sicer brca vendar je bolj aktivna v premikanju z ene strani na drugo, tak da včasih zgleda moj trebuh prav grozljivo, pa tudi že boli.Moj je rekel da ima občutek da me bo februarja raznesel(rodila), ful mu je tud smešen kak zgleda moj trebuh. Popek men se je obrnil navzven in je zdaj prav lepi, ker prej je zgledalo kot kaka uvala. Zdajle greva po lupinico, pa se še kaj potem oglasim. ojla! pol si šele predstavljaš,kaj si moj misli o mojem trebuhu A veš, da si. Kdaj bo pa tebe raznesel???? kr kmal Jaz sem v fazi, ko me križ boli, moj me mora masirat, ko me noge bolijo, moj me mora masirat, v bistvi ga mal izkoriščam Saj pa se me bo za 2 tedna zdaj rešil,pa še vse bo imel pred nos postavljeno. ti kr izkoristi,kar se da izkoristiti Bo cel marec doma, ti ne veš kak ga bom izkoristila, si bo še želel, da bi delal. uuuuuuf.se mi že kr smili ,ko ga boš šetala sem in tja Ja a ti ne bi???? bi,bi...sam naš se že ne pusti več tolko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:48:18
|
|
|
|
Lolita23
|
Veš to pa je, ko je že pogruntal ženske, mojem se pa še ne sanja dober.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:55:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Veš to pa je, ko je že pogruntal ženske, mojem se pa še ne sanja dober. te pa tvojega ne preveč matrat,da si ne bo prišel prehitro gor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:56:58
|
|
|
|
spps
|
ojla mama M-kako je žiga? ste že zdravi? felix,hitro kaj napiši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:58:28
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro danes sem si pa res privoščila, sem do 10h spala. Možek je šel k svojim domov, ker imajo koline, jaz bom pa verjetno delala domače rezance. Tudi pri nas sneži in to kar konkretno. Tiste, ki se dobite na kavici v CE, lepo se imejte. Spps, tebe je pa tudi lepo videti na RR po dolgem času
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:59:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla mama M-kako je žiga? ste že zdravi? felix,hitro kaj napiši ja, normalno, na ukaz
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 10:59:50
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ojla, da se še jaz malo oglasim; tukaj je bol zatišje zadnje dneve, prazniki pač. Kako ste? Kaj kej počnete? Jaz sem tako-tako, že dva dneva me boli levo uho in ponoči sploh ne spim tako da se okoli 3-eh preselim v dnevno na kauč, ker če ne zbujam moja dva fanta, ker se skozi samo vrtim. Žigec je boljši ampak še vedno teče iz noska, kašlja ne več tako da upam, da nas v ponedeljek ne pošljejo nazaj domov. Moramo pa v ponedeljek opravit ponovno vse izvide tako da bo spet zoprno zanj in zame. Kaj boste kej kuhale danes?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:07:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro danes sem si pa res privoščila, sem do 10h spala. Možek je šel k svojim domov, ker imajo koline, jaz bom pa verjetno delala domače rezance. Tudi pri nas sneži in to kar konkretno. Tiste, ki se dobite na kavici v CE, lepo se imejte. Spps, tebe je pa tudi lepo videti na RR po dolgem času sem se morala mal umaknit,da se me ne naveličate do marca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:08:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, da se še jaz malo oglasim; tukaj je bol zatišje zadnje dneve, prazniki pač. mislim, da se bomo zdajle spet razgovorile, ko je božič mimo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:11:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, da se še jaz malo oglasim; tukaj je bol zatišje zadnje dneve, prazniki pač. Kako ste? Kaj kej počnete? Jaz sem tako-tako, že dva dneva me boli levo uho in ponoči sploh ne spim tako da se okoli 3-eh preselim v dnevno na kauč, ker če ne zbujam moja dva fanta, ker se skozi samo vrtim. Žigec je boljši ampak še vedno teče iz noska, kašlja ne več tako da upam, da nas v ponedeljek ne pošljejo nazaj domov. Moramo pa v ponedeljek opravit ponovno vse izvide tako da bo spet zoprno zanj in zame. Kaj boste kej kuhale danes? uf,bomo držali pesti,da žigca vzamejo v pon. v bolnišnico,zate pa tud,da se čimprej pozdraviš nič ne bom danes kuhala mi je še od včerraj ostalo kislo zelje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:12:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, da se še jaz malo oglasim; tukaj je bol zatišje zadnje dneve, prazniki pač. mislim, da se bomo zdajle spet razgovorile, ko je božič mimo ogrevanje se začenja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:14:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, da se še jaz malo oglasim; tukaj je bol zatišje zadnje dneve, prazniki pač. Kako ste? Kaj kej počnete? Jaz sem tako-tako, že dva dneva me boli levo uho in ponoči sploh ne spim tako da se okoli 3-eh preselim v dnevno na kauč, ker če ne zbujam moja dva fanta, ker se skozi samo vrtim. Žigec je boljši ampak še vedno teče iz noska, kašlja ne več tako da upam, da nas v ponedeljek ne pošljejo nazaj domov. Moramo pa v ponedeljek opravit ponovno vse izvide tako da bo spet zoprno zanj in zame. Kaj boste kej kuhale danes? uf,bomo držali pesti,da žigca vzamejo v pon. v bolnišnico,zate pa tud,da se čimprej pozdraviš nič ne bom danes kuhala mi je še od včerraj ostalo kislo zelje jaz sem si čez tele praznike dovolj zalog nabrala, da lahko cel teden nič ne jem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:14:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
punce, kaj pomagala za boleča ušesa? taša_m, tebi tudi nekaj nagajajo ušeska al je že mimo? Ker tudi če grem do ZD mi ne bo dala nič, niti AB, ker sem , mene pa levo boli za popi ; spps, kot vidiš se nas loteva nekaj in pol popušča; mene bolijo ušesa; Žiga gre na boljše vsaj ne kašlja in ni grdih zelenih šmrkcev, malo teče iz noska; pa vi, ste zdravi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:21:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy punce, kaj pomagala za boleča ušesa? taša_m, tebi tudi nekaj nagajajo ušeska al je že mimo? Ker tudi če grem do ZD mi ne bo dala nič, niti AB, ker sem , mene pa levo boli za popi ; ko sem bila jaz majhna, je mami na žlički pogrela olje, vanj namočila vatko in potem to vatko dala v uho. No, meni je to pomagalo. Drugače pa olje od netreska, če ga slučajno imaš. Meni raste na vrtu, bi ga z veseljem odstopila. Isto se ga segreje in z vatko nakaplja v uho.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:23:32
|
|
|
|
felix7
|
tole sem našla: Pri nas je najbolj znan za zdravljenje vnetja ušes, zaradi česar se ga je oprijelo ime ušesnik. Ob bolečinah v ušesu si iz čistega in suhega lista netreska iztisnemo v uho nekaj kapljic soka. Nekateri si ga iztisnejo neposredno v uho, lahko pa sok netreska iztisnemo na žlico in jo malo segrejemo, tako da je sok topel, šele nato ga damo v uho. Sicer pa lahko netresk uporabljamo še kot obkladek pri opeklinah, ugrizih, pikih, ranah, brazgotinah, okužbah ter za odstranjevanje bradavic in kurjih očes. Obkladek si naredimo iz razpolovljenih listov ali pa si pripravimo mazilo. Poparek listov pa priporočajo kot čaj za zdravljenje grla, bronhitisa, pri različnih razjedah in ranah v ustih.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:29:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy punce, kaj pomagala za boleča ušesa? taša_m, tebi tudi nekaj nagajajo ušeska al je že mimo? Ker tudi če grem do ZD mi ne bo dala nič, niti AB, ker sem , mene pa levo boli za popi ; ko sem bila jaz majhna, je mami na žlički pogrela olje, vanj namočila vatko in potem to vatko dala v uho. No, meni je to pomagalo. Drugače pa olje od netreska, če ga slučajno imaš. Meni raste na vrtu, bi ga z veseljem odstopila. Isto se ga segreje in z vatko nakaplja v uho. menije tudi snoči možek dal olje v ušesek pa ni kaj dosti pomagalo; bom zdaj dala spet toplo olje noter in se dala na toplo brisačo - mogoče pa bo pomagalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:30:45
|
|
|
|
spps
|
men je to mama devala za uho,ko sem bila majhna,pa je bilo boljš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:32:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, kot vidiš se nas loteva nekaj in pol popušča; mene bolijo ušesa; Žiga gre na boljše vsaj ne kašlja in ni grdih zelenih šmrkcev, malo teče iz noska; pa vi, ste zdravi? smo zgleda vse takšne-neki popusti,pa nas drugo začne matrat-še malo pa bo marec tu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:42:33
|
|
|
|
|
No da se še javi en velik lenuh za rr ...to delo lenarjenje mi najbolj diši... Preživeli praznike večino časa sem bila sama moj je delal mala pa včeraj prišla od atija tako da smo pa bili včeraj cel dan skupaj ko je bil moj prost...si pa mal pospravila doma pa spekla potičko in to prvič če nikoli je nisem spekla pa sem lešnikovo ker Laura nima rada oprehovo in kaj se pol zgodi proba to lešnikovo pa reče ne no sej mi tudi ta ni všeč pa sem ji rekla da ji nč več ne bom ustregla pubertetnica ...in pol mi včer cel dan najeda da bi pekle piškotke pa naj ji bo kolikor jih nisva zažgale so nam pa uspeli se vidi da nisem bila neki fulll zagreta ampak naj ji bo sam da mi je nehala najedat včeraj je bila groza in obup upam da bo danes kej bolje držim pesti ...včeraj jo je metalo uffff... Mama za Žigca da vaju sprejmejo v ponedeljek v bolnico in da se reši bošček tebi pa tudi da te nehajo ušeski bolet...Men tud nekaj nos nagaja ... Kaj bom kuhala nimam pojma sem vprašala Lauro pa je rekla ne vem tako da bo za kosilo ne vem nimam ideje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:44:11
|
|
|
|
spps
|
ojla cita! kako kaj?počutje?a tvojga že fejst jeziš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 27.12.2008 11:50:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla cita! kako kaj?počutje?a tvojga že fejst jeziš? spps ojla!!!! moje počutje kr ok lahko rečem zadovoljivo oz.takole rečeno nosečniško pa ti kako kaj??Mojega sem lahko včeraj jezila ko je bil doma danes pa že dela ampak zjutraj tako da bo popoldne prišel na moj mlin nč mu ne zbeži...kaj bo šele potem ko jaz rodim ko bo en mesec doma ko bom najedala vsak dan posebej...bo pomojemkomaj čakal da gre delat da se me znebi tako pač je živlenje...IN tvoj pa je doma a ne??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?