|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
20.12.2008 22:42:37   
čebeica maja

jjasna85- hvala

Lejca- srečno

lahko nočko vsem

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 20.12.2008 22:45:42 >

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
21.12.2008 8:58:22   
Lolita23
Dobro jutro!!!!

Danes je pa lep sončen dan!!!Verjeten ga bomo vsi izskoristil, upam, da mi tud.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
21.12.2008 9:41:39   
mama_milchy
Dobro jutro,

evo tudi nas iz postelje, smo kr potegnili spanec, sedaj pa gremo nardit zajtrk in mamica si mora kavico skuhat; Žiga nima več nobenih rdečih pikic tako da ne vem kaj bi tsto včeraj lahko bilo; ima pa nos čisto zabasan in seveda fiziološke zmanjkuje, bom pa jo kr doma nardila,

Se beremo več ksno

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
21.12.2008 10:02:28   
čebeica maja
JUTRO

mama- m- to so bile verjetno le prestrašilne pikce, noska pal e pucajta pa bo.user posted image  

prinas je tud sonček, čim bol se ga naužite papa, če bi imela ležalnik bi se kr na balkon p.reselila

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
21.12.2008 10:10:19   
Najaa
Dobro jutro.

mama_milchy, vidim teeee! user posted image  Kako je Žiga? So pikice izginile?
Aha, sem prebrala, da ni več pikic. user posted image  Super. Pri nas tudi gre fiziološka v litrih, ker mala še ful smrka, pa kašlja danes na ful! Je pa moker kašelj, tak da je v redu.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 21.12.2008 10:11:20 >

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
21.12.2008 10:18:21   
Najaa
primorke in MŠ - sem tud jaz misla it v Kp, tako za družbo malo, ampak ne bom šla, ker je tam baje ful gužva. Zadnje čase mi pa gužva in vročina in slab zrak sploh ne pašeta. user posted image

Dali, če rabiš vse v enem, je tale multi res dober. Jaz sem res prelena, da bi sam zarad pasiranja dol vlekla... user posted image

Če se ne motim, pa lejca danes potuje domov? user posted image  

No takole. Spali sva s Tijo ok, zdaj je pa začela na ful kašljat. Spet bo ena sončna nedelja, mogoče bomo šli na kak sprehod... sej lahko, mala nima vročine? user posted image  Svež zrak ji bo samo pasal.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
21.12.2008 10:21:03   
trezika
En lep nedeljski pozdrav še z moje straniuser posted image
Ja, bo pa res ena sončna nedeljauser posted image user posted image user posted image  jo bo treba v polno izkoristit...samo še moram počakat, da pride dragi iz službe...pol ga bom pa že spravla malo naokoliuser posted image  ... uživajte

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
21.12.2008 10:37:38   
MAŠKA
Punce, še enkrat hvala vsem za čestitke in lepe želje!user posted image

Seveda se bom pazila in seveda se bom tudi odpovedala pršuteku, ki ga je možek prinesel prejšnji teden iz službe - ga je dobil kot poslovno darilo in to kar celo nogouser posted image .

Zaenkrat še nimam nobenih drugih znakov nosečnosti, razen tega, da so me kakšna dva tedna nazaj nekaj dni bolele prsi insem že takrat pomislila, da mogoče je pa to to. Upam, da je kljub temu pikica v meni živa, saj v prvi nosečnosti na začetku tudi nisem imela nobenih znakov, pa sem uspešno donosila. V drugo, ko se ni izšlo, sem na začetku imela nekaj slabosti, ki so potem kmalu izginile. Joj, kar nehote me spremlja nek strah, res si želim, da bi čimprej prišla do 10. tedna, ko bi naj imela 1. pregled.

Kot vidim, imate ve le še 10 tednov, res hitro teče čas in naj vam povem, da imate krasne trebuščke!

Držite seuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
21.12.2008 10:59:18   
mama_milchy
ma kdo me vidi user posted image user posted image user posted image

Najaa, v MŠ v Kopru je kakor kdaj, novembra je bla full gužva ker so hodile tako decemberke kot januarice, sedaj decembra pa je bolj mirno. Greš magari prvi dan pogledat, če bo full gužva pač ne greš pol več. nekaj sva se z Jjasno dogovarjale, da bi šle januarja skupaj samo nikjer ne piše datuma za prva predavanja za januar; drug teden grem v ZD pa bom pogledala, če so že kaj objavili.

čebeica maja, samo pa res ne vem od česa bi lahko bile te pikice, nosek pa moramo orng pucat.

drage moje, jaz imam tolko cunj za zložit, pospravit, zlikat; a pride katera dat eno roko user posted image

kaj kuhate za kosilo danes?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
21.12.2008 11:13:50   
Pupa7
dobro jutro drage pupe,

ste se naspale? jaz spet ne, sploh nevem več kako naj se obrnem, da me nebi nič tiščalo... hahaha ne gre pa ne gre...

Skratka dans bom mogla it k tašči na božično večerjo na kavč ležat user posted image user posted image user posted image al pa če bi me pardoniral ceremonije ane user posted image

Zdaj pa lepo pridno doma ležkam, pa čakam da pride moj lubi, ja je šel spet delat user posted image user posted image user posted image da se malo pocartava ker popoldan bo moral it kupit še darila za njegove pa ga spet ne bo... lih ugotavljam, da sem kr naprej sama user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 2660
21.12.2008 11:15:17   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Dobro jutro,

evo tudi nas iz postelje, smo kr potegnili spanec, sedaj pa gremo nardit zajtrk in mamica si mora kavico skuhat; Žiga nima več nobenih rdečih pikic tako da ne vem kaj bi tsto včeraj lahko bilo; ima pa nos čisto zabasan in seveda fiziološke zmanjkuje, bom pa jo kr doma nardila,

Se beremo več ksno

me veseli, da je mali vredu, trobentico bote pa že spucali ane user posted image user posted image mogoče je res bla kaka alergija... nikol ne veš...

Neposredna povezava do sporočila: 2661
21.12.2008 11:16:35   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

primorke in MŠ - sem tud jaz misla it v Kp, tako za družbo malo, ampak ne bom šla, ker je tam baje ful gužva. Zadnje čase mi pa gužva in vročina in slab zrak sploh ne pašeta. user posted image

Dali, če rabiš vse v enem, je tale multi res dober. Jaz sem res prelena, da bi sam zarad pasiranja dol vlekla... user posted image

Če se ne motim, pa lejca danes potuje domov? user posted image  

No takole. Spali sva s Tijo ok, zdaj je pa začela na ful kašljat. Spet bo ena sončna nedelja, mogoče bomo šli na kak sprehod... sej lahko, mala nima vročine? user posted image  Svež zrak ji bo samo pasal.

a pri vas pa kašljate? nič, čajček pa malo meda, pa malo sprehoda, sej nimate preveč mrzlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
21.12.2008 11:48:08   
Pupa7
vidim da se vse potepate user posted image

samogovorov pa ne bom mela user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
21.12.2008 14:39:36   
felix7
no, saj so že bila zatišja tu gori, ampak takšno pa še ne user posted image  3 ure že ni bilo ničesar napisanega. Očitno vas je lepo vreme vse ven pognalo, jaz sem bila tudi danes pridna, že na dveh sprehodih. Sicer pa tole sončece res paše po tako depresivnem vremenu, ki je trajalo cel december.

MamaM, sem te hotela vprašati, kako pa narediš sama fiziološko?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
21.12.2008 15:26:37   
Nina00

Se vam malo javim. Vidim, da je sonce vse ven potegnilo user posted image  Mi smo bili tudi na sprehodu. Mali sicer še nekaj kašlja in smrka, jaz pa celo več smrkam, kot sem, a smo danes vsi brez vročine in smo izkoristili sončen dan user posted image
Me pa od včeraj boli zob user posted image  Vsaj mislim, da je zob, lahko bi bil tudi sinus user posted image  A me še nikoli ni bolel sinus samo na eni strani. Je pa res, da je ta nosnica bolj zamašena in da iz nje piham tudi gnoj, iz druge pa le sluz. Sedaj pa vedi. Boli me pa tako skoraj cela stran obraza, najbolj pa v predelu ličnice. Se bo treba it zobozdravniku pokazat. Imam v načrtu kontrolo že celo jesen, sedaj pa imam, ko nikoli ni bilo časa user posted image  Mislim, da so mi te številne viroze čisto sesule imunski sistem user posted image

MAŠKA čestitke! user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image  za srečo. Me pa tako držimo pesti user posted image

Pupa7 saj včasih pa paše mal zamenjat okolje, pa četudi tam tudi samo ležiš, a ne user posted image

Za nazaj bom pa probala prebrat jutri, ker danes gremo še na nečakinjin RD. Če ne bom po službi čista krpa user posted image
Lep konec vikenda!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
21.12.2008 16:00:34   
helimaša
čao!

je pa res dans neko zatišje.....mi pa nismo bli nč zuni dons....Maša mi je že včer neki zbolela in je mela vročino tko da smo jo mel dons kr not.....sumim da so ta zadnji zobki....tko da je blo kr pestro.....sicer je pa še ful tečka in sm čist znervirana.....moj pa je šu dons pa dolgem času svoj hobi vozit.....jst sm pa z Mašo zalegla po kosilu in tud vstat nism mogla.....tko da je dons pr nas bol umirjeno.....

nč grem k že tečnar.....
papa

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
21.12.2008 17:00:25   
Pupa7
ja pupe,

kaj je zdaj to, kje ste vse??' user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
21.12.2008 17:38:47   
Pupa7
nič, se grem počasi zrihtat za na večerjo user posted image koook se mi neeeeeeeeeee gre... user posted image

še dobr da ni nobene tuki, da lah rečem, boljš taka družba kot nobena (kot trenutno na RR)... user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
21.12.2008 17:51:56   
KOKICA32
joj joj, joj...čveke...

nisem vas brala od sobote zjutraj, ko nisem mogla spati...sedaj pa ste že 107. strani! user posted image
Lep dan je bil danes, ne? !!! Prav pasala je po tem turobnem in depresivnem decembru. Sva bila na sprehodu, in to 2x..kak je pasalo..sedaj pa sem likala....
Jutri pa služba....v torek pa pregled..jupi! Komaj čakam.user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
21.12.2008 18:37:33   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

MamaM, sem te hotela vprašati, kako pa narediš sama fiziološko?

zavreš liter vode in daš noter 1žličko morske soli (9 gr soli) in premešaš ter pustiš da se ohladi, spraviš v sterilno posodo in jo lahko recimo 3 do 4 dni uporabljaš. Meni jo to samo v sili kot recimo danes ko mi je zmankalo fiziološke doma drugače pa kupujem od Nivee.

Tiste pikice od včeraj pri Žigcu: sva z možem ugotovila od česa so in sicer Žiga si je popldan full brisal obraz in vrat z vlažilnimi robčki - smo kupli neke nove in pol danes dopoldan si je tudi z njimi obrisal nos in je malo zatem dobil spet pikice tako da so robčki romali v smeti. Jaz pa včeraj zagnala paniko.

glede na to da je bilo lepo vreme zunaj, je na RR vladalo zatišje.

nič punce moje, grem jaz malo pred tv, pa pod tuš in pripravit torbo za jutri. Držte pesti da opravimo uspešno vse. Se kaj javim, kako je potekalo.

Lep večer

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
21.12.2008 19:02:35   
felix7
MamaM, no, fino, samo da ni kakšna bolezen. In hvala za "recept" za fiziološko, zna priti prav user posted image  Do zdaj je sploh še nikoli nisem kupila ali uporabljala, slišala sem pa že zanjo, sodelavka, ki ima majhne otroke, jo večkrat omeni. Kaj pa imate jutri? Sigurno si že napisala, pa sem spregledala...

Neposredna povezava do sporočila: 2671
21.12.2008 19:32:44   
tasa_m
Tok, tok je kdo tu?? user posted image

Jaz sem prišla pred rač. pa rabla dobre pol urce, da sem prebrala včerajšne poste. Pa se je le še nekaj dogajalo..user posted image čeprav je bila sobota.

Danes pa vidim, da je tuga gor..nobene na spregled..

mama_m: lepo porihtajte jutri, upam, da operavija uspe in bo imel končno mir z ušeski..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
21.12.2008 19:48:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

spps - ma kje je seznamuser posted image user posted image user posted image ...najprej težiš, naj ti dajo podatke...pol jih pa nč ne ažuriraš...joj...kolk strani nazaj ga morem it iskat...user posted image
jaz sem ažurirala seznam na vsakih 10 strani,tak da ni panike,da ne bi vedla kje jeuser posted image user posted image user posted image
težim za podatke,da sem imela kaj popravljat na seznamu-vsak ima svoj sistem,a ne ????

< Sporočilo je popravil spps -- 21.12.2008 19:51:16 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
21.12.2008 19:49:32   
spps
vidim,da se danes nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image jaz sem pred pol ure prišla domov iz Mb,zdaj sem pra prava crkauser posted image user posted image  se tipkamo jutriuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
21.12.2008 20:01:34   
felix7
o, spps, tasa, sem se že spraševala, kje hodite user posted image

MamaM, saj res, operacija, fino zrihtajte, vso srečo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......