|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
19.12.2008 16:55:45   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image se res vidi,da si te dni dosti preživela na WC-juuser posted image a sudoku si tud imela,al bi ga imela? user posted image

ga imam doma, ampak vedno odletim na WC po hitrem postopku in pozabim na sudoku user posted image  ampak a ste že videle WC papir, ko je na vsakem listku drug sudoku? Ja, tudi to obstaja user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
19.12.2008 17:01:01   
frutolina
user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
19.12.2008 17:02:05   
Pupa7

jaz si pa grem zdajle kavo skuhat user posted image user posted image user posted image se mi jo je zluštalouser posted image  pride katera?

jaz bi jaz bi jaz bi a sem prepozna ???user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
19.12.2008 17:02:40   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

user posted image

čemu zdaj ta jok??? kaj sem zamudila??? user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
19.12.2008 17:09:44   
helimaša
felix ti kar deli z nami žalost......ti bo lažje.....jst tud najrajš komu povem da gre vn iz mene.....ker drgač je to obupno....pa še moj dec je tak da glih ne razume vsega kar mu govorimuser posted image user posted image user posted image ....če ti je pa lažje pa lahko tud ZS pošlješ

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
19.12.2008 17:15:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

felix ti kar deli z nami žalost......ti bo lažje.....jst tud najrajš komu povem da gre vn iz mene.....ker drgač je to obupno....pa še moj dec je tak da glih ne razume vsega kar mu govorimuser posted image user posted image user posted image ....če ti je pa lažje pa lahko tud ZS pošlješ

ja, ženske se drugače sporazumevamo. Mojega pa še doma ni, tako da ste ve trenutno moja edina družba.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
19.12.2008 17:28:02   
mama_milchy
spps, doktorca bo Žigcu operirala ušeska, mu očistla tisto maslo al kar je pač noter in mu vstavla tempinalne cevke (misli, da se tako reče) v bistvu, da se mu sluhovod razširi, da lahko normalno sliši.

Nina00, hvala, a vaša ta mala je tudi imela te cevke noter? Kako pa je potem po operaciji oziroma ˝vzdrževanje˝ ušesk? Ker baje da ne sme na prepih, pa voda ne sme noter prit in še nekaj malenkosti.

Evo, spet v polnem laufu; v kopalnici je tudi veselouser posted image dela svoje; bolje kot da bi to jaz mogla opravljat na roke; jaz pa kuham testenine, bom jih kr z tuno in kislo smetano ter sirom nardila - bol pozno kosilo, ker sva še malo pohajala po Kopru danes.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
19.12.2008 17:52:08   
helimaša
kam pa ste vse poniknle

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
19.12.2008 17:53:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Spps kar pristavi za kavo. Sem že na poti user posted image

a ti bi rada kofe za lepoto?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
19.12.2008 17:54:15   
felix7
nismo daleč user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
19.12.2008 18:04:01   
drevozivljenja
lp..res veliko čvekate..no jaz vas samo brem,ker itak tu gor nobene ne poznam..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
19.12.2008 18:04:09   
spps

kam pa ste vse poniknle
kje pa hodiš?jaz sem plac naredla za ostaleuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
19.12.2008 18:07:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

lp..res veliko čvekate..no jaz vas samo brem,ker itak tu gor nobene ne poznam..user posted image
pol se nam pa večkrat pridruži,a ne?večina se itak ne pozna med sabouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
19.12.2008 18:07:15   
helimaša

a ti mislš da se me pa poznamo.....poznamo se tok k ti.....tko da nisi nč na slabšemuser posted image .....morš tud kej pisat ne sam brat.....sej drgač itak sam čveke pišemo nč pametnga....tko da je vseen kaj boš povedalauser posted image user posted image

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
19.12.2008 18:08:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image se res vidi,da si te dni dosti preživela na WC-juuser posted image a sudoku si tud imela,al bi ga imela? user posted image

ga imam doma, ampak vedno odletim na WC po hitrem postopku in pozabim na sudoku user posted image  ampak a ste že videle WC papir, ko je na vsakem listku drug sudoku? Ja, tudi to obstaja user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  svaštauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
19.12.2008 18:10:01   
tasa_m
hei, hei
jaz pa sem tu. Smo porihtali kar smo morali zdaj pa imam malo časa..

spps..ne ni me noben nikamor pelal ampak sem morala jaz spet vozit in to zvem 5 min. preden bi mogli že bit na določenem mestu. In pol sem morala še eno urco na mrzlem stat user posted image  tak da me je čist prezeblo..

malo pa še te vedno jezim z temi barvami... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
19.12.2008 18:10:49   
tasa_m

a ti mislš da se me pa poznamo.....poznamo se tok k ti.....tko da nisi nč na slabšemuser posted image .....morš tud kej pisat ne sam brat.....sej drgač itak sam čveke pišemo nč pametnga....tko da je vseen kaj boš povedalauser posted image user posted image

skoraj v vsakem primeru bomo komentirale.. user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
19.12.2008 18:11:51   
helimaša

kam pa ste vse poniknle
kje pa hodiš?jaz sem plac naredla za ostaleuser posted image user posted image

evo me.....sam da si nrdila placuser posted image user posted image .....mene spet neki v želodcu tišči.....sm čist neki živčna.....bom deca kr iz hlač stresla k pride dam.....mi že eno uro in pol oblubla da pride pa ga še ni.....jao.....ma so šli prej gasit en avto.....in zdej itak spet "analizirajo dogodek leta"user posted image user posted image .....tko da je vse skup kr neki.....dobr da tamal ni preveč sitna.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
19.12.2008 18:13:56   
Dali*
Punce...sej vas morem it full prebrat za nazaj...Povejte mi, če sem kaj pomembnega zamudila...ste si izmenjale kakšne pomembne podatke...??? Če ne, ne bom brala za nazaj...nimam veliko časa...

Sicer sem pa zadnje dni kar precej terenska, ker se pri nas v stanovanju na veliko dogaja. Torej, ploščice v kopalnici so že položene, moremo jih še zafugirati in je fertik, kar se tal tiče...Parket bo sfiniširan jutri, ko pribijeta še letvice...Sicer pa bo še kar nekaj časa akcija, tko da se bom bolj malo javljala. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
19.12.2008 18:17:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Punce...sej vas morem it full prebrat za nazaj...Povejte mi, če sem kaj pomembnega zamudila...ste si izmenjale kakšne pomembne podatke...??? Če ne, ne bom brala za nazaj...nimam veliko časa...

Dali* pogovarjale smo se o porodu, ne vem če si to brala ? user posted image  Ampak to je kr nekaj strani nazaj..
Drugače pa naše čveke, kaj pa druga ?? user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
19.12.2008 18:21:32   
Dali*
O porodu...zanimivo.

No, jaz razmišljam, da bi rodila z Ultivo, če se bo pokazalo, da me bo full bolelo in če ne bo full ekspresno.

Ne bi rada rodila v ležečem položajo, nočem, da mi predrejo plodove ovoje in da mi dajo kapalno na silo.

Hmmm....sem kar zahtevna, na koncu bomo pa videli, kako in kaj...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
19.12.2008 18:22:28   
Dali*

javite nove podatke

1.  hedviga
  2. mihaela20
  3. dushka
  4. Linda25
  5. Steffi
  6. an_angel
  7. *Tejči*
  8. Skorpija
  9. sahary
  10. škratka
  11. babyg
  12. urška13
  13. nina3
  14. pikapoka12345
  15. mamica00
  16. Zasanjana
  17. majabh
  18. MONIQ 
  19. novo
  20. suncicica
  21. mkkl
  22. Irena83

dajte,javit podatkeuser posted image

Nekaterim manjkajo osnovni podatki,tiste ,ki pa ste imele že v decembru preglede,pa se javite,ker bo po praznikih zbrkauser posted image  

Punce,mal se potrudite in  kaj napišite,če ne greste med izbrisaneuser posted image user posted image user posted image

Pravilno!!! Kar ukrepaj....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
19.12.2008 18:29:11   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Aja, da ne pozabim - mama_milchy, včeraj sem bila v agrariji in sem dobila, kar sem želela. Stekleničk kar nekaj na izbiro. Tako da se moj teranov liker pravkar hladi in čaka na dozo ruma. user posted image

Najaa, kako ti je uspel liker? si ga delal po tistem receptu, ki si ga posredovala?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
19.12.2008 18:30:16   
Dali*
No, ko pridem pa jaz...pa vse zbežite... Imam monologe sem opazila...pa mal za nazaj berem in citiram...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
19.12.2008 18:31:28   
tasa_m
jaz sem tud še mal tu.. sicer bol TV zraven gledam pa iščem kaj lepega da bom na okna narisala,..sem dobila danes barve user posted image
pa seveda ves čas mislim, kaj bi še jedla user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......