Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 12:01:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Dobro jutro pupe moje, najprej MAŠKA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IZ SRCA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ostale klepetulje vam je spet špilal včeri, tasa hvala ker si naju s spps nadomeščala, vidm pa da je spps itak nardila že cel šiht dans tuki gor hahahaha jaz sem po včerajšnih epizodah bolečih otrdevanj bušija spet v horizontali preventivno... alo naša ti kar bodi pridna in počivaj.pa mal zmanjšaj tvoje obiske po trgovinah,da ne boš preveč utrujena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 12:02:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Waw...smo že na polovici 3. dela. Če bo šlo tko naprej, bomo do marca imele 7 delov po ta malem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 12:12:30
|
|
|
|
spps
|
alo čveke,kje ste zdaj? danes pa imam srečo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 12:19:02
|
|
|
|
čebeica maja
|
SPPS-sobota je, ene imajo kosilo, ene počivajo, med vikendi je itak zatišje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 12:21:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja SPPS-sobota je, ene imajo kosilo, ene počivajo, med vikendi je itak zatišje mene še to čaka grem čez 5 minut na plese iskat,potem pa bom šla jaz tuf kosilo kuhat-danes bo kr šinača,pire in hrenovke,ker sva same doma,ker možek je pa šel pomagat sestrični fasado delat-me zanima če je kaj utrujen,ko je bil včeraj na zaključku
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 12:29:49
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Letim na hitro kuhat da moja dva ne umreta od lakote se ju bom usmilila kaj si še pa delala na šihtu?a pše nisi na dopustu? kaj boš dobrega kuhala? ma ja veš kaj morala sem it za 4 ure drugače bi mogla dat še en dan dopusta to pa sem rekla da ni šans ker so mi glih 4 ure zmanjkale...nč kaj posebnega kr omakco pa testenine in solato to naša gospodična ima rada pa da ne jamra kr naprej
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 12:31:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Danes imam 30 teden kako hitro bo prišel tisti čas ko bo treba it v porodnišnico mene pa vedno bolj grabi panika ...upam da preguram.... neuradno sem jaz tud danes v 30.,uradno pa v 29,tk,da čestitke vidiš kam smo že prišle ,še posebej ti,ko si na začetku imela kar nekaj težavic. panika naj te grabi če boš z mano v porodni ja res veš ko pomislim kake težave so me na začetku pestile in non stop bila v strahu kaj bo ampak sem prišla tako daleč juhuuu za mene tudi tebi čestitke panike me ne bi grabila če bi bila s tabo v porodni ker sploh ne bi imela časa za paniko ko bi se smejala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 13:12:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Danes imam 30 teden kako hitro bo prišel tisti čas ko bo treba it v porodnišnico mene pa vedno bolj grabi panika ...upam da preguram.... neuradno sem jaz tud danes v 30.,uradno pa v 29,tk,da čestitke vidiš kam smo že prišle ,še posebej ti,ko si na začetku imela kar nekaj težavic. panika naj te grabi če boš z mano v porodni ja res veš ko pomislim kake težave so me na začetku pestile in non stop bila v strahu kaj bo ampak sem prišla tako daleč juhuuu za mene tudi tebi čestitke panike me ne bi grabila če bi bila s tabo v porodni ker sploh ne bi imela časa za paniko ko bi se smejala mogoče boš pa bova imele priliko to izvedet
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 13:13:32
|
|
|
|
spps
|
nič,grem seedaj še jaz na hitro špinačko skuhat,potem se pa kaj oglasim,da vidim,če se bo kaj dogajalo na RR,DRUGAČE BOM PA DAN IZKORISTILA ZA POČIVANJE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 13:19:24
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla punce, zanima me, če ima katera od vas ta multipraktik in kakšne imate izkušnje z njim. Moram si namreč kupiti en multipraktik, ki ima čimveč funkcij, pa se mi zdi ta nekako najbolj primeren. Ali pa vaše predloge prosim... Hvala in lep predpraznični vikend vam želim...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 13:21:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ejla punce, zanima me, če ima katera od vas ta multipraktik in kakšne imate izkušnje z njim. Moram si namreč kupiti en multipraktik, ki ima čimveč funkcij, pa se mi zdi ta nekako najbolj primeren. Ali pa vaše predloge prosim... Hvala in lep predpraznični vikend vam želim... jaz ga imam namen kupit drugo leto,sam še ne vem kakšnega. ta na sliki pa ne izgleda slabo-zgleda,da ima zelo veliko funkcij kolk je pa cena takšnega?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 13:32:25
|
|
|
|
Dali*
|
Sem počekirala tudi druge, ampak nimajo toliko funkcij. gorenje sploh nima nič pametnega, Philips tudi bolj tako tako. No, cena tega je na www.mimovrste.si 170€ v akciji. Sem sicer gledala še kuh. robota, ki je sicer dražji, amapak nima toliko funkcij. Ne bi rada imela 100 strojčkov v omari. Čeprav jih imam že kar nekaj...bom pa komu dala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 13:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
MAŠKA - Čestitke in želim ti, da se tokrat vse lepo izid. Dali* - To je od Boscha multipraktik?? Ker jaz imam podobnega tud od Boscha (nima edin nastavka za ožemanje citrusov), sem ga pa 2 leti nazaj kupila v Merkurju. Sem kar zadovoljan z njim in zaenkrat dela kot urca. spps - Ti vidim, da imaš tudi polno energije. Če ne bi bila noseča bi s tolk viška energije komot šla pomagat fasado delat. Naš mali je pa danes kar v redu, mene je pa v vratu neki zaštekalo - zgleda, da sem čudno ležala in se obračam bolj "na celo". Zvečer pa gremo s sošolkami iz faksa (no tistih 5, ki smo bile vedno skupaj) v mehiško. Juhuhu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 13:37:54
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ejla punce, zanima me, če ima katera od vas ta multipraktik in kakšne imate izkušnje z njim. Moram si namreč kupiti en multipraktik, ki ima čimveč funkcij, pa se mi zdi ta nekako najbolj primeren. Ali pa vaše predloge prosim... Hvala in lep predpraznični vikend vam želim... jaz ga imam namen kupit drugo leto,sam še ne vem kakšnega. ta na sliki pa ne izgleda slabo-zgleda,da ima zelo veliko funkcij kolk je pa cena takšnega? jst ga mam sam ga nč ne uporabljam.....ker mam še en mali Boschev multipraktik in večinoma mi un bl prov pride.....mogoče ga bom kdaj bol začela uporabljat.....zaenkrat mi sam velik prostora zavzame
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 14:24:55
|
|
|
|
čebeica maja
|
Jst ga tud še nimam, mal zarad prostora, mislim da ti ta zadeva pride prov za velike količine, eno pomarančo verjeten neboš ožemala al pa en korenček nastrgala ker se nesplače, moja sestra ga ima, ko kej vlaga razne solate(srbska) in ko kuha gosti sok(korenček-jabolka), al pa za testo-mislim pa da tudi to zdej dela z navadnim, nerabiš tolk pomivat. Je pa ta videt uredu, tud cena-mal razmisli zakj ga bi uporabljala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 14:31:10
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= MAŠKA - Čestitke in želim ti, da se tokrat vse lepo izid. Dali* - To je od Boscha multipraktik?? Ker jaz imam podobnega tud od Boscha (nima edin nastavka za ožemanje citrusov), sem ga pa 2 leti nazaj kupila v Merkurju. Sem kar zadovoljan z njim in zaenkrat dela kot urca. spps - Ti vidim, da imaš tudi polno energije. Če ne bi bila noseča bi s tolk viška energije komot šla pomagat fasado delat. Naš mali je pa danes kar v redu, mene je pa v vratu neki zaštekalo - zgleda, da sem čudno ležala in se obračam bolj "na celo". Zvečer pa gremo s sošolkami iz faksa (no tistih 5, ki smo bile vedno skupaj) v mehiško. Juhuhu! Lepo da je tamalček uredu. tuojmu pa reč da ti naj vrat mal zmasira, da se neboš po mehiški na celo obračala pa llepo se mej
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 20.12.2008 14:32:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 14:35:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Najaa nimaš kej brat nazaj. Jst sm te samo spraševala če si delala liker po tistem receptu, ki si mi ga posredovala in kako je uspel. Oooo Dali, kje si ti?? Multipraktik imam jaz točno tale. Ampak po za delat bolj uporabljam enega manjšega, ker tale je res ogromen in se mi ga ne da vsakič jemat ven in sestavljat. Ja, sem delala po tistem receptu in je super uspel. Moj si ga je skoz hodil nalivat, ful mu je bil dober. Dobila sem tud ful lepe stekleničke tak da že čakajo na nove lastnike. MAŠKA, čestitke tudi od mene!! spps, tisto z zrakom je bil hec. KOKICA bo že vedla, zakaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 14:36:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Najaa nimaš kej brat nazaj. Jst sm te samo spraševala če si delala liker po tistem receptu, ki si mi ga posredovala in kako je uspel. Oooo Dali, kje si ti?? Multipraktik imam jaz točno tale. Ampak po za delat bolj uporabljam enega manjšega, ker tale je res ogromen in se mi ga ne da vsakič jemat ven in sestavljat. Ja, sem delala po tistem receptu in je super uspel. Moj si ga je skoz hodil nalivat, ful mu je bil dober. Dobila sem tud ful lepe stekleničke tak da že čakajo na nove lastnike. MAŠKA, čestitke tudi od mene!! spps, tisto z zrakom je bil hec. KOKICA bo že vedla, zakaj! saj nisem resno jemala,da ne boš mislila tk,da ni panike...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 14:40:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= spps - Ti vidim, da imaš tudi polno energije. Če ne bi bila noseča bi s tolk viška energije komot šla pomagat fasado delat. ja,energije imam tolk,da se mi zdi,da bom vsak ćas skup padla skup menda ne,v posteljo pa vsaki čas,ker sma se z malo najedle,potem,ko si pa odpočijema,pa bova šli mal okrasit stanovanje,da dobi malo prazničnega vzdušja a ima katera kašen fin recept za kekse,piškote...da bi z malo do konec meseca kaj spekli? pa da ni preveč zakomplicirano sem pa kupila,rozine,mlete orehe in narezane mandlje... kakšna ideja??da mi ne bo treba ceeleeega neta obrnit?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 14:59:37
|
|
|
|
|
spps pojdi na www.kulinarika.net tam boš našla fulll teh stvari jaz kr od tam dol jemljem pa spečem kaj imajo full dobre pa niti ne težke recepte...tudi jaz bom kr tam mal pošpegala da spečem nekaj za praznike...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 15:07:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
evo mene od kosila; smo imeli juhico, somov file, cvetačo in krompir; sedaj pa grem malo počivat, me je uničlo to kuhanje in pospravljanje; z Žigijem pa ne greva danes nikamor, ker nekaj kuha, vročino ima avno na meji bo al ne bo, pa kašlja full grdo; upam, da ga mine do ponedeljka zaradi narkoze mora bit zdrav
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 15:22:45
|
|
|
|
Pupa7
|
mamaM mali bo zdrav, misli pozitivno pa bo sigurno! Drugače pa tudi jaz držim pesti !! Multipraktik, jaz ga imam, pa ga še nisem uporabla, vse ostalo bolj prav pride, od paličnega do mikserja in ožemalnika pomaranč... tako da premisli koliko ga boš res potrebovala kot je rekla cebeica. spps lepo okrasi stanovanje, pa poslikaj da vidimo tvoje umetnije jaz rahlo pasem dolgčas v postelji in ni fajn, ko je zunaj spet tak lep sonček, no pa saj bo marca še lepši ane
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 15:23:11
|
|
|
|
Najaa
|
spps, seveda vem, da nisi resno jemala. Čuj, ti pa zavidam tole energijo, res. Jaz sem vsak dan taka, kot da me je traktor povozil. Glede piškotov pa - lahko ti pošljem na mail tisto, za kar je zadnjič helimaša spraševala. Je ful različnih receptov in so predvsem na izi. Sam ne morem prej kot jutri ali pon., ker nisem doma. mama_milchy, upam da bo Žiga dober za v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 15:39:09
|
|
|
|
felix7
|
živjo, punce, samo da vas pozdravim. Danes mi še ni bilo treba dirkat na wc , upam, da se je prebava končno umirila. Se pa počutim precej izmozgano, moram se zdaj najest za vse dni nazaj Helimaša, velja, enkrat se dobiva v Grosuplju na čaju / kuhančku - kje pa ga majo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 15:40:41
|
|
|
|
felix7
|
aja, a se še kateri dela rjava črta po sredini trebuha (navpično), jaz jo zadnje dni opažam, prav smešno
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......