|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
20.12.2008 12:01:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Dobro jutro pupe moje,

najprej MAŠKA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IZ SRCA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale klepetulje vam je spet špilal včeri, tasa hvala ker si naju s spps nadomeščala, vidm pa da je spps itak nardila že cel šiht dans tuki gor hahahahauser posted image user posted image user posted image

jaz sem po včerajšnih epizodah bolečih otrdevanj bušija spet v horizontali user posted image user posted image preventivno...

user posted image user posted image user posted image alo našauser posted image user posted image user posted image ti kar bodi pridna in počivaj.pa mal zmanjšaj tvoje obiske po trgovinah,da ne boš preveč utrujenauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
20.12.2008 12:02:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Waw...smo že na polovici 3. dela. user posted image user posted image user posted image

Če bo šlo tko naprej, bomo do marca imele 7 delov user posted image
po ta malemuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
20.12.2008 12:12:30   
spps
alo čveke,kje ste zdaj?user posted image user posted image user posted image  danes pa imam srečouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
20.12.2008 12:19:02   
čebeica maja
SPPS-sobota je, ene imajo kosilo, ene počivajo, med vikendi je itak zatišje

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
20.12.2008 12:21:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

SPPS-sobota je, ene imajo kosilo, ene počivajo, med vikendi je itak zatišje
user posted image user posted image mene še to čakauser posted image user posted image user posted image grem čez 5 minut na plese iskat,potem pa bom šla jaz tuf kosilo kuhat-danes bo kr šinača,pire in hrenovke,ker sva same doma,ker možek je pa šel pomagat sestrični fasado delat-me zanima če je kaj utrujen,ko je bil včeraj na zaključkuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
20.12.2008 12:29:49   
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Letim na hitro kuhat da moja dva ne umreta od lakote se ju bom usmililauser posted image user posted image user posted image user posted image
kaj si še pa delala na šihtu?a pše nisi na dopustu?
kaj boš dobrega kuhala?

ma ja veš kaj morala sem it za 4 ure drugače bi mogla dat še en dan dopusta to pa sem rekla da ni šans ker so mi glih 4 ure zmanjkale...nč kaj posebnega kr omakco pa testenine in solato to naša gospodična ima rada pa da ne jamra kr naprejuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
20.12.2008 12:31:59   

Danes imam 30 tedenuser posted image user posted image user posted image  kako hitro bo prišel tisti čas ko bo treba it v porodnišnico mene pa vedno bolj grabi panikauser posted image user posted image user posted image ...upam da preguram....

neuradno sem jaz tud danes v 30.,uradno pa v 29,tk,da čestitkeuser posted image user posted image user posted image
vidiš kam smo že prišleuser posted image ,še posebej ti,ko si na začetku imela kar nekaj težavic.

panika naj te grabi če boš z mano v porodniuser posted image user posted image user posted image

ja res veš ko pomislim kake težave so me na začetku pestile in non stop bila v strahu kaj bo ampak sem prišla tako daleč juhuuu za meneuser posted image user posted image user posted image  tudi tebi čestitke user posted image user posted image

panike me ne bi grabila če bi bila s tabo v porodni ker sploh ne bi imela časa za paniko ko bi se smejala user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
20.12.2008 13:12:33   
spps

Danes imam 30 tedenuser posted image user posted image user posted image  kako hitro bo prišel tisti čas ko bo treba it v porodnišnico mene pa vedno bolj grabi panikauser posted image user posted image user posted image ...upam da preguram....

neuradno sem jaz tud danes v 30.,uradno pa v 29,tk,da čestitkeuser posted image user posted image user posted image
vidiš kam smo že prišleuser posted image ,še posebej ti,ko si na začetku imela kar nekaj težavic.

panika naj te grabi če boš z mano v porodniuser posted image user posted image user posted image

ja res veš ko pomislim kake težave so me na začetku pestile in non stop bila v strahu kaj bo ampak sem prišla tako daleč juhuuu za meneuser posted image user posted image user posted image  tudi tebi čestitke user posted image user posted image

panike me ne bi grabila če bi bila s tabo v porodni ker sploh ne bi imela časa za paniko ko bi se smejala user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče boš pa bova imele priliko to izvedetuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
20.12.2008 13:13:32   
spps
nič,grem seedaj še jaz na hitro špinačko skuhat,potem se pa kaj oglasim,da vidim,če se bo kaj dogajalo na RR,DRUGAČE BOM PA DAN IZKORISTILA ZA POČIVANJEuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
20.12.2008 13:19:24   
Dali*
Ejla punce,

zanima me, če ima katera od vas ta multipraktik in kakšne imate izkušnje z njim. Moram si namreč kupiti en multipraktik, ki ima čimveč funkcij, pa se mi zdi ta nekako najbolj primeren. Ali pa vaše predloge prosim...

user posted image

Hvala in lep predpraznični vikend vam želim...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
20.12.2008 13:21:12   
spps

Ejla punce,

zanima me, če ima katera od vas ta multipraktik in kakšne imate izkušnje z njim. Moram si namreč kupiti en multipraktik, ki ima čimveč funkcij, pa se mi zdi ta nekako najbolj primeren. Ali pa vaše predloge prosim...

user posted image

jaz ga imam namen kupit drugo leto,sam še ne vem kakšnega.
ta na sliki pa ne izgleda slabo-zgleda,da ima zelo veliko funkcijuser posted image  kolk je pa cena takšnega?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
20.12.2008 13:32:25   
Dali*
Sem počekirala tudi druge, ampak nimajo toliko funkcij. gorenje sploh nima nič pametnega, Philips tudi bolj tako tako. No, cena tega je na www.mimovrste.si 170€ v akciji.

Sem sicer gledala še kuh. robota, ki je sicer dražji, amapak nima toliko funkcij. Ne bi rada imela 100 strojčkov v omari. Čeprav jih imam že kar nekaj...bom pa komu dala.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
20.12.2008 13:34:59   
Anonimen
MAŠKA - Čestitke in želim ti, da se tokrat vse lepo izid. user posted image user posted image user posted image

Dali* - To je od Boscha multipraktik?? Ker jaz imam podobnega tud od Boscha (nima edin nastavka za ožemanje citrusov), sem ga pa 2 leti nazaj kupila v Merkurju. Sem kar zadovoljan z njim in zaenkrat dela kot urca.

spps - Ti vidim, da imaš tudi polno energije.user posted image Če ne bi bila noseča bi s tolk viška energije komot šla pomagat fasado delat. user posted image

Naš mali je pa danes kar v redu, mene je pa v vratu neki zaštekalo - zgleda, da sem čudno ležala in se obračam bolj "na celo". Zvečer pa gremo s sošolkami iz faksa (no tistih 5, ki smo bile vedno skupaj) v mehiško. Juhuhu! user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
20.12.2008 13:37:54   
helimaša

Ejla punce,

user posted image

jaz ga imam namen kupit drugo leto,sam še ne vem kakšnega.
ta na sliki pa ne izgleda slabo-zgleda,da ima zelo veliko funkcijuser posted image  kolk je pa cena takšnega?

jst ga mam sam ga nč ne uporabljam.....ker mam še en mali Boschev multipraktik in večinoma mi un bl prov pride.....mogoče ga bom kdaj bol začela uporabljat.....zaenkrat mi sam velik prostora zavzame

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
20.12.2008 14:24:55   
čebeica maja
Jst ga tud še nimam, mal zarad prostora, mislim da ti ta zadeva pride prov za velike količine, eno pomarančo verjeten neboš ožemala al pa en korenček nastrgala ker se nesplače, moja sestra ga ima, ko kej vlaga razne solate(srbska) in ko kuha gosti sok(korenček-jabolka), al pa za testo-mislim pa da tudi to zdej dela z navadnim, nerabiš tolk pomivat. Je pa ta videt uredu, tud cena-mal razmisli zakj ga bi uporabljala.user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
20.12.2008 14:31:10   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

MAŠKA - Čestitke in želim ti, da se tokrat vse lepo izid. user posted image user posted image user posted image

Dali* - To je od Boscha multipraktik?? Ker jaz imam podobnega tud od Boscha (nima edin nastavka za ožemanje citrusov), sem ga pa 2 leti nazaj kupila v Merkurju. Sem kar zadovoljan z njim in zaenkrat dela kot urca.

spps - Ti vidim, da imaš tudi polno energije.user posted image Če ne bi bila noseča bi s tolk viška energije komot šla pomagat fasado delat. user posted image

Naš mali je pa danes kar v redu, mene je pa v vratu neki zaštekalo - zgleda, da sem čudno ležala in se obračam bolj "na celo". Zvečer pa gremo s sošolkami iz faksa (no tistih 5, ki smo bile vedno skupaj) v mehiško. Juhuhu! user posted image

Lepo da je tamalček uredu. tuojmu pa reč da ti naj vrat mal zmasira, da se neboš po mehiški na celo obračalauser posted image user posted image   pa llepo se mej

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 20.12.2008 14:32:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
20.12.2008 14:35:08   
Najaa

Najaa nimaš kej brat nazaj. Jst sm te samo spraševala če si delala liker po tistem receptu, ki si mi ga posredovala in kako je uspel.

Oooo Dali, kje si ti?? user posted image
Multipraktik imam jaz točno tale. Ampak po za delat bolj uporabljam enega manjšega, ker tale je res ogromen in se mi ga ne da vsakič jemat ven in sestavljat. user posted image

Ja, sem delala po tistem receptu in je super uspel. Moj si ga je skoz hodil nalivat, ful mu je bil dober. Dobila sem tud ful lepe stekleničke tak da že čakajo na nove lastnike. user posted image

MAŠKA, čestitke tudi od mene!! user posted image

spps, tisto z zrakom je bil hec. KOKICA bo že vedla, zakaj! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
20.12.2008 14:36:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Najaa nimaš kej brat nazaj. Jst sm te samo spraševala če si delala liker po tistem receptu, ki si mi ga posredovala in kako je uspel.

Oooo Dali, kje si ti?? user posted image
Multipraktik imam jaz točno tale. Ampak po za delat bolj uporabljam enega manjšega, ker tale je res ogromen in se mi ga ne da vsakič jemat ven in sestavljat. user posted image

Ja, sem delala po tistem receptu in je super uspel. Moj si ga je skoz hodil nalivat, ful mu je bil dober. Dobila sem tud ful lepe stekleničke tak da že čakajo na nove lastnike. user posted image

MAŠKA, čestitke tudi od mene!! user posted image

spps, tisto z zrakom je bil hec. KOKICA bo že vedla, zakaj! user posted image
user posted image user posted image user posted image saj nisem resno jemala,da ne boš mislilauser posted image user posted image tk,da ni panike...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
20.12.2008 14:40:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

ja,energije imam tolk,da se mi zdi,da bom vsak ćas skup padlauser posted image user posted image user posted image skup menda ne,v posteljo pa vsaki čas,ker sma se  z malo najedle,potem,ko si pa odpočijema,pa bova šli mal okrasit stanovanje,da dobi malo prazničnega  vzdušjauser posted image

a ima katera kašen fin recept za kekse,piškote...da bi z malo do konec meseca kaj spekli? pa da ni preveč zakompliciranouser posted image user posted image user posted image user posted image
sem pa kupila,rozine,mlete orehe in narezane mandlje... kakšna ideja??da mi ne bo treba ceeleeega neta obrnit?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
20.12.2008 14:59:37   
spps pojdi na www.kulinarika.net tam boš našla fulll teh stvari jaz kr od tam dol jemljem pa spečem kaj imajo full dobre pa niti ne težke recepte...tudi jaz bom kr tam mal pošpegala da spečem nekaj za praznike...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
20.12.2008 15:07:57   
mama_milchy
evo mene od kosila; smo imeli juhico, somov file, cvetačo in krompir;
sedaj pa grem malo počivat, me je uničlo to kuhanje in pospravljanje; z Žigijem pa ne greva danes nikamor, ker nekaj kuha, vročino ima avno na meji bo al ne bo, pa kašlja full grdo; upam, da ga mine do ponedeljka zaradi narkoze mora bit zdrav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
20.12.2008 15:22:45   
Pupa7
mamaM mali bo zdrav, misli pozitivno pa bo sigurno! Drugače pa tudi jaz držim pesti !!

Multipraktik, jaz ga imam, pa ga še nisem uporabla, vse ostalo bolj prav pride, od paličnega do mikserja in ožemalnika pomaranč... tako da premisli koliko ga boš res potrebovala kot je rekla cebeica.

spps lepo okrasi stanovanje, pa poslikaj da vidimo tvoje umetnije user posted image

jaz rahlo pasem dolgčas v postelji in ni fajn, ko je zunaj spet tak lep sonček, no pa saj bo marca še lepši ane user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
20.12.2008 15:23:11   
Najaa
spps, seveda vem, da nisi resno jemala. user posted image
Čuj, ti pa zavidam tole energijo, res. Jaz sem vsak dan taka, kot da me je traktor povozil. user posted image
Glede piškotov pa - lahko ti pošljem na mail tisto, za kar je zadnjič helimaša spraševala. Je ful različnih receptov in so predvsem na izi. user posted image
Sam ne morem prej kot jutri ali pon., ker nisem doma.

mama_milchy, upam da bo Žiga dober za v ponedeljek. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
20.12.2008 15:39:09   
felix7
živjo, punce,

samo da vas pozdravim. Danes mi še ni bilo treba dirkat na wc user posted image  user posted image user posted image , upam, da se je prebava končno umirila. Se pa počutim precej izmozgano, moram se zdaj najest za vse dni nazaj user posted image

Helimaša, velja, enkrat se dobiva v Grosuplju na čaju / kuhančku - kje pa ga majo?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
20.12.2008 15:40:41   
felix7
aja, a se še kateri dela rjava črta po sredini trebuha (navpično), jaz jo zadnje dni opažam, prav smešno user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......