|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
9.1.2009 23:23:09   
khurde
Čer!

Matr ste pridne čveke ratale!

Jaz sem bila pa danes malo bolj bizi; malo po obiskih, potem pa še pri mami, ji je sodelavka dala 20 racmank, 50 predlog, ene 4 prekrivne hlačke, pa ne vem koliko stvari še za simbolično ceno ene 10 evrov, tako da bom jutri verjetno samo prala. Moram še v Mullerja ta vikend po plenice za 1xno uporabo, nedrček za dojenje... eh, en kup stvari.

Ne da se mi pisat, sem čist crknjena, grem kar spat počas, še prej pa šalco mleka pogrejem. Prej v trgovini me je parkrat tako zvilo, da sem se mislila kar usesti nekam, če bi imeli kaj primernega.

Ulla, kako ti pereš racmanke, ker se mi zdijo precej trde?

Dost mam, lahko noč.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
9.1.2009 23:26:19   
Anonimen
Ulla, kako ti pereš racmanke, ker se mi zdijo precej trde?

a si jih že oprala?

jst jih perem na 70 stopinj z trdmu prašku, namest mehčalca dam kis ( 1 deci približno) pa v sušilca. in so čist fajn mehke.

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
9.1.2009 23:28:35   
lunica12
Ma sem jezna kouser posted image sem zdle vse skomentirala za nazaj pa dam objavi pa mi vse skupi zablokirauser posted image user posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 23:59:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 0:10:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
10.1.2009 0:30:13   
Zvezdica
Zdaj me pa že cel večer nekaj špika, pa je ponorelo. Tako brca da je joj. A ni tako da se na koncu umirijo?

Nč se ne umirijo, no vsaj Liam se niuser posted image . je tisti večer tako brcal, da je blo za popenit.
Je bila pa moja g danes začudena da sem prišla na pregled, je rekla, da je mislila, da me sploh ne bouser posted image . Zdaj mi je dala pa še dva tednauser posted image

Jast sem pa likala ene dve uri, zdaj pa ne vem, da imam križ, pa PREHLAJENA SEM in to ultra user posted image user posted image user posted image .
Komaj čakam, da mine, pol grem pa rodituser posted image

Nočka

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 10.1.2009 0:31:28 >

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2106
10.1.2009 8:35:11   
kiara24
Dobro jutro punceuser posted image
Danes pa vidim, da ste si vse vzele čas za dolg spanecuser posted image , jaz pa sem bila jezna na psa kot user posted image ponoči, ker je nekaj zavohal in se je drla pod mojim oknom 3 ure in sploh nisem mogla spatuser posted image . Sedaj pa hodim na okrog kot kak zombiuser posted image .
Ali je katera šla ponoči, joj e že zvilo?user posted image
Jaz grem sedaj lubiju in meni kavico skuhat pol pa še malo v šoping. zunaj je pa peklensko mraz tako da bom počakala, da bo malo topleje pa pol na sprehod.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
10.1.2009 8:37:05   
khurde
Dobro jutro!

Ena kavica za vse zaspanke, verjetno si jo bom tudi jaz danes privoščila, čeprav mi ni pasala celo nosečnost, zdaj mi pa.

user posted image

Kako ste spale? Jaz dobro.

Ena je spraševala, če se otroci ne umirijo na koncu, no, pri nas je tako, da ta zlodej mali vedno bolj ihtavo brca kot da mu je vse pretesno in ritko premetava z enega konca na drugega, da se vsa tresem, včasih pa zna tudi zaboleti. Samo, naj kar brca, mi je čisto ok. user posted image

Predvčerajšnjim je bilo ful smešno, je dete eno nogico oprlo na trebuh in potem je moj božal in žgečkal un mali podplat, ko je nehal, sem pokasirala par brc, da je spet začel in tako smo se šli pol večera. user posted image  Sem rekla, da ima očitno to po njem, ker jaz ne prenesem, da kdo karkoli z mojimi podplati in prsti na nogah dela.

Pojedla jabolko, grem čaj skuhat, pa zajtrk naredit... počasi. Potem pa bi bilo treba malo pospravit naokoli, prat dati plenice (Ula, jih še nisem, me danes čaka, bom po tvojem nasvetu delala, samo nimava sušilca, pa bova mogoče kasneje nesla k nam domov, najprej bom pa probala, kako trde so brez sušilca).

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
10.1.2009 8:43:31   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Jaz grem sedaj lubiju in meni kavico skuhat pol pa še malo v šoping. zunaj je pa peklensko mraz tako da bom počakala, da bo malo topleje pa pol na sprehod.

Moj ima pa inventuro, pa ne morem v šoping, čeprav bi šla po plenice pa še par zadev.

Sem hotela vzet od mojega avto, da bi ga peljala na šiht, pa potem šla v Lj še malo nakupit, pa mi ne pusti vozit (sej s tem trebuhom sem res okorna in ne vem, če bi lahko obenem dosegla tako volan kot sklopko...user posted image ). Tako da bo treba počakati, da pride domov, do takrat bom pa še malo na toplem, potem grem pa na tržnico, k "mojemu" upokojenemu prodajalcu in njegovi ženi, po solato.

Mene je pa mac danes v kolen ugriznil (to on naredi, ko je ful razigran in je kot način, da ti pokaže, da si njegov igralni prijatelj user posted image ). Samo ugrizne čisto malo, samo nakaže, je pa vseeno smešno, ko se obesi na kolen in gricka.

Ja, ful zgleda mrzlo. Brrrrr...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
10.1.2009 8:59:21   
krtekxx
Ojla punce, meni se zdi zadnji teden vsak dan tak praznik. Čestitam vsem novim mamicam. Se vidi, da se je začelo ornk dogajat, saj je vsakič, ko odprem to temo kaka nova stran.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
10.1.2009 9:07:19   
kiara24
Khurde- meni na srečo vožnja ne povzorča nobenih težav, ker nosim bolj v križu. Tako da še vedno ko mojga lubija ni doma grem sama v špoing ali pa kam drugamuser posted image user posted image je super.
A te ni nič strah ko imaš muco, da bi kaj staknila?
Mene je še pri kužo malo strah!user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
10.1.2009 9:20:15   
khurde
Eh, če do sedaj nisem nič staknila, pa smo imeli doma vedno mačke, ki so bile zunanje, pa dva psa, pa jedla sem vse z vrta, neoprano, pa ful rovarila po zemlji, brez rokavic itd., bi imela res ogromno smolo, če bi potem kaj dobila v nosečnosti. Heh, mogoče sem pa imuna ratala, glede na vse opisano. Ker nikoli nisem bila najbolj čist otrok, vedno blatna, umazana, popraskana, strgana... mami je pa norela, ja. user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
10.1.2009 9:25:24   
khurde
Oooo, Krtekxx, pozdravljena! Kako ste vsi skupaj? Jah, če bi takole čvekale že prej, bi pa mogoče bile pred Februarčicami... user posted image

Aja, Kiara, sej pomojem bi meni tudi ratalo vozit, sem vozila še malo nazaj, pa od takrat nisem nič več obsega pridobila, user posted image  samo kaj ko me nekdo ne pusti. On potem raje svojo mati ali pa kogarkoli najde, da me kam pelje in razvaža, ker vedno najde kup razlogov, da ne bi vozila (lahko mi rata slabo, lahko me kaj špikne, pa potem nisem pozorna en trenutek, lahko kdo vame prileti, lahko...).

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
10.1.2009 9:48:43   
kiara24
lepo to khunde od njega, da takole srkbi zate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image takih je zelo malo!
sedaj pa grem hitro v kranj, da kupim darilo za kolegico ki je včeraj rodila pa nesem v P, pa še malo po nakupih.
Ko se pa vrnem se pa ogalsim.
tolk časa pa fajn čvekajte, da bom jaz lahko ptem malo brala.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
10.1.2009 10:09:44   
Zvezdica
Jutro

Jast sem spet spala za en klincuser posted image . najprej sem šla full pozno spat, pol sem pa ob pol štirih znorela, ker je bil moj za rač(ker je računalničar in nam je vzpostavil spet nek nov sistem in je nekaj testiral) ampak men to dol visi, če moram skoz s tamalim vstajat ob 7ih, spim pa itak za kozlat. In potem ko sem tok ven padla sploh nisem več nazaj zaspala in potem sem vstala s tamali, zdaj grem pa nazaj v mižule. Sem pa tečna že par dni, zdaj vidim zakaj. Trebuh mam čist nizko, včeraj je bil bistveno višje, danes pa čisto nizko. Mam filing, da je mali pripravljenuser posted image

Kako ste ostale? Je katera šla rodit?
Niia, si še z nami?

Pa saša je ravno poslala sms, da gredo danes damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 10:37:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
10.1.2009 11:02:59   
uršika***
Jutrouser posted image
Sem šele zdaj vstala, noč je bila grozna-se mi zdi, da bo do poroda vedno tako, po porodu pa še slabšeuser posted image
Vam moram povedat, da je akcija zvečer bilauser posted image , taka lepa, nežnauser posted image , sem upala, da bo kaj sprožil, ko me je cel dan neki špikal, pa ni. Očitno je moj mal razčistu pri sebi in ugotovil, da bo že tako potem po porodu treba dolgo čakatuser posted image
Niia, tko da ga kar spomni malo nato, da bo potem sušauser posted image . Držim pesti za tebe, da te bo kmal treba v Rim poslatuser posted image
Ja, Saška pisala, da gre domovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2117
10.1.2009 11:47:21   
petra88
samo da se javim, še kar vztrajava 2v1. se je včeraj user posted image tako premetaval notri, se je moj prav čudil kaj neki zganja. za rokico je bilo predebelo, za nogico pretanko.. s čim bi potem še lahko migal? user posted image
sedaj šibava v trgovino, popoldne pa malo na sneg - upam da mi bojo dovolili sankat, vsaj da ne pozabim kako se to že dela user posted image
uglavnem.. jutri je luna!!! user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.1.2009 11:50:51   
barba
Niia – naša Meta bi bla ziher še kakšen dan not, sam smo jo mal ven zbezal. Blo je tko, da sem imela na petek amnio in so me obdržali v porodnišnici. Naslednji dan zjutraj sem dobila prvo tableto za mehčanje materničnega vratu, pa se do 12h ni nič začelo dogajat. Potem so mi ob 14h dali še eno tableto in sem se do 4h odprla 1 cm. Potem so pa rekli, da če se ne bo začelo nč dogajat mi bojo v pon. predrli mehur in grem rodit. Okrog 17h pa pride sestra in pravi, da naj grem v sobo (od zjutraj sem ležala v porodni priključena na ctg). Jaz se usedem in v tistem mi odteče voda. Kmalu so se začel tud popadki. Okrog 21h so mi pa namerili skor 39 vročine in me popokali v porodno. Odprta sem bla še zmeri sam 1 cm, pol so mi dali umetne popadke in ob 1.30 se je končno rodila Meta. O tem, da sem bla tolk crknjena, da sem med popadki drmala sploh nebi.
Samo upam lahko, da tokrat ne bo tako.

Porodniško nadomestilo se mi zdi, da nakazujejo 15.

Nina166 – jst tud ne bom pozabila kaj sem jedla tisto soboto, ko sem ležala v porodni. Prvič in zadnjič …. vampe.user posted image user posted image user posted image

Pikapoka ČESTITKE in čimprejšnje okrevanje.user posted image user posted image user posted image

Naredite si lep dan, jaz grem pa kosilo kuhat.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.1.2009 12:03:06   
khurde
Danes pa očitno vse drnjohate oz. se ukvarjate s partnerji, ker nobena ni kaj preveč čvekava. user posted image

Saša user posted image user posted image user posted image !

Jaz grem pospravljat, bi šla ven, pa tako grozno mrzlo izgleda, da se odpovedujem zmenku s kolegico. user posted image

Ulla, a ti ležalniki tudi niso ok, če se dajo do konca poležat ali je potem ok?

Sem včeraj gledala en ležalnik, samo iz firbca, ker se ne da do konca poležat, ima samo en položaj, pa stane v BC 77 evrov, na Amazonu je okoli 40. user posted image

Se še kaj oglasim, če ne drugače, bom monologe pisala. Beware! user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
10.1.2009 13:24:08   
snikolina
Ste vidle?? Tina Maze je osvojila prvo mesto! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
10.1.2009 13:25:43   
kiara24
Zunaj je superuser posted image na sončku je kar toplo, ni pod nulo. Tako da jaz sedajle vse pripravim za kosilo, pol greva pa z lubijem hodit, da si fejst pretegnem krakeuser posted image .
Me zanima če bo na katero tale luna, deloval pozitivno in bo šla danes v Rimuser posted image .

Dober tek vsem, ki imate trenutno kosilo!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
10.1.2009 13:32:49   
Zvezdica
Punce... mene nekaj v dimljah daje. Na vsakih 5 min, pa ne vem če so to poadkiuser posted image
je pa res da me v spodnjem delu trebuha skoz daje, ampak mislim, da so to sfejkani popadki. A ma katera kaj podobnega?

Mah... Utrujena sem, pa vse je na kup. Mislim, da moram počivat, sam čakam, da mizar odide, ker trenutno popravlja omarouser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 10.1.2009 13:33:17 >

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
10.1.2009 14:32:11   
uršika***
A ma katera kaj podobnega?

Jst Zvezdica, jstuser posted image
Skoz me neki špika, ampak to niso popadki, ker ne boli , ampak je tko kot pr menzi- špika
Včeri zvečer me je ful dolg, sem upala, da se bo še kaj drugega razvil iz tega, pa se niuser posted image
A dans je že polna lunca?
Ja, upam, da bo kaj pomagala. Če ne drugim pa vsaj Niiuser posted image user posted image user posted image

Gremo u šoping zdele. papa

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
10.1.2009 14:40:33   
Anonimen
A te ni nič strah ko imaš muco, da bi kaj staknila?
Mene je še pri kužo malo strah!

pri kužku te nima bit kej strah za tokso, ker je končni gostitelj, kot, človek. mačka pa je prenašalec. in glodalci. jaz sem podobno razmišljala kot khurde, smo tud skoz mela mačke, pa kolk sem po zemlji prebrodila in pojedla neoprane zelenjave, pa nisem staknila tega vraga....sam pol sem pa pri eni znanki vidla, kaka piz.darija je to, pa raj pazim...ona se je okužila v zadnji tretjini, punčka je zdej stara 3 leta in še vedno na antibiotikih, m,ožgane ma poškodovaner, ni sicer tko grozno, ampak vseen....če se da izognit...

khurde, v nobenem primeru niso ok ležalniki, tud če se dajo čist poležat.

jst sem se tolk nažrla, da bom poknila glih zdejuser posted image treba mi je blo, pujsiuser posted image sam sm tolk dobrega jagnjčka spekla, pol je pa škoda stran vržtuser posted image je boljš da jst vse pojem, a neuser posted image

me pa kolki tolk spet bolijo, da komi lazim okoli user posted image grem se vležt malo....

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.