khurde
|
Dobro jutro! Ena kavica za vse zaspanke, verjetno si jo bom tudi jaz danes privoščila, čeprav mi ni pasala celo nosečnost, zdaj mi pa. Kako ste spale? Jaz dobro. Ena je spraševala, če se otroci ne umirijo na koncu, no, pri nas je tako, da ta zlodej mali vedno bolj ihtavo brca kot da mu je vse pretesno in ritko premetava z enega konca na drugega, da se vsa tresem, včasih pa zna tudi zaboleti. Samo, naj kar brca, mi je čisto ok. Predvčerajšnjim je bilo ful smešno, je dete eno nogico oprlo na trebuh in potem je moj božal in žgečkal un mali podplat, ko je nehal, sem pokasirala par brc, da je spet začel in tako smo se šli pol večera. Sem rekla, da ima očitno to po njem, ker jaz ne prenesem, da kdo karkoli z mojimi podplati in prsti na nogah dela. Pojedla jabolko, grem čaj skuhat, pa zajtrk naredit... počasi. Potem pa bi bilo treba malo pospravit naokoli, prat dati plenice (Ula, jih še nisem, me danes čaka, bom po tvojem nasvetu delala, samo nimava sušilca, pa bova mogoče kasneje nesla k nam domov, najprej bom pa probala, kako trde so brez sušilca).
|