Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:55:45
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 khurde tudi moj je najprej rekel da ne bo šel, potem pa si je premislil. In je rekel, da mu res ni žal...je bil čisto navdušen sej moj v bistvu ni rekel, da ne bi šel, samo panika ga grabi, pa strah ga je, če bi se kaj zakompliciralo in bi ga ven poslali, ker bi bil potem pa res živčen. drugače glede kakšne krvi ali česarkoli nima problemov, je še zadnjič nek dokumentarec na national geographic al kje gledal o porodu, jaz sem bila pa na kavi s kolegico medtem. ker prej je vsakemu povedal, da bo šel zraven, samo zdaj se mi pa zdi, da bližje kot je, bolj ga je strah. ne samega poroda itd., samo tega, da kaj ne bi štimalo. je rekel, da je po eni strani lažje, da v čakalnici sedi pet ur in čaka, da bo konec, pa ne ve ali je prišlo do komplikacij in ga samo not spustijo, ko je vse ok, samo jaz vem, da bi ga pa to še bolj nerviralo. sej na koncu bo verjetno šel zraven, ker je tudi v MŠ hodil in ima potrdilo za prisotnost. samo včeraj je pa prvič povedal, da ga skrbi kako bo in če bo z obema vse ok. IZVIRNO SPOROČILO: nina166 khurde a tvoj bo že pa naprej priznal očetovstvo...kaj pa če se izkaže po porodu da ni njegov...da npr. rodiš črnčka. Samo hecam se...ne zameri ja, sej zato pa greva, da se predčasno zavarujem.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** jst si še zob ne morm umit al pa lulat it, če je moj zraven in pol mi porod tud ni glih taka stvar dab si želela met družbo tam....najraj bi se itak nekam v gozd zavlekla pa tam rodila ti si pa res faca. A tut zobe si ne moreš umit, če je tvoj zraven??? No, potem ti pa verjamem, da tut rodit ne moreš, če je on zraven ja no, sej se potrudim pa si jih počoham, če se glih noče spokat iz kopalnce, sam mi je pa tečno in rodila res verjetno nebi, če bi blo od mene odvisno tko pa nimaš kej, dedc zravn al pa ne očetovstvo morma še pa midva tud it zrihtat...dons je sreda, ane? k delajo popoldan tud...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:00:48
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 dons je sreda, ane? k delajo popoldan tud... k jaz k vstanem pa pogledam na uro na kompu ker dan mi piše da je.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 dons je sreda, ane? k delajo popoldan tud... k jaz k vstanem pa pogledam na uro na kompu ker dan mi piše da je. men pa neki zmeri zmeša uro in datum na compu tko da raj sploh ne gledam, k pol je šele štala
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:04:58
|
|
|
|
uršika***
|
A dans ne gre spet nobena rodit al kaj? Vse čakate na polno luno , potem pa navali narode
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** En link, če katero zanima, kdaj bodo imeli vaši otročički god http://www.lifeteen-si.com/vprasajduh.php eh tule jst raj nč ne sprašujem da me doživljenjsko benajo, tko kt iz rkc foruma
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:10:29
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** En link, če katero zanima, kdaj bodo imeli vaši otročički god http://www.lifeteen-si.com/vprasajduh.php eh tule jst raj nč ne sprašujem da me doživljenjsko benajo, tko kt iz rkc foruma sori, ampak te ne zastopim- sem noseča, pa mi možgani ne laufajo s tapravo hitrostjo
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** En link, če katero zanima, kdaj bodo imeli vaši otročički god http://www.lifeteen-si.com/vprasajduh.php eh tule jst raj nč ne sprašujem da me doživljenjsko benajo (brišejo), tko kt iz rkc (rimokatoliška cerkev) foruma a je kej bl jasn
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:14:57
|
|
|
|
uršika***
|
aha A tak forum tut obstaja?? Ja kakšne klanfe si pa srala tam Ulla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 14:15:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:15:19
|
|
|
|
khurde
|
kva čudnega si pa spraševala, da so te skenslal?
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:18:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** aha A tak forum tut obstaja?? Ja kakšne klanfe si pa srala tam Ulla eh tko mal življenjskih resnic....o družini, pa seksu, pa denarju in gozdovih....pedofilijo itd nič takega u bistvu, sam oni pač ne želijo slišat teh stvari in takih mnenj....pa zakaj ne morm izstopit itd...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 14:19:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia ulla, ti si res faca. In kaj so ti odgovoril, si kar predstavljam. neki časa so se trudli z mano, grešnico pol pa nism več mogla gor...in sem sam dobila na mejl da zaradi neprimernega obnašanja bla bla bla so blokirali moj IP in da na tem forumu takšni osebki niso zaželjeni in dobrodošli in da naj pač to upoštevam v tem stilu nekak...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:23:38
|
|
|
|
snikolina
|
JOJ, neki me hoče špikat v nožnici. Sem šla na wc, pa spet sluz. Tokrat rumeno zelene barve. A te mavrice so non stop prisotne al kako? Sem mislila, da mi je čep šel prejšnji teden, pa očitno še ne. ULLA glavno, da si jih malo sprovocirala. Pa verjetno si jim postavila vprašanja katerih odgovori bi marsikoga zanimali, a ne?
< Sporočilo je popravil snikolina -- 7.1.2009 14:26:32 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 14:25:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:25:24
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** aha A tak forum tut obstaja?? Ja kakšne klanfe si pa srala tam Ulla eh tko mal življenjskih resnic....o družini, pa seksu, pa denarju in gozdovih....pedofilijo itd nič takega u bistvu, sam oni pač ne želijo slišat teh stvari in takih mnenj....pa zakaj ne morm izstopit itd... ja, resnica včasih tudi boli
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:26:47
|
|
|
|
uršika***
|
rumeno zelene barve. A to je normlno????
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:29:39
|
|
|
|
snikolina
|
hahaha Uršika, zadnjič me je G vprašala, če je že zelene barve, pa sem samo butasto pogledala. Zdaj pa vidim, da je možno. Samo ni pri vseh ista barva. Pri meni je bila že rumena, rjava, prozorna in zdaj po enem tednu še rumeno zelena. Nekatere imajo prisotno tudi kri-sem prebrala.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:35:46
|
|
|
|
khurde
|
aha. mene je danes tut precej že špikalo in nekaj malega včeraj. samo glede na to, da me je decembra skoraj 10 dni non-stop, pa še na wc-ju sem skos sedela, ne pričakujem ničesar. edina razlika je bila v tem, da sem šla danes še celo ponoči dvakrat na wc, kar se ni zgodilo že par mesecev. imam pa tudi jaz eno tako belo sluz zadnjih par dni, ki je malenkost drugačna kot kak beli tok ali izcedek, je prav ena taka čudna sluz. se nisem spomnila nanjo, dokler je niste omenile tu.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:37:09
|
|
|
|
khurde
|
snikolina, malo čudno vprašanje, ampak kaj dela ta sluz? mislim, kaj je to? jaz sem sicer imela včeraj pregled, samo se nisem spomnila.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:43:26
|
|
|
|
petra88
|
hehehehe, Ulla ti pa si pojava. bi mogla odpisat na mail, da te resnično zanimajo stvari in da bi rada dobila kak fajn odgovor rumenozelene barve sluz? a ni to pa že malčk čudno? uršika, ja sem se prejle spomnila pa sem za foro kar z bepantenom namazala. za zdaj je bilo ok, bomo videlo kako bo zvečer ko je ponavadi najhuje..
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:44:24
|
|
|
|
snikolina
|
Jah, kolikor sem jaz razbrala iz vsega tega je, da ta sluz pomeni, da se ti je začel luščit čep. Kar je direkten znak, da se bliža porod. Nekatere so rodile 2 uri po odluščenem čepu, nekatere 2 tedna kasneje, nekatere 2 dni pa tudi 4 tedne po odluščenju. Moja G pravi, da bom rodila pred PDPjem, zaradi tega. Ni pa to 100%. Pa tudi bolje bi bilo, ker je otrok že dovolj velik, težak in je že donošen. Ker sem majhne rasti, bi bilo zame bolje, da rodim prej, mi je še rekla. To je bilo prejšnji teden. Bom vidla kaj mi bo rekla jutri na pregledu.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 14:45:03
|
|
|
|
Jancci
|
Čao babe! No jest tut še zmeri v enem kosu po svetu hodim. Še zmeri nobenih posebnih znakov, da bi moje dete rado na ta svet prišlo. Ka pa vem kdaj se mu bo zahotelo.. upam pa da kmal. Kljub temu da se kar fajn počutim me pa zdej že res zlo matra kako bo zgledal tale otroček. Pa se mi je danes sanjalo, da sem rodila in pozabla vprašat kaj je... to se sam men lohk nardi Petra mene tut še zmeri ful koža srbi, pa nč kej dost ne pomaga. Sem že vsa spraskana ko en džanki. Baje detece pritiska na jetra in je pol to posledica tega. Ka pa vem? SE tolažim s tem, da ne bo več dolgo! Ula, ti si pa tut faca! Mene bi vrjetn tut skenslal s kakšnega takega foruma, ker vse direkt povem. Sam ti pa že to neki pove o njih, da ne prenesejo raznih kritik in te veselo zablokirajo!! Namesto, da bi stali za svojimi stališči in jih zagovarjali, al pa sploh preprosto ignorirali razne Ule.. ma škoda besed!!! Zdele se bom spravla delat rižoto z unimi morskimi repki pa eno solatko. Da bo možek vesel ko pride s službe. Morm dost vina not dat da se bo pol kej dogajat začel... Najino dete bo imelo možev priimek, jest imam pa svojega in njegovega. Tko mi je ql.. ko sva se poročila je mal sitnaril, ampak sem se jest tko odločla in unmu na uradu tko rekla in tko je. Pa mi ni nič žal!!! Za seznamček pa še tele info o meni: stara: 31 nosečnost: prva kraj: kranj naslednji pregled: 12.1. amnioskopija Tele slikce o že rojenih januarčkih mi pa res polepšajo dan! Tko da morte vse obljubit, da jih boste objavle. Je tko fino gledat te male angelčke...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.