|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
7.1.2009 13:55:45   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

khurde tudi moj je najprej rekel da ne bo šel, potem pa si je premislil. In je rekel, da mu res ni žal...je bil čisto navdušen user posted image

sej moj v bistvu ni rekel, da ne bi šel, samo panika ga grabi, pa strah ga je, če bi se kaj zakompliciralo in bi ga ven poslali, ker bi bil potem pa res živčen. drugače glede kakšne krvi ali česarkoli nima problemov, je še zadnjič nek dokumentarec na national geographic al kje gledal o porodu, jaz sem bila pa na kavi s kolegico medtem. ker prej je vsakemu povedal, da bo šel zraven, samo zdaj se mi pa zdi, da bližje kot je, bolj ga je strah. ne samega poroda itd., samo tega, da kaj ne bi štimalo. je rekel, da je po eni strani lažje, da v čakalnici sedi pet ur in čaka, da bo konec, pa ne ve ali je prišlo do komplikacij in ga samo not spustijo, ko je vse ok, samo jaz vem, da bi ga pa to še bolj nerviralo. sej na koncu bo verjetno šel zraven, ker je tudi v MŠ hodil in ima potrdilo za prisotnost. samo včeraj je pa prvič povedal, da ga skrbi kako bo in če bo z obema vse ok.

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

khurde a tvoj bo že pa naprej priznal očetovstvo...kaj pa če se izkaže po porodu da ni njegov...da npr. rodiš črnčka. Samo hecam se...ne zameri

ja, sej zato pa greva, da se predčasno zavarujem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
7.1.2009 13:59:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

jst si še zob ne morm umit al pa lulat it, če je moj zraven in pol mi porod tud ni glih taka stvar dab si želela met družbo tam....najraj bi se itak nekam v gozd zavlekla pa tam rodila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa res faca. A tut zobe si ne moreš umit, če je tvoj zraven???
No, potem ti pa verjamem, da tut rodit ne moreš, če je on zravenuser posted image

ja no, sej se potrudim pa si jih počoham, če se glih noče spokat iz kopalnce, sam mi je pa tečnouser posted image

in rodila res verjetno nebi, če bi blo od mene odvisnouser posted image tko pa nimaš kej, dedc zravn al pa neuser posted image

očetovstvo morma še pa midva tud it zrihtat...dons je sreda, ane? k delajo popoldan tud...

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
7.1.2009 14:00:48   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

dons je sreda, ane? k delajo popoldan tud...

user posted image user posted image user posted image  k jaz k vstanem pa pogledam na uro na kompu ker dan mi piše da je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.1.2009 14:03:03   
uršika***
En link, če katero zanima, kdaj bodo imeli vaši otročički god

http://www.lifeteen-si.com/vprasajduh.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.1.2009 14:04:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

dons je sreda, ane? k delajo popoldan tud...

user posted image user posted image user posted image  k jaz k vstanem pa pogledam na uro na kompu ker dan mi piše da je.

men pa neki zmeri zmeša uro in datum na compuuser posted image tko da raj sploh ne gledam, k pol je šele štalauser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.1.2009 14:04:58   
uršika***
A dans ne gre spet nobena rodit al kaj?
Vse čakate na polno lunouser posted image , potem pa navali narodeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.1.2009 14:05:50   
Anonimen

eh tule jst raj nč ne sprašujemuser posted image da me doživljenjsko benajo, tko kt iz rkc forumauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.1.2009 14:10:29   
uršika***

eh tule jst raj nč ne sprašujemuser posted image da me doživljenjsko benajo, tko kt iz rkc forumauser posted image

sori, ampak te ne zastopim- sem noseča, pa mi možgani ne laufajo s tapravo hitrostjouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.1.2009 14:11:49   
Anonimen

eh tule jst raj nč ne sprašujemuser posted image da me doživljenjsko benajo (brišejo), tko kt iz rkc (rimokatoliška cerkev) forumauser posted image

a je kej bl jasnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.1.2009 14:14:57   
uršika***
ahauser posted image
A tak forum tut obstaja?? Ja kakšne klanfe si pa srala tam Ullauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 14:15:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.1.2009 14:15:19   
khurde
kva čudnega si pa spraševala, da so te skenslal? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.1.2009 14:18:30   
Anonimen

ahauser posted image
A tak forum tut obstaja?? Ja kakšne klanfe si pa srala tam Ullauser posted image

eh tko user posted image mal življenjskih resnic....o družini, pa seksu, pa denarju in gozdovih....pedofilijo itduser posted image nič takega u bistvu, sam oni pač ne želijo slišat teh stvari in takih mnenj....pa zakaj ne morm izstopituser posted image itd...

Neposredna povezava do sporočila: 1588
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 14:19:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.1.2009 14:23:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

ulla, ti si res faca. user posted image user posted image user posted image In kaj so ti odgovoril, si kar predstavljam.

neki časa so se trudli z mano, grešnicouser posted image pol pa nism več mogla gor...in sem sam dobila na mejl da zaradi neprimernega obnašanja bla bla bla so blokirali moj IP in da na tem forumu takšni osebki niso zaželjeni in dobrodošli in da naj pač to upoštevamuser posted image

v tem stilu nekak...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.1.2009 14:23:38   
snikolina
JOJ, neki me hoče špikat v nožnici. Sem šla na wc, pa spet sluz. Tokrat rumeno zelene barve. A te mavrice so non stop prisotne al kako? Sem mislila, da mi je čep šel prejšnji teden, pa očitno še ne.

ULLA glavno, da si jih malo sprovocirala. Pa verjetno si jim postavila vprašanja katerih odgovori bi marsikoga zanimali, a ne?

< Sporočilo je popravil snikolina -- 7.1.2009 14:26:32 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 14:25:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.1.2009 14:25:24   
uršika***

ahauser posted image

eh tko user posted image mal življenjskih resnic....o družini, pa seksu, pa denarju in gozdovih....pedofilijo itduser posted image nič takega u bistvu, sam oni pač ne želijo slišat teh stvari in takih mnenj....pa zakaj ne morm izstopituser posted image itd...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, resnica včasih tudi boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.1.2009 14:26:47   
uršika***
rumeno zelene barve.

A to je normlno????

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
7.1.2009 14:29:39   
snikolina
hahaha Uršika, zadnjič me je G vprašala, če je že zelene barve, pa sem samo butasto pogledala. Zdaj pa vidim, da je možno. Samo ni pri vseh ista barva. Pri meni je bila že rumena, rjava, prozorna in zdaj po enem tednu še rumeno zelena. Nekatere imajo prisotno tudi kri-sem prebrala.

Neposredna povezava do sporočila: 1595
7.1.2009 14:35:46   
khurde
aha.

mene je danes tut precej že špikalo in nekaj malega včeraj. samo glede na to, da me je decembra skoraj 10 dni non-stop, pa še na wc-ju sem skos sedela, ne pričakujem ničesar. edina razlika je bila v tem, da sem šla danes še celo ponoči dvakrat na wc, kar se ni zgodilo že par mesecev.

imam pa tudi jaz eno tako belo sluz zadnjih par dni, ki je malenkost drugačna kot kak beli tok ali izcedek, je prav ena taka čudna sluz. user posted image  se nisem spomnila nanjo, dokler je niste omenile tu.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
7.1.2009 14:37:09   
khurde
snikolina, malo čudno vprašanje, ampak kaj dela ta sluz? mislim, kaj je to? jaz sem sicer imela včeraj pregled, samo se nisem spomnila.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
7.1.2009 14:43:26   
petra88
hehehehe, Ulla ti pa si pojava. bi mogla odpisat na mail, da te resnično zanimajo stvari in da bi rada dobila kak fajn odgovor user posted image user posted image
rumenozelene barve sluz? a ni to pa že malčk čudno?
uršika, ja sem se prejle spomnila pa sem za foro kar z bepantenom namazala. za zdaj je bilo ok, bomo videlo kako bo zvečer ko je ponavadi najhuje..

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
7.1.2009 14:44:24   
snikolina
Jah, kolikor sem jaz razbrala iz vsega tega je, da ta sluz pomeni, da se ti je začel luščit čep. Kar je direkten znak, da se bliža porod. Nekatere so rodile 2 uri po odluščenem čepu, nekatere 2 tedna kasneje, nekatere 2 dni pa tudi 4 tedne po odluščenju. Moja G pravi, da bom rodila pred PDPjem, zaradi tega. Ni pa to 100%. Pa tudi bolje bi bilo, ker je otrok že dovolj velik, težak in je že donošen. Ker sem majhne rasti, bi bilo zame bolje, da rodim prej, mi je še rekla. To je bilo prejšnji teden. Bom vidla kaj mi bo rekla jutri na pregledu.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
7.1.2009 14:45:03   
Jancci
Čao babe!

No jest tut še zmeri v enem kosu po svetu hodim. Še zmeri nobenih posebnih znakov, da bi moje dete rado na ta svet prišlo. Ka pa vem kdaj se mu bo zahotelo.. upam pa da kmal. Kljub temu da se kar fajn počutim me pa zdej že res zlo matra kako bo zgledal tale otroček. Pa se mi je danes sanjalo, da sem rodila in pozabla vprašat kaj je... to se sam men lohk nardi user posted image

Petra mene tut še zmeri ful koža srbi, pa nč kej dost ne pomaga. Sem že vsa spraskana ko en džanki. Baje detece pritiska na jetra in je pol to posledica tega. Ka pa vem? SE tolažim s tem, da ne bo več dolgo!

Ula, ti si pa tut faca! Mene bi vrjetn tut skenslal s kakšnega takega foruma, ker vse direkt povem. Sam ti pa že to neki pove o njih, da ne prenesejo raznih kritik in te veselo zablokirajo!! Namesto, da bi stali za svojimi stališči in jih zagovarjali, al pa sploh preprosto ignorirali razne Ule.. user posted image ma škoda besed!!!

Zdele se bom spravla delat rižoto z unimi morskimi repki pa eno solatko. Da bo možek vesel ko pride s službe. Morm dost vina not dat da se bo pol kej dogajat začel... user posted image

Najino dete bo imelo možev priimek, jest imam pa svojega in njegovega. Tko mi je ql.. ko sva se poročila je mal sitnaril, ampak sem se jest tko odločla in unmu na uradu tko rekla in tko je. Pa mi ni nič žal!!!

Za seznamček pa še tele info o meni:
stara: 31
nosečnost: prva
kraj: kranj
naslednji pregled: 12.1. amnioskopija

Tele slikce o že rojenih januarčkih mi pa res polepšajo dan! Tko da morte vse obljubit, da jih boste objavle. Je tko fino gledat te male angelčke...

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.