Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:10:28
|
|
|
|
Ploha
|
snikolina: otrok bo imel atijev priimek, konc koncev ga bom v roku 2 let max imela tudi jaz, tko da bomo imel vsi istiga,... aja pa bolje je da tistim atijem ki je rado slabo, da ne grejo, če tm rešujejo še tebe, morš plačat! uršika: kako da tako hitro smrekco podirate, pri nas stoji do svečnice 2.2, pa jaslice tud,...take imajo kle navade, tko da nimam kaj,....
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, midve sma tud smreko podrle, je unih kugl po celem stanovanju zdej, svašta priimek majo pa naši otroc kr atijev....men je to dost ravno, navadno je tko da je pač očetov in nej bo. ne vidim neke fore v tem da bi pa oba dala, mi pa nekak ni, bi se katastrofalno čulo, pa zamisl si da pol Ula hoče obdržat svoj priimk, če bi se poročila - a bo mela tri
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:15:29
|
|
|
|
uršap
|
to je pa naš žigec, upam, da mi je ratal napopat slikco. saša..čestitke
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:16:17
|
|
|
|
sonček33
|
Nina166 - jaz sem plačala za streptokok 35€. Super za meritve. Nič en bo narobe z dašo, vse bo ok. In tudi me bomo ok. moramo vrjet v to.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:17:02
|
|
|
|
sonček33
|
Uršap - joj kak cukrček. Lepotec res. Uživajte!
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:18:09
|
|
|
|
uršap
|
evo, pa še ena, k vidm, da mi je ratal:)
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:20:08
|
|
|
|
khurde
|
ah no, kok je lušten!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:21:37
|
|
|
|
uršap
|
ufff, kera velikost, to sem pa pozabila spremenit
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:22:11
|
|
|
|
sonček33
|
lepotec žiga
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:24:31
|
|
|
|
petra88
|
mi2 ne bova imela problemov s priimkom ker imava oba istega, če bi imela pa različna, bi mu dala pa očetovega. sem bolj za klasičen način. iiiii, uršap kolk je luštkan Žiga! jaz bi tudi imela enga takega malega aja, za streptokok je meni tudi vzela bris, položnica baje po pošti pride, ampak ni še prišla, tako da nevem koliko stane.
< Sporočilo je popravil petra88 -- 7.1.2009 13:25:50 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:29:55
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica - mene tudi mal zanima glede dokumetov - osebna, zdrvstvena, MK to mi je jasno, ampak tist poročni list - a to morš tudi sabo nest?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:29:57
|
|
|
|
nina166
|
khurde jaz sem se dala testirat čisto na lastno željo. G mi je sicer rekla, da brezveze, samo me je malo strah, ker se je Domen med porodom nečesa nalezel in je imel potem nekaj dni kar močne antibiotike in je bil pravi bošček. Sicer niso vedeli kaj točno mu je, samo sumim, da bi lahko bilo kaj takega. In zato sem se zdaj dala testirat, ker je to najbolj pogosta bakterija, ki jo lahko dojenček dobi med porodom. petra kaj si se že namazala z bepantholom...meni navadno to kar pomaga, ker mene tudi občasno grozno srbi ulla verjetno je to res ista punca. Prej ima punčko staro okoli 2,5 leta, zdaj pa ima fanteka. Saj jaz je osebno ne poznam, samo vem da je imela tudi januarja rok in da je bila že kar nekaj časa pred porodom v bolnišnici. Kako to, da ti ni da bi bil tvoj pri porodu? Meni pa je blo fajn da je bil...sem se imela vsaj nad kom dret Pa baje so nekatere babice bolj prijazne, če je zraven partner...tiste ki so drugače bolj tako, se baje pred partnerjem malo zadržijo khurde tudi moj je najprej rekel da ne bo šel, potem pa si je premislil. In je rekel, da mu res ni žal...je bil čisto navdušen snikolina Daša bo imela priimek samo po očetu tako kot Domen. Imava oba malo daljši priimek in sploh ne paše skupaj . Je pa res čedalje več otrok z dvojnim priimkom. Samo če se vidva poročita in ti prevzameš njegov priimek, potem bo samo otrok imel dvojnega...razen če mu ga kasneje spremeniš. bluzim khurde a tvoj bo že pa naprej priznal očetovstvo...kaj pa če se izkaže po porodu da ni njegov...da npr. rodiš črnčka. Samo hecam se...ne zameri uršap kak srček je Žiga . Ko takole gledam vaše srčeke bi že šla kar rodit
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:34:11
|
|
|
|
kiara24
|
JOj kolk je corti tale Žiga, res.... no glede priimokov se gremo tudi pri nas malo. Moj pravi da je bolje če je smao njegov jaz bi pa rada da ima še mojega, tako da upam, da bo na koncu imel oba če ne bo šlo drugače, je pa tudi problem ker sta oba zelo dolga. Nisem poročena sem pa zapolselna samo za določen čas, kar pa me trnutno malo srkbi zaradi tele krize. Upajmo na najboljše.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:38:58
|
|
|
|
uršika***
|
Ja tejle Januarčki so pa vsi tkoooo lepi, da bi jaz tut imela enga Upam, da čimprej, sem že čist neučakana. Od papirjev pa moraš imet materinsko knjižico, zd kartico, napotnico od ginekologa, potrdilo o opravljeni MŠ za njega, poročni list ali dokazilo o očetovstvu(jaz sem si kar poročni list skenirala in to je to) obrazec za prijavo stalnega prebivališča pa o določitvi osebnega imena pa menda dobimo v porodnišnici Sem še kaj pozabla? Ploha, mi vedno tko smrekco podremo, letos pa še mal prej, da se ne bo lubi pol sam matral, če bom slučajno jaz šibala kam- v Rim . Ma smo cel dopoldan pospravlala , ker imamo tolk tega, da se že sama sebi zdimo čudna Pa tut ko je praznikov enkrat konec mi je tko žalostno še gledat smreko pa jaslice, pa še velik platca mi vzame(je smreka orng velika- 2m, pa jaslice so 2m na 2m in je lepo takrat ko so prazniki, potem se pa naveličam. Zvezdica vi še kar delate Upam, da ti bojo zrihtal tako, da bo držalo
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:42:16
|
|
|
|
snikolina
|
Ja, kot sem rekla, jst hočem, da je samo moj -haha- al pa od obeh. na koncu bom morala popustit jaz, ker običajno vedno on. Samo res mislim, da bo tukaj vztrajal. NEANDERTLEC!! Bom vidla kako bo. ŽIGa je pa tko LUUUUŠKAAN!! Joj kaj bi dala, da sem že mimo poroda. Sem kar ljubosumna na vse, ki ste že rodile in se veslo cartate. Sperca Za streptokok sem se želela testirati pa sem potem pozabila povedat na pregledu, G pa tudi ni nič omenila in sem verjetno zdaj prepozna, glede na to da imam PDP 16.1. Pregled pa jutri. Bom pa za foro vprašala kako je s tem.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
uršap iiiii kak cukr je nina kaj pa vem....zame je porod pač ena taka stvar, k bo rada čimbolj v intimi opravla...mi ni nek romantičen in ne vemkak dogodek, da bi si pač želela met dedca zraven...in tam nisi glih v nekem prijetnem in očem prijaznem položaju, na momente je dost ponižujoče vse skp in mi pač ni da me partner gleda pri tem je pa res da sem jst u nulo skomplicirana s tem intimnim prostorom in podobnimi forami...ne maram da se me folk dotika, da rine vame, da nimam placa, jst si še zob ne morm umit al pa lulat it, če je moj zraven in pol mi porod tud ni glih taka stvar dab si želela met družbo tam....najraj bi se itak nekam v gozd zavlekla pa tam rodila
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:44:10
|
|
|
|
uršap
|
fotokopijo poročnega lista ali pa priznanja očetovstva je fajn, da imaš s sabo, sicer rabiš šele ob odhodu(tako, da ti lahko naknadno prinesejo), ko oddaš papirje, ki ti jih prinese gospa iz matičnega urada, zraven teh papirjev dodaš poročni list ali pa priznanje očetovstva in oddaš v porodnišnici.tako je bilo v ljubljanski porodnišnici, verjetno tudi lahko naknadno pošlješ, ne vem. glede samohranilstva pa je potrebno sklenit dogovor na sodišču, se dogovorit o višini preživnine..., ful je nekih papirjev, če se pa oče ne strinja, pa mislim, da je potrebna izterjava-s tožbo.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:47:40
|
|
|
|
uršika***
|
jst si še zob ne morm umit al pa lulat it, če je moj zraven in pol mi porod tud ni glih taka stvar dab si želela met družbo tam....najraj bi se itak nekam v gozd zavlekla pa tam rodila ti si pa res faca. A tut zobe si ne moreš umit, če je tvoj zraven??? No, potem ti pa verjamem, da tut rodit ne moreš, če je on zraven
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:48:37
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Od papirjev pa moraš imet materinsko knjižico, zd kartico, napotnico od ginekologa, potrdilo o opravljeni MŠ za njega, poročni list ali dokazilo o očetovstvu(jaz sem si kar poročni list skenirala in to je to) obrazec za prijavo stalnega prebivališča pa o določitvi osebnega imena pa menda dobimo v porodnišnici Sem še kaj pozabla? Tukaj bi jaz še dodala: znanka mi je rekla, da naj imam vse izvide in osebni dokument še sabo. Ona ni imela in so njeni mogli naknadno jih prinesti sabo v P.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:48:52
|
|
|
|
uršika***
|
Ste videle, da je rodila marčevka nevemkakojiježeime dvojčke?????
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:49:48
|
|
|
|
snikolina
|
Pa moraš met original izvod o očetovstvu ali je lahko fotokopija? Ja URŠIKA, jst sem vidla. Dobra je a ne?? Pa še dvojčke. KULČI!!
< Sporočilo je popravil snikolina -- 7.1.2009 13:50:17 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:50:34
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Od papirjev pa moraš imet materinsko knjižico, zd kartico, napotnico od ginekologa, potrdilo o opravljeni MŠ za njega, poročni list ali dokazilo o očetovstvu(jaz sem si kar poročni list skenirala in to je to) obrazec za prijavo stalnega prebivališča pa o določitvi osebnega imena pa menda dobimo v porodnišnici Sem še kaj pozabla? Tukaj bi jaz še dodala: znanka mi je rekla, da naj imam vse izvide in osebni dokument še sabo. Ona ni imela in so njeni mogli naknadno jih prinesti sabo v P. kakšne izvide to? Od ginekologa? Pa NS? Jaz imam to lepo zatlačeno v MK, pa upam, da nisem kje kaj zgubila
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:51:58
|
|
|
|
snikolina
|
URŠIKA Ja, jst mam vse v eni mapi, pa potem vse veselo prenašam okoli. Zgledam kot hipohonder
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:52:05
|
|
|
|
uršika***
|
KULČI!! ja, taprava beseda - jaz bi rekla KULČI-KULČI, ker sta dva
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 7.1.2009 13:53:46
|
|
|
|
uršika***
|
Pa moraš met original izvod o očetovstvu ali je lahko fotokopija? Jaz ne vem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.