khurde
|
snikolina, men so vsi do sedaj rekli, pa povsod sem prebrala, da edina nevarnost, ki preti otročku je, da je malo bolj okrogel ob rojstvu, pa da se rodi pred rokom, kar smo pa me itak tako daleč, da ne bi smelo biti težav. in če je punčka, ima več možnosti za nosečniško sladkorno, ko bo pač ona noseča. kaj je pa tebi rekla, da je lahko nevarno? drugače pa, odvisno koliko cukra ti namerijo na testu, lahko poješ tudi kakšno tortico (vsaj meni je tako rekla), samo ne vsak dan - kar pa itak ne poznam veliko ljudi, ki bi vsak dan eno torto zmazal. če pa najdeš kakšno trgovinco, kjer uporabljajo pri peki polnovredno moko, pa rjav sladkor itd., pa še toliko bolje (npr. zrno do zrna v stari ljubljani, imajo kakšne bolj "bio" slaščice ipd.). zvezdica, za pregled. hm, ja, ulla, pol moram pa verjetno res ornk kolesa najti. to že vem, da bojo štiri, ker s tremi ni šans, da lepo prilezem v klanec, pa še če so vam tudi prodajalke rekle, da trikolesniki niso stabilni, potem pa sploh. ronja, merim cuker 90 minut po jedi, samo vmes se mi vseeno lahko dvigne nad 6,6 (tu je meja, samo je normalno, da gre čez, zato ni relevantno meriti prej ali kasneje), samo po 90 minutah pa naj bi bil - ne glede na to, kaj se poje - pod to mejo.
|