khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Zdravo punce, ful ste pridne s pisanjem Jaz sem končno iz laboratorija-sem mogla dat 4x kri, pa nič vmes pit pa jest. Za popi.dit!! Jutri pa izvidi. Upam, da bo zdej ok, ker če ne, se mi bo glih strgalo. Ful mi ni za na dieto it. No, pri meni je bilo pa takole: najprej sem imela v urinu 1+ sladkor, potem 50 g za spit in en odvzem krvi, zdej pa tole. Ful sem zmučena. In grem zdej 2 mandarine pojest, upam, da ne bo kaj na cuker vplivalo. Ful ratujem panična. Pa se mi zdi, da sem edina, kajti okoli mene so vsi prepričani, da to ni nič kaj hudega. ja, poznamo to. jaz se še nič premikati nisem smela, ker se kao potem cuker porablja, sem šla samo enkrat do wc-ja, to je ene 20 metrov. sem pa sicer lahko pila navadno vodo, ampak mi po tem sladkorju sploh ni pasala. sej mene tut ful skrbi pa to, samo pol se probam umirit, ker se spomnim, da to tut cuker viša (prehrana, debelost, stres, pa ne vem ka so še za eni faktorji vpliva). drugim okoli tebe se pa pomojem to ne zdi nič takega, ker večina ljudi meni, da je občasno povišan sladkor normalen pojav v nosečnosti, še posebno, če ni sladkorne od prej in ne v družini. sem brala na med.over.net ali nekje na kakšnem diabetičnem forumu, da sta tudi ena babica in en porodničar to rekla možu ene ženske, ki je rojevala, ko jih je opozoril, da je na koncu morala jemat inzulin. sta mu rekla, da je panika nepotrebna, ker je to del sprememb v telesu med nosečnostjo... tako nekako. samo nekaj je to brat, nekaj drugega pa dojet in sprejet... mene je bilo dva dni kar precej strah, ker me je dala na kontrolo v lj, samo če me je strah, ne bom nič spremenila, itak bom mogla it tja, edino cuker se mi lah od skrbi zviša.
|