|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.12.2008 21:30:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: Januarčice 2009 2. del
28.12.2008 21:45:38   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Mene tudi tko špika, pa včeraj sem imela podoben krč kot pri menstruaciji.
Katera ve, kaj je to???

uršika, če boš zdaj napisala še, da se ti je kar naenkrat prebava uredila in si bila že večkrat na veliki potrebi potem zna biti to res to. Tako nekako se je pri meni začelo. Samo ne en dan prej ampak se je vse zvrstilo v parih urah.

Heh, mene je to špikalo že ene 10 dni non-stop, isto oz. bolj kot pri M, vsak dan po večkrat in po res dalj časa, na wc-ju sem bila skos teh par dni, zdaj ni pa nič več tega, samo včasih me samo malo uščipne. Pa sem bila tiste dni ravno pri G, je rekla MV zaprt, vse ok, samo user posted image  se morava vzdržat nekaj časa. Verjetno se telo pripravlja.

Mimi, moj je tud en tak fenomen. Danes sem šla z eno prijateljico na sprehod, on je vmes spal, sem prišla domov, je pomil posodo od kosila, pa šel nazaj na kavč dremat. Potem ga bom samo zbudila, da se prestavi v spalnico, ko bom šla še jaz spat. Mogoče je danes tak dan za moške... user posted image

Jaz blazine za dojenje ne bom kupovala, mogoče kasneje, če se mi bo zdela potrebna. Glede šlaufa pa tudi nič ne vem, sem gledala v Pikapolonici, pa je bil ful drag, ene 20 evrov, tam nekje, verjetno kak ful "profi" user posted image user posted image , samo jaz bi enega poceni.

Počas grem spat, sem ful prehodila, rinla v klanec, pa čez ene podrte smreke plezala... Zdaj, ko sem se končno navadila trebuha in se mi sploh ne zdi več velik, bo pa vsega konec. Zdaj se mi res zdi, da sem se toliko navadila, da bi lahko vse stvari počela enako kot prej, samo malo počasneje pač. Me ne ovira več, razen ko se obuvam. user posted image  Eh, čudno vse skupaj. user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 852
28.12.2008 22:10:10   
Zvezdica
Ojla

sem s tlake nazajuser posted image Uničena :)

JUTRI GREMO DAM...... jeeeee.... pa ne zato, ker mi je hudo pri tašči ampak zato, ker mamo zdaj tko živahno. Nič posebnega ma meni lepouser posted image .

Jast imam blazino za dojenje, fajn zadeva, ker zdaj spim z njo. Potem bom imela za dojit. Za dojenčka moram še kaj dokupit, mislim, pa da ni panike. Da imam načeloma vse. Razen vozička, lupinice in ležalnika. Pa kakih malenkost. Vozek pa dobim iz sončka, jutri oz pojutrišnjem.

In tudi jast imam CTG jutriuser posted image . Molim, da je vse ok, da lahko porihtam do konca.

Niia, jast imam šlauf, ampak tak prav za to, oz za ljudi ki imajo hemeroideuser posted image Iz sanolaborja ali pa odeje, nisem čist ziher, je pa fantastična.

ŠPIKANJE, včeraj sem žemislila, da je cajt, ker me je vse tako bolelo. Grozno je blo res. Ampak potem se je umirilo, mislim pa da sem bila preveč utrujena.

Tako, za enkrat toliko, grem počivat, ker sem res čisto preveč utrujena.

NOČKA

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 853
28.12.2008 22:26:59   
mimi30
niia, blazina za dojenje je tist krog (ni čist sklenjen, malo ga manjka), ki si ga daš okoli pasa in potem dojenčka gor položiš in k zizi priklopiš. Kako pa nosečniška zgledauser posted image Je to isto?

Vidim, da vas gre jutri polno na CTG. Uživajte ob poslušanju srčka vaših user posted image in javite potem kako je bilo, ali se že kaj dogaja.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 854
28.12.2008 22:48:45   
_kathy_
Hej! Vidim, da se vas veliko odpravlja jutri na ctg. Jst ga tudi imam, komaj čakam, da vidim točno, kako to izgledauser posted image .

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 855
29.12.2008 1:14:34   
ronja
Da se malo javim, da sem še v enem kosu.
sicer sta pa moja mama in fantova mama obe priznali, da sta ze pozabili kako je v nosecnosti

Ja, pri meni je še ta problem, da sta obe imeli same fajn nosečnosti - brez slabosti, brez bruhanja, brez hematomov, brez krvavitev, brez odstopov posteljice, brez popadkov en mesec prezgodaj, brez zgage, brez vseh blesavih zadev, ki se meni dogajajo... In potem seveda ne razumeta...

najki, si dobro šopingirala? Te trgovine znajo res utrudit... Mi gremo v torek še v hipermarket po našo špecerijo, pa sem razmišljala, da bi se še v H&M ustavili, ker je itak zraven - dobesedno se držita in sta v isti bajti na Rudniku... Ronja bi nujno rabila en zimski nepremočljiv kombinezonček, ki ne prepiha, da jo mam dobro zadekano not, ker zdaj ne bo več v tem vozičku, ki je zaprt, ampak v tistem sedežu, kjer vse okoli brije... Pa bi rada, da je malo bolj opremljena... Sploh ker ji je tale plašček že ornk premajhen, rokavi so prekratki, ostalo bi šlo, ampak so ornk prekratki...

saša, mava podobne sorodnikeuser posted image . Od tod tudi kletviceuser posted image . Na splošno ne kolnem, amapk če je pa takole, pa! user posted image Hehe, Ronja je tudi nekaj časa tudi lubiju rekla mamauser posted image .

No, jaz sem danes vsa srečna: prvič, ker je Lejla spet začela na veliko brcat - prej se je kar nekam umirila in se je samo pretegnila, pa še to bolj na rahlo in me je že kar skrbelo, ker je sicer gavnar. No, odkar smo šli pa na obisk k bratu na ta očetov rd združen z družinskim dedkom Mrazom, pa brca ko utrgana! Žer cel čas! Sem si prav oddahnila! Pa popadkov tudi nisem imela danes!user posted image
Drugič pa zato, ker sem eno stvar uredila: naredila in zavila darila za moje (in jih tudi že dala:). in kaj sem jim dala?
Očetu za rojstni dan fondi in gorilno pasto zanj, pa delam mu še knjižico z recepti za fondi. Ampak je nisem uspela končat in mu jo bom dala naslednjič, ko se vidimo (če bo že končana). Mislim, da mu je bil kar všeč, ker ga je celega prešnofal. To je zato, ker nima končane kuhinje in ima samo en mali grelec in je tam skoraj nemogoče skuhat eno normalno kosilo za več oseb (oz. se načakaš, predno tisto malo nikakvo električno zmene kaj da od sebe...) tako da je to dobra rešitev, če imaš obiske.
Za novo leto sem mu dala držalo za folije in papirnate brisačke, ker to vedno išče v tisti svoji nedokončani kuhinji, pa vedno se mu folija zgužva... Pa kovinsko žlico za obuvat, ker nima nobene, pa me vedno sprašuje, kje sva midva najino kupila (je sicer plastična). Pa silikonsko lopatko za testo, ker ga vsi skoz žicajo za njegovo torto (ki je res dobra) in jo kar dostikrat dela.
Mami sem dala en tak steklen pladenj, mislim, da ji je bil kar všeč, sta ga nekaj občudovali s sestro. Pa dva zelena čaja in tiste palčke kandiranega sladkorja in lubi ji je spekel en cd s slikami od Ronje. Je bila zelo vesela
Bratu sem dala knjigo o masaži in tudi njemu to žlico za obuvat, ker jo tudi on pri naju poželjivo gleda (pa tudi sem mu dala kovinsko, ker je eno plastično že zlomil). Je pa potem takoj prihitel z ovitkom od knjige in zahteval, da napišem, da je to tudi za njegovo punco, da ne bo treba samo njemu masirat, ampak da bo morala tudi ona njega. Se mi zdi, da jima bo prav prišlo, ker se pogosto masirata.
Njej (njegovi punci) sem dala en kalup pingvinčke, pa eno kovinsko šablono in tiste male zadevice za embosing (reče se igla, ampak ni igla, ker ima na koncu bunkico), pa par idej za ustvarjat zraven. zanjo vem, da ima rada take stvari, tako da mislim, da ne morem falit.
Sestri pa sem dala same užitne zadeve, ker zdaj nikjer ne stanuje in ji to verjetno najbolj prav pride: tako sem ji naredila en škrnicelj praženih mandljev, en škrnicelj suhega ananasa v čokoladi (sem kar koščke potopila v čokolado, pa je), pa spekla dve vrsti keksov (drop cookies, ker so najhitreje narejeni), eni so bili cookiji s koščki čokolade (pri nas smo vsi nori na čokolado), drugi pa bananini z ovsenimi kosmiči. Pa še njej dva čaja, enega sadnega in enega ajurvedskega za ravnovesje (ona je bolj na tako mahnjena) in seveda tiste palčke kandiranega sladkorja, ker tak lepo zgledajo.

no, pa da ne pozabim: Ronjina teta po krvi jo je prvič videla - moja sestra se je namreč po slabih dveh letih vrnila iz Amerike in je tako prvič videla tamalo! Sem mislila, da me ne bo videla v 1 kosu, ker se ji ni nič kaj mudilo domov. No, zdaj je prišla za 2 meseca - baje - ne vem, koliko bo to res, ker se pri njej plani ves čas spreminjajo. Samo da je srečna. No, od tete je Ronja dobila ene pletene nogavičke iz Peruja in 4 naprstne lutke - tudi pletene, take kot jih prodajajo tudi v Pravični trgovini v stari Lj. Je bil pa hec, ker je najprej dala 4 te lutke, pa je mala 3 od teh že imela, ker ji jih je kupila mami (njena babi). No, potem smo jih par zamenjali, ker jih je kupila še za svoje sosede, ki imajo otroke in tako imamo 4 nove.
Jaz sem dobila rdeče in rumeno barvilo za hrano, pa par posušenih čilijev in vsi skup smo dobili en miniaturni obesek - hišni čuvaj, baje čuva hišo (moje vprašanje je bilo, če pomaga proti prepihu, ker nama ful vleče skozi stene - pri nas je samo cegl, pa nobene izolacije - sva sicer od znotraj izolirala, ampak  očitno ne dovoljuser posted image ). No, baje za fizični prepih ne more ničuser posted image . Lubi je dobil eno tako ala mini torbico za nosit flašo.

NO, za nameček sem pa še dobila par fajn daril: od očeta sem dobila 300 E - vem, da se sliši ful materialistično, ampak sem bila res vesela (čeprav sem malo pričakovala, ker vedno precej da), ker si res fuuuuuul želim tisto varuško za dihanje za Lejlo, samo si je brez tega ne bi mogla kupit, pa še ene ustvarjalne zadevice si želim in ker mi je zabičal (kot vedno), da si moram kupit kaj, česar si sicer ne bi... se mi zdi, da ga bom kar ubogala. Saj ne bom porabila vsega za to, no, "samo" kakih 50E... ostalo bo šlo sproti, pa čisto možno, da bomo kar pojedli... ker zdaj nam pač to prav pride, kaj naj rečemuser posted image

No, dobila sva pa tudi eno fajn knjigo, ki sem si jo že hotela kupit na sejmu, pa ni bilo nikogar na stojnici, čakat pa nismo mogli (smo meli Ronjo...) - in sicer Kompetenten otrok od Jasperja Jula. To sva dobila od očetove punce - je prinesel še darila, ki jih je dala za nas in je bilo kar malo smešno - mami na eni strani, pa oče tala darila od punce...

Od mami smo že zadnjič pri njej dobili - Ronja lučko in obešalnik, midva pa gajbo jabolk fujiuser posted image , ful fajn darilo. Jaz dobim še zimske čevelje, ampak bomo počakali na razprodajeuser posted image . Lubi je dobil pa termo nogavice, kar si je tudi želel.
Bratec pa itak nima navade obdarovat, ga bom že kdaj zahaklala, da nam bo naredil police, hehe, to bo še precej bolj prav prišlo. To je itak že obljubil;)

No, tamala je pa spet 100/h uživala pri teti in stricu (bratu in njegovi dragi), tako da zdaj spi kot ubita - sploh ker včeraj ponoči ni spala - je mislila, da je dan - se je zbudila ob pol enih in ni zaspala do pol petih! Jaz sem spala, nič ne vem o tem, matral se je z njo lubi... Popoldne sva mislila, da bo spala še pa još, pa se je zbudila po 10 min. in ni zaspala nazaj... No, potem smo šli tja, je zaspala v avtu za tistih 15 min. potem pa tam lepo razsajala okoli, dokler nismo šli - šele okoli 22h! (ker sva se na koncu spravila še iskat cotke zanjo za preoblečt, ker se je polila in potem je lubi našel še eno škatlo in sva morala še tisto pregledat - dobra novica: našel je spalno vrečo za Lejlouser posted image . No, upam, da bo zdaj po vsem tem lepo spala celo noč!

Ko smo prišli domov, sem prebarvala oz. grundirala še klovenčke iz slanega testa, ki sem jih naredila zadnjič za nečaka. Jutri jih še pobarvam in nanizam na lep trak, pa bo girlandica za v otroško sobo. Tak da zdaj mi kar laufa - naspala sem se, zdaj pa delam ko urca...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 856
29.12.2008 1:56:20   
ronja
ma zgleda da so se ful zmotil! Ma jim nisem ravno verjela da bo 3 tedne prej - sam strašil so me da sem vse pripravla že 1 mesec nazaj

saša, hehe, na koncu so se pa zmotli, pa bo punčkauser posted image user posted image . To bi te pa rada videla, kako bi pogledalauser posted image .

khurde, sočustvujem s tabo! moja mami je bila taka, ko sem bila noseča z ronjo! Vsak ljubi dan me je klicala! meni se je trgalo! Ker prej se pa po 2 meseca nisva slišalil... Si predstavljaš ta šok! Sem ji enkrat čisto direkt povedala, da se počutim ko plemenska krava, če jo zdaj naenkrat tako skrbi zame... No, potem se je malo umirila, zdaj je pa ok. Če te kaj potolaži, za 2. otroka se noben več ne sekira (razen staršev, seveda...) No, edino moj fotr vedno govori, da jo moram met ravno tako rada, tudi če ne bo tak luškana pa pametna kot Ronjauser posted image , je ful posrečen s temuser posted image .
meni so tudi stvari iz H&M všeč, ne zdi se mi junk, pa luškane so, za otroke je itak skoraj vse luškano, tudi Lumpi pa Sparkyuser posted image .

krtexx, o, madona, ti me pa posekaš - jaz sem bila noseča 41 tednov pri Ronji, cca 6-8 tednov pri Klenu - ne vem točno, ker še nisem imela pregleda (to se je lubi hecal, da bi mu bilo ime Klen in ravno ko sva se to hecala, sem začela krvavet... Tako da sem rekla, da mu očitno tako zelo ni bilo všeč, da se je odločil, da to pa ne in ne bo noben Klen! Mi je bil pa zadnjič lubi ful srčkan, ko se je spomnil nanj, pa mu je bilo kar malo hudo... Saj je bilo meni tudi, seveda, samo očitno sva rabila to izkušnjo, da sva vedela, da si res želiva otrok že zdaj...) in zdaj teh 37 tednov pri Lejli. tako da pride nekje 86 tednov vse skup, pa upam, da bo vsaj še en teden... Potem pa mogoče še kdaj 40user posted image ...
ja, saj če otrokom nimaš kaj dat za jest, verjamem, da znoriš od skrbi in joka... A sta tvoja dva fantka bratca?

mimi, tašča bi sicer z velikanskim veseljem prišla do nas, ampak to bi pomenilo, da smo zapikani za cel dan! Ona namreč ne gre od tu, dokler mala ne spi! Enkrat se je zgodilo, da je šla prej (zadnjič), ker se je bala, da se bo lubi prej vrnil iz terena, pa da jo bo grdo gledal, pa še v trgovino je morala, ker so naslednji dan prišli svak & co. Ampak je šla bo 19:30... tak da ni glih, da bi jo človek vabil dopoldneuser posted image . pa tudi ne moreš nič zraven, ne moreva se stiskat, pa Ronjo non stop hoče met v rokah in je to včasih nadležno...
JOj, ne praši, kako je pri nas s temi temperaturami! Tašča tamalo obleče, da je cela rdeča, ker kadar pride Ronja vedno ful lepo zakurijo, da je toplo, potem jo pa obvezno obleče še v pulover in termo nogavice čez normalne obleke, seveda... mala pa divja okoli in ji je seveda vroče... Moja mami pa drug ekstrem: ona bi jo tik tak prehladila, če ji ne bi vsega prinesla zraven in zabičala, kaj mora met oblečeno - ker njej se pa zdi čisto ok, če je novorojenček čisto nag (pa da ni glih 32 stopinj...)

Ma, nekje moramo dat iz sebe, nimaš kaj! kaj pa naj, če ti tako prijavi: vsa žalostna, ker je mami boljšauser posted image ... mislim, to moraš komentirat vsaj tu gor, hehe.

khurde, ja, glede trganja iz rok se še dajemo - ne mislim pa popustit... Enostavno si ne zna pomagat - o tem sta se že pogovarjala z lubijem in vem, da se trudi, ampak vseeno še ni glih na nivoju... Na začetku je bilo grozno in vem, da pri Lejli tega ne bom dopustila! Ker včasih Ronje enostavno ni dala iz rok, tam sva čakala že čisto oblečena, ona pa se je obrnila stran in odnesla Ronjo v drugo sobouser posted image ,recimo... Pa sploh s tamalima ne grem sama tja - z ronjo sem šla parkrat, ker sem pač mislila, da bo vse ok, potem sem pa videla, da se sploh ne more kontrolirat in da je pač ultra posesivna in sem rekla, da grem samo še z njim! Zdaj če bo mela katero v rokah, pa da mi začne jokat, jo bom prijela, pa držala in vlekla toliko časa, dokler ne bo spustila!user posted image Samo je res smotano, ker sicer ni slaba in ves čas nekak upam, da se bo dalo, pa da moram tudi jaz njo razumet, pa da noče slabo, itd... Samo potem me pa vedno kaj takega na tla vrže... no, kolikor mi bo bolj grozno bit tam, toliko manjkrat bom šla tja - posledično pa bojo manjkrat tam tudi punce, tako da se bo pač morala prej ali slej spametovat... Saj jim ne mislim odžirat babice, ampak recimo sama ne bom šla tja - to je pa že kar velik del obiskov, ki si jih je čisto sama zasrala... ker popoldne smo radi skupaj, sami... Pa dostikrat smo zmatrani in se nam ne da ne vem kam hodit, dositkrat imamo pa opravke...

oljica, le pogumno! zakaj pa imaš tak občutek, da te bojo obdržali?

jaz mam jutri - oz. danes pregled in sem danes sanjala, da mi je ta druga zdravnica (moja je na dopustu) rekla, da nekaj ni v redu in da moram it kar takoj rodit, midva pa še nisva mela nič zrihtano - le kaj bi te sanje pomenileuser posted image , hehe, moje so tako lepo nazorne, da mi ni treba v nobeno knjigo gledatuser posted image . No, potem sva se pa še nekaj pogovarjali, pa sva se zmenili, da lahko mogoče vseeno še počakamo par dni, pa da moja g. pove, kako pa kaj, samo da moram pa res počivat tačas in potem so mi dali en kup enih izvidov, ki so bili ful težki, pa nisem vedela, ali lahko to nosim ali ne - in sem jih pustla tamuser posted image . no, konec dober, vse dobro, a ne?user posted image

niia, mene vse boli in špika, ampak jaz verjetno nisem relevantnauser posted image .

Se pa lubiju kar trga zadnje čase - očitno se ni dovolj prepričal, da za božič itak ne bo nič... No, saj je samo še par dni do novega letauser posted image .

jancci, ne vem, eč ga bojo pustili zraven na ctg, majo različne prakse v različnih zd. Sicer si pa vzemi kako knjigo sabo, ker zna bit dolgčas tam ležat 20 minut pri miru, vsaj jaz mam vedno knjigo sabo. zadnjič sem potem naredila eno krasno sadno omakco, ko sem prišla domov, ker sem dobila idejo v knjigci (kuharci).

uršika, kaj če ju spoznava, pa da se malo spoprijateljita med sabo in bosta mogoče nama dali bolj miruser posted image . Pa bosta lahko šimfali čez svoji snahi, ki jima nikakor ne dovolita dovljkrat videt vnučkov, pa ki jih hočeta celo kdaj oblečt ali pa pocartat! Da ne govorimo o tem, da jih našuntata, da imajo potem ti bogi vnučki dejansko rajši svoje mame kot babiceuser posted image .
Ej, si me nasmejala s svojim komentarjem o moških! Ma, veš, da imaš kar prav! jaz tega nisem bila navajena, ker je moj fotr glih obraten - on je popravil še predno se je pokvarilo - dobesedno. Nikoli ni čakal - še zdaj je tak: omenim, da se je pralni stroj pokrvaril, pa že gre in šraufa... Vidi, da se en vijak odvija na omarici, pa že privija... Pri lubiju pa to ne gre tako enostavno - mora kake pol leta minit vmes ali pa da jaz pop*user posted image .
Najbolj me pa muči to, ker ne morem tega naredit sama drugače bi bilo že vse zdavnaj pripravljeno(pa ne samo 80%, tako kot je zdaj, ampak 100%, tako kot imam jaz rada

Ej, podpišem 100x! Pa ko imaš že eno razgrajačico doma, se to, kar lahko narediš sama, še precej zmanjša...

A veste, da jaz pa palačink še nisem jedla s kislo smetano - evo, takoj naslednjič probam!

Kaj blazino za dojenje ste si kupile?

Sešila mi jo je prijateljica pri Ronji, no, ne te za dojenje, ampak to za nosečke, pa saj je isto, samo da je večja. Samo jaz sem najrajši na stolu z naslonjali za roke dojila. Zdaj bom verjetno morala na tleh, da se Ronja ne bo počutila odrinjeno... MOgoče si bom naredila eno tako prav za dojenje, če bom res veliko na tleh, bom videla, če rabim.
Obroč imam pa jaz tudi še od Ronje, še neuporabljen, upam, da tako ostane... Takrat je bilo poletje, pa sem ga kar pri sosedu enkrat v košarico vrgla, je bil mogoče 1 E, več sigurno ne... Zdaj pa zna bit problem, ja - ampak niia, zadnjič sem jih videla v Rutarju pri tisti blagajni zadaj, zraven Dipota. Majo na akciji vse plavalne izdelke, pa ziher niso 20E.

punce, naj spijo vaši dragi, ne bojo več dolgouser posted image !

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 857
29.12.2008 8:29:22   
snikolina
Dobro jutro souser posted image . Počasi se odpravljam na kontrolo za cuker. Samo je res smešno, da imam povišan sladkor glede na to kaj pojem. NPR. milka čokolada ne poviša, bajadera zviša v nebo,user posted image user posted image . Da o bananah ne govorim.
Uršika-k vama z Ronjo bi tudi od mojega mama pasala; pa bi verjetno še njiju bilo sram, da jo poznatauser posted image

Nameravala sem si kupiti blazino za dojenje pa je moja prijateljica pogruntala mojo namero in me presenetila ter mi jo kupila ona. Ful sem bla vesela.

Naj vam povem, da ponoči iz sobote na nedeljo nisem spala ene 4 ure ponoči, ker sem imela grozovite krče kot pri M in sem mislila, da je že to to. Proti jutru se je umirilo. Ampak včeraj zvečer pa po lulanju neka rumenkasta sluz. Predvidevam, da je to čep ali pa del njega. In potem na 7-9 minut krči kakšno uro. Danes ponoči pa vsake toliko roko med noge, če je kaj mokro. hahahaha Drugorodke, lepo prosim, kaj se vam zdi, a se to pri meni že pripravlja ali lahko dočakam januar 2v1?? Moj dragi je že čist navdušen, zanimivo pa je da šele sedaj dojel, da bova dobila otročiča. Prav smešen je.user posted image user posted image   Mene pa ratuje oreng strah!

uuuuuhhhh....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 858
29.12.2008 9:23:23   
Anonimen
helou bejbeuser posted image

sam da se javim, sem še zmeri v enem kosu, zdrava, živa, pa toooolk navlčanauser posted image tile prazniki niso zame, mi gre na penis vse tole laufanje pa obiski pa nonstop nekiuser posted image jst bi sam mir rada.....pa da me vsi pustijo k da me niuser posted image

brala nism kej za nazaj, sem sicer hotla zdej, sam mi tamala tolk teži, k mam eno žabo za ozadje in se dere tule, ker pač hoče uno žabo gledatuser posted image tečka mejhna....

za povrh vsega sma bla pa zdej brez neta, oz. čist brez compa, je neki sesulo, pol je pa lubi to šlihtal, samo k ni nič cajta, ka sam okol neki skačemo al pa mamo obiske, to mal dolg traja....še zdej ni ok, sam net pa delauser posted image

in zdej, k sem bla "odrezana od sveta"user posted image sem si vse prštimala, cotke oprala, pospravla vse, ma pridna sm bla res ( glih treba mi je blo, k me tolk matra pol vse, če se preteramuser posted image ) sam ajd, očitno se gnezdimuser posted image
pa zadnjič sem končno dobila kombinezonček, sma vse preiskala, pa nič, tole je blo pa slučajno, v LJ v eni **** trgovini, ne vem kak se reče, k je nako čudno imeuser posted image uglavnem luštn je, pa mejhnuser posted image pol sem še pa cotke kupla, v kterih bo user posted image pršu domov, se nisem mogla upret....je pa itak to edino kar sem do zdej kupla za dojenčkauser posted image sem pa ugotovila, da mi bo verjetno falilo neki cunjic, tko da bo treba par bodijev, pa štrample, kak pajacek...bomo vidl...

za v P pa nimam še nč torbe prpravljeneuser posted image pri uli sem mela že 2 mesca prej, zdej bom pa zgleda sam zobno ščetko pograbla pa gasauser posted image rabim tko v končni fazi nič drugega, k je vse tamuser posted image lubi se mi sam smeji, me je pa prepričal, da sem vsaj cunje, v kterih bom šla domov prpravlauser posted image da se ne bo un s tem ubadal....prejšnjič sem mu prpravla, pozabu mi je pa čevlje prnestuser posted image tko da sm šla v copatih domov, ajd, je bil julij, sam zdej....user posted image

tko, na hitrco, zdej grem pa iz omare pospravt, mam v ulini sobi na taveliki omari polno ene krame naloženeuser posted image zdej sem si pa privlekla one tavelike škatle, jih oblekla v ovijalni papir in bom zdej to mal notri zložla....bo pa že malo drugače zgledalo, če bodo te škatle na omari, kt pa zdej, k je vsega boga gor nabutanouser posted image

lubi se pa smuča...

upam da ste vse ok, a je ktera rodila? sej bom probala za nazaj kej prebrat, sam ne obljubim, k ste tolk naklofaleuser posted image no, zdej mam vsaj net, pa bom recimo da sledilauser posted image

aja, pa moj otroček je še zmeri z glavo gor...oz. večino časa je nekak tko prečno naštiman, ful čudno, ma najslabša možna varianta, tko sploh rodit ne moršuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 10:35:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
29.12.2008 12:28:40   
OLjica
pozdravljeneuser posted image ,

sem s pregleda. imeela sem ctg, imela sem popadke, samo jih pa nisem čutilauser posted image drugače zjutraj sem imela krvavorjavkasto sluz in zato sam mislila ronja, da bom ostala v P. Odprta sem 3 cmo in v sredo imam spet ctg in pregled. punce, zgleda da se je začelo..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 861
29.12.2008 12:57:41   
ronja
snikolina, ja, to je verjetno čep, ampak boš še počakala do jan, brez skrbi. Tudi če imaš take krče, to ni nujno, da geš kar rodit. Jaz sem jih pri Ronji imela čisto lepe normalne boleče redne popadke na 5 minut reci in piši od pon. do petka zjutraj!

hehe, ulla, Ronja je tudi nora na uno žabo, verjetno mava isto - uno, čist prekrito z enimi vodnimi rastlinami...

No, moja dva zdaj spita, jaz sem pa iz pregleda, pa še v lekarno in knjižnico sem šla,... No, poročilo: sluz je videla, tako da čep se veselo lušči, ampak to mi ni glih neko presenečenje, saj to tudi jaz vidim, ko grem na wcuser posted image , me je pogledala še, koliko sem odprta in sem še vedno samo 2 cm, tako da imamo šanse, da počakamo, jupiiiiii!!!!user posted image user posted image Potem je naredila še UZ, da jo je "stehtala" in je tamala še kar majhna, sem mislila, da ima že čez 3 kile, glede na to, da smo pri koncu, da so 2. navadno večji, pa da je mela Ronja 3480g, ko se je rodila... Pa je dobrih 2900 g, pa glavico ima 32 cm, bušija tudi toliko. Tako vse meritve ustrezajo nekje 36./37 tednu... Tako da naj le še malo počaka, ker očitno res še ni njen čas... Saj bom probala bit res pridna- danes sem knijge iz knjižnice kar v avtu pustla, pa jih je potem lubi gor prinesel, ker me je že ful bolelo in nisem hotela izzivat s tistimi strmimi stopnicami pri nas... Pridna, a ne?user posted image

niia, kaj tebi so pa ta set poslali - a boš dala v javno banko ali v zasebno? ker jaz moram it za v javno banko kar sama iskat...

oljica, samo zato, ker se ti čep odlušči in se malo odpreš, te vsaj v Lj. še ne popokajo v p. (hvalabogu, sicer bi jaz tam že skoraj cel mesec kampiralauser posted image ). popadki, ki jih ne čutiš, niso tako problematični, ker težko kaj konkretnega naredijo - ko se vse skup res začne, namreč kar čutiš, boš videlauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 862
29.12.2008 12:58:37   
ronja
Aja, za seznam, naslednji pregled imam čez en teden, v pon. 5.1., pri svoji g.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 863
29.12.2008 13:10:13   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Jaz pa ugotavljam, da bi potrebovala še kakšne ultra tople nogavičke za user posted image jih je katera kje videla, da ne bom ravno naokrog letala, verjetno je najboljši naslov BC. Ja so jih imeli v H&M, js sm sicer kupila bombazne dokolenkice, sam so imeli tud zimske podlozene. Zadnjic nisem sicer nic pogledala k nogavickam, sam jih majo najbrz se.

Js mam tud jutr CTG, zdejle moram it vodo dat pa se mi ne da vn spravt =x.

Ja ronja mam vse zdej. Rudnik je tolk kul vse na kupcku pa ni une nore BTC guzve. Sam se trznico moraj vrnit tja :D. Sam sm zdej sele kupila tetra krpice pa plenice pa mi je crknu pralni stroj, tko da jih ne morem preprat =$.

Joj Ronja ti pa tvoji piskotki pa cokoladni ananas pa men se sline cedijo =[. Ful se ti da. Js bom morala tud zacet kej zabavnega v kuhni delat kr tamali ful uzivajo v takem packanju. Sam mora mal zrast prej =]. Bi pa zihr zacela zbirat ksne zabavne recepte :D.

Oljica, vso sreco =].

Neposredna povezava do sporočila: 864
29.12.2008 13:38:44   
ronja
Ful se ti da. Js bom morala tud zacet kej zabavnega v kuhni delat kr tamali ful uzivajo v takem packanju. Sam mora mal zrast prej

hehe, da se mi res, samo časa mi kronično primanjkuje že odkar vem zase (pa baje mi ga je že prej, še rodila sem se mesec prezgodaj, se mi je mudilo na svetuser posted image ).
ja, tamali pa res uživajo v kuhinji, celo že zelo zgodaj: jaz sem Ronjo kar dala lepo v gugalnik in na pult, da je gledala, pa vmes sem ji dala kako začimbo za povohat (so ful luštni, ko se namrdnejo, če jim ne diši ali pa dobijo tak blažen izraz, če jim je všeč...), pa pokazala in povedala, kaj je katera zelenjava, pa ji dala v rokico kak košček, da ga je gledala, pa dajala v usta,... Zdaj pa itak mora bit zraven, pa njeni prstki tudiuser posted image . Zdaj si lepo prinese pručko (je ful težka masivna lesena pručka, ne vem, kako jo lahko ta mali čižo takole nosi okoli...), pa spleza gor in gleda, kaj počnem in seveda vse, kar je na dosegu vzame in preuči.. Pa testo! Najprej se ga je bala, zdaj je pa čisto nora nanj! Tak da so njeni prstki res povsoduser posted image Sama sva kriva, saj sva si želela radovedno punčkouser posted image . Včeraj je bilo nočna mora zavijat, vse non stop odmikat od nje... Amapk ko sva se vozila k bratu, sem ga vprašala, če hoče met še eno radovedno punčko, pa je vseeno rekel JA! hehe, jaz tudi, saj so bolj naporni kot tisti, ki se mirno igrajo v svojem kotu, to ne rečem... ampak so tudi bolj zabavni pa bolj inteligentni kasneje v življenju... Tak da le naj bo še naprej mala zgagicauser posted image .
je pa na netu po moje neskončno idej za ustvarjanje in kuhanje z otroki, sicer pa je vedno tudi domišljija, tudi če kompjuter crkne ali se ti ga ne da prižigatuser posted image . jaz komaj čakam, da bomo lahko delali kake zahtevnejše projekte, ker zdaj je nekak največ kake kekske, pa še to samo eno rundo ali pa venček iz arašidov za ptičke, več pa še ne zdrži... Malo po malo, pa bouser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.12.2008 13:44:54   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Mene naprimer cela sramna kost in vse spodaj boli, če dalj časa ležim in gledam TV pol grem pa na WC, komaj hodim.

Pod tole se pa tut jest podpišem!! user posted image
Današnji ctg pa zelo lep.. nič popadkov sploh! Tako da veselo v novo leto! user posted image
Pritisk pa tok nizek (100/50) da se bojim če sem sploh še živa!? user posted image

No sej bo! Priden bodite rožice januarske! user posted image

Lp

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.12.2008 14:23:45   
mimi30
ja, tamali pa res uživajo v kuhinji, celo že zelo zgodaj: jaz sem Ronjo kar dala lepo v gugalnik in na pult, da je gledala, pa vmes sem ji dala kako začimbo za povohat (so ful luštni, ko se namrdnejo, če jim ne diši ali pa dobijo tak blažen izraz, če jim je všeč...), pa pokazala in povedala, kaj je katera zelenjava, pa ji dala v rokico kak košček, da ga je gledala, pa dajala v usta,... Zdaj pa itak mora bit zraven, pa njeni prstki tudi . Zdaj si lepo prinese pručko (je ful težka masivna lesena pručka, ne vem, kako jo lahko ta mali čižo takole nosi okoli...), pa spleza gor in gleda, kaj počnem in seveda vse, kar je na dosegu vzame in preuči.. Pa testo! Najprej se ga je bala, zdaj je pa čisto nora nanj! Tak da so njeni prstki res povsod

Pri nas imamo fantka, a je situacija čist podobna. Od malega je bil zraven na pultu v ležalniku in sem mu vedno govorila kaj delam. Danes si pa stol zraven privleče in mu dam na žličko, da on soli, dodaja začimbe in ostalo...danes je veselo ˝sekal¨ krompir user posted image , to bi naj bilo lupljenje in rezanje. Ostanki so sicer za v koš, sam veselje pa je. Da bi videle kako njegovi svaljki zgledajo user posted image . In prav fino ga je gledat, ko tako pomaga in ni nobenih težav s tečnarjenjem.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 867
29.12.2008 14:29:08   
mimi30
Mimi, moj je tud en tak fenomen. Danes sem šla z eno prijateljico na sprehod, on je vmes spal, sem prišla domov, je pomil posodo od kosila, pa šel nazaj na kavč dremat. Potem ga bom samo zbudila, da se prestavi v spalnico, ko bom šla še jaz spat. Mogoče je danes tak dan za moške...

khurde, škoda, da je danes še en dan za moške. Sej drugače je ful priden in ko je treba delat vstane zgodaj in tudi cel dan dela, sam ko ima pa priliko je pa hitro v ležečem položaju. Prejle sem mu rekla, da naj gre predal popravit, ker vse ven leti (je poden odstopu) in bo rajši zvečer, ker zdajle bo mal počival user posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 868
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 14:30:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
29.12.2008 14:31:58   
mimi30
Niia, jast imam šlauf, ampak tak prav za to, oz za ljudi ki imajo hemeroide

A, tele šlaufe rabite zato, da boste po porodu na njih sedeleuser posted image . Zaradi hemeroidov, šivov user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.12.2008 14:35:42   
mimi30
Potem se kar splača imeti doma ležalnik? Dajte mi malo svetovati, ker ne vem, amak nekje sem zasledila, da ga fizioterapevti odsvetujejo.

odsvetujejo, da je user posted image predolgo v njem. Če ga imaš pa še na tleh, na igralni podlogi, dekici, da se mu gibalne sposobnosti razvijajo v pravo smer ni pa nič narobe. Sigurno je boljše, da ga odložiš malo v ležalnik, malo na tla, kot pa da je preveč na rokah.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 871
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 14:36:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 14:38:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
29.12.2008 14:47:58   
snikolina
Hello. Zjutraj preden sem šla na kontrolo, spet sluz, tokrat rjave barve, krvi nič in bolečin tudi (še) ni. Verjetno še en del čepa. Upam, da se bo ustavilo tole zdaj za en teden vsaj. (Glede na to, da imam PDP 16.1.) Me je pa res oreng strah poroda in samo gledam med noge, če je kaj mokro. Groza.
Na kontroli vse ok, sladkor v redu. Test z glukozo imam v februarju, kontrolo v marcu. Kontroliram sladkor  krvi pa samo še do poroda. AAAHHHH saj bo.
Kako ste kaj ostale??

Neposredna povezava do sporočila: 874
29.12.2008 14:49:52   
snikolina
RONJA hvala za odgovor, jaz tudi upam, da bo otroček počakal do januarja.

Ja NIIA tudi jaz bi že šla tja v P malo pogledat, ampak je glih fajn, da mam jutri pregled pri G in bom vidla kaj mi bo rekla. Sem glih včeraj mojmu povedala en scenarij: grem na pregled, vidi G, da sem ful odprta, me pošlje v P, popoldne že rodim, v soboto domovuser posted image .

< Sporočilo je popravil snikolina -- 29.12.2008 14:53:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.