|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
19.12.2008 10:57:22   
uršika***
uršika, ma tvojga bi morala poslat dol ne pa da ti hodiš. Kaj se pa to pravi?user posted image

Saj je šel moj dol, jaz sem samo celo hišo po konc vrglauser posted image , ker se na drugi konec nič ne sliši kaj se dogaja spredaj na dovozu. Moj je pa itak že brata vleku gor do hiše, tamal se je pa drl da bo stricuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ok, sem si mislila, boš, ampak en mesec si prezgodenuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 601
19.12.2008 10:59:25   
uršika***
Snikolina srečno, pa poročaj ko prideš domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 602
19.12.2008 11:15:13   
ronja
ŠIT! napisala sem cel roman, pa nisem mela kabla not in se je račko ugasnu in mi vse zgubuuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 603
19.12.2008 11:23:53   
ronja
evo, plohica, samo zate:
http://fernandfaerie.com/sewing_flats.html

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 604
19.12.2008 11:24:57   
mimi30
Ah, tašče user posted image . Zgleda, da nismo še dovolj velike pike naredile, tema se še nadaljuje user posted image . Samo dva stavka o moji. Enkratno in super je bilo pred prihodom user posted image , potem pa pričakovanja, da bomo vsako soboto in nedeljo tam jedli, da ne bomo tako hitro šli domov, časovno katera hrana/stvar je v določenem obdobju primerna je nerazumljiva (npr. kisle kumarice pri 6mes., potem pa po enem letu vprašat, če zdaj jih pa že lahko), sladkarije,... no zdaj smo pa na stopnji, ko vsako stvar vpraša, vsako še tako nepomembno, kot da nima sposobnosti razmišljanja,...

Danes sem bila pa že v mestu. Sem se zjutraj spomnila, da sploh nisem oddala parirjev na CSD user posted image . In sledilo je norenje od firme pa do CSD.

Ronja, super, da si šla na koncert. Jaz sem bila lani in mi je bilo ful všeč. Sem pa prvega škrata, ko je bil v trebuhu večkrat peljala na kakšen koncert, kot pa tega sedaj. Sem si želela na božični Magnifikov koncert, samo se ne da nikjer sedet user posted image , tako, da odpadeuser posted image .

Krtexx, čestitke tudi z moje strani. Tole je pa kar lepo povečanje družinice v kratkem času. Sicer pa vse se da z veliko ljubezni in volje user posted image user posted image user posted image .

Uršika, ja fino so ti adrenalin nabili. Verjamem, da nisi mogla hitro nazaj zaspat.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 605
19.12.2008 11:26:20   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Kdaj točno ima AQ carski rez?

imela ga je ob 8,15   zdaj že carta!!!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 606
19.12.2008 11:26:46   
mimi30
uršika, kakšna fešta bo šele čez en mesec user posted image . Samo ti takrat tega ne boš videla.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 607
19.12.2008 11:27:37   
ronja
uršika, pripelji bratca na eno naše srečanje, da mu pokažem eno lepo brazgotino, cca 15 cm dolgo od operacije, ki mi jo je za spomin pustil en pijan voznik... mogoče ga strezni (dobesednouser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 608
19.12.2008 11:28:06   
mimi30
kako dolgo po cr si pa še pod narkozo user posted image . Kakšni dve urci user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 609
19.12.2008 11:28:15   
krtekxx
Oj, res iz srca hvala vsem, ki ste se tako prisrčno spomnile name, hvala za čestitke in lepe misli. Zvezdica, ja jaz sem tista ki je otroka čakala - veliko bolj pišem na Uanje po splavu kot tu, ker sem pač tam že nekaj let "zelo domača".
Ronja, o ljubosumju v vseh knjigah veliko piše, recepta pa ni. Pri nas dojenčka vsekakor v besedah in dejanjiih ne postavljamo v ospredje, oba vesta, da pride zdaj enkrat okoli Dedka Mraza in drugih dobrih mož. Mal tudi beremo razne knjigice  - pravljice na temo novih članov v družini, mal jima jamram, da bo dojenček precej jokal, pa da bo siten, pa če ga bosta lahko pomagala mirit. Dovolim jima, da brskata po njenih stvareh, da si kako stvar izposodita...Vsekakor povsod piše, da je dobro, da jim česa ne prepoveš z izgovorom, da tega pa ne smejo delati zaradi dojenčka...ker se potem res počutijo ogroženo. In seveda moraš najti čas zanje kljub dojenčku - take vrste čas, ki ga v knjigah imenujejo nedeljena pozornost. Kako bo to izgledalo v praksi nimam pojma in me skrbi. Skrbi me tudi to, da bo naša dojenčica nekoliko odrinjena na stran...čeprav me je zadnjič ena psihologinja pomirila, da gotovo ne bo, če že sedaj razmišljam o tem. No, si bomo o tem lahko kaj več mnenj in izkušenj izmenjale na temi januarski dojenčki 09 .

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 19.12.2008 11:36:05 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 610
19.12.2008 11:30:16   
sasa78
 dannnnnnnnnnnnnnn

Danes imam neke izpade - sam grozne - hecne moj pravi

Pregled OK, pritisk isto k včeri, kri idealna, v vodi ni nič - ZAKAJ PRITISK - zaradi živčnosti - počutje dobro, manjka mi en (trenutno, drugač več) kvaliteten user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image , pol bi blo pa verjetno še pritisk dober user posted image user posted image user posted image

Ronja - jaz se z Anžetom dostikrat pogovarjam - skoraj večkrat k z možem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 611
19.12.2008 11:31:17   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

kako dolgo po cr si pa še pod narkozo user posted image . Kakšni dve urci user posted image

ne takoj te zbudijo - ampak si pa omotičen!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 612
19.12.2008 11:38:44   
ronja
potem pa pričakovanja, da bomo vsako soboto in nedeljo tam jedli, da ne bomo tako hitro šli domov, časovno katera hrana/stvar je v določenem obdobju primerna je nerazumljiva

če ne bi bila svakinja avstrijka, bi mislila, da si ona - opisuješ namreč mojouser posted image

zdaj smo pa na stopnji, ko vsako stvar vpraša, vsako še tako nepomembno, kot da nima sposobnosti razmišljanja,...

to pa mene moja2! pa vraga, mela sta 3 otroke, že pol leta trobim, da zdaj lahko je vse, pa še vedno: a ta jogurt sme? A to ji lahko dam,... Kaj naj ji dam pa za jest? ja, ne vem, hladilnik odpri, pa nekaj zagrabiuser posted image , saj je itak vse.

MOja punčka je pa zdaj v hipu zaspala na meni (jo je mami zjutraj zbudila, ko je lubija klicalauser posted image ), pa je kar ne nesem v posteljico - jo moram mal pocartat, ko je do večera ne bom mogla...

Sem pa prvega škrata, ko je bil v trebuhu večkrat peljala na kakšen koncert, kot pa tega sedaj.

Joj, ne praši! Sem ravno včeraj razlagala lubiju: pri ronji sem točno tak čas - mesec pred PDP - šla na trening plavanja, odplavala tam 2 km v 1 uri (kar je kar precej za plavanje...), potem sem šla peš na Rožnik, kjer sem se še zgubila vmes, tam plesala na zaključku majskih iger ko nora cca 3 ure in potem peš nazaj dol, pa do avta, ki je bil parkiran čisto na začetku tivolija, pač pred bazenom... (ali sem bila celo z biciklomuser posted image ) Včeraj sem pa samo sedelauser posted image . Hja, kaj čemo - takrat sem ravno ozdravela in sem bila ok, zdaj pa ni glih čisto tako...
kje pa je magnifico, da ni nič za sedet? V Tivoliju vedno lahko sediš na tribunah...

AQ, čestitke!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 613
19.12.2008 11:39:12   
krtekxx
Saša78, jaz tudi na seks že dolgo ne smem misliti (do enega 17 tedna zaradi povečanih jajčnikov kot posledica hiperstimulacije, od 22 tedna naprej sem bila fertik zaradi meningitisa, vmes enkrat sem pa nehala mislit na to), bom pa začela takoj po novem letu. Bi pa trenutno "ubijala" za kak zavoj po snegu.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 614
19.12.2008 11:51:19   
sonček33
Dobro jutro!

Sta pa zgovorne.
Jaz sem ponoči bolj slabo spala, zjutraj z lubkom vstala, spila malo bele kave in šla nazaj v posteljo do desetih sem se naspala kot beba.

Zdajle sem pripravila musako, pol grem pa s sodelavkami na en čaj in tortico.

AQ - čestitke!

Ronja - ti si aktivna sto na uro.

A ima katera od Oljice tel. številko?

Saša - saj se bo pritisk tudi umiril.

Jaz tudi komaj čakam seks. Še malo pretrpimo pol pa akcija pred porodom, da bomo lažje zdržale pol tisti čas po porodu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 615
19.12.2008 11:56:54   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

uršika, pripelji bratca na eno naše srečanje, da mu pokažem eno lepo brazgotino, cca 15 cm dolgo od operacije, ki mi jo je za spomin pustil en pijan voznik... mogoče ga strezni (dobesednouser posted image )

Ne verjamem, da bi kaj pomagalo. Je pač svetovni kreten in vedno ampak res vedno ima srečo, da se nekak izmaže. Njemu ni nikol nič, je pa že moral ponovno delat izpit. Potem je bilo eno leto vse ok, sedaj je pa spet začel sranja delat. Pa se mi zdi, da je zdaj pa že dost star, da bi se lahko malo umiril- ali ne? 23 let.
Enkrat se bo moral res nekaj naredit, da ga bo spametovalo- vse kar je bilo do sedaj je bilo samo kratkotrajno.
Enkrat smo ga celo iskal cel dan!!!! Klical policijo, ker ga ni bilo domov, vsi ostali njegovi prijatelji so pa bili in so povedal, da so šli skupaj domov, njega pa nikjer. Iskal smo ga cel dan, s policaji, potem se je pa primajal iz gozda še ves pijan. Ob 7.30 zvečeruser posted image .
Prespal je že na policijski postaji, seveda odvzem izpita in ponovno delanje, razbil je že 3 avteuser posted image user posted image user posted image
Mi je pa hudo, ker mu ne morem pomagat in mu zabit nekaj v glavo, ker ima pretrdo- nobeden mu ne more.
Pa punce menja kot gate, samo upam, da ga bo enkrat ulovila ena, ki ga bo spametovala. Do takrat pa lahko samo upamo, da se mu ne bo nič zgodilo- njemu in ostalim(čeprav sem mu že rekla, naj me pokliče, da ga pridem iskat tud sredi noči, ko bo pijan, je on seveda za svoje pojme itak sposoben vozit)

Potem je Noah že med nami???????
Čestitke AQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 616
19.12.2008 12:00:53   
uršika***
Saša zdaj se pa lepo umiri in ne misli več na službo no!!!
Boš že uštimala stvari, po porodu, zdaj pa ti naj naredijo zmešnjavo. Boljše to, kot pa da imaš ti previsok pritisk.
Pridna bodiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
19.12.2008 12:02:40   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Saša - saj se bo pritisk tudi umiril.

bo bo drug teden  -   moj ma danes tazadno fešto - veseli december je bil - je še naporen

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 618
19.12.2008 12:03:41   
mimi30
kje pa je magnifico, da ni nič za sedet?

Festivalna dvorana Lent.

Ronja, ja približno takole zgleda to spraševanje user posted image . Če moji mami ne pripravim nič za oblečt in nič za jest, bom še vedno ziher, da bo vse uredila in da ne bo v poletnih oblekah okoli skakal user posted image , tam pa nisem čist sigurna, glede na vpr., ki jih postavlja.

Neposredna povezava do sporočila: 619
19.12.2008 12:06:28   
ronja
krtex, vi mate tudi dedka Mraza? Jupiiii! Vsaj še eni! mi tudi ne zamenjamo tega bradača za tele rdeče spakeuser posted image . mal heca, ne mi zamerit, drage božičkove feniceuser posted image . Ampak dedek Mraz je tak bolj možatuser posted image . Pa sploh nam bo prinesel najlepše darilo, a ne?
koliko sta pa tvoja dva fanta stara? Ker Ronji ne vem kakih pravljic še ne morem brat - muco copatarico še nekak pregurava, ampak ne razume pa še, zakaj se gre, po moje. Samo všeč ji je moj glas poslušat (predvidevam - ker pri drugih ne zdrži poslušat cele knjige, verjetno se manj afnajo zravenuser posted image ).
Ja, mene tudi malo skrbi, da bi katero zanemarjala... Ali Ronjo in bi postala ljubosumna ali pa Lejlo in ne bi imela tiste varnosti od mamice... Ful razmišljam o tem, opazujem druge in me včasih potem še bolj skrbi... ker mi ni vedno všeč, kar vidim... Dva prijatelja se mi zdi, da sta čisto zaljubljena v svojo prvo princesko, drugega pa kar tak malo puščata samega... Ne da bi ga zanemarjala, ampak recimo ko smo se dobili v ZOO, sta parkirala voziček z 2. sinom v senčko, pa se šla igrat s tamalo na vlakec. Saj ok, saj je res spal, ampak vseeno - voziček je bil vsaj 20 m stran... Pa tudi - če se mali zbudi, jaz bi ga rada videla... Ne pa da pridem, šele ko že joka... Ne vem, mogoče preveč kompliciram, ampak jaz Ronje nisem nikoli pustila tako daleč, bi se bala, da mi jo ukradejouser posted image . Pa tudi če sta dva, ne vem, no, po moje bi midva bila vsak pri enem, če že tak nanese, da ne moremo bit vsi skup, ne pa da ga sparkiraš tam, ko da je prazen voziček (tega nimam problemov puščat kjerkoli;)...
Svakinja in svak sta pri prvem sinu ful komplicirala, non stop sta se ukvarjala z njim, mali ni mel 5 min. mira... Zdaj pa so se recimo zadnjič šli spokat v avto, pa je vsak do njiju nekaj nesel, babica tastarejšega, mali je pa medtem gor v lupinici čakal... Saj res sva bila še midva tam in sva ga pazila, ampak vseeno - jaz bi rajši, da znesemo vse stvari prej, pa pač nekdo pazi vse otroke, potem gremo pa z vsemi otroci hkrati dol... Saj verjetno sem res preveč zatežena, ampak se ful bojim, da bi delala kake razlike, ker vem, da lahko to ful boli... Rada bi, da obe vesta in čutita, da ju imava neskončno rada in da se lahko zaneseta na naju in da ju imava obe rada, ne pa eno bolj, drugo manj,... Ne vem, kaj pa ve mislite? koliko pretiravam?
Malo me skrbi tudi zaradi babic, ker so zdaj vse zaljubljene v Ronjo... In ko je zadnjič recimo tašča rekla Ronji njena najljbuša vnučka, sem se nasmejala, da zdaj ji to še lahko rečeuser posted image , dokler ne pride še ena... Pa je rekla, da bo Ronja vedno njena najljubša punčka... user posted image ne vem, saj je trapasto, ampak vseeno me je mal zaskrbelo... A sem blesava?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 620
19.12.2008 12:08:26   
mimi30
Jaz grem pa namesto na fešto danes s sodelavkami na pizzo. In pa seveda sladico na koncu. Komaj čakam.

Mi pa lahko user posted image samo imamo veseli december ali pa smo utrujeni in ne pridemo zraven user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 621
19.12.2008 12:18:58   
ronja
Bi pa trenutno "ubijala" za kak zavoj po snegu.
hehe, pri nama se noben šport ne more merit z najinim "športom"user posted image . je pa res, da zdaj manj mislim na to... Ampak če se zjutraj stušam, pa me vidi nago, ko gre v kopalnico, pa se "nazorno vidi, da me je videl"... Kako naj ne misliva na touser posted image ? Tudi če se delava, da ne... Je pa res, da lubi ni bil kaj preveč razočaran zadnjič, ko sva se pogovarjala, da bova verjetno ostala prava ateista in čakala dedka Mraza, ne pa Božička, hehe. Je rekel, da je to itak pričakoval.
Sicer pa je rekla, da se za silvestrovo lahko cartava s kondomom, ker prostaglandinov pa zdaj res ne rabimuser posted image . Do takrat pa nič! Na plavanje niti pomislit ne smem, baje že če pomilsim, sproža popadke, je reklauser posted image . Pa sploh nič. Pa počivat. Fajn je ta moja g. - če me ne bi skoz krotila, sigurno ne bi več imela Lejle...To ji bom povedala na poporodnem pregledu (upam, da bo seveda vse ok).

Moj bratec kdaj kaj spije, ampak nikoli pa ne vozi pijan! Tole je res grozno! ker zaradi takih kretenov (sori, uršika, samo glede tega je res kreten, nimam kaj slepomišit...) vedno naj* drugi, ki niso nič krivi...
Sicer pa je mel tudi on bolj bogi teden, odpustili so ga iz službe (prek študenta, ampak so mu obljubili kasneje za redno, pa še ful se je zaštekal s sodelavci, šefi...), zaradi recesije, pač najprej grejo študentje, ker jih je pač najlažje odpustit... in ga je kar butnilo. Se mi je prav smilil... je prišel takoj po tem do mene in ga je kar zlomilo...user posted image Saj bo že kaj našel, samo je res problem, če se tako dobro razumeš, bil je ful srečen v tej službi... Mi je bilo prav hudo zanj. Upam, da je vsaj tisti izpit naredil, pa da je njegova lubica danes dobila službo (je mela razgovor).

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.12.2008 12:40:43   
mimi30
Saj bo že kaj našel, samo je res problem, če se tako dobro razumeš, bil je ful srečen v tej službi...

to je pa res smola. Danes najti delo kjer vlada prijetno ozračje, razumevanje med sodelavci ni tak mačji kašelj. Držim pesti, da mu bo čim prej uspelo in da bi se tudi v drugi službi super počutil.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.12.2008 13:02:41   
uršika***
Ronja
Kot si napisala- itak da je kreten. Jaz mu to non stop ponavljam, tak da ti nimam kaj zamerituser posted image
In to, da vedno naje..bejo drugi je tudi res. Če ne kdo drug, pa smo to mi, domači, ki ga čakamo in ne moremo spat, pa se sekiramo. Ampak njega boli K za vse ostale, važno da se ima on fajn. Ampak kakšne punce to vozi domovuser posted image user posted image user posted image user posted image  Iste kretenke kot on.

Glede tega, da pa se bojiš da boš katero od punčk zanemarjala pa:
ja, mislim, da malo pretiravašuser posted image . Veš, da te bo Ronja potrebovala in če bo Lejla spala itak da se ne boš toliko ukvarjala z njo kot pa z Ronjo, ki že veliko razume. Mislim, da ne boš imela težav. Ronjo boš pač poizkusila uključit v vse kar se bo dogajalo okrog Lejle.Lejla pa tako ne more še bit ljubosumnauser posted image . In glede tistega dojenčka, ki so ga pustil spat v vozičku se mi tudi ne zdi tako zelo grozno. Mali je bil najbrž čisto hvaležen, da je imel mir, ko je spal. Saj si napisala, da je bil voziček blizu. Po mojem to tko pač je. Saj z Lejlo se tako ne boš mogla igrat in ko bo spala bo Ronja šefica in se boš ukvarjala z njo. Boste šle pa skupaj Lejlo previt pa umit, v glavnem mora se tamala počutit uključeno in pomembno in odgovorno za svojo malo sestrico. Pa itak ne dvomim v to, da tebi nebi uspelo folgat dveh princesk hkrati. No, ko bodo pa obe tolk velike, da bodo že hodile, se pa pripravi na borbeuser posted image
Tko si jaz predstvljam stvar, sicer je najbrž lažje napisat kot pa storit. Pa vsaj malo za tolažbouser posted image user posted image
Pozanam pa tudi jaz primer, ko je bil fantek star dve leti, ko je dobil sestrico in so se vsi ukvarjali samo z njim- saj kaj pa češ delat z dojenčkomuser posted image user posted image  On pač lepo pančka, tamali pa je že začel govorit in se je bilo pač treba z njim več ukvarjat. To pa še ne pomeni, da so imeli tamalo kaj manj radi. Zdaj pa je mala stara tudi že dve leti in se lepo igrata skupaj, se stepeta, skregata in z obema se enako ukvarjajouser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.12.2008 13:27:21   
mimi30
Ronja, ne skrbi. Ko bo prišel čas za to in situacija, boš odreagirala točno tako kot moreš. Nobene od deklic ne boš zapostavljala in čisto pravično boš razdelila čas po svojih najboljših zmožnostih. Včasih se ti bo mogoče zdelo, da si s katero več časa in da to ni o.k., samo spomni se, da otroci ne rabijo tvoje nenehne pozornosti. Vedeti morajo, da si nekje tam in da se lahko obrnejo na tebe ter ti zaupajo in se počutijo varne. Sigurno pa boš vsaki dnevno namenila svojih pol ure, ko boš samo njena in bosta aktivno skupaj preživljali čas.
Se pa vsaki od nas porajajo različna vprašanja? Mi se naprimer trudimo, da bi se naš dragi otrok vsaj malo igral sam. Včasih se je še kaj zamotil, zdaj se mi pa zdi, da vedno manj. Edino kar bi on sam delal je gledanje risank, to pa tudi ne more non-stop počet.   

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.