khurde
|
Dan! Jaz sem pa bila danes v kitajski na kosilu in je bilo ful dobro. Pa v ZD v diabetični, čez 14 dni spet pregled. So mi samo pogledali dnevnik, kjer pišem rezultate cukra, pa vodo, pritisk in kile, to je bilo to. Sem prvi teden imela kar nekajkrat cuker višji kot je treba, ker sem hotela jesti po predpisani dieti, sedaj drugi teden pa jem kot mi paše, pa je rekla, naj nadaljujem po svoje, da je v bistvu vseeno, važno, da je cuker ok in da vsakemu ne paše njihova dieta (po mojem načinu hranjenja mi nikoli ne gre čez mejo). Sem šla potem še na wc v ZD, pa na hlačkah opazila čisto malo pikico rjavkaste sledi, kot stara kri (milimeter krat dva milimetra), pa več izcedka. In ker se je to zgodilo že drugič v tem tednu, prej enkrat je bilo še manjše in če ne bi imela belih hlačk, sploh opazila ne bi, sem poklicala G. Mi je najprej sestra rekla, da naj počakam do rednega pregleda, ki ga imam v torek, ker verjetno nimam krčev. In sem ji rekla, da imam krče že precej časa, kakšen teden ali več, pa me je vezala z G in mi je rekla, naj bolj počivam, pridem v torek, če se kaj spremeni čez vikend, pa v porodnišnico. Ker mogoče ti krči le niso tako zelo nedolžni, pa še prej jih nikoli nisem imela, me je mogoče špiknilo samo res občasno, sedaj pa kar precej redno. Mi pa dete veselo miga in skače naokoli, tako da je ok. Eh, meni se že od začetka zdi, da bo ta otrok prišel ven pred rokom, vsaj dva tedna prej. Ker ne zaupam tem izračunom; sem ravno v tistem obdobju imela nereden ciklus zaradi prenehanja s KT več kot leto pred tem. In mi je predpisala folno že samo zaradi urejanja ciklusa. Ronja, na psihologu nisem bila, ker sva imela takrat pregled v P in potem nisva hotela čakati, voziti se nazaj v Lj pa se nama ni dalo. Glede vzgoje dveh punc mislim, da ne bi smela imeti težav, še posebej, ker se že sedaj ukvarjaš ful s tem, kako jima kasneje posvetiti čim več pozornosti in boš pomoje težko "zanemarjala" ali eno ali drugo. Pri nas doma so starši mojo mlajšo sestro precej bolj razvajali kot mene in sem bila za vse jaz kriva, tudi če je ona kaj naredila, tako da bi jaz res pazila, da se ne kaznuje ali krivi le ene in iste punce ter nanjo prelaga odgovornosti za mlajšo sestrico, ker sta itak še obe premajhni za kaj takega. Glede Ronje kot najljubše vnukinje babice, pa se tudi ne bi sekirala. Jaz sem bila najljubša vnukinja svojega dedka, pa nikoli ni delal razlike med nami, npr. da bi ena nekaj dobila, druga pa ne. Sem šele kasneje ukapčila to, da sem pač najljubša, ker mi ni nihče to govoril, ko sem bila majhna. Tako da dokler ne delajo razlik med njima, pa dokler nima ena in ista konstantne potuhe, pomojem ni panike. Bi bilo pa dobro Ronjo vključiti v nego Lejle, kolikor je to pač možno pri njeni starosti; da ti npr. poda nekaj kar rabiš ali pa da ima svojega dojenčka in svojo banjico, pa ga kopa, takrat ko ti sestrico. Ne vem pa koliko zmore tako bitjece pri svojem dobrem letu, tako da govorim bolj na pamet. Če pa ne gre, ima pa lahko takrat, ko se ti ukvarjaš z Lejlo, svoje posebne trenutke z očijem, pa delata kaj, kar ponavadi ne. Ne vem... AQ, čestitke! Mima, Pikapoka, super, da sta doma!
|