Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 18:34:43
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zdajle sem dobila naslednje sporočilo: Khurde carta veliko punčko - 3735 gm 53 cm,... čestitke! Čist spregledala!!!!! Bravo Khurde Kdaj pa je šla?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 18:35:40
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica: khurde je rodila, poglej gor a si to pri riji naročila, preko ZS-ja al kako?? Na Babyvac strani. Imam občutek da bo tole super. Ga res hvalijo.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 18:36:11
|
|
|
|
Ploha
|
joj pa ravno zadnjič sem aspirator za nos kupila, mislim da je bil 14 evrov, bolje da bi to kupila,...bom še premilsila, sicer se pa da pol kasneje kupit, ampak verjetno ko ima otrok zamašen nosek, bi najraje čimprej spucal,... pa tale jantar se tudi meni zdi zelo v redu, pa še lep je, zvezdica kolk si pa plačala???
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 18:37:14
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zdajle sem dobila naslednje sporočilo: Khurde carta veliko punčko - 3735 gm 53 cm,... čestitke! Čist spregledala!!!!! Bravo Khurde Kdaj pa je šla? ej pojma nimam, ob 17.44 sem dobila sms
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 18:47:08
|
|
|
|
mimi30
|
KHURDE ČESTITKE!!!
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 18:48:39
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: pa kje si ti, sm mislna da si že šla,...kako si???
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 18:52:47
|
|
|
|
mimi30
|
Ploha, brez sprememb . Bila v šopingu, na sprehodu,... NIŠTA. Čez eno uro grem na predstavo. Pa tolk sem se smejala dragemu, ko je karte prinesel.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 18:54:01
|
|
|
|
Ploha
|
mrbit se boš na predstavi tolk smejala in napenjala, da bo pa res še v P spotoma treba kje pa imate predstavo, tko a je bliz P
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 18:58:06
|
|
|
|
mimi30
|
pikapoka in snikolina . Ti gre kar na jok, ko prebereš takšne zgodbe o dogodku, ki bi ga na koncu moglo spremljati le veselje in smeh. Čimprej se poberita in pozdravita.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 18:58:56
|
|
|
|
sonček33
|
khurde in tyassa - čestitke. naj nova člana polepšata prav vsak vajin dan.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:01:18
|
|
|
|
sonček33
|
Pikapoka in snikolina - poglejta svojo dva cukrčka in potisnita slabe spomine nekam daleč. Punce, mene je tolk strah jutrišnjega dna. Sploh ne morem iodklopit. Razmišljam o vsem tem, kar me čaka in kako bo šlo - EA, vakuum, zdravje otroka...
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:01:37
|
|
|
|
mimi30
|
mrbit se boš na predstavi tolk smejala in napenjala, da bo pa res še v P spotoma treba točno na to računamo . Škrata pazi tašča, me bo pa lepo peljal v P. (grem pa iz Mb v Ce tako, da ni glih blizu). Samo je bilo prvič kar vredu, ko sem večji del popadkov predihala v avtu , v P. je bil vglavnem sam finiš. zvezdica, verjetn si že napisala pa sem pozabla , a si bila v prvo tudi čez rok?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:10:00
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: joj te razumem, tako je bilo mene strah danes amnio, samo porod je nekaj čisto drugega kot amnio,...kaj pa možnost CR, ko si enkrat omenila? zakaj pa vakuum? Nam so v MŠ rekli, da zdaj dajejo manjše količine te EA in da se porodnica lahko sprehaja in lažje sama porine otroka ven, ni da bi bil spodnji del čist omrtvičen in potem posledično nič ne čutiš, tako da je teh vakuum porodov manj,..tako je rekla anestizistka. Sicer pa poglej z druge plati kaj pa če bi se tolk naprezala, da bi bilo z učki kaj narobe, sej tega je po malem tudi mene strah, jst mam "samo" visoko dioptrijo, kar naj ne bi bil tak hud problem, moram imeti edino skos oči zaprte, ti pa imaš kokr se spovnem keratokonus, to pa res ni tolk fajn.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:12:12
|
|
|
|
mimi30
|
sonček verjamem, da je hudo in da te je strah ampak boš videla, da bodo vse speljali tako, da bo vredu. Zdaj, ko vedo, da mora biti tvoj porod voden drugače bodo še bolj pozorni. Izpeljali bodo po določenem postopku in ne bodo uporabljali teh prijemov šele na koncu, ko ni več drugih možnosti in se navaden porod že zakomplicira. Držim pesti, da bo vse potekalo čim hitreje in bo hitro za vama in se bosta že cartala.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:14:47
|
|
|
|
mimi30
|
Ploha ti pa ne skrbi zaradi visoke dioptrije. Jaz sem jo tudi imela in je bilo vse o.k.. Oči imej večino časa zaprte, kar bi jih tako ali tako verjetno imela.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
evo me nism nč brala, tko da najprej čestitke vsem k ste rodile midva sma že od srede doma, samo nama tale računalnik tolk nagaja, da pop.izdiš no, zdej za silo dela, tko da upam da mi rata tole spisat u glavnem, moj sinek je neverjetno priden, samo spi pa je pa kaka pa najlepši otrok je, kar jih je blo - vem da se ne boste strinjale, ampak babe -to so dejstva slikco pa dobite k jih dama iz fotkiča, pa k bo tole delalo kot se gre, ker zdej je absolutno nemogoče kaj narest porod je bil....khm...raj ne bom sej je res, da je blo hitr, ampak mili bože bom raj drugič o tem pridne bodite, se še javm kej
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:27:53
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha joj pa ravno zadnjič sem aspirator za nos kupila, mislim da je bil 14 evrov, bolje da bi to kupila,...bom še premilsila, sicer se pa da pol kasneje kupit, ampak verjetno ko ima otrok zamašen nosek, bi najraje čimprej spucal,... pa tale jantar se tudi meni zdi zelo v redu, pa še lep je, zvezdica kolk si pa plačala??? Ja, ko ma nos zamašen je kriza. Mi uporabljamo še fiziološko, ampak ko je nos zamašen je res hudo. Sploh pri majhnem otročku. Jantar je pa tako lep. Sem zdaj naročila še za svojga dojenčka in zase, ker ima tudi za mamice. Stane pa cca 30€.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:28:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mimi: pa kje si ti, sm mislna da si že šla,...kako si??? Jast tud.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:29:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
Punce, mene je tolk strah jutrišnjega dna. Sploh ne morem iodklopit. Razmišljam o vsem tem, kar me čaka in kako bo šlo - EA, vakuum, zdravje otroka... Sonček, mene tud, pa me ne čaka pravzaprav nič razen CTG v P. Do zdaj sem ga imela pri svoji G. Ne sekiraj se, EA ublaži vse, vakum bo pa pomagal otročka ven spravit in bo vse ok.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:30:06
|
|
|
|
Ploha
|
zvezica: kje si ta jantar naročila, meni je full všeč. ulla: ja sj moj otrok ko bo zunaj no tud že zdej je najlepši, zame.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:32:12
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ulla velkom bek. Sam da sta doma, sej prej sem sms poslala. Slikca obvezno, ker se zna zgodit da grem tudi jast rodit ko vidim to lepoto.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:36:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
Meni je ta najlepša in to sem naročila. http://
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:38:57
|
|
|
|
Ploha
|
pa tole je full lepo, če je še uporabno in da pomaga pol je pa sploh za kupit
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 30.1.2009 19:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla velkom bek. Sam da sta doma, sej prej sem sms poslala. mam tel. kr ugasnjen rabmo mal miru
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?