|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
17.1.2009 22:49:55   
mimi30
Drugač sem pa pomoje počutim tok okroglo še zarad vsega "zarečenega kruha", ki sem ga v zadnjem času pojedla... sem vedno govorila zakaj morjo te nosečnice tako racat po svetu okol. Sej se tut s trebuhom da normalno hodit... bla, bla, bla.. da bi me zdej vidle kako se premikam po stanovanju!! Temu še racanje težko rečem. Sploh ni izraza v našem besednjaku za tako premikanje. Bi rabla s Toporišičem zdele eno rečt!!

men je prijateljica že pred mesecem rekla, da čudno hodim, ko sem jaz mela filing, da čist normalno. Zdaj se pa še men zdi, da noge drgač postavljam in verjetn z rokami tud bolj na široko okol klamoterim user posted image (tak nekak kot bilderji user posted image )

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
17.1.2009 22:51:05   
_kathy_
hehe kkšne mate. Men se pa vsaka nosečka, ki jo vidim, ful smili. Pa ne vem zakaj, ker sama seb se ne. Sm ful vesela, da sem nosečka.user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
17.1.2009 22:51:47   
mimi30
še malo in bom mogla it spet jest. Pol se bom pa v pon. spet čudla in prepričevala o zatečenosti user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
17.1.2009 22:52:21   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
user posted image user posted image user posted image aha...to sm jst tud misla....sm misla da so važne tolk, k so nosečeuser posted image user posted image user posted image pa me je kr hitro minla ta miselnostuser posted image

JJJJAAAA no, važičke nosečke!! user posted image Zdej pa mam hudiča! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
17.1.2009 22:53:56   
Anonimen
Zdej pa mam hudiča!

a ti mal moj trebuh posodimuser posted image da bo pokora temeljitauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
17.1.2009 22:55:00   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

hehe kkšne mate. Men se pa vsaka nosečka, ki jo vidim, ful smili. Pa ne vem zakaj, ker sama seb se ne. Sm ful vesela, da sem nosečka.user posted image user posted image

men se pa ne smilijo in sama seb se tud ne. Me je pa groza, ko me vsi prepričujejo, kak še mal potrpim pa bo bolš in ko vidim, da se jim smilim. Pa zakaj saj ne jamram, pa tečna tud nisem user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
17.1.2009 22:57:32   
Anonimen
kak še mal potrpim pa bo bolš in ko vidim, da se jim smilim.

ja sam to pa res user posted image pa k si nadenejo prov tist trpeč izraz, kt da jim je fuuuuul hudo res, kar boli jih, v dno duše najmanj in prjavjo - sej boš kmal rešena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
17.1.2009 22:57:45   
Jancci
Ulla, hvala za ponudbo, uredu je! user posted image user posted image

Bo moj kr zadost.. saj tle me niso tok "kaznoval" kot sem mislilada me bojo.. glede na vse moje podvige v življenju. K nek se ti pa morjo zadeve vrnit... baje!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
17.1.2009 22:58:23   
_kathy_
A res? Men pa noben tega ne pravi, mimi. Vsi mi samo trebuh gledajo, pa božajo ga. Kot: "Kakšno čudo je to," hehe.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
17.1.2009 22:59:52   
Anonimen
pa božajo ga

user posted image oh...to je pa najhuj kar me more doletet...

jancci pol pa nč....še žal ti bouser posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
17.1.2009 23:00:03   
mimi30
aja, še tole močno vam povem. Moj dragi je čist ponosno karte za gledališče domov prinesel in datum je .... moj PDP user posted image . Evo, lahk bi šla pa tud po predstavi rodit, ko bomo že ravno varstvo imeli user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
17.1.2009 23:00:58   
Anonimen
mimi tale tvoj dedc zgleda zlo tko....organizatorski tipuser posted image racionaln user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3087
17.1.2009 23:02:39   
kayica24
Punce,se opravičujem da smetim vaš forum..Sem februarčica 2009,pa me zanimaa imaste tudi ve naslednje nosečniške tegobe:

-zamašen nos-konstantno in krvavenje iz njega
-srbeča koža-najbolj zvečer in po trebuhu
-rahlo potenje ponoči

Hvala za odgovore

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
17.1.2009 23:03:48   
Anonimen
kayica tudi tudiuser posted image brez skrbi....sploh nos user posted image za znoret....se mi zgleda čep na napačnem koncu luščiuser posted image

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
17.1.2009 23:04:02   
Jancci
He, he.. mene se pomoje folk že mal boji!! K jim take nazaj zmečem, da so samo še tiho! user posted image user posted image

Zadnjič, po mojem roku, sem pol en mejl frendom poslala.. kao izziv.. kdo gre z mano na en koncert, ki je bil včeraj... pa se je sam eden javu tko "ni problem", ostali so pa vsi nekaj jecljali, da bi bilo zame boljš, če bi bla doma in bla, bla, bla... na cajte me prav zabava vse skupaj. user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
17.1.2009 23:04:59   
kayica24
ulla80 a potiš se tudi kaj ponoči?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
17.1.2009 23:05:28   
mimi30
Ulla, sej ne vam kaj naj komentiram user posted image . Aja, čez vikend po kosilu si zna počitek super splanirat, ker se itak tak naje, da ne more hodit.
Sam drugač je pa priden, se dost s škratom ukvarja, na plavanje, sankanje hodi z njim,... in ko dela dela tud po cel dan in ni problema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
17.1.2009 23:08:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

ulla80 a potiš se tudi kaj ponoči?

to še niti ni tolk hudo, k tud na splošno se zlo mal potim...je pa pojačano zdej, jauser posted image

to gre vse na račun povečane količin krvi in drugačne cirkulacije...vse normalnouser posted image

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
17.1.2009 23:08:33   
Jancci
Joooj Ulla kaj bom jest teb nardila.. že itak pol dneva na školjki preživim, pol se pa še tle režim telim tvojim odgovorom, tko da hvala.... k moram že 174ič dons odracat s tega kavča! user posted image user posted image

Ja kayica, tole je vse fajn.. moj bi reku.. to je zato k si noseča! (to mi reče vsakič ko nad kšno stvarjo pojamram)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
17.1.2009 23:08:33   
mimi30
kayica, midva z malim si fiziološko deliva, trebuh si non-stop umivam in spet mažem, spimo pa itak pri zaprtem radiatorju pa mi je še vedno kdaj vroče in se potim. Moram še povedat, da sem drgač ful zmrzljiv tip. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
17.1.2009 23:10:14   
Anonimen
Joooj Ulla kaj bom jest teb nardila..

to spada pod uno pokorouser posted image mrbit sem pa jst tvoj Atila - bič božjiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3096
17.1.2009 23:11:10   
Anonimen
Ulla, sej ne vam kaj naj komentiram

sam jst sem resno mislila user posted image če čist tko pomisliš....tajming u nulouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
17.1.2009 23:11:34   
mimi30
Joooj Ulla kaj bom jest teb nardila.. že itak pol dneva na školjki preživim, pol se pa še tle režim telim tvojim odgovorom, tko da hvala.... k moram že 174ič dons odracat s tega kavča!

men je prav fajn, da se mal nasmejim. Mam pa to prednost, da se mi ni treba s kavča vstajat user posted image , ker moram za mizo sedet

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
17.1.2009 23:12:35   
kayica24
Punci,hvala Vama,pa upam da bo vajina pot v Rim čim mhitrejša in čimmanj boleča...

Meni so ostali še 4 tedni..user posted image

Lepo noč in še enkrat hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
17.1.2009 23:15:48   
mimi30
sam jst sem resno mislila če čist tko pomisliš....tajming u nulo

bomo vidl, če se bo še user posted image strinjal. Najbolj bi blo, da bi šla kr v hotel v Ce za neki časa. Sam kdo bi pa škrata pazil user posted image , moja mami gre počas za en teden smučat to še morm upoštevat, mrbit tašča user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?