|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
13.1.2009 10:31:16   
mimi30
zdaj moram pa malemu prepustit račko, bi rad gledal Žogico Nogico

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
13.1.2009 10:37:38   
kiara24
Petra88-res maš lepga bušija. no jaz nimam te črte. Moja sestrična jo je pa imela, pa jo ima še vedno, roidla je pa oktobra.

sem prebral vse kar ste napisale pa mi je ušlo iz glave.user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.1.2009 10:39:22   
uršika***
Ga že imam na namizju tegale Slikomata. Da bom lahko hitro napopala slikice od Alena, ko prideva domov z Rimauser posted image
Sem pa optimist, ni kej. Še šla nisem , pa že sanjam, da bom kmal nazaj. Moj se je odloču, da me pelje v petekuser posted image

Niste povedale kaj boste imele za  obut v P????

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.1.2009 10:39:32   
Jancci
Jutro!

No, takole pa zgleda moj trebuh en dan čez rok! user posted image  Kot vidite je še zmeri ves spraskan, ker sem ko en džanki... vse srbi!!  user posted image

user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.1.2009 10:40:48   
khurde
ok, boš še jaz nalimala, sam da dol s fotiča na komp skopiram. sem pa danes najdla par strij na bokih, prej jih ni bilo, mogoče pa zginejo kasneje. sem jih mela že po prsih, pa so se vmes malo izgubile in jih je manj. meni se je obseg prsi povečal samo za ene 10 cm, se nič ne opazi, edino prejšnja košarica mi je malo pretesna.

ok, grem čarat, pa da vidim, kako mi rata.

ko gledam sliko, se mi moj trebuh res zdi velik...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.1.2009 10:42:10   
khurde
aja, jaz mam uno črto od popka nekje pa do dol. že kar nekaj časa, samo je ful nežna in se je skoraj ne opazi. izgleda kot da so se samo dlake malo temneje obarvale. user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.1.2009 10:43:51   
kiara24
Jancci- ravno sem hotela vprašat če si že kam pobegnila ko se nisi še nič oglasila.
ti maš pa še manjši trebuh kot pa jaz.... samo je pa kjutuser posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.1.2009 10:44:23   
sonček33
user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.1.2009 10:45:36   
petra88
Niste povedale kaj boste imele za obut v P????

kaj bomo imele v porodnišnici ali na poti v porodnišnico?
jancci ti maš tud molj majhnega bušija, sam je pa lep user posted image jaz se od spredaj raje ne slikam, ker mene prime groza ko vidim sliko, kaj šele koga drugega.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.1.2009 10:46:18   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Jest bom mela kar svoje copate od doma... imajo tak fajn trd podplat, tko da lahko tudi na kaj mokrega stopim in ne bo panike.

Mislim, da je že čisto v redu, če imajo copati plastiko spodaj, uno ko je samo blago ti pa lahko premoči. Vrjeten kašne une crocke al kaj je že to, al pa flyflotke folk tudi nosi!?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
13.1.2009 10:47:04   
khurde
user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
13.1.2009 10:47:58   
lunica12
Jancci lepi trebuscek...pa ti si tudi suhicauser posted image

Soncek ti mas tudi lepi trebusck pa prav tako si suhica...

No zdj smo pa vse zacele z trebusckiuser posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
13.1.2009 10:48:23   
khurde
no, to je to pr 102 cm obsega. se mi zdi pa res velik, ko vas gledam. očitno so vse moje kile šle v trebuh. user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
13.1.2009 10:48:40   
kiara24
v P bom jaz imela najbrž kar navadne copatke, razen če dobim kake šmenisi še te dni, danes se mi ne da v Kranj...
sedaj bom šla gotovo malona šetnjo ven na svež zrak, da se malo shodim.

pol pa enda vročga čajčka.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
13.1.2009 10:49:19   
lunica12
Khurde ti mas tudi ornk busijauser posted image Pa se ena suhica

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
13.1.2009 10:49:44   
khurde
jaz bom probala najti ene plastične copate, pol bi imela pa še ene navadne. plastične so mi priporočile punce za pod tuš itd.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
13.1.2009 10:51:04   
kiara24
saj ni tako velik... sicer si pa ful suha in to potem še tolk drugače izgleda. je pa okrogel kot kaka žogicauser posted image .

super grem,  na luft.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
13.1.2009 10:56:33   
petra88
kako imamo lepe bauhije user posted image
khurde, kako imaš 102 obsega pa tako velikega? čaki, si moram it jaz še 1x izmerit.
za v P pa sem mislila imet take:
user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
13.1.2009 10:58:08   
Jancci
Kiara manjšega trebuščka kot ga imaš ti, bi pa težko najdla!! Moj definitivno ni! No, sej konec koncev nima veze.. men je sicer fino, da ni tko zlo velik, ker se lažje gibljem po tem svetu, je pa najbolj pomembno, da bo z našimi sončki vse OK!!!!!!!!! user posted image

Upam, da bo jutri na pregledu kej bolj odprto tam spodaj, ker zdej tole moje dete samo še raste in bom potem težje rodila a kako??
Še vedno pridno pijem čaj iz malinovih listov in si domišljam, da bom v pol ure rodila!! user posted image user posted image

Zdej grem pa po tisto mojo inekcijo k se mi včeraj ni dalo, je ravno sonček posvetil! Lepo čvekajte, da bom mela pol kej brat!

Pa, pa!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
13.1.2009 11:04:00   
petra88
jaz se bom tudi vdala v usodo, sankanje nič ne pomaga, user posted image tudi ne, bom šla sprobat kaj pa pucanje.. bom danes malo bolj pridna in pospravila po bajti ker se že toliko časa nisem ukvarjala z njo in je tako kot da bi 3 atomske bombe padle not.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
13.1.2009 11:09:31   
lunica12
Petra cedni copatkiuser posted image za v porodnisnico ti bojo glih prav prisli..Drugace pa mislim da pucanje tudi nic ne pomaga kajti js vsak dan neki pucem no pa sem se kr tukiuser posted image No js pa upam da bo meni jutri ctg kaj pokazal..

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
13.1.2009 11:10:18   
lunica12
Drugace se pa meni zdi kot da ne bom nikoli rodila,da ne bo prisel ta cas..user posted image Si ne znam predtavljat...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
13.1.2009 11:12:22   
khurde
petra, sem šla še enkrat merit, mam 102-103 cm. mogoče izgleda tok velik in okrogel, ker se drugam skoraj nič nisem zredila, samo v trebuh. me zanima, kako bojo šle kile dol po porodu, ker sedaj jih imam 15 več glede na zimo in ene 20 več glede na poletno nihanje...

me pa drugače ta zadevšna nič ne ovira, sem se ful navadila, edino vstanem sedaj malo težje, če sedim na tleh, pa po postelji se s težavo, muko in godrnanjem obračam. user posted image  drugače pa isto okoli skačem in bi še bolj, če me moj ne bi nazaj držal in če ne bi vsi panike zganjali, če grem na sprehod čez gozd. user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
13.1.2009 11:39:55   
petra88
tudi jaz sem si izmerila, imam 113cm obsega. mi je pa res ful čudno, na sliki se mi zdi da maš ful večji trebuh kot jaz. ah bo že. ja tudi meni je šlo večino kg v trebuh, mogoče kekšna še v rit in noge. ajt, pa še kakšna v joške user posted image . pa sem jih 18 pridelala do zdaj.
sem pa tudi jaz kar prilagodljiva, večino stvari se še spravim delat. saj če tko pogledaš, zakaj pa ne, če lahko in če se vredu počutimo? pri postelji pa potem nastane malo problem ja, kako se dvidnt, obrnit na drug bok... jaz že tako pogrešam ležanje na trebuhu... en cajt nazaj se je še dalo, da sem se vlegla na mojga in dala trebuh med njegove noge, zdaj pa ne gre več.
lunica, tvoj user posted image je zgleda že navajen, da pospravljaš in ne reagira več. user posted image jaz bom danes naredila bolj mesečno akcijo, šipe spucala, pomila po tleh, kopalnico zdrglna.. moj user posted image tega ni še preveč navajen, lahko da bo palilo? user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
13.1.2009 11:44:37   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
Kiara kar se obiskov tiče, sem jast prvič pa čeprav je bil poletni otrok prepovedala takoj obiske, ker mi ni pasalo in še selila sem se 4 dan po prihodi iz P...mislim, šivov pa za ponort velik. Zdaj je pa itak zima in NI ŠANS, da mi takoj uletavajo.

Jst sem tud že v prvo prepovedala obiske. Bodo že počakali 4 tedne, sploh zdej ko so vsi prehlajeni in polni bacilov. Tud v porodnišnico nisem dovolila obiskov pa je bil april. Jst rabim tud mir, da k sebi pridem pa naj bodo še tako užaljeni.user posted image

Čestitam vsem novim mamicam!

Men se je dons začel luščit čep. Jutri imam pa amnio in upam, da se je vsaj začelo kej dogajat.

Aja, pa obseg trebuha mam 118 cm. user posted image  

Črte- linea negre pa jaz tokrat nimam, prvič sem jo pa imela in je pol čist zginla.

Jst tud user posted image

Čist obične čevlje, k mi nč noge ne zatekajo. Bom pa sabo nesla svoje bolj tople copate, ker me zelo rado v noge zebe.user posted image

Petra88 - pucanje tud velik ne pomaga ... vsaj meni ne. Sem včeraj vse po tleh pomila pol me je pa samo hrbet bolel in kolki.

< Sporočilo je popravil barba -- 13.1.2009 11:45:01 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.