Zvezdica
|
Sem nazaj Ugotovila seveda da pol mojih sosedov ima vajerles in to itak da nezavarovan. Sicer ni lih neka brzina, ampak sem tu z vami Ulla, PRAVILNO!!! Največ nesreč se zgodi v soseščini, ker mislijo starši, ah sej ne bo nič, sej je 100 m stran. Tko da edino prav. Kar se krčev tiče, me tudi prime, am ne več tako močno, pa jemljem mag in ca, pa NIŠTA. Kiara, jast mam prav velik trebuh pa ravno tako normalno funkcioniram , da ne boste mislile, da sem v ležečkem. Ravno včeraj je moja mama prosila mojga naj me mal skulira, češ zunaj je tak, ona pa cel dan okoli. ja kaj naj, čičam in čakam D dan? In prav je tako, seveda če ni kaj narobe. Je pa res ad me full križ boli zarad tega trebuha. Kiara kar se obiskov tiče, sem jast prvič pa čeprav je bil poletni otrok prepovedala takoj obiske, ker mi ni pasalo in še selila sem se 4 dan po prihodi iz P...mislim, šivov pa za ponort velik. Zdaj je pa itak zima in NI ŠANS, da mi takoj uletavajo. Uršika... lep bušček Kar se nohtov tiče, jast itak hodim na pedikuro skoz, ker mam eno pedikerko adijo pamet dobro, no, v normalnih časih hodim 1 x an mesec, vmes sama pedenam, zdaj hodim an 14 dni, ker ni šans, da grem z grdimi nogami v P ž Acitak ČESTITKE