|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
13.1.2009 9:26:52   
lunica12
Khurde razumemo je se jutro pa si se malo zaspanauser posted image

Mimi js mam strije kolker jih hoces samo na sliki ko sem se slikala jih se ni bilo potem so se mi pa kr naenkrat pri 35 tednu pojavle tako da..user posted image user posted image nic sekirat

Aja punce a ve veste mogoce kok stanejo oni listici za ugotavljanje plodovnice v lekarni?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
13.1.2009 9:31:34   
Zvezdica
Sem nazaj user posted image Ugotovila seveda da pol mojih sosedov ima vajerles in to itak da nezavarovan. Sicer ni lih neka brzina, ampak sem tu  z vamiuser posted image

Ulla, PRAVILNO!!! Največ nesreč se zgodi v soseščini, ker mislijo starši, ah sej ne bo nič, sej je 100 m stran. Tko da edino prav.
Kar se krčev tiče, me tudi prime, am ne več tako močno, pa jemljem mag in ca, pa NIŠTA.

Kiara, jast mam prav velik trebuh pa ravno tako normalno funkcioniramuser posted image user posted image user posted image , da ne boste mislile, da sem v ležečkem. Ravno včeraj je moja mama prosila mojga naj me mal skulira, češ zunaj je tak, ona pa cel dan okoli. ja kaj naj, čičam in čakam D dan? In prav je tako, seveda če ni kaj narobe. Je pa res ad me full križ boli zarad tega trebuha.

Kiara kar se obiskov tiče, sem jast prvič pa čeprav je bil poletni otrok prepovedala takoj obiske, ker mi ni pasalo in še selila sem se 4 dan po prihodi iz P...mislim, šivov pa za ponort velik. Zdaj je pa itak zima in NI ŠANS, da mi takoj uletavajo.

Uršika... lep bušček user posted image

Kar se nohtov tiče, jast itak hodim na pedikuro skoz, ker mam eno pedikerko adijo pamet dobro, no, v normalnih časih hodim 1 x an mesec, vmes sama pedenam, zdaj hodim an 14 dni, ker ni šans, da grem z grdimi nogami v Puser posted image ž

Acitak ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
13.1.2009 9:31:42   
Anonimen
no evo, pa mamo še enga januarčka....acitak čestitke še tuleuser posted image user posted image user posted image

mimi jst mam na trebuhu sam eno strijo - od popka dol, še od prej user posted image drgač pa res ne....pa čist komot tko ostaneuser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
13.1.2009 9:46:15   
lunica12
No ulla kako ti velauser posted image no a ve katera kaj za te listice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
13.1.2009 9:50:59   
_kathy_
Jst nimam pojma o teh lističih. A to tudi obstaja??

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
13.1.2009 9:53:42   
uršika***
Zakaj pa ne smemo imet nalakirane nohte na nogahuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne mi rečt, da je to res, ker jaz sem se pa ravno včeraj spet tko lepo potrudla. Sem si jih poščipala(je trajal samo 5 minutkuser posted image ), pa nalakirala, pa še s Pedeggom sem si zdrgnila podplate. Jaz s tem nimam tko velikih težav, pa z obuvanjem štunfov tudi ne, kar gre, sam trebuh natlačim med noge, da pridem zravenuser posted image
Jaz pa imam strije samo na bokih- na eni starni 3, na eni pa 1- tko kot Plohauser posted image
Ej, men zize niso še čist nč zrastleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še kar imam B košarcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj boste imele za v porodnišnico za obut? Jaz bom šla danes po pregledu mal na razprodaje, pa bi kupla nekaj takega kot Flyflotke(ziher nisem prav napisala) al kaj drugega? kaj priporočate?
Je pa res, da mi noge zadnje čase ful švicajo in se navadni hišni copati kmalu zasmradijo- jih vsak teden perem v stroju. A imate ve tut te težave?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
13.1.2009 9:54:52   
uršika***
Jaz samo vem, da obstajajo, v drogerijah jih mislim da nimajo, sem že gledala, da bi si uzela kakšen listič za vsak slučaj. Tko dauser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
13.1.2009 9:55:34   
mimi30
ulla, držim pseti, da tako tudi ostane in seveda pri vseh tistih, ki jih še nimate, srečnice.

Vem, da obstaja nekaj za preberjanje iztekanja plodovnice, sam sem mislila, da to zgleda nekak kot vložki, ki se obarvajo. Kolk pa to stane pa nimam pojma.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
13.1.2009 9:56:59   
sonček33
acitak - čestitke za Nika, bodite v cvetju...

jaz iz pregleda ctg- ok, druzga pa itak ni blo, edino v urinu je mal sledi beljakovin...a ima katera te belajkovine v urinu...jaz jih enkrat imam drugič ne...kr neki

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
13.1.2009 10:00:48   
mimi30
Zakaj pa ne smemo imet nalakirane nohte na nogah
Ne mi rečt, da je to res, ker jaz sem se pa ravno včeraj spet tko lepo potrudla. Sem si jih poščipala(je trajal samo 5 minutk ), pa nalakirala, pa še s Pedeggom sem si zdrgnila podplate.

da se lahk opazuje sprememba barve kože pod nohti, se mi zdi.
Kak pa je kaj ta Pedegg? Si zadovoljna z njim?

Boste dale cepit user posted image proti tuberkolozi? To se je bilo treba pri nas odločit zadnji dan v p. Sem Nejca takrat dala, ker sem poznala kar ene tri sicer starejše, ki so jo preboleli v tistem času. Sej ceplenje ne traja za celo življenje samo, če se slučajno pride v stik s kakšnim takšnim bolnikom, še kot otrok, je pa lahk kr kriza.

Neposredna povezava do sporočila: 2460
13.1.2009 10:06:15   
Anonimen
Zakaj pa ne smemo imet nalakirane nohte na nogah

ker če karkoli čudnega dogaja s tabo med porodom, se najprej pokaže na nohtih in ustnicah...

lunica pojma nimam za te lističe....

Neposredna povezava do sporočila: 2461
13.1.2009 10:08:39   
petra88
dobro jutro! mater dans ste pa zgodne.
čestitke vsem novim mamicam! user posted image user posted image a niia se še kar ni oglasila?
joj, tolk sm mislila napisat kar sem prebrala, sedaj pa spet prazna glava.. aja une lističe za plodovnico pomoje v lekarni dobiš.v P vem da jih majo v hladilniku shranjene user posted image
men je blo pa včeraj tako slabo, zgleda da je bila ubitačna kombinacija požrte hrane, sem driskala cel večer in upala, da bom lahko šla user posted image da bi bilo bolše, pa ni šlo. sem pa malo prej zaspala in danes zjutraj je ok. tak oda včeraj ni bilo nič user posted image user posted image smo pa danes že nadomestili user posted image
aja, slikco sem si jaz dala v ta slikomat.. a sedaj samo prvi link kopiram in ga vstavim tle kjer se piše al pod povezavo? ..rajši vprašam, prej kot usirjem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
13.1.2009 10:09:45   
lunica12
Kathy ja to tudi zdj obstaja...tk da ce nisi glih 100%kaj ti tece vn gres in kupis te listice potem se pa obarvajo..

Ursika ja js mam iste problemeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2463
13.1.2009 10:13:27   
uršika***
ja, samo taprvi link kopiraš v svoj odgovor. Good luck

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
13.1.2009 10:14:19   
petra88
no da vidimo zdej ta bauh..

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2465
13.1.2009 10:14:53   
petra88
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo zameeee user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
13.1.2009 10:17:44   
uršika***
Ja še dobr da imam vas. Saj si samo na nogah lakiram nohte, na rokah ne, mi je fuj ko kuham, pa se tisto lušči.
Sem dala k mamici prat en stroj, dokler mi ne pride popravt mojga. V takih situacijah je pa fajn, da grem lahko k sosedom v copatahuser posted image

A imate ve tisto črto čez trebuh do šiške? Moja je vedno bolj temna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
13.1.2009 10:20:30   
uršika***
Bravo Petra!!!! Orng bušija imašuser posted image user posted image user posted image drugač pa tut suhec vidimuser posted image
A se ve kaj sprašujete kakšen bo vaš dojenček? Jaz si ga sploh ne morem predstavljat. Pa tkole ko pogledaš trebuh se prav hecno sliši, da je notri ena bebicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2468
13.1.2009 10:21:38   
mimi30
petra lep trebušček in kar velik, super ti je uspelo slikico prilepit.

Včeraj sem v BC v Ce vidla eno nadomestilo za ležalnik. In sicer zgleda kot en sling namseščen na stojalo. Sem pa njihovo spletno stran pregledala in nisem tega našla. Se mi zdi pa kar posrečena varianta.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
13.1.2009 10:23:46   
_kathy_
glede slik, ki jih dodajaš, tako kot petra88, kje je ta slikomat??

Končno si se nama pridružil!

Neposredna povezava do sporočila: 2470
13.1.2009 10:24:51   
lunica12
Petra88 lep busiuser posted image user posted image user posted image

Ursika to se pa prav strinjam s teboj...ne vem meni je ful smesno no oz. ne morem si predstavljat kk iz kr neke tekocine bebika nastane pa da je to v mojem trebuhu..ne vem cudno ko se zamislis

Neposredna povezava do sporočila: 2471
13.1.2009 10:29:07   
mimi30
A se ve kaj sprašujete kakšen bo vaš dojenček? Jaz si ga sploh ne morem predstavljat. Pa tkole ko pogledaš trebuh se prav hecno sliši, da je notri ena bebica

uršika, punce so take lepe slikice user posted image prileple. Tako nekako si ga predstavljaj, potezice so mal različne, pa količina in barva laskov,...Sicer se moram pa jaz tudi kar skoncentrirat, da si svoje dete v tem trebuhu not zgužvano prestavljam, zdaj je ja že skor tako kot potem, ko bo prišlo na svet in 3100g že ima.
Črte- linea negre pa jaz tokrat nimam, prvič sem jo pa imela in je pol čist zginla.

Neposredna povezava do sporočila: 2472
13.1.2009 10:30:11   
mimi30
glede slik, ki jih dodajaš, tako kot petra88, kje je ta slikomat??

v googla vtipkaš slikomat in evo ga

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
13.1.2009 10:30:41   
kiara24
Fora je v tem, da se takoj vidi na nohtih če je kaj narobe s teboj (obarvajo se na modro), če je prisoten lak se to ne vidi.
To je meni kolegica rekla, da je mogla dat vse dol in da so jo ful na pi... ne vem samo povem kako so mni rekli, tako da sem jaz za vsaks lučaj dala gor samo nežen lakec z amlo bleščicami tolk da ni tako monotono.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
13.1.2009 10:30:50   
petra88
ja sedaj šele vidim, da je res velik bauh.. čeprav ko ga zvrha gledam niti ne zgleda tolk. ja una črta se je pri meni že skoraj zgubila med strijami user posted image sedaj se niti ne čudim, da jih je je toliko, glede na to, da sem bila prej suha suha, zdej sm pa tak slon.
ja mene že prav zanima kakšen bo ta naš user posted image . saj na uz smo videli obrazek, samo kaj, ko tam je čisto drugače kot pa potem v resnici.. aaaa naj že pride ven. Danes je moj dan - oz za danes se je moj odločil, da me pelje rodit user posted image ga moram poklicat in vprašat za kdaj naj se pripravim, da greva user posted image
hja, nohti na nogah so res problem. sam jaz si pokrčim eno nogo čez drugo in potem nekako postrižem. če je pa postrani ostriženo pa pač ne morem pomagatuser posted image
kathy, jaz sem šla v strica gugla, vpisala slikomat in prvo varianto izbereš in tam potem browse.. izbereš slikco.. in tako naprej.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.