Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Sploh to ne mislim, in sem ti hvaležna za odgovor..
Sta si kaj podobna?
Meni se zdita fuul podobna....
Lara je danes jedla fižolete.... ma ona bi kr jedla in jedla.... ma se mi je zdelo, da bi moglo bit dovolj... Do zdaj ji samo korenček ni bil preveč všeč, ali pa je bla preveč lačna in je hotela mleko...
Lara kaj fižol si ji dala? Kaka faca si ti. Jaz se ga tak na veliko otepam, ko jo dojim, da je ne bi šravfalo, ti pa kar direkt Lariki fižoletovo kašico. Dobra si, da si upala. Jaz nimam jajc za tako. Zdaj sem se pa nasmejala. Itak pa smeh je pol zdravja. Bubi ful sta si podobna. Čisto ista sta. Če bi dala kdaj ob bubija slikce gor, ne vem če bi kar skapirale da ni bubika. Luškana sta. Bubika lepo spi ponoči? Midve sva bile dve uri in pol na sprehodu. Sem kar utrujena. Pa Lana je zdaj nekaj tečkala deset minut, ko sem jo dala spat, ampak zdaj vseeno spi. Hvala bogu, malo mira. Saraya sem naročila jantarjevo ogrlico preko čarobnega sveta, ampak še ni prispela. Sem pa dobila danes majice in teniske od superge.si. Nikice mi niso lepo prav, čeprav je moja številka, tak da jih moram zdaj menjati osebno na Tomas sport. Ne bom več pošiljala nazaj, če pa ne vem katere naj imam druge. Trenerko še dobim, drugače pa so nikove majčke zame in mojega ful lepe.
Lara saj pol, če je pa v paparici potem je pa že ok. To se pravi, da lahko začnem potem jaz tudi jest vse počasi, če Lani dajem že vsak dan malo sokca. Kaj misliš?
Lara saj pol, če je pa v paparici potem je pa že ok. To se pravi, da lahko začnem potem jaz tudi jest vse počasi, če Lani dajem že vsak dan malo sokca. Kaj misliš?
Jaz mislim, da ja... Jaz sem do prvega meseca jedla že čisto vse. Meni je patronažna tko ukazala...
Pri nas pa vsi ne. Od patronažne, pediatrinje, mame, tašče, ome. Tak bi jedla kislo repo, pa pečenice, ali pa nekaj iz zelja, čevapčiče, lepinjo s čebulo in kajmakom. Kar nekaj tega ni na jedilniku že dalj časa. Ma bo že.
Sem si kavico naredila, pol pa hočem v lonček nalit oz. začnem nalivat, priteče pa samo voda.... h hi... itak, če sem pa istočasno še en tortni biskvit pekla.... ma to ne bom jaz jedla, bo dobrodošlica za mojega možeka... Ma neeeeeeeeee, ne bom mu v fris zabrisala....