Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Babnceeeeeeeeeeeeeee... jst vriskam od veseljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Sem leg magic dobila za rojstni dan... mi ga je ena frendica kupla.... samo sem bla kr malo huda nanjo, da si je tak strošek naredila... drgač pa ful vesela.... sem jo vso polubčkala....
Babnceeeeeeeeeeeeeee... jst vriskam od veseljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Sem leg magic dobila za rojstni dan... mi ga je ena frendica kupla.... samo sem bla kr malo huda nanjo, da si je tak strošek naredila... drgač pa ful vesela.... sem jo vso polubčkala....
Pravkar sem Lano dala v posteljico, ker je že bila zaspančkana in ji vklopila zvezdico zaspanko. Bogo revče. Zdaj je bedela od 16.15 in to je zanjo že ful in je zaspana. Ne vem, če je pet minut že notri, pa se mi zdi, da že spi, ker je čisto tiho. Grem pogledati. Tudi, če bi hotela, da bi šla bolj pozno spati nama ne znese. Najbolj pozno je šla 19.20. To je od takrat ko se je ura spremenila, prej pa ob 20.00. Pridem nazaj, samo preveriti grem situacijo. Pa pobožati še enkrat in lubija dat.
Lara pol si dobila pa zelo lepo darilo. S pridom ga uporabljaj. Takih očk kot jih ima Lara še v življenju nisem videla, da sem videla veliko dojenčkov že, no pa tudi nasplošno ljudi. Ti imaš takšne, a ne? Lana spi, jaz pa malo prečekiram tu na rr, pa mojega počakam, ker je šel k ortopedu v Terme Zreče. Punce a vam je všeč Obama? Meni je kar, bistvena razlika bo med prejšnjo vlado in sedanjo.
Punce a je jutri dež napovedan res ali kaj? Upam, da ne. Danes naju ni bilo tri ure skoraj, dve in pol sva samo šetale. Me prav noge bolijo. Saraya kaj Tomas sport je tam pri Muelerju ali se mi samo zdi? Moram iti teniske zamenjati, pa bom hkrati še plenice kupila.
Lara kaj to Larika opazuje? Namreč nekaj se ji vidi v očkah, kak igračka ali nekaj takega.
Sem se matrala, da bi ujela tisti sonček v zenicah, ma mi ni ratalo... pred sabo je imela igralni lok, zadaj je blo pa sonce in je ratal odsev... dobro, ne?