Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:32:24
|
|
|
|
gold fish
|
...babe-..jaz sem pa danes pediatru rekla, čemi lahko napiše sirup proti vročini...pa on meni, da so svečke boljše..... jaz pa nazaj...da ne morem mu dat svečke, ker se počutim kot kak pedofil..ma ga je skoraj kap od smeha....je rekel, da imajo vsi rajši svečke kot sirup...pa da se bo daj malo zamislil ko je že večkrat svečke dajal svojim ... ..pol mi je seveda napisal recept za daleron .. ...je pa naš pikec vseeno dobil svečko danes....samo mu jo je ata dal...mama je vse pripravila, prišla do pikeca, polpa rep med noge in gremo .... Ni je pa dobil zaradi vročine ampak ker je bil ful tečkast...je rekel P, naj mu jo rajši damo, da bo imel ponoči mir.... ..tak zdaj pa grem spat...sem ..... ..javljanje jutri ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:33:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
sprechen sie deutsch ih šprehenzi dojč.... ajne švajne kaput... cvaj banditen po koruzi laufen...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:33:50
|
|
|
|
gloria
|
...mene pa danes tko vse boli dol...še posebi tam ko sem bila rezana (CR) pa bolečina mi se širi odzadi v križ ...a je možno da me od dvigovanja..ali pa se približuje ker so nekakšni rjavi flekci bili včeri prisotni....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:35:49
|
|
|
|
gloria
|
...jaz tudi grem ...nočko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:37:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
.ali pa se približuje ker so nekakšni rjavi flekci bili včeri prisotni.... Ma jaz že tri dni upam, da pride... po enmu letu bi bil že cajt... kr neki roza izcedki pa nič drugega... ma bo, bo... danes sem nenasitna... pravkar imam tle kozarec od nutele in kr z žlico ven jem.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:39:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Ni je pa dobil zaradi vročine ampak ker je bil ful tečkast...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:40:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...babe-..jaz sem pa danes pediatru rekla, čemi lahko napiše sirup proti vročini...pa on meni, da so svečke boljše..... jaz pa nazaj...da ne morem mu dat svečke, ker se počutim kot kak pedofil..ma ga je skoraj kap od smeha....je rekel, da imajo vsi rajši svečke kot sirup...pa da se bo daj malo zamislil ko je že večkrat svečke dajal svojim ... ..pol mi je seveda napisal recept za daleron .. ti pa imaš ideje samo jaz pri bubiju res nikoli nisem imela svečk, smo kar takoj sirup dobili. Ima pa vaš pediater zanimivega "sponzorja", če ti je Daleron napisal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:40:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pravkar imam tle kozarec od nutele in kr z žlico ven jem.... hahaha gle jo glej............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:42:00
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tudi dam Daleron,ne svečk,ker se mi zdijo malo preagresivne.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:42:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Ni je pa dobil zaradi vročine ampak ker je bil ful tečkast... kaj se čudiš? Jaz sem bubiki tudi pri 1. cepljenju svečko dala zvečer - mi je P svetovala. Zakaj bi otroka moralo bolet? Saj svečke niso samo za vročino zbijat. Aja, bubika je svečko dobila že v porodni sobi, pa potem še drug dan, je bila menda ful preobčutljiva zaradi medeničnega poroda. Sigurno jo je bolelo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:46:23
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* samo jaz pri bubiju res nikoli nisem imela svečk, smo kar takoj sirup dobili. Ima pa vaš pediater zanimivega "sponzorja", če ti je Daleron napisal Naša pediatrinja vsem po vrsti pri 1. cepljenju napiše recept za calpol.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:49:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Naša pediatrinja vsem po vrsti pri 1. cepljenju napiše recept za calpol. ja, tak je bilo pri nas v LJ. Pa še nekaj mi je hecno - ta naša P je zasebnica s koncesijo in ima veliko zdravil kar v omari (in hladilniku). Tak da mi kar da in ne piše Rp.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:50:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sigurno jo je bolelo bogica mala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:55:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj svečke niso samo za vročino zbijat. jaz sem dala Aneji parkrat,pa ji je zbilo temperaturo v nulo.. da pa so za ostale bolečine,pa nisem vedela,da se lahko da svečka...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 12.1.2009 23:08:45
|
|
|
|
arabela*
|
nič,grem spat. Naša pupa je tudi zaspala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 23:10:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj svečke niso samo za vročino zbijat. jaz sem dala Aneji parkrat,pa ji je zbilo temperaturo v nulo.. da pa so za ostale bolečine,pa nisem vedela,da se lahko da svečka... ja, seveda. Paracetamol je tudi v Lekadolu, pa ga nimamo samo za vročino. Če temperatura ni povišana, paracetamol (ali kateri drug antipiretik) ne more škodit = ne zniža normalne telesne temperature. No, jaz sem bubiju dala včasih tudi zvečer žličko Calpola, ko so zobki ven rinili. Da je (oz. smo ) vsaj spal.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 23:13:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, jaz sem bubiju dala včasih tudi zvečer žličko Calpola, ko so zobki ven rinili. Da je (oz. smo ) vsaj spal. našo M full matrajo zobki,je tečna,pa stoka. Misliš,da bi kaj dala.....ne upam...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 8:31:25
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 8:35:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Uh, kak se Larika šajna Saraya, če M zobki matrajo, lahko probaš najprej lokalno omilit bolečino (Calgel oz. kaj drugega, kar ima not lokalni anestetik). Drugače pa ji daj zvečer svečko proti bolečini. Saj ne, da bi se to skoz dajalo, tu pa tam kdaj, ko je res hudo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 8:40:55
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznujeta LOVRO NIK.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 8:41:13
|
|
|
|
leda
|
ZVIRNO SPOROČILO: gloria mty lep seznam res je! kapo dol za voljo in izdelek!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 8:43:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ZVIRNO SPOROČILO: gloria mty lep seznam res je! kapo dol za voljo in izdelek! No no, nehite...............mi bo še nerodno ratalo................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 8:44:32
|
|
|
|
leda
|
..jaz pa do nje pridem pol pa vsake tri tedne podaljšujem knjige ker ih sam odložim ko pridem domov....ni časa za branje .... haha. sem mislila, da sem edina. no, sej zadno rundo sam samo nazaj odnesla...itak sem z vozičkom prišibala in je blo najbrž vsaj tistih, ki majo kakega otroka doma, vse jasno upam, da se jim evidenca izposoje po določenem času zbriše. ene par knigg, ki sem jih mela doma, bi res rada prebrala in jih bo treba še enkrat vzet domov...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 8:48:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznujeta LOVRO NIK................. yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Z brezplačno dostavo ne bo nič..... Pa nič.... Moj mož se mi nič ne javi.... sigurno mu Tusmobil v iNDIji ne dela.... Dobro jutroooooooooooo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 8:49:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Uh, kak se Larika šajna Pa mi ni všeč, ker ji glih nasmeh pokriva...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?