Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 21:55:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meta.... pa lahko že zdej notri sedi?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 21:55:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tku, moja Larika spančka... jst sem fraj do osmih zjutraj... če ne bo kej nepredvidljivega ratalo... naša je tud spala,pa jo je kupček zbudil..............,poln k... jih imam...kupčkov namreč,dvakrat vsega skupaj v njenem lajfu da je spala brez da se zbudi.................................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 21:59:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
naša je tud spala,pa jo je kupček zbudil..............,poln k... jih imam...kupčkov namreč,dvakrat vsega skupaj v njenem lajfu da je spala brez da se zbudi................................. Ja Laro tudi to zbudi, če ne podre dovolj... začne takoj stokat in že vem, kaj je... jo dvignem, rigne, greva spet na kavč in zaspi pol takoj nazaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 21:59:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tku, moja Larika spančka... jst sem fraj do osmih zjutraj... če ne bo kej nepredvidljivega ratalo... naša je tud spala,pa jo je kupček zbudil..............,poln k... jih imam...kupčkov namreč,dvakrat vsega skupaj v njenem lajfu da je spala brez da se zbudi................................. ...boga...pa ti pol hiter zaspi nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:02:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ta ....je meni malo sumljiv ....kaki ustni joj ti fiši ustni izpit iz nemščine
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:04:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...boga...pa ti pol hiter zaspi nazaj ma ni šans. Najprej koma zaspi,pol se zbudi,malo zbljuva,pol pa se začne fešta.Šraufanje in stokanje...................................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:06:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jo dvignem, rigne, greva spet na kavč in zaspi pol takoj nazaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:09:04
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...boga...pa ti pol hiter zaspi nazaj ma ni šans. Najprej koma zaspi,pol se zbudi,malo zbljuva,pol pa se začne fešta.Šraufanje in stokanje................................... ...kaj pa P reče na to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:09:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jo dvignem, rigne, greva spet na kavč in zaspi pol takoj nazaj... Ma k nama je prišel en angel.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:10:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
ma ni šans. Najprej koma zaspi,pol se zbudi,malo zbljuva,pol pa se začne fešta.Šraufanje in stokanje................................... Ma še kar ima te probleme tvoja pupi... ufaaaa..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:10:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meta.... pa lahko že zdej notri sedi? Nisem probala, ker je šel v banjo in spat, ko smo ga domov pripeljali ampak mislim, da lahko, ker se kar precej nazaj podre sedalo (3 položaje ma) in prodajalka mi je tud rekla, da lahko. Bom jutri probala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:11:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joooj, sem rekla, da grem pod tuš in se depilirat.. pa sem še zdej tle...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:11:26
|
|
|
|
ključek
|
ne preveč natipkat do jutri........... nočko................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:12:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jo dvignem, rigne, greva spet na kavč in zaspi pol takoj nazaj... Ma k nama je prišel en angel. ...to si pa tko lepo napisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:13:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joooj, sem rekla, da grem pod tuš in se depilirat.. pa sem še zdej tle... ...to lahk počaka saj si zdej itak sama ...mislim depiliranje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:16:48
|
|
|
|
meta21
|
Virtualna, Lovro isto počne. Ko nekoga dlje časa ne vidi ali pa sploh prvič in da ga še na hitro in glasno ogovori začne hitro in globoko dihat, ustne kotičke dol obrne in pol se tak razjoka, da bi se ga še kamen usmilil Tila7, najprej lepo pozdravljena. Ti se nam kar večkrat pridruži pri debati-citiraš pa tako, da nad tistim postom, ki bi ga rada citirala, klikneš citiraj. Tekst, ki se izpiše med besedicama quote bo v okvirčku (pa nikar ne briši teh dveh besedic, lahko pa brišeš ali popravljaš tekst, ki je med njima). Odgovorile so ti pa že punce pred mano-jaz bi tudi na tvojem mestu poskusla čim več naredit za dojenje, zraven bi pa po potrebi dodajala in šele sčasoma prešla na GH. Jaz sem prve 3 mesece vsak obrok najprej dojila potem pa dala še flaško. Količino boš mogla pa sama pogruntat. Na en obrok moj Lovro (13.9) zdaj poje 150 ml, dojim pa ne več.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:17:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...to lahk počaka saj si zdej itak sama ...mislim depiliranje pa saj se ne depilira za moža...........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:19:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj pa P reče na to nič,zdaj imamo drug tedn.Pa saj nima kaj,enkrat bo bolje..............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:25:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ta ....je meni malo sumljiv ....kaki ustni joj ti fiši ustni izpit iz nemščine pa sem te hotela zjutraj vprašati sprechen sie deutsch
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:26:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne preveč natipkat do jutri........... nočko................ si kupla vodo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:27:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa sem te hotela zjutraj vprašati sprechen sie deutsch
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:28:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joooj, sem rekla, da grem pod tuš in se depilirat.. pa sem še zdej tle... ...to lahk počaka saj si zdej itak sama ...mislim depiliranje Glih tko je.... samo stuširala sem se, ker se mi je mudilo nazaj sem.. hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:28:31
|
|
|
|
arabela*
|
kero mlečno kašico si dala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:30:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...to lahk počaka saj si zdej itak sama ...mislim depiliranje pa saj se ne depilira za moža........... ...za koga pa ...hecam se
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 22:30:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Virtualna, Lovro isto počne. Ko nekoga dlje časa ne vidi ali pa sploh prvič in da ga še na hitro in glasno ogovori začne hitro in globoko dihat, ustne kotičke dol obrne in pol se tak razjoka, da bi se ga še kamen usmilil Ma dej, dej... to še nam odraslim ni všeč... jst ne vem, kaj je s temi ljudmi, ki si dovolijo vdirati v otrokov osebni prostor... mislim, kaj si ne zasluži mal spoštovanja?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?