giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka11 hej punce! ja giotti, nevem kaj je to, tud mene dajejo bolj taksni filingi... konc koncev enega skratka ze imam in ga seveda ljubim z vsem srcem in pac zakaj bi zdej neki forsirala... pac ne gre. ne da se mi niti kej prevec trudit za . moj je neki smotan ta teden, zvecer zaspi k klada ob pol devetih pred tv jem, ko jest se veselo skacem po stanovanju, pospravljam, kuham za naslednji dan, berem pravljice tamicenmu itd. pa se mi res ne da se njega animirat, da ne bi zaspal in se potem da bi . res ne, ceprav naj bi imela ta teden plodne dni. tko, da bodo sli ocitno mimo brez in seveda potem brez upanja. ampak sej pravim, da me trenutno ne obremenjuje. premislujem, da enga ze mam, star bo ravnokar 4 leta, ce takoj zanosim bo razlika 5 let, kar mi je fuuuuul, stara sem tud ze skor 33... skratka brezveze, ocitno se pocasi privajam na misel d abi mela sam enega. zato sem tudi manj tuki gor, sej sem na ringaraji, sam na drugih forumih, pa tud manj kot vcasih. ja mogoce pride cas ko je treba spremenit zadeve v glavi, ko je treba zacet uzivat v stvareh, ki jih imas, ne pa psihirat zarad tistih, ki jih nimas. ja nc punce lepo se mejte in CARPE DIEM! Tole sem mogla še enkrat skopirat, ker je to Katkin predzadnji post na tej temi, zdaj pa plus Pa še to je napisala pred tem, da je samo enkrat slončkala na 14. dan!!! Enkrat je neskončno krat več kot nobenkrat Ma, če to vse skupaj ni igra narave, potem pa ne vem, kaj je Zgleda, da se je treba sprijaznit s tem, kar imamo oziroma nimamo, potem pa pride, a ne? Al kako? Skratka, zelo, zelo sem vesela za Katko in samo to sem želela povedati Katka, bodi srečna in pripelji nosečnost zdrava in vesela do konca! Srečno! Vsem polno ljubezni
|