|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
29.1.2009 10:36:16   
sonček85
pravoda :tako se govori ,pozitivno razmišljanje veliko šteje ,tudi pri meni in vseh.Čeprav imamo žalostne dneve kot so moji sedaj ,moramo ostati pozitivni in nabiti z energijo ,da lahko gremo naprej za nas in za vse okoli ki nas imajo radi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.1.2009 12:23:14   
Nea_teja_
Sonček tudi moje sožalje ob izgubi babice sem se pa ustrašila ,ker nisem vsega brala da se je kaj zgodilo tvoji pikici.Drži se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.1.2009 12:24:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Sonček tudi moje sožalje ob izgubi babice sem se pa ustrašila ,ker nisem vsega brala da se je kaj zgodilo tvoji pikici.Drži se.
hvala ,joj ne to pa nebi preneslada bi bilo kaj z mojim malim sočkom.šcccccccc nene .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.1.2009 13:13:37   
Anonimen
sonči nč se ne bo zgodilo tvojmu bejbiju no razen to da bo čez 85 dni že na svet prikukaluser posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.1.2009 13:19:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sonči nč se ne bo zgodilo tvojmu bejbiju no razen to da bo čez 85 dni že na svet prikukaluser posted image  user posted image
ja res je jupijej
evo pa še malo za lušte slika od včeraj k sem se slikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.1.2009 13:23:56   
Anonimen
ti si pa drobčkane postavce a?madonca moja ena noga za dve tvojiuser posted image user posted image user posted image buši pa kot always niceeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.1.2009 13:24:20   
ella.
štrumf, pravoda: juheeeeeeeej za plus :))user posted image user posted image

TANE!!!!!!!!!!!!! Crazy good!!!!! A lohk povem, da sem ta tvoj plusek tut v živo videla? user posted image user posted image
hahahaaaaaaa :))user posted image user posted image

Sonček,
lep lep lep buši!!!! Vsakič mi je lepši, ko se pokažeš!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.1.2009 13:27:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ti si pa drobčkane postavce a?madonca moja ena noga za dve tvojiuser posted image user posted image user posted image buši pa kot always niceeeeeeuser posted image user posted image
ne nisem suhcena ,kr poglej moje slike v albumu in boš videla da sem kr lepo grajenauser posted image user posted image user posted image user posted image samo da mi gre sedaj vse lepo v bušija in ne kam drgamuser posted image user posted image user posted image
ella:user posted image user posted image user posted image hvala ,a bomo tvojega tudi lahko videleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.1.2009 13:28:22 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.1.2009 13:33:26   
Kliki
csaje ja selim se med februarke pa nisem tok razočarana sekj vem da nisem maksimalno izkoristla.
Veš da bova navijali ena za drugo. Ja spet bo treba veliko user posted image , še prej se morem pa te trapaste viroze rešt k ma je za povrh tečke obisala.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.1.2009 13:37:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: U

Veš da bova navijali ena za drugo. Ja spet bo treba veliko user posted image , še prej se morem pa te trapaste viroze rešt k ma je za povrh tečke obisala.user posted image
a tebe se je tudi kaj lotilo,jaz smrkam k nora in malo me grlo boliuser posted image pijem veliko limone in meda skupaj zmešano,pa smrekove vršičke,čaj,.....

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.1.2009 13:37:26   
Kliki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZA NOVE SREČKE user posted image

< Sporočilo je popravil U -- 29.1.2009 13:39:06 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.1.2009 17:34:06   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

TANE!!!!!!!!!!!!! Crazy good!!!!! A lohk povem, da sem ta tvoj plusek tut v živo videla? user posted image user posted image
hahahaaaaaaa :))user posted image user posted image

Tudi jaz v živo vidla Tanin plus user posted image V bistvu drugič v mojem življenju vidla plusek na CB, prvič je bilo devet let nazaj pri frendici. Takrat je bil CB itak edini test, ki se ga je dalo kupit  user posted image

Čakamo še, da Tanček tudi tukaj pokaže ta plus, v katerega se lahko samo zaljubiš. Res je deeeebeeel  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.1.2009 17:54:27   
eva Ana
čestitke vsem novim user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.1.2009 18:01:16   
cori
TANE BRAVOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image waw!!!!!!!!

sem ti rekla, da bova v tandemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.1.2009 18:01:50   
tane
Evo ga...a je lep...upam, da bo trajal....!!!!!!!!!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 29.1.2009 18:03:02 >

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.1.2009 18:04:04   
tane
cori, saj ne moreš verjet kaj...jaz še ne čisto...a šele + te je priklicaluser posted image
si zgleda dobr pesti držala...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.1.2009 18:06:40   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: tane

cori, saj ne moreš verjet kaj...jaz še ne čisto...a šele + te je priklicaluser posted image

škoda, da nisva kje blizu doma, ker za tole bi pa drugače padla pijačkauser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.1.2009 18:08:53   
Stella Rossa
Čestitke vsem novimuser posted image  tud z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.1.2009 18:09:11   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: cori

IZVIRNO SPOROČILO: tane

ja za obe brezalkoholni koktejl!!!!

škoda, da nisva kje blizu doma, ker za tole bi pa drugače padla pijačkauser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
29.1.2009 18:44:21   
Anonimen
Čestitke novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
29.1.2009 19:13:05   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: U

csaje ja selim se med februarke pa nisem tok razočarana sekj vem da nisem maksimalno izkoristla.

samo mi o teh virozah ne govorit. včeraj sem jo jaz fasala. me je ponoči tak šraufalo, da joj. pol je še mala zakuhala in še danes popoldan je mela vročino. hja, povrh vsega pa je še moj moral menjat smeno, ker majo inšpekcijo. pa vedno mora biti ravno on prisoten. in če bo mala še vedno mela vročino bom namesto fešte, kar doma ostala in riktala mojo malo pikico.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
29.1.2009 19:14:50   
Nončika
tane, kak krasni plusek!!!! nekaj podobnega sem vidla tudi pred 4leti. upam,da ga bom tudi jaz spet čimprej zagledala.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
29.1.2009 19:22:11   
LUNA83
tane čestitke za +user posted image , mene pa so danes začeli boleti jajčniki,pa prsi me ful bolijo in so se povečale, zdaj nevem ali zaradi user posted image  ali user posted image . Jojj držte pesti še zame user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
29.1.2009 19:40:36   
Nončika
larilu, lepo ime za deklico. eni smo prav ponosni lastniki tega imena. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
29.1.2009 19:47:58   
sonček85
tane:kako lepi je ta plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?