|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
28.1.2009 13:10:00   
Rakica_80
So možnosti seveda, ampak zelo male!
Počakaj , da menstruacija gre mimo pa boš videla potem na čem si!
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
28.1.2009 15:05:09   
sonček85
BEBIII,sontschica,larilu:hvala ,to veliko pomaga

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.1.2009 15:49:08   
Rakica_80
Sporočam vam, da je mojauser posted image  pritekla in grem v naslednji krog!!!
Navijam še do konca za vas in da se pokaže še kakšen++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.1.2009 15:49:28   
Anonimen
sonči ob takih časih je treba da ti prijatelji stojijo ob strani,velikrat sm dala že to čez in boljšega kot rama od prijatelja/ice tko da če rabiš veš kje me dobiš.user posted image
no ammmmm a veš k si mi neki obljubila ane no in mene že prov firbec matra no kaj bo punčka ali fantek?user posted image sej ne vem a sem te že vprašala za imena?user posted image
pr nama če bo punčka bo Klara če bo pa fantek pa pojma nimava jaz bi dala Jaka sam moj ni glih naklonjen temu imenu tko da je moj spet reku da se bo odloču k morfo. tko da sam upam da ga ne bo dete prehitelouser posted image
maš sobico že naštimano?
TANČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII kaj je zdej s tabo?pogrešam teeeeeee!
pa kje ste vse ostale?zdej se redko ktera še kej oglas,pa kr nove teme se odpirajo kdaj pričakujejo plusek ne vem no,še mal pa mi bo še sonči ušla pa bom mela monologe

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
28.1.2009 15:50:13   
Anonimen
BEBIIIuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
28.1.2009 17:10:24   
nincika
Sonček85 še z moje strani iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
28.1.2009 17:54:02   
Anonimen
Punce zdaj pa ne vem...čisto tko za foro sem naredila test na 32 dan, pač greva z mojim ravno na doust za vikend in sem pač naredila BC mini. Po 3-5 min. se mi je pojavila rahla bleda druga črtica ( to se mi še ni nikoli naredilo ), naredila pa sem zdale pred 10 min. Ne vem ali naj poiskusim jutri zutraj CB ali lahko še tega zdaj ? SEm čisto nervozna še nikoli se mi ni naredila taka druga črtica ?

(odgovor članu nincika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
28.1.2009 17:54:42   
Anonimen
M pa imam na 34-38 dni oziroma  v tem letu od 31 na 38 dni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
28.1.2009 18:36:55   
sonček85
larilu:hvala ,sedaj mi je že bolje ,me je dragi potolažil in mi ponudil ramo kot vedno  moje predrago srceuser posted image Me je pa peljal tudi na tortico ,ki sva jo  z mojim Sinekom Aleksandrom zmazala kot bi mignil.user posted image user posted image user posted image user posted image in na sprehod da sem dala malo ven vse iz sebe.Sedaj moja pra omica čuva mene in sineka z nebes user posted image

Ja punce fantek bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne okol govortuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
28.1.2009 19:02:54   
strumf
čav punce. da se pofočkam, naredila sem test in  zagledala magični +. user posted image user posted image user posted image prosim, če me obarvate user posted image . hvala

ostalim puncam, ki pa jim januarja ni uspelo pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
28.1.2009 19:16:53   
Anonimen
Strumf čestitke user posted image user posted image

Ali ima katera mnenje za mojo težavico navedeno zgoraj ?

(odgovor članu strumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
28.1.2009 19:33:44   
Stella Rossa
Če prav razumem sprašuješ, če lahko uporabiš ta isti test????

Nikakor ne......za vsako preverjanje moraš imet nov test......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
28.1.2009 19:35:19   
Anonimen
Ne ne  user posted image ne sprašujem, če uporabim nov test, ampak samo, če poiskusim z CB jutri zutraj, glede na to, da sem malo prej naredila test 

(odgovor članu Stella Rossa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
28.1.2009 19:36:32   
sonček85
strumf:čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
pravoda:jaz bi naredila jutri še en test z prvim jutranjim urinom in če se ti v 5 minutah naredi + si nosečkauser posted image user posted image user posted image najbolj sigurn je clearblue

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
28.1.2009 19:37:32   
Stella Rossa
Hahaha......sory sem narobe razumela......jaz bi ga nardila, ker bi me drugače pobralo od radovednosti......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
28.1.2009 19:38:25   
Anonimen
Sonček mislim, da bo to še najbolše ja...kaj pa misliš glede na moje cikle ali sem naredila test prehitro ? 

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
28.1.2009 19:41:48   
Anonimen
Ni panike Stella Rossa res tudi jaz sem čisto nervozna, vendar bom res uporabila jutranji urin ker že tako imam daljše cikle. Bo pa dolga noč ja user posted image Ma bomo videli kaj bo, ne smem preveč upati, ker tale rahlo-bleda črtica lahko še ne pomeni nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
28.1.2009 19:48:01   
Stella Rossa
Upam da bo rezultat pravi.....No jaz imam do zdaj za sabo 4 nosečnosti. Prva je bila BP kot da je sploh ni,  druga in četrta sta bile izvenmaternične, vmes pa je bil SS..... Vsakič sem test naredila prvi dan izostanka M in je pokazalo nosečnost, je pa res da imam skoraj vedno M na 28 dni, zelo redno. Ko sem prvo rodila sem si sama po dnevih izračunala kdaj bom rodila, ker sem tud vedla kdaj sem zanosla in je bilo točno na ta datum, zdravnica pa mi je postavila 3 dni prej....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
28.1.2009 19:51:09   
Anonimen
Žal mi je za tvoje SS...upam, da bo v prihodnje bolj srečno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1644
28.1.2009 19:56:06   
Stella Rossa
Ma zdaj sem ok, ko pa se je to dogajalo pa je bila kriza.......zdaj pa sem polna optimizma in sploh ne razmišljam o tem da ne bi uspelo......enkrat ziher bo.....če ne prvič pa drugič in tako naprej.....doktorji pravijo da sem ena tistih, ki ima ogromne šanse da uspe v prvo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
28.1.2009 20:06:34   
Anonimen
Čestitam za tvoj optimizem in kar tako naprej punca ---go girl. Obema bo 1x uspelo a ne ? No tebi je že user posted image 1x 

Neposredna povezava do sporočila: 1646
28.1.2009 20:22:23   
cori
Sonček 85, sožalje za babicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
28.1.2009 20:24:58   
cori
pravoda, jaz mislim, da je to to....si nosečkauser posted image user posted image ...jaz sem potem, ko je bil test +, še enega naredila naslednji dan...je bil plus izrazitejši!

Pri meni je rahla črtica pomenila nosečnost,...kljub temu, da je bila takooo rahla, da si moral imeti domišljijo, da jo vidiš...
Torej čestitke za plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1648
28.1.2009 20:25:50   
cori
  BEBII  user posted image

štrumf, bravooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1649
28.1.2009 22:04:12   
Anya22
BEBII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Štrumf, tebi za čestitke za user posted image !!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?