Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 14:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
no dohtarco sm dobila oziroma sestro drgač pa je ena druga dohtarca k nadomešča in če hočem pridet lahk pridem jutr do 5 al pa v petek tm do 11.in k že vem kako bo zgledal k bom tja prišla bom čist ta zadnja na vrst zato ker jih jemlje po naročanju pa sej človek ostane brez besed pri taki organizaciji dela
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 14:43:41
|
|
|
|
U*
|
Ja itak jest sem mela zadnič v lj. v Leonišču pregled pa je blo za znoret. Naročena sem bla 9:40 ampak to je pomenilo da sem takrat v sprejemni pisarni. OK. Sm bla tm še mal prej odam vse potrebno in potem se je pa začelo čakanje sm čakala 2uri da so me not poklical poj so me sam neki prašal itak sestre pol nism zastopla k je tko momlala, nakar me pošlejo vn da nej mal poočakam še in je minila glih še ena ura da me je potem tut nadomestna dohtrca pogledala. Vzela si je pa celih 10 min za mene. Tko da v Leonišču upam da me ne vidjo več. Si bom enga dohtrja bliži najdla, to k mam zej je itak mal čorova.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 15:27:34
|
|
|
|
BBP
|
Včeraj smo pri nas preverjali, samo sem imela doma samo še en rahlo sporen test, pa bomo danes še enkrat preverili. Če je včeraj prav pokazalo, potem nam je uspelo, samo ne bomo še nič proslavljali, dokler ne dobim še ene ali pa dveh potrditev. Sporočim, ko bo več znanega. Držim pesti za vse, ki še čakate in vse, ki se na novo trudite. Lp
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 15:33:39
|
|
|
|
U*
|
BBP tudi jast držim pesti da je test včeraj pokazal prav. Upam pa tudi da meni ta mesec rata in zagledam .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 16:19:09
|
|
|
|
S*
|
BBP tudi jaz upam, da je bil test pravi in da jutri dobiš še potrditev. Bom stiskala pestke. Kar se pa doktorjev tiče, ne bi niti komentirala. So vredu, dokler ti kaj ne fali...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 16:20:01
|
|
|
|
U*
|
Ja tko nekak!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 17:20:22
|
|
|
|
Nončika
|
Alo!! čez dan tolko načvekate, da je joj. U*, le privošči si podaljšanje spanja. če boš zanosila in čez 9m rodila pol več ne bo tega lepotilnega spanca. hja, govorim iz izkušenj. jaz v preteklih 3,5l nisem spala dlje kot max.do 9h, pa še to z presledki, ker me je moja pikica zraven na vsakih 10min rukala. no glede spanja se torej ni vrgla po meni. Giotti, ljuba moja. to je to. tako se govori. Še mene si prepričala. tudi moje ta mesec ne bo. BBP, držim ti pesti. jaz se tudi moram ta mesec oborožiti s testi. prejšnjič nisem mela in je prišla , zdaj jih bom pa mela in ne bo. sem ji plačala all inclusive na morju. S*, popolnoma se strinjam s tabo. dok ne rabiš doktarja je vsak doktar v redu. kar se tiče mojega G, ga bom po vsej verjetnosti menjala. no, bom še premislila. če konec mesca zagledam , bomo kar 1,2,3 menjali.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 17:46:51
|
|
|
|
eva Ana
|
Pozdravljene klepetulje ! Vas dokaj redno berem, kolikor vas pač dohajam.... Ja csaje, tud jaz sem mojo G menjala po petkovem kaosnem pregledu, mam naslednjega 22.1. v MB porodnišnici. Mi je rekla, da bo vključno pri porodu efektivno z menoj! (ne moreš verjet kaj delajo veze )
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:11:35
|
|
|
|
Nončika
|
eva Ana, oja vem, vem. jaz se nameravam k drugemu G prepisat, ker ga moja sestra kar dobro pozna. je pa tudi full dober. ko zagledam že kličem!!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:13:38
|
|
|
|
Nončika
|
Aja, mi je uspelo v službi poriktat stvari. je, je. zdaj pa le na pamet na pašo in uživamo v . stranka se je full v redu odzvala in pa direktor tudi. hkrati mi je uspelo urediti oboje. je, je. sem kot mali otročiček.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:14:23
|
|
|
|
Grethy
|
Hejla pupce drage ... vidim, da intenzivno menjate ginekologe ... vemo kako je s tem prit do njih, sploh pa v Leonišču, poleg tega pa se popoldanske ordinacije doplačujejo, res je bedno ...
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:15:29
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Aja, mi je uspelo v službi poriktat stvari. je, je. zdaj pa le na pamet na pašo in uživamo v . stranka se je full v redu odzvala in pa direktor tudi. hkrati mi je uspelo urediti oboje. je, je. sem kot mali otročiček. Bravo tako se govori !!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:31:27
|
|
|
|
U*
|
csaje ja upam da se bo moj vrgel po meni in bo rat spal, sicr tut moj tut kar rad spnčka. Kr se pa ginikologov tiče je pa kr veliko število takih k niso vredni da majo licenco. Jest ga bom tut menjala, če zanosim že konec mesca.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:33:19
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: U* csaje ja upam da se bo moj vrgel po meni in bo rat spal, sicr tut moj tut kar rad spnčka. Kr se pa ginikologov tiče je pa kr veliko število takih k niso vredni da majo licenco. Jest ga bom tut menjala, če zanosim že konec mesca. A si Gorenjka ?
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:35:54
|
|
|
|
U*
|
Grethy ja iz gorenjske. Poznaš kakega dobrega G?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:36:58
|
|
|
|
U*
|
JA iz gorenjske. TI pa vidim da si iz Celja tako kot moj dragi.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:37:22
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Aja, mi je uspelo v službi poriktat stvari. je, je. zdaj pa le na pamet na pašo in uživamo v . stranka se je full v redu odzvala in pa direktor tudi. hkrati mi je uspelo urediti oboje. je, je. sem kot mali otročiček. Bravo, zdej pa kar uživaj!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:49:01
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: U* JA iz gorenjske. TI pa vidim da si iz Celja tako kot moj dragi. jaaaaaaaa ... sam jz sem z Gorenjske ... moj lubek pa iz okolice Celja ... pa sva zdej oba v Celju, le jaz še vsak dan odhitim v službico v Kranj, dokler je še
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:52:39
|
|
|
|
U*
|
A ja! Poj si pa kr boga glede vožnje na gorenjsko. A ti saj prevoz povrnejo?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:53:57
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: U* A ja! Poj si pa kr boga glede vožnje na gorenjsko. A ti saj prevoz povrnejo? mhmmmm ja ... mi povrnejo ja ... pa sej nisem boga ... sem ko majhen otrok, sedem v avto in se peljem do cilja A tvoj je pa Celjan ?
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:58:10
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Aja, mi je uspelo v službi poriktat stvari. je, je. zdaj pa le na pamet na pašo in uživamo v . stranka se je full v redu odzvala in pa direktor tudi. hkrati mi je uspelo urediti oboje. je, je. sem kot mali otročiček. Bravo, zdej pa kar uživaj! Veš, da bom. pa oba z mojim sma ta teden doma. jupi!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 18:59:01
|
|
|
|
U*
|
Ja sam živiva skupaj na gorenjskem.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 19:00:09
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: U* Grethy ja iz gorenjske. Poznaš kakega dobrega G? Baje da je v Loki ena dobra ... jih kar nekaj poznam ki hodijo tja k njej in so full zadovoljne ... sam ne vem kako se piše ... bom mal povprašala naše bejbe na šihtu, pa ti jutri sporočim
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 19:01:22
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: U* Ja sam živiva skupaj na gorenjskem. he he ... jaz sem šla z Gorenjske k momu v Celje, tvoj pa iz Celja k tebi na Gorenjsko ... imaš z.s.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.1.2009 19:04:44
|
|
|
|
U*
|
Ja itak. To bi pa blo fajn če mi sporočiš.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.