|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
11.1.2009 20:37:08   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

aqua:všeč mi jen nova slikicauser posted image

a ves kok sva se namucle d sva jo najdleuser posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 876
12.1.2009 4:02:16   
Grethy
Dobr jutrčk in lep dan vsem !!! user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 877
12.1.2009 6:57:50   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Dobr jutrčk in lep dan vsem !!! user posted image user posted image user posted image

jutro tud teb user posted image  si pa zgodnaaaaauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 878
12.1.2009 8:12:27   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

jutro tud teb user posted image  si pa zgodnaaaaauser posted image

Jutroo, še od mene, pa kdaj vi ženske že vstajate????????

Meni je danes zjutraj temperatura padla iz 37 na 36,6°C, tako da jo pričakujem tekom dneva, najkasneje pa jutri zjutraj user posted image .
Bo treba v nove boje oz. se bo treba naročit v neplodnostno, ker čas teče...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 879
12.1.2009 8:39:12   
Anonimen
jutro!
no mene tud še ni obiskala user posted image ampak čutim da me bo vsak cajt,jaz upam da že dans k sm doma da če me bo tko bolel da bom nekak čez dala

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
12.1.2009 9:18:45   
pikicao.
jutrcka vsem skupiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
12.1.2009 9:52:12   
Tiki55
Jutrčka tudi od meneuser posted image Mene tako zebe, da sem si na šihtu kar kaloriferčk dodatno prižgala brrrr... ne maram zime.

Kako ste kaj?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 882
12.1.2009 9:58:19   
Anonimen
jaz sm ok ,zebe me ,pa zdele bi se mogla en portret spravt risat za darilo sam mi kolegica ni poslala slike tko da pojma nimam kako naj bi narisalauser posted image čudežev pa res ne znam delatuser posted image
pa taščo sm mela glih na obisku matr vam povem da ona vam lahk poda od zdravniškega mnenja do astrologije,ma karkol no k ona vse veuser posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
12.1.2009 10:06:21   
Tiki55
larilu držim pesti zate, da tvoje M ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
12.1.2009 10:08:51   
sonček85
Jutro vsem skupaj in naj bo veliko plusekov ,jaz se vam pa mogoče še javim kaj ekom dneva,saj sem cela fuč ,me glava boli že 2-3 dni kot nora

lp in navijam za vse

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 885
12.1.2009 10:47:18   
U*
Mal pozno jutro tut od mene sem dons prosta v službi pa sva si z user posted image  prvošla mal dalše spanje.
No mi veselo delamo na dveh črticah sej mam glih O.
Larilu držim pesti da je ne bo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.1.2009 11:09:08   
ursa30
tiki, ker cortkan avatarček...iiii user posted image

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.1.2009 12:47:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

tiki, ker cortkan avatarček...iiii user posted image
iiiiii pa res ,se podpišem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.1.2009 12:59:29   
Matejčika
Navijam za vse, ki čakate user posted image , da dočakate čim prej! user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 889
12.1.2009 13:19:05   
S*
Kje ste punce, neko zatišje vlada tukaj. Že zelo dolgo ni bilo nobene srečke user posted image . Gremo januarke user posted image    

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.1.2009 13:29:18   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

tuki smo , S*

joj, mi je žal, da je spet splaval po vodi, še en jajček pri tebi S*

Sem razmišljala včeraj o tem klomifenu, ker sem se dobila s prijateljico, ki je zdaj nosečka, stara 40 let, pa mi je rekla, da je jedla klomifen in s tem sprostila več jajčec, ki so jih potem oplodili in čakali, kateri bo prijel... Glede na to, da imamo samo določeno število jajčec in če klomifen povzroči, da se sprosti v enem ciklusu več kot en jajček, potem jih hitro zmanjka Kaj pravite? Sploh pri straješih, ki so zeeeelo zgodaj dobile M (jaz že pri 11h), se mi zdi, je treba bit malo previden s tem zdravilom. Ker ko pa teh jajčec več ni, potem pa nimaš šans več niti za noben drug postopek razen seveda tuje jajčece...
hm

No, saj ne razmišljam, da bi rabila to zdravilo, zaenkrat bomo še poskušali s tem edinim jajčecem, ki se sprosti vsak mesec, samo tako, malo mi je dalo mislit, ko mi je opisovala cel postopek, ker pač so malo pohitrili, ker ima že 40 let in je to prvi otrok.
Sicer pa S*, praviš da ni nobene nove nosečke? Kaj pa jaz, ki sem danes že 21. dan nosečka

Vsem želim fantastičen dan, moj bo preživet za računalnikom v pisanju nekega reporta do najmanj polnoči, rok za oddajo imam jutri zjutraj...

Cmokec

< Sporočilo je popravil giotti -- 12.1.2009 13:32:14 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.1.2009 13:32:01   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

tuki smo , S* user posted image

joj, mi je žal, da je spet splaval po vodi, še en jajček pri tebi S* user posted image

Sem razmišljala včeraj o tem klomifenu, ker sem se dobila s prijateljico, ki je zdaj nosečka, stara 40 let, pa mi je rekla, da je jedla klomifen in s tem sprostila več jajčec, ki so jih potem oplodili in čakali, kateri bo prijel... Glede na to, da imamo samo določeno število jajčec in če klomifen povzroči, da se sprosti v enem ciklusu več kot en jajček, potem jih hitro zmanjka user posted image Kaj pravite? Sploh pri straješih, ki so zeeeelo zgodaj dobile M (jaz že pri 11h), se mi zdi, je treba bit malo previden s tem zdravilom. Ker ko pa teh jajčec več ni, potem pa nimaš šans več niti za noben drug postopek razen seveda tuje jajčece...
hm user posted image

No, saj ne razmišljam, da bi rabila to zdravilo, zaenkrat bomo še poskušali s tem edinim jajčecem, ki se sprosti vsak mesec, samo tako, malo mi je dalo mislit, ko mi je opisovala cel postopek, ker pač so malo pohitrili, ker ima že 40 let in je to prvi otrok.
Sicer pa S*, praviš da ni nobene nove nosečke? Kaj pa jaz, ki sem danes že 21. dan nosečka user posted image

Vsem želim fantastičen dan, moj bo preživet za računalnikom v pisanju nekega reporta do najmanj polnoči, rok za oddajo imam jutri zjutraj...

Cmokec user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 892
12.1.2009 13:33:10   
vila MaLiNa
Se strinjam s tabo S*! Kaj je zdaj to?user posted image  Vse štrajkate?user posted image  No le hitrouser posted image , da se kmalu pridružite pri septembrkah in, da vas bom lahko tam brala.user posted image

Dajmo punceeee!!!!user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.1.2009 13:33:16   
giotti
se opravičujem za dvojni post...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.1.2009 13:33:37   
miklarom
dajmo, januarke navijam s polno paro 100000 na uro za vse vas, da bo čimveč user posted image , dajmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.1.2009 13:36:24   
S*
Hej giotti, prav lepo te je brati, ko si vedno tako polna optimizma. To razmišljanje o jajčecah mi je dalo mislit in se popolnoma strinjam s teboj. Sicer pa nobena kemija ni nedolžna, nedolžni, predvsem pa naivni smo mi, ki padamo na vse fore, brez da bi malo preštudirali in se poglobili v stranske učinke.
Sicer pa draga moja nosečka user posted image , želimti da bi ostala user posted image  vsaj še 8 in nekaj mesecev., aja pa naj ti delo za računalnikm teče kot namazano.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.1.2009 13:44:21   
dini
Ojla punce, kako ste?user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.1.2009 13:52:48   
U*
S* ja dons kr štrajkamo. Kot sm že prej napisala sm malo dlje dones spala, potem sm pa mal pospravla zdej sm si pa vzela mal časa da mal preberem kaj dogaja.

Upam na to da tudi nama rata čim prej zagledati user posted image .

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.1.2009 14:28:03   
Anonimen
jaz nč ne štrajkam sam upam da si bo štrajk privoščila celih 9 mesecevuser posted image
no jaz sm na polovico narisala nekak portret potem dobim pa novo slikco katero hoče,mislimuser posted image
jaz se pa zdele že pol ure trudim da bi dobila dohtarco na telefon in ma skoz zaseden al pa ne dvigneuser posted image

(odgovor članu U*)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
12.1.2009 14:33:57   
U*
O a rišeš prtrete to je blo men zmeraj na morju zanimivo gledat.
Ma ja kr se pa dohtrjov tiče pa živce zgubiš da prideš zravn.
Ja jest ti iz srca želim da bi bla srečka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?