giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti tuki smo , S* joj, mi je žal, da je spet splaval po vodi, še en jajček pri tebi S* Sem razmišljala včeraj o tem klomifenu, ker sem se dobila s prijateljico, ki je zdaj nosečka, stara 40 let, pa mi je rekla, da je jedla klomifen in s tem sprostila več jajčec, ki so jih potem oplodili in čakali, kateri bo prijel... Glede na to, da imamo samo določeno število jajčec in če klomifen povzroči, da se sprosti v enem ciklusu več kot en jajček, potem jih hitro zmanjka Kaj pravite? Sploh pri straješih, ki so zeeeelo zgodaj dobile M (jaz že pri 11h), se mi zdi, je treba bit malo previden s tem zdravilom. Ker ko pa teh jajčec več ni, potem pa nimaš šans več niti za noben drug postopek razen seveda tuje jajčece... hm No, saj ne razmišljam, da bi rabila to zdravilo, zaenkrat bomo še poskušali s tem edinim jajčecem, ki se sprosti vsak mesec, samo tako, malo mi je dalo mislit, ko mi je opisovala cel postopek, ker pač so malo pohitrili, ker ima že 40 let in je to prvi otrok. Sicer pa S*, praviš da ni nobene nove nosečke? Kaj pa jaz, ki sem danes že 21. dan nosečka Vsem želim fantastičen dan, moj bo preživet za računalnikom v pisanju nekega reporta do najmanj polnoči, rok za oddajo imam jutri zjutraj... Cmokec
< Sporočilo je popravil giotti -- 12.1.2009 13:32:14 >
|