Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 16.12.2008 19:06:59
|
|
|
|
smejčica
|
Pri frizerju? Oooooooooooooooooooooooooo, vau.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 16.12.2008 19:23:58
|
|
|
|
tatly
|
9 STRAN barby_nik-slika nove frizurce prosim
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 16.12.2008 19:39:35
|
|
|
|
smejčica
|
Ja, barby_nik. Slikco frizurce. Si se mogla pred rojstnim dnevom še malo olepšat, al kako? Tatly- ti tudi daj slikco gor, da te malo vidimo.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 16.12.2008 22:10:51
|
|
|
|
poli*
|
Barby_nik, hvalaza napisane strani, res so zakon
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 16.12.2008 22:14:37
|
|
|
|
smejčica
|
morda si je šla sedaj še bikini predel uredit.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 16.12.2008 22:16:51
|
|
|
|
smejčica
|
no, mislim, kje le hodi...... Kako si kaj poli*?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 9:13:07
|
|
|
|
tatly
|
oj dobro jutro evo eno kavico .za nami je ena super prespana noč,smo celo prespali kje pa se ve skrivate?
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 9:34:28
|
|
|
|
barby_nik
|
Dobro jutro čččččvvvveeeeeeekkkkkkiiiiiccccccceeeeeeeeee.... in ...za vas...priboljšek pa je samo za tiste, ki so packe... Pa seveda sem se mogla malo uredit...ojoj, danes pa sma z nikom do 9ih spala...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 9:39:24
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Barby_nik, hvalaza napisane strani, res so zakon NI zakaj...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 10:34:15
|
|
|
|
smejčica
|
Dobro jutro. Tudi naša se je danes samo 1 krat zbudila in to ob šestih zjutraj. No, naj vam povem, da še zdaj spi. Se je nekaj zdaj zjutraj že vstajala v posteljici, pa očitno vedno nazaj zaspala. Šla pa je tudi ob 20.00 zvečar spat. Bravo naši . tatly, barby_nik-------------pozdravljeni!!!!
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 10:41:25
|
|
|
|
barby_nik
|
za naše zaspančke.... smejčica ZS sem ti poslala... nič grem zaj orehe mlet, drugače me bo cajt zapusto...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 10:54:10
|
|
|
|
majar.
|
živjo v svoji nosečnosti sem si parkrat zaželela da bi imela CR, zaradi bolečin med porodom in presredka, ki ga lahko raztrga... zdajle sem pa pogledala tale klip http://bibaleze.si/multimedia/nosecnost/carski-rez.html in sem si zelo oddahnila, da sem rodila naravno... povejte punce, je težko imeti CR? kako ste se po porodu kaj počutle in kdaj ste svojega sončka dobile v roke? ko preberem za nazaj, se še javim
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 11:16:47
|
|
|
|
smejčica
|
barby_nik. Sem že odpisala. majar. Tudi jaz sem srečna, da sem rodila naravno. Midva sma bila oba objokana, ko se je mala rodila. Fant še bolj, kot jaz. In hvala bogu, da ni blo CR. Je sicer težko rodit, ampak občutki so pa nepopisni.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 11:18:23
|
|
|
|
smejčica
|
Barby_nik. Si že zmlela orehe? Kaj boš dobrega pekla?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 11:20:53
|
|
|
|
barby_nik
|
hehe, sem že zmlela... potico bom dala prek pečt.. jaz bom pa delala rumeve pa rafajelote... majar si se le prikazala...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 11:21:30
|
|
|
|
tatly
|
majar-tudi jaz sem govorla da bi imela carskega zarad tega ker je mojemu bratu zila počla v glavi in je umrl in sem se bala da bi tudi meni.pa tudi recem hvala bogu da sem mela naravni porod saj sem tudi lahko takoj svojo princesko poljubila,in nisem rabla cakat do naslednjega dne kot vcasih ko imas cr kaj boste kuhale dobrega? barby_nik-rabis orehe?mam v skrinji ociscene in namlete pa se mi ne da nic pect-mogoče bi ce bi vedla in imela volo
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 11:22:31
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica barby_nik. Sem že odpisala. majar. Tudi jaz sem srečna, da sem rodila naravno. Midva sma bila oba objokana, ko se je mala rodila. Fant še bolj, kot jaz. In hvala bogu, da ni blo CR. Je sicer težko rodit, ampak občutki so pa nepopisni. hja, to pa je res da so občutki nepopisni...mi2 sma ostala kar brez besed..ko se je rodil..obema so nastople same solze v oči... bi pa še šla rodit, samo mogoče brez mojega...
< Sporočilo je popravil barby_nik -- 17.12.2008 11:23:56 >
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 11:24:42
|
|
|
|
smejčica
|
Ti pa poskrbiš za vzdušje. Znaš lušte naredit. Lahko še nam kaj prineseš...:) Dragi more bit vesel, da te ma. No, jaz imam pa danes spet vaje. Tako da me po četrti uri pa tja do večera ne bo nič gor.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 11:31:54
|
|
|
|
barby_nik
|
ojoj...pa te bomo pogrešali... poslala sem ti ZS...tudi med enim... kaj bote danes kuhale, jaz nimam pojma....
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 11:55:49
|
|
|
|
majar.
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik Smejčica pomota...vsi pravijo, da je mali celi ata...tak, da ma lepoto po njem... ja to bi jst tud rekla, da je čist po njem, modre oči k vidim da jih ti nimaš, pa tudi poteze obraza si nimata nekaj ful podobne pa pravjo da so fantje po mami, ewo vidva sta živ primer, da ni vedno tako... sta ful simpatična, nik je pa pravi mali korenjak. smejčica: ful maš simpatično pupo, pa kaj govorim, obe sta luštni... kk je fajn bit mlada mamica, ko pol tolk dobr zgledaš če mi kdaj cuker pade? jst ga mam skoz na nuli, pa čokolade tud 2 na dan zmažem ... zato mi pa še vedno ni uspel nič kil zgubit od poroda IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik eh smejčica kaj ti bom te zamerla.. hja glede kg, pa nimam komentarja..zaj pa še pridejo prazniki... drugo leto gremo v akcijo,proti kg... ooo ja, pa še to... takoj dodatnih 5 kil gor IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik Samo res meni tudi ni jasno, kaj ga druge štrajkajo??? mi2 smejčica sma najbolj zveste naši temi... kar počakte mal, da majar. stopi v akcijo, pol bo pa 10 novih strani na dan. drugače pa, tiste ki smo bol tak, pol vse za nazaj nadoknadimo IZVIRNO SPOROČILO: tatly majar-tudi jaz sem govorla da bi imela carskega zarad tega ker je mojemu bratu zila počla v glavi in je umrl in sem se bala da bi tudi meni.pa tudi recem hvala bogu da sem mela naravni porod saj sem tudi lahko takoj svojo princesko poljubila,in nisem rabla cakat do naslednjega dne kot vcasih ko imas cr a res? ja hudo... moje sožalje za brata. kako se je pa to lahko zgodilo? prvič slišim kaj takšnega ja res je lepo, da ga takoj po porodu dobiš v roke, pa tud če samo za 1 minutko ewo, mislim da sem se oddolžila za nazaj, ko me ni blo zdaj pa na pico, njami
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 12:13:56
|
|
|
|
barby_nik
|
majar da si se razpisala... nič grem ..ni mi nobena dala ideje kaj naj skuham...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 12:23:51
|
|
|
|
smejčica
|
Ja, Majar, saj ne morem vrjet, da si se tako razpisala. Lahko bi še ti svojo slikco gor dala, da te vidimo??????
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 12:26:20
|
|
|
|
smejčica
|
barbi_ nik. Že veš kaj boš kuhala? Kako zelenjavno juhico ali pa mineštco. Nimam idej. Midva bova danes mela segedin (in to šele ob sedmih zvečer, ko prideva), za malo pa tudi ravno razmišljam, kaj ji bom naredila.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 12:31:24
|
|
|
|
smejčica
|
Tatly, ti si tudi prišla malo pogledat. Žal mi je za tvojega brata. Kako to, da se je to zgodilo? Ko si noseč, ti itak grejo same take stvari po glavi. Sploh ker tol brskamo po netu, pa slišimo toliko slabih stvari, da smo na koncu same tako prestrašene. Tud jaz sem mojemu takrat rekla, da bi blo bolje, da ne bi tolk po forumih brala. Pol se samo obremenjujemo. Mene je tudi bilo strah, da bi se kaj nepričakovanega pripetilo. Pa je hvala bogu bilo vse v redu. Danes nas je pa veliko.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 12:46:20
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly majar-tudi jaz sem govorla da bi imela carskega zarad tega ker je mojemu bratu zila počla v glavi in je umrl in sem se bala da bi tudi meni.pa tudi recem hvala bogu da sem mela naravni porod saj sem tudi lahko takoj svojo princesko poljubila,in nisem rabla cakat do naslednjega dne kot vcasih ko imas cr kaj boste kuhale dobrega? barby_nik-rabis orehe?mam v skrinji ociscene in namlete pa se mi ne da nic pect-mogoče bi ce bi vedla in imela volo ojoj..tudi z moje strani sožalje za brata... smejčica...bom kar rižotko naredla... zaj pa res grem...
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.