|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 18.12.2008 12:00:28
|
|
|
|
majar.
|
mi2 sva se za ime skupaj odločila. sva rekla, če bo punčka bo hana ali pa nina, če pa fantek je pa moj rekel, da bo ian- jaz sem vedela da bo punčka. no in pol sva rekla, da dava za foro še h na konc in je prišla ven hanah. nini ni bila podobna ja drugače pa vreme je v p...., tko da danes bomo spet doma. se spominim še kakšen mesec nazaj, ko sem jaz imela ful časa, pa sem po celi dan visela na RR pa težila babam kje so, pa kaj delajo da tko nič ne pišejo. ewo, zdaj sem pa jaz tam... ful mi bi blo hudo, da me bi hana klicala, jaz se pa njenim klicem nebi odzvala,tko da sem skoz pr njej,ko zaspi, pa hitro skičim sem gor malo pogledat ali pa kakšno gospodinjso opravilo opravit tk da punce ne zamirt, za nazaj vas preberem, tk da vse vem kaj se dogaja... ja... kaj vam bi povedala??? aha zarad poroke ste govorile... mi2 sva zaročena, pa sva rekla, da se poročiva 3 leta po zaroki, ko bo dnar v hiši, drugač nama pa to ne pomeni kaj dosti. se čist strinjam, da je samo list papirja. mi je pa fajn poroka zarad fešte... tko da bo, enkrat... ja slikce, vidim da popate gor... hmm... tud jaz mam slikce od naše male v albumu, če bo ktera gledala, eno svojo bom pa še nalimala gor... ko bo čas, se bom potrudla, da čimprej se še oglasim kasneje, alarm
|
|
|