|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
17.12.2008 23:12:46   
smejčica

Maja zarja
O, kak lušna družinica ste. Mala je tak sladka. user posted image user posted image user posted image

Kako misliš, da tistega naslednjič ne bo? user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 251
17.12.2008 23:22:12   
maja zarja
Ma  kaj pa vem.Sem imela take težave v nosečnosti,pa rekli so,da otrok lahko utrpi možganske posledice od tega mojega pritiskauser posted image .Pa tolko pretočenih solza in bojazni če bo vse ok,da sem enostavno rekla raje eno zdravo kot pa še ena taka težžžžžžžžka pot.
Itak si je pa moj vedno želel enega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 252
17.12.2008 23:25:51   
maja zarja
Ja  nič smejčica mislim da sva ostale same tukaj.Se bom jaz tudi počasi poslovila.
lepo spite vsi skupaj in se tipkamo ju3. pa pauser posted image

< Sporočilo je popravil maja zarja -- 17.12.2008 23:26:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 253
17.12.2008 23:32:55   
smejčica

Ojoj, potem pa te popolnoma razumem. Lepo, da se je vse izteklo, kot se mora. Bravo vidve borki. user posted image user posted image
Vi tudi lepo ajajte. Se beremo.

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 254
18.12.2008 8:02:53   
tatly
oj dobro jutro evo eno kavico user posted image
maja zarja-boga ti in tvoja princeskicauser posted image user posted image je pa fulll lubanauser posted image ti si mi pa tak znana pa nevem od kjeuser posted image
glede poroke-saj res ta papir nic ne pomeni pa pol ni vec tak ko si porocen ali ne..jaz bi se samo nam finance skripajouser posted image
liliprinces-oj ..kak je pa zoja?je tudi ona mali angelcek-no z mamico sta obe lepi(sem jidvi v zivo videla)
barby_nik-ti si pa prava faca bi te zelela spoznatuser posted image
pa kaj je z temi nasimi bogimi malčki da so vsi bolani?user posted image user posted image da bodo vsi hitro zdravi z mojo stello vred

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
18.12.2008 9:21:15   
barby_nik
DOBRO JUTRO...user posted image

Ena user posted image  za vas čvekice...

maja zarja...za tebe user posted image  ker si to vse prestala...user posted image da se je vse ok izeklo, in da sta obe zdravi...user posted image
glede kašlja še nekaj...jaz sem mojemu niku sladkor sprajnala zalila z vodo, v drugem loncu žajbelj skuhala..mu dala žličko meda malo limone..pa mu je full pomagalo..
aha, glede slezovega sirupa pa mi je najina P. rekla, de ni dobro da mu ga dajem, ker je sirup za pomirjanje kašlja..če pa se otrok izkašljuje je super sirup prospan...
no za tvojo pikico pa user posted image user posted image user posted image , da ji čimprej kašelj mine...

tatly...tvoja pikica naj tudi čimprej ozdravi...user posted image user posted image user posted image ja če hodiš kaj po ptuju, javi pa se lahko ki dobimo...

smejčica...za tebe pa še poleg kavice...user posted image pa dobro jutro...

lep pozdarvček...in lepo se prebujajte...

za vse bolančke pa še enkrat...user posted image user posted image user posted image

aja, pa da še to delim z vami, ne morem verjet, da bo nik ju3 pihnil user posted image ...

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 256
18.12.2008 11:25:46   
smejčica

Jutro...

kako ste kaj ajale? Pri nas je bilo kar vredu. user posted image user posted image user posted image
Sma spali vse do 10.00 ure.

Ja, bi blo prav fajn vas tako v živo spoznat. Vse. Morda pa se kdaj kje dobimo. user posted image

Babrby_nik, hvala, ampak nekaj si pa pozabila. Obljuba dela dolg......user posted image
Čas hitr beži, a ne. Se kar ne moremo navadit na dejtvo, da naši malčki tko hitro rastejo, se razvijajo, ... user posted image
Kaj se tiče slezovega sirupa. Možno. Ampak nam je zelo pomagal. Vse skupaj ga je dobila 3 krat po zelo malo. Običajno zvečer, da je dobro spančkala. Pri naši se je pač dobro obnesel. Res pa je, da ni bila fejt bolana.

Sem jaz tudi včeraj zvečer malo gledala vaše albume ( se prej nisem spomnila, mislim....kako je to mogoče? :)). Vse ste tako kul. Vaši malčki so tako kjutkani. Bravo za naše user posted image .

Tatly- vaša user posted image ima tako posebno ime. Lepo ime. user posted image
Oziroma imajo vsi vaši user posted image lušna imena. Kako ste jih izbrali? Ve ali vaši fantje?

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 257
18.12.2008 11:44:08   
tatly
smejcica jaz sem izbrala ime je bilo obema lepo..ce bo druga puncka bo pa briana selinauser posted image
kaj oblecete malckom pod spalno vreco?imam eno brez rokav eno pa scela pa nevem klko jo naj spodaj oblecem in ce jo morem pol se pokrit?
hvala za odgovore

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 258
18.12.2008 11:44:46   
tatly
babe kaj gremo jutri k barby_nik na tortouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 259
18.12.2008 11:51:33   
smejčica

Midva sva pa tak rekla. Za fantka on izbere, pa pupo pa jaz. :)

Za spanje ti ne znam svetovati. Moja spalne vreče nikoli ni imela. Smo imeli vedno kolk tolk toplo noter. Zdaj pa tak ni šans, da jo spravim nanjo. Bi jo motila. user posted image

Ala, si se dobro spomnila. Bi lahko šle na tortico. :) Se zberemo in jo presenetimo. user posted image user posted image user posted image
Barby_nik, te že kaj stiska, da res pridemo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 260
18.12.2008 12:00:28   
majar.
mi2 sva se za ime skupaj odločila. sva rekla, če bo punčka bo hana ali pa nina, če pa fantek je pa moj rekel, da bo ian- jaz sem vedela da bo punčka. no in pol sva rekla, da dava za foro še h na konc in je prišla ven hanah. nini ni bila podobna user posted image
ja drugače pa vreme je v p...., tko da danes bomo spet doma.

se spominim še kakšen mesec nazaj, ko sem jaz imela ful časa, pa sem po celi dan visela na RR pa težila babam kje so, pa kaj delajo da tko nič ne pišejo. ewo, zdaj sem pa jaz tam...
ful mi bi blo hudo, da me bi hana klicala, jaz se pa njenim klicem nebi odzvala,tko da sem skoz pr njej,ko zaspi, pa hitro skičim sem gor malo pogledat ali pa kakšno gospodinjso opravilo opravituser posted image
tk da punce ne zamirt, za nazaj vas preberem, tk da vse vem kaj se dogaja...

ja... kaj vam bi povedala???
aha zarad poroke ste govorile...
mi2 sva zaročena, pa sva rekla, da se poročiva 3 leta po zaroki, ko bo dnar v hiši, drugač nama pa to ne pomeni kaj dosti. se čist strinjam, da je samo list papirja. mi je pa fajn poroka zarad fešte...
tko da bo, enkrat...

ja slikce, vidim da popate gor... hmm... tud jaz mam slikce od naše male v albumu, če bo ktera gledala, eno svojo bom pa še nalimala gor... ko bo čas, se bom potrudla, da čimprej

se še oglasim kasneje, alarm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 261
18.12.2008 13:02:09   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Babrby_nik, hvala, ampak nekaj si pa pozabila. Obljuba dela dolg......user posted image

to dobite k popoldanski kavici...sma malo prej prišla od P. in je malo boljši..je pa neke viroza to...user posted image za crknit...zdaj pa je že pri popoldanskem počitku..user posted image

ja ve kar pridite na tortico...user posted image

Tatly glede spalne vreče ti jaz ne znam,tudi nič povedati, ker je nismo uporabljali...

Ime sem izbrala jaz, in se je mogo user posted image  strinjat...mela pa sma Jan ali pa Nik...pa sma se odločla za Nika...

naš nik pa gre danes k dedku mrazu...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 262
18.12.2008 13:13:46   
smejčica

Majar- moj je tud reko, če bo fantek, da bi Ian. Pa sem jaz rekla, kaj pa Tian. No, tako, da bo naslednji (če bo fantek) Ian ali Tian. user posted image
K dedku mrazu? O, luno. user posted image user posted image

Dajte mi povedat, so bli vaši user posted image že pri zobarju? Naša še ni bila. Jo morem zdaj enkrat naročit.

Neposredna povezava do sporočila: 263
18.12.2008 14:53:41   
tatly
user posted image
evo nase voscilnice za letos

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 264
18.12.2008 16:23:50   
majar.
super voščilnica, kje ste pa kapico kupli. jaz sem pa delala voščilnice s pomočjo programa imikimi. je super ampak tale vašaje bolj originalna user posted image

ewo, zdaj sta mi oba tule zaspala, jaz pa za računalnikomuser posted image . sam kaj ko pa zgleda da sem čisto sama tu gor. hmm... kaj štrajkate punce??

pa še to...
mi2 sva pa oba nehala kadit, že 2 dni brez cigaretauser posted image
men ni težko, ko pa celo nosečnost nisem prižgala, sam sebatu pa vem da je

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 265
18.12.2008 16:28:22   
tatly
kapico je naredil kar doma tast iz velike pa eni dve sfulal da sta ble premajhniuser posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 266
18.12.2008 20:35:56   
Anchikaa
Čer.

Evo še ena mamica letnika 86.Doma imam 11 mesečno babiko,ki je na svet prišla 17.1.08 s pomočjo CR.

Doma pa sem iz okolice MB.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 267
18.12.2008 21:29:41   
barby_nik
Anchikaa dobrodošla v našem čveku...user posted image user posted image user posted image

da se vam, na brzino malo javim...
pri dedku mrazu je blo super, nik se ga nič ni bal, še slikal se je z njim, DOKAZ...user posted image user posted image
user posted image

nič še pol kaj tipkam...papa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 268
18.12.2008 22:42:52   
maja zarja
Večer!

Dobrodošla Anchikaauser posted image vedno več nas je.
Tatly a,da sem ti znana?Ja kaj pa vem,s kod si doma in na kero šolo si hodila?morda se pa poznavauser posted image .Pa zelo lepe voščilnice imate.Glede spalne vreče pa ti tudi jaz ne morem svetovat,ker Zarja ni hotela spat v njej.Je bila full nesrečna,ko sem jo enkrat zvečer dala v njo.

Hvala vam za pohvale moje pupike .Res je praviuser posted image ,kot tudi vsi vaši. Barby_nik, Nik je pa pogumen.Naši so tudi danes imeli dedka mraza v vrtcu,pa mu je baje Zarja skoraj brado spulilauser posted image user posted image user posted image .Kaj se pa ni obriluser posted image .

Naše zdravstveno stanje pa se malo izbolšuje,ne kašlja več toliko.To je ziher zaradi vaših pikapok.
Nič lepo bodite in se tipkamo.......nočko

Neposredna povezava do sporočila: 269
18.12.2008 22:46:41   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: majar.

mi2 sva pa oba nehala kadit, že 2 dni brez cigaretauser posted image
men ni težko, ko pa celo nosečnost nisem prižgala, sam sebatu pa vem da je

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 270
18.12.2008 22:55:05   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

Večer!

Dobrodošla Anchikaauser posted image vedno več nas je.
Tatly a,da sem ti znana?Ja kaj pa vem,s kod si doma in na kero šolo si hodila?morda se pa poznavauser posted image .Pa zelo lepe voščilnice imate.Glede spalne vreče pa ti tudi jaz ne morem svetovat,ker Zarja ni hotela spat v njej.Je bila full nesrečna,ko sem jo enkrat zvečer dala v njo.

Hvala vam za pohvale moje pupike .Res je praviuser posted image ,kot tudi vsi vaši. Barby_nik, Nik je pa pogumen.Naši so tudi danes imeli dedka mraza v vrtcu,pa mu je baje Zarja skoraj brado spulilauser posted image user posted image user posted image .Kaj se pa ni obriluser posted image .

Naše zdravstveno stanje pa se malo izbolšuje,ne kašlja več toliko.To je ziher zaradi vaših pikapok.
Nič lepo bodite in se tipkamo.......nočko

hja jaz se tudi zaj slikice poškilila tvoje...pa je res mala prava pupika...user posted image mata z mojim sinčekom iste okice-plave...user posted image

dajte no druge kje ste...sssmmmmmmmeeeeejjjjčččiiiiiccccccaaaaaaaa,tttaaaaaaattttttttllllllllyyyyyyyy,mmmmmaaaaaaaaajjjjjjjjjjaaaaaaaarrrrrr.....

maja zarja ti pa si se itak javla....user posted image

očitno se vse user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 271
18.12.2008 23:21:49   
barby_nik
Tatly....full lepa voščilnica...user posted image mala prava božičkica v tej kapici...user posted image

No vidim, da nocoj sama tu gori vztrajam...user posted image grem še malo pušiti...umit..pa k user posted image  
user posted image  samo kaj če že spi ko hrček...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punčare user posted image user posted image

pa našim user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 272
19.12.2008 6:54:21   
barby_nik
DOBRO JUTRO.....user posted image

user posted image za vas čvekice...

nič grem, ko vidim da se katera javi tipkam...

papa

smejčica ZS te čaka...user posted image

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 19.12.2008 7:04:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 273
19.12.2008 7:10:40   
barby_nik

DOBRO JUTRO.....user posted image

user posted image za vas čvekice...da se predramite..in se javite tukaj...user posted image user posted image user posted image

nič grem, ko vidim da se katera javi tipkam...

papa

smejčica ZS te čaka...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 274
19.12.2008 7:52:50   
smejčica
Dobro jutro.

Danes ste pa zgodne. :)
Barby_nik. Vse najboljše za tvojega user posted image in zate seveda, ko si pred letom dni predihavala zanj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo praznovanje čim boljše, da ga fajn pofotkate, .... kovk je dober z dedkom mrazom. A mu je kaj lepega prneso?user posted image

Tatly.........iiiiiiiiiiii, lepa voščilnica. user posted image
Anchikaa...........pozdravljena pri nas. user posted image
Maja zarja........tvoja je prava ja.....da se upa lotit njegove brade. user posted image user posted image user posted image

No, upam, da so vaši user posted image že ozdraveli. Naj še dodam, da se je sedaj naše lotilo. Včeraj ji je začelo tečt iz noska, danes ponoči je bla že bolj smrkava........pa kiha boga revica, pa ji je tko smešno.user posted image . Ji že lepo s fizološko špricam nosek, če do večera ne bo boljše, pa dobi še razpršilo za nos.
Upam, da se pozdravimo in da prehlad ne bo prerasto v kaj več.
Aja, pa držite danes pesti ob 16.00, ker imam angleščino(pa mi ne gre). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.