|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
17.12.2008 13:50:29   
barby_nik
user posted image  kaj vse user posted image ,da se nobena ne javi?user posted image

meni že tudi rižotka vre...user posted image

user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.12.2008 13:55:20   
barby_nik
user posted image    user posted image     user posted image

user posted image user posted image . stran...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 227
17.12.2008 14:47:09   
poli*
Smejčica- mi smo super. Edino vreme je zanič in ne moremo ven. Potem pa cel dan not v bajti.
Aja punce- a ste poročene, al se mogoče nameravate??

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.12.2008 14:53:35   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

barby_nik. Sem že odpisala. user posted image user posted image

majar. Tudi jaz sem srečna, da sem rodila naravno. Midva sma bila oba objokana, ko se je mala rodila. Fant še bolj, kot jaz. In hvala bogu, da ni blo CR. Je sicer težko rodit, ampak občutki so pa nepopisni.user posted image user posted image

hja, to pa je res da so občutki nepopisni...mi2 sma ostala kar brez besed..ko se je rodil..obema so nastople same solze v oči...user posted image user posted image user posted image
bi pa še šla rodit, samo mogoče brez mojega...user posted image
  user posted image

Barby_nik- zakaj bi šla rodit brez tvojga? A te je kaj zezal user posted image  Meni je bilo pa super, ker je bil zraven

Neposredna povezava do sporočila: 229
17.12.2008 15:00:14   
smejčica

Oj, jaz sem že pripravljam na vaje. user posted image
Zdaj bo še mala imela kosilo, pa tko. Uživam še zadnje pol ure z malečko preden grem.
Jaz pa brez mojga ne bi šla rodit, ker je bil tko fajn. Njemu pa je tudi blo, pa je reko, da hoče bit naslednjič tudi zraven.
Midva še nisva porčena.....je pa v načrtu. Tako da, kmalu. :) Čeprav mi ni to ravno tko pomembno. Pa vam?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.12.2008 15:07:02   
tatly
meni jetudi bil moj full v oporo pri porodu,svaka mu castuser posted image
sicer je od tega kar je brat umrl 11 let ampak vseenouser posted image kar ga je zacela glava bolet pol je bil en teden v komi in umrluser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 231
17.12.2008 16:13:54   
poli*
Js sm mislna, da bom ful jokala (od sreče seveda), ko se bo otroček rodil, ampak sem bila tako vesela vesela, da niti solzice niso mele časa prist- samo smejalo se mi je user posted image . Midva se bova poročila drugo leto. Ampak zdej sva kar pozabla malo na priprave, ker se vse vrti okrog naše Tanje user posted image

tatly- verjamem, da še vedno pogrešaš svojega brata. Na žalost se dogajajo tudi take stvari user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.12.2008 16:16:06   
tatly
poli-točno tak,,eno sreco izgubili drugo sedaj dobili.no ceprav bi blo lepse ce bi kar dve bile.tudi jaz sem mislila da sem bom jokala ob rojstvu stelle ampak se nisem,pomoje je tudi bla prevelika sreca in utrujenost

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.12.2008 19:24:20   
tatly
babe kaj strajkate user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.12.2008 19:32:17   
lilprincess
Tatly zdaj sem videla, da sem te imela čast osebno spoznat:) Lepo princesko imata. Vidim da govorite o poroki. Midva imava datum 1.8.09 pa bova videla kako bo finančno. Tako sva že predolgo zaročena:) Naj ne bi bil več kot eno leto. pa kaj. Pa ne bova se poročila v Sloveniji to je zagotovo.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 235
17.12.2008 20:49:56   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

barby_nik. Sem že odpisala. user posted image user posted image

majar. Tudi jaz sem srečna, da sem rodila naravno. Midva sma bila oba objokana, ko se je mala rodila. Fant še bolj, kot jaz. In hvala bogu, da ni blo CR. Je sicer težko rodit, ampak občutki so pa nepopisni.user posted image user posted image

hja, to pa je res da so občutki nepopisni...mi2 sma ostala kar brez besed..ko se je rodil..obema so nastople same solze v oči...user posted image user posted image user posted image
bi pa še šla rodit, samo mogoče brez mojega...user posted image
  user posted image

Barby_nik- zakaj bi šla rodit brez tvojga? A te je kaj zezal user posted image  Meni je bilo pa super, ker je bil zraven

user posted image pa saj mi je bil full v oporo...samo mi je zaradi bolečin od popadkov šel na živce...user posted image
nisem še bila pripravljena na porod..mela sem zjutraj pregled, pa mi je kar G, reko vi pa bote danes rodili...hhaaaallloooooooo...user posted image

Glede poroke pa mam tako mnjenje, da če se maš rad, ti je lepo tudi brez tistega papirja...nima glih neke velike funkcije to pri nama...user posted image

pa veste kaj je največji razlog za ločitev???

********poroka**********user posted image user posted image user posted image

grem še malo pospravit pa se pol javim...

smejčica kak je blo na vajah??user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
17.12.2008 20:51:34   
barby_nik
Lilprincess..tvoja pikica ma danes roj.dan???

Neposredna povezava do sporočila: 237
17.12.2008 20:55:31   
smejčica

Hay, bejbe. Kako ste?

O, barbi_nik....ti si tudi tukaj. user posted image Na vajah je blo takkkkkk brezveze. Smo delali neke vaje 2 uri, ko bi jih lahko naredili v pol ure. Smo pač taka hitra skupina. :) Pol pa malo čvekamo ta čas, ko druge čakamo. Bedno ful. Saj se mi zdi, da so vsi managemeti za v k****.
In, so obiski hitr šli? user posted image Veš, meni je tud v bistvu vseeno za poroko. Tisti list papirja je al pa ga ni, tak kot si napisala. Sam lepo pa vseeno je. Midva bi se najraje poročila tak na samem, brez staršev, družine, pa tko.....pa ne vem, če bova imela dovolj jajc. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 238
17.12.2008 21:12:35   
lilprincess
ne barby, Zoja je imela roj. dan 2.12

Neposredna povezava do sporočila: 239
17.12.2008 21:16:04   
barby_nik
Pa veš, da sem jaz tu...user posted image Moram zaj nadoknadit, ker čez vikend bo bolj tak javljanje na brzino...user posted image

Nocoj moram itak, bedet en cajt, da počakam, da se cote operejo...mi moj pametni user posted image  lubi ob 8ih zvečer reče če sem mu službene cote oprala...user posted image bi ga zatukla...user posted image

Smejčica to bi blo full lepo, da bi se neki na samem poročila...user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 240
17.12.2008 21:36:20   
smejčica

Jaz tudi morem zdaj počasi dat cote prat. :) Se jih nabere, ala? user posted image
Vse za dragega, a ne? user posted image Saj sem ti že povedala, da more bit vesel, da te ma, a ne.?user posted image user posted image
Ful bi blo fajn, da bi se lahko tak poročila. Ko bi nama blo in samo s pričami. Bi mi blo to nekaj najlepšega. Samo tak veš, pol pa mi mami reče: pa jaz bi bla rada zraven. :)
In, ti je uspelo peciva napečt? A so dobra? Se mi kr sline pocedijo, ko se spomnem, da si dobrote delala. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
17.12.2008 21:49:29   
barby_nik

Jaz tudi morem zdaj počasi dat cote prat. :) Se jih nabere, ala? user posted image
Vse za dragega, a ne? user posted image Saj sem ti že povedala, da more bit vesel, da te ma, a ne.?user posted image user posted image
Ful bi blo fajn, da bi se lahko tak poročila. Ko bi nama blo in samo s pričami. Bi mi blo to nekaj najlepšega. Samo tak veš, pol pa mi mami reče: pa jaz bi bla rada zraven. :)
In, ti je uspelo peciva napečt? A so dobra? Se mi kr sline pocedijo, ko se spomnem, da si dobrote delala. user posted image user posted image

pa veš, da more bit srečen, da ma mene...user posted image
aha cot pa se full nabere...
heh, ju3 bom delala...bo prava akcija...user posted image če so dobra ti ju3 povem..user posted image ti pošlem kakega poleg kaviceuser posted image  
danes sem mela predpriprave...user posted image  
ju3 se moram prej vstat..user posted image

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 17.12.2008 21:50:22 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 242
17.12.2008 22:04:42   
barby_nik
nič jaz se za nocoj poslavljam...grem še ven enega user posted image ...user posted image zobe...
pol pa grem user posted image ...

tak, da vam vsem skupaj želim lepe in sladke sanje...
naši user posted image pa naj sladko user posted image do jutra...

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
17.12.2008 22:06:30   
barby_nik
Smejčica...edino mi2 še nocoj tu gori vztrajama...
ostale se ziher že...user posted image

zaj pa res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
17.12.2008 22:06:43   
smejčica

Kaj a še nisi vse poglancala? Imate tako veliko stanovanje? user posted image user posted image user posted image user posted image
Te mi pa le pošlji, pa ne pozabi. H kavici itak marsikaj paše.......:). Aja, pa upam, da si vredu zmela orehe. :) Glej, da ne boš tašči kakšne lušine podturla. user posted image Heeeeeeeecam se.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 245
17.12.2008 22:09:33   
smejčica

No, te pa le idite ajat. Čez kaki dve urci jaz tudi grem.

Se beremo jutri.

Bay, bay

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 246
17.12.2008 22:15:12   
maja zarja
Dober večer!Pa neeeeee mi zdaj vse pobegnituser posted image .

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
17.12.2008 22:25:55   
maja zarja
No,da raportiram stanje pri nas.....user posted image Zarja full kašlja,Barby_nik zdaj vem kake muke ste prestajali.user posted image
Sem ji danes šla kupit Sinecod kapljice,upam da ji bodo vsaj ponoči malo umirile kašelj.......joj se mi smili.user posted image

Zdaj pa da še malo pokomentiram vaše debate.
POROKA-nisva poročena,bi pa se rada nekje daleeeeeeeč od doma,sama.Pa mi tudi mami reče,kaj pa jaz.Bi rada vidla hčerko ko se poročiuser posted image .Tak da bomo vrjetno še nekaj časa koruzniki.
OBČUTKI OB ROJSTVU-se počutim zelo prikrajšano,ker sem imela CR.Celo življenje sem sanjala kako bom slišala prvi jok,jo objela,poljubila.........user posted image user posted image user posted image počutim se oropana vseh teh občutkov.
OKREVANJE PO CR-GROZA boli ko user posted image .Prvi dan me je tako zelo,da so mi solze tekle nekontrorirano,pa bruhala sem po narkozi.Zdaj pa si predstavljate kako je bruhat z celim prerezanim trebuhom pa mišicami. Pa tisti kateter,svečke za odvajanje,kahla........user posted image user posted image user posted image .No ampak za mojo user posted image bi še 100 krat dala vse to skozi,samo,da jo imam.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 248
17.12.2008 22:36:19   
smejčica

Ojoj, maja zarja. Na eni strani sem objavila kako pomagati user posted image , če jih daje kašelj. Malo poglej, mogoče pa bi kaj pomagalo. Upam, da se čimprej pozdravite. Pa slezov sirup je nam pomagal pri kašlju.

Ja, tako je. Pa veš da morajo videti, kako se hčerkica poroči, pa kako solzo potočit. user posted image Saj bi jaz tud bila zato, da ko se bo moja poročila(če se sploh bo), da me povabi. Samo če bo njena volja, da bi se rada brez nas, pa se naj. Hvalabogu, da ve kaj hoče. Ne bom nič užaljena.user posted image

Si pa res imela probleme. Boga, se mi kr smiliš. Želim, da ti bi bilo naslednjič lažje.user posted image user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 249
17.12.2008 23:03:13   
maja zarja
hvala za lepe želje,ampak mislim,da tega naslednjič pri nas več ne bouser posted image .
Aja sem videla,da ste leple slikice,najine pa si lahko kar pogledate v mojem Albumu.
Sem si pogledala tisto stran ja user posted image so dobri nasveti. hvala

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.