Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 13:50:29
|
|
|
|
barby_nik
|
kaj vse ,da se nobena ne javi? meni že tudi rižotka vre...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 13:55:20
|
|
|
|
barby_nik
|
. stran...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 14:47:09
|
|
|
|
poli*
|
Smejčica- mi smo super. Edino vreme je zanič in ne moremo ven. Potem pa cel dan not v bajti. Aja punce- a ste poročene, al se mogoče nameravate??
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 14:53:35
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica barby_nik. Sem že odpisala. majar. Tudi jaz sem srečna, da sem rodila naravno. Midva sma bila oba objokana, ko se je mala rodila. Fant še bolj, kot jaz. In hvala bogu, da ni blo CR. Je sicer težko rodit, ampak občutki so pa nepopisni. hja, to pa je res da so občutki nepopisni...mi2 sma ostala kar brez besed..ko se je rodil..obema so nastople same solze v oči... bi pa še šla rodit, samo mogoče brez mojega... Barby_nik- zakaj bi šla rodit brez tvojga? A te je kaj zezal Meni je bilo pa super, ker je bil zraven
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 15:00:14
|
|
|
|
smejčica
|
Oj, jaz sem že pripravljam na vaje. Zdaj bo še mala imela kosilo, pa tko. Uživam še zadnje pol ure z malečko preden grem. Jaz pa brez mojga ne bi šla rodit, ker je bil tko fajn. Njemu pa je tudi blo, pa je reko, da hoče bit naslednjič tudi zraven. Midva še nisva porčena.....je pa v načrtu. Tako da, kmalu. :) Čeprav mi ni to ravno tko pomembno. Pa vam?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 15:07:02
|
|
|
|
tatly
|
meni jetudi bil moj full v oporo pri porodu,svaka mu cast sicer je od tega kar je brat umrl 11 let ampak vseeno kar ga je zacela glava bolet pol je bil en teden v komi in umrl
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 16:13:54
|
|
|
|
poli*
|
Js sm mislna, da bom ful jokala (od sreče seveda), ko se bo otroček rodil, ampak sem bila tako vesela vesela, da niti solzice niso mele časa prist- samo smejalo se mi je . Midva se bova poročila drugo leto. Ampak zdej sva kar pozabla malo na priprave, ker se vse vrti okrog naše Tanje tatly- verjamem, da še vedno pogrešaš svojega brata. Na žalost se dogajajo tudi take stvari
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 16:16:06
|
|
|
|
tatly
|
poli-točno tak,,eno sreco izgubili drugo sedaj dobili.no ceprav bi blo lepse ce bi kar dve bile.tudi jaz sem mislila da sem bom jokala ob rojstvu stelle ampak se nisem,pomoje je tudi bla prevelika sreca in utrujenost
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 19:24:20
|
|
|
|
tatly
|
babe kaj strajkate
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 19:32:17
|
|
|
|
lilprincess
|
Tatly zdaj sem videla, da sem te imela čast osebno spoznat:) Lepo princesko imata. Vidim da govorite o poroki. Midva imava datum 1.8.09 pa bova videla kako bo finančno. Tako sva že predolgo zaročena:) Naj ne bi bil več kot eno leto. pa kaj. Pa ne bova se poročila v Sloveniji to je zagotovo.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 20:49:56
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica barby_nik. Sem že odpisala. majar. Tudi jaz sem srečna, da sem rodila naravno. Midva sma bila oba objokana, ko se je mala rodila. Fant še bolj, kot jaz. In hvala bogu, da ni blo CR. Je sicer težko rodit, ampak občutki so pa nepopisni. hja, to pa je res da so občutki nepopisni...mi2 sma ostala kar brez besed..ko se je rodil..obema so nastople same solze v oči... bi pa še šla rodit, samo mogoče brez mojega... Barby_nik- zakaj bi šla rodit brez tvojga? A te je kaj zezal Meni je bilo pa super, ker je bil zraven pa saj mi je bil full v oporo...samo mi je zaradi bolečin od popadkov šel na živce... nisem še bila pripravljena na porod..mela sem zjutraj pregled, pa mi je kar G, reko vi pa bote danes rodili...hhaaaallloooooooo... Glede poroke pa mam tako mnjenje, da če se maš rad, ti je lepo tudi brez tistega papirja...nima glih neke velike funkcije to pri nama... pa veste kaj je največji razlog za ločitev??? ********poroka********** grem še malo pospravit pa se pol javim... smejčica kak je blo na vajah??
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 20:51:34
|
|
|
|
barby_nik
|
Lilprincess..tvoja pikica ma danes roj.dan???
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 20:55:31
|
|
|
|
smejčica
|
Hay, bejbe. Kako ste? O, barbi_nik....ti si tudi tukaj. Na vajah je blo takkkkkk brezveze. Smo delali neke vaje 2 uri, ko bi jih lahko naredili v pol ure. Smo pač taka hitra skupina. :) Pol pa malo čvekamo ta čas, ko druge čakamo. Bedno ful. Saj se mi zdi, da so vsi managemeti za v k****. In, so obiski hitr šli? Veš, meni je tud v bistvu vseeno za poroko. Tisti list papirja je al pa ga ni, tak kot si napisala. Sam lepo pa vseeno je. Midva bi se najraje poročila tak na samem, brez staršev, družine, pa tko.....pa ne vem, če bova imela dovolj jajc.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 21:12:35
|
|
|
|
lilprincess
|
ne barby, Zoja je imela roj. dan 2.12
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 21:16:04
|
|
|
|
barby_nik
|
Pa veš, da sem jaz tu... Moram zaj nadoknadit, ker čez vikend bo bolj tak javljanje na brzino... Nocoj moram itak, bedet en cajt, da počakam, da se cote operejo...mi moj pametni lubi ob 8ih zvečer reče če sem mu službene cote oprala... bi ga zatukla... Smejčica to bi blo full lepo, da bi se neki na samem poročila...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 21:36:20
|
|
|
|
smejčica
|
Jaz tudi morem zdaj počasi dat cote prat. :) Se jih nabere, ala? Vse za dragega, a ne? Saj sem ti že povedala, da more bit vesel, da te ma, a ne.? Ful bi blo fajn, da bi se lahko tak poročila. Ko bi nama blo in samo s pričami. Bi mi blo to nekaj najlepšega. Samo tak veš, pol pa mi mami reče: pa jaz bi bla rada zraven. :) In, ti je uspelo peciva napečt? A so dobra? Se mi kr sline pocedijo, ko se spomnem, da si dobrote delala.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 21:49:29
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Jaz tudi morem zdaj počasi dat cote prat. :) Se jih nabere, ala? Vse za dragega, a ne? Saj sem ti že povedala, da more bit vesel, da te ma, a ne.? Ful bi blo fajn, da bi se lahko tak poročila. Ko bi nama blo in samo s pričami. Bi mi blo to nekaj najlepšega. Samo tak veš, pol pa mi mami reče: pa jaz bi bla rada zraven. :) In, ti je uspelo peciva napečt? A so dobra? Se mi kr sline pocedijo, ko se spomnem, da si dobrote delala. pa veš, da more bit srečen, da ma mene... aha cot pa se full nabere... heh, ju3 bom delala...bo prava akcija... če so dobra ti ju3 povem.. ti pošlem kakega poleg kavice danes sem mela predpriprave... ju3 se moram prej vstat..
< Sporočilo je popravil barby_nik -- 17.12.2008 21:50:22 >
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 22:04:42
|
|
|
|
barby_nik
|
nič jaz se za nocoj poslavljam...grem še ven enega ... zobe... pol pa grem ... tak, da vam vsem skupaj želim lepe in sladke sanje... naši pa naj sladko do jutra...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 22:06:30
|
|
|
|
barby_nik
|
Smejčica...edino mi2 še nocoj tu gori vztrajama... ostale se ziher že... zaj pa res
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 22:06:43
|
|
|
|
smejčica
|
Kaj a še nisi vse poglancala? Imate tako veliko stanovanje? Te mi pa le pošlji, pa ne pozabi. H kavici itak marsikaj paše.......:). Aja, pa upam, da si vredu zmela orehe. :) Glej, da ne boš tašči kakšne lušine podturla. Heeeeeeeecam se.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 22:09:33
|
|
|
|
smejčica
|
No, te pa le idite ajat. Čez kaki dve urci jaz tudi grem. Se beremo jutri. Bay, bay
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 22:15:12
|
|
|
|
maja zarja
|
Dober večer!Pa neeeeee mi zdaj vse pobegnit .
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 22:25:55
|
|
|
|
maja zarja
|
No,da raportiram stanje pri nas..... Zarja full kašlja,Barby_nik zdaj vem kake muke ste prestajali. Sem ji danes šla kupit Sinecod kapljice,upam da ji bodo vsaj ponoči malo umirile kašelj.......joj se mi smili. Zdaj pa da še malo pokomentiram vaše debate. POROKA-nisva poročena,bi pa se rada nekje daleeeeeeeč od doma,sama.Pa mi tudi mami reče,kaj pa jaz.Bi rada vidla hčerko ko se poroči .Tak da bomo vrjetno še nekaj časa koruzniki. OBČUTKI OB ROJSTVU-se počutim zelo prikrajšano,ker sem imela CR.Celo življenje sem sanjala kako bom slišala prvi jok,jo objela,poljubila......... počutim se oropana vseh teh občutkov. OKREVANJE PO CR-GROZA boli ko .Prvi dan me je tako zelo,da so mi solze tekle nekontrorirano,pa bruhala sem po narkozi.Zdaj pa si predstavljate kako je bruhat z celim prerezanim trebuhom pa mišicami. Pa tisti kateter,svečke za odvajanje,kahla........ .No ampak za mojo bi še 100 krat dala vse to skozi,samo,da jo imam.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 22:36:19
|
|
|
|
smejčica
|
Ojoj, maja zarja. Na eni strani sem objavila kako pomagati , če jih daje kašelj. Malo poglej, mogoče pa bi kaj pomagalo. Upam, da se čimprej pozdravite. Pa slezov sirup je nam pomagal pri kašlju. Ja, tako je. Pa veš da morajo videti, kako se hčerkica poroči, pa kako solzo potočit. Saj bi jaz tud bila zato, da ko se bo moja poročila(če se sploh bo), da me povabi. Samo če bo njena volja, da bi se rada brez nas, pa se naj. Hvalabogu, da ve kaj hoče. Ne bom nič užaljena. Si pa res imela probleme. Boga, se mi kr smiliš. Želim, da ti bi bilo naslednjič lažje.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.12.2008 23:03:13
|
|
|
|
maja zarja
|
hvala za lepe želje,ampak mislim,da tega naslednjič pri nas več ne bo . Aja sem videla,da ste leple slikice,najine pa si lahko kar pogledate v mojem Albumu. Sem si pogledala tisto stran ja so dobri nasveti. hvala
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.