|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
18.1.2009 13:54:04   
barby_nik
Smejčica....user posted image user posted image user posted image  pa sem te pri št. objav dobla...user posted image user posted image user posted image user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.1.2009 13:54:44   
barby_nik
pa še nova stran....user posted image user posted image user posted image barby...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 852
18.1.2009 15:02:22   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Naša se je zadnjič baje tudi fajn pokakala. Jo je babica pazila, ker sma midva bila v šoli. In seveda, moja mora imeti nekaj v rokah, da jo človek lahko previje. Babi pa ji nič ni dala tačas, in mala lepo se vdtala, hodila okrog.....je rekla še sama sreča, da sem jo hitro  spucala. Drugače bi meli vse v kakecu. user posted image user posted image user posted image user posted image
::::::polulala pa se je vseeno po sedežni.....user posted image

Majo hecne tile naši malčki, a? user posted image user posted image user posted image

Nik pa se mi je zadnič polulal na atjov pojšter...user posted image kak se mu je dopadlo...

Aljaž pa najraje lula po mamiciuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 853
18.1.2009 15:03:49   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

Naša se je zadnjič baje tudi fajn pokakala. Jo je babica pazila, ker sma midva bila v šoli. In seveda, moja mora imeti nekaj v rokah, da jo človek lahko previje. Babi pa ji nič ni dala tačas, in mala lepo se vdtala, hodila okrog.....je rekla še sama sreča, da sem jo hitro  spucala. Drugače bi meli vse v kakecu. user posted image user posted image user posted image user posted image
::::::polulala pa se je vseeno po sedežni.....user posted image

Majo hecne tile naši malčki, a? user posted image user posted image user posted image

Nik pa se mi je zadnič polulal na atjov pojšter...user posted image kak se mu je dopadlo...

Aljaž pa najraje lula po mamiciuser posted image user posted image user posted image

O to se je pri nas tudi že zgodlo...user posted image user posted image user posted image sem naenkrat samo toplo čutla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 854
18.1.2009 15:10:33   
ksenci
saj mi vsi pravijo, da naj nardim zdaj diplomo, ko je še dojenček, pa tud namen sm jo mela že začet oktobra, pa je mogla mami v bolnci in sm bla sam za vse. december pa sem žal preživela v bolnci, ker je imel Aljaž infekcijo črevesja in dobil hudo alergijo na jajca, tako, da je bil en dan na intenzivniuser posted image saj še vse gre, sam ko traja tako dolgo, da postavjo diagnozo. so 14 dni govoril, da gre za virozo, pol pa ko se je stanje tako poslabšal, pa so le vidl, da ni kr tak!
zdaj, je k sreči boljše, greva pa 22.1 n v Lj, v pediatrično, da nardijo še vse teste in uz, in bomo vidl, če je zdaj vse ok. mogoče ostanema not čet nočuser posted image pa sam da bo končno tega enkrat fertik in pol pa lahk začnem z diplomo.

Neposredna povezava do sporočila: 855
18.1.2009 15:21:19   
barby_nik
o bogi tvoj mali...user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse ok...

smejčica...zakaj bioterapija?z mojim sma se odločla, da ga pelamo zaradi njegovih bronhitisov in prehladov...baje full pomaga...user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 856
18.1.2009 15:23:38   
blanka1
KSENCI NE SE SEKIRAT BO ZE, VSE BO VREDU- KO PA SPRAVIS DIPLOMO PISAT PA JO LAHKO TUD V 2 MESECIH. TAKO DA JE PA LE BOLJ POMEMBNO TOROKOVO ZDRAVJE!

JA JAZ MAM RAVNO CEZ 3 TEDNE IZPIT PA BOMO VIDLI KAKO BO SLO POL PA GREMO SE KAR ZA DIPLOMO MENIT.
AJDE

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 857
18.1.2009 15:29:10   
ksenci
ti povem, da bi raje hodla na izpite, kot pa pisala diplomo. pa ne vem, zaka se ne morem spravtuser posted image imam temo, tud že neki gradiva, napisat moram osnutek in it v podjetje, po podatke, ki jih rabim. sliši se tak simpleuser posted image

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 858
18.1.2009 15:35:41   
ksenci
ka bi dala za neki sladkega?????

pa ne smem!!!user posted image mam dieto, dokler malemu ne naredju testov do konca. nič jajc, svinjskega, aditivov, lešnikov in čokolade!!!! ko bi vsaj kako kilo zgubla, pa še to neuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 859
18.1.2009 15:59:41   
blanka1
joj kriza- nič sladkegauser posted image user posted image user posted image
bravo- saj vem ce bi mogla jaz za otroka bi tud- zdaj pa bi itak  mogla it malo na dieto pa bomo probali saj manj sladkega pa bomo vidli kako bo- sveda se vedno dojim polno in ne smem pretiravat a ko konča pa grem takoj v akcijo- kako dolgo bo trajalo moje vzduje za husanje, da me ne bo prekmalu minilo.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 860
18.1.2009 16:14:08   
ksenci
ja mene tud hujšanje hit mineuser posted image   če bom še kdaj noseča se ne bom nikol več za tolk zredila. ko zdaj študiram res nevem, kaj mi je blo-25kguser posted image kje sm imela glavouser posted image dol pa jih je šlo do zdaj samo12- tu pa zdaj že kr lep čas stoji. kdaj pa bo šlo ostalih 13 papa, pa še ne vemuser posted image

je pa res ko gre za otroka, se ti ni tako težko upret skušnjavi do sladkarij.

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 861
18.1.2009 20:01:17   
mižek
dober večer,

se vam malce oglašam, smo ta vikend izkoristili in se šli malce sankatuser posted image , ker je tako lepo sonček sijaluser posted image . Je mali ful užival, ko sta se z atejem vozla, pa po snegu je tako previdno hodiluser posted image , ampak še je premajhen za kake zimske atrakcije, to bo prišlo drugo leto na vrstouser posted image .
Jutri pa bo zgleda že dežuser posted image , pri nas tako piha, da bo ves sneg odneslo in bo spet vse zeleno, brezveze.

In kako kaj ostale preživljate ta nedeljski večer?
Mi smo že ob sedmih šli spat, ker je bil že tečen, jaz pa bi se tudi najraje odpravila, no malce še pogledam TV pol pa bom res šla

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 862
18.1.2009 20:51:00   
maja zarja
Dober večeruser posted image iiiii kako je danes pestro tukaj!
Ksenci in Blanka1 dobrodošli v našem čvekuuser posted image .Več nas je bolje je.
No da se še jaz na brzino predstavim.Sem letnik 1985 in sem mamica  15 mesečne Zarje.Žal se nimam časa dosti javljat ker sem redno zaposlena , ko pa sem doma mi pa user posted image ne pustiuser posted image .
Ksenci ne se sekirat jaz sem se tudi zredila 30 kg pa jih še tudi celih 10 tovorim s sabouser posted image user posted image ............uuuuuuu so težkiuser posted image .

lp maja

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 863
18.1.2009 21:05:22   
smejčica

Večer,

ja, res je. Pestro je danes tukaj gor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO BEJBEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še tako naprej.

Sem se na hitro prišla malo oglasit.....me user posted image vabi na film. user posted image

Sem rekla....samo trenutek, da se mojim čvekam malo oglasim. user posted image

Vse ostalo, kaj je bilo počvekano do sedaj, ko me ni bilo.....podebatiram še jaz jutr. Vsaj upam, da me ne bo čas povozil. Vsekakor se bom potrudila. user posted image

Moja aja. Midva pa se nisva mogla upreti skušnjavi in sva mogla danes kupiti ščetko na batareje še za naju.  In, navdušena sva. Mala pa tudi kolk tolk. user posted image user posted image user posted image Sva si jih zdaj doooooooolgo pucala. user posted image user posted image user posted image

Danes je bila Lejlika pridna v trgovini user posted image , tako da.....upam, da bo v prihodneje tudi tako. user posted image user posted image

Tako, lepo čvekajte dalje. Jaz se za danes poslavljam. user posted image  

Nočkouser posted image   user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.1.2009 8:51:45   
barby_nik
Dobro jutro...user posted image

user posted image inuser posted image  za prebujanje...

user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
19.1.2009 15:04:23   
barby_nik
Halo, kje pa se danes vse skrivate????user posted image user posted image user posted image

smejčica....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 866
19.1.2009 15:36:45   
barby_nik
Pa ve niste resne...user posted image

smejčica, ki si že celi dan se ne javiš...ju3 mene ni pa do petka...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 867
19.1.2009 16:36:43   
barby_nik
Danes pa sem res žalostna...ker je tu gori tako zatišje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 868
19.1.2009 17:08:26   
smejčica

Hay,

veš, kaj ... čas tolk hitro mine. Moj ima danes dopust, pa je enotavno premalo časa. user posted image
Pa učenje, pa tak....

pa ti, kaj lepega počneš?
Jaz sem že takkkkkkk utrujena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 869
19.1.2009 17:08:58   
barby_nik

Hay,

veš, kaj ... čas tolk hitro mine. Moj ima danes dopust, pa je enotavno premalo časa. user posted image
Pa učenje, pa tak....

pa ti, kaj lepega počneš?
Jaz sem že takkkkkkk utrujena. user posted image

user posted image user posted image user posted image  pol pa le uživajte...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 870
19.1.2009 19:24:02   
smejčica

Hey.

Danes pa je zatišje tle gor, ja, ja. user posted image

Moja bejbika je zaspala, mali moj je šel k verouku, tako da.....vas malo preberem, pa še kaj pokomentiram, kot sem obljubila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 871
19.1.2009 19:54:04   
barby_nik

Hey.

mali moj je šel k verouku, tako da.....user posted image user posted image user posted image Kam je šel tvoj?

si se le javla...danes si  se ziher nacartala???user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 872
19.1.2009 19:57:48   
smejčica

Barby_nik

ja tebi se pa je vtisnilo globoko v spomin tole s pobrežjem, a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim, da ne moreš pozabit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden bom jaz začela pisat diplomo.....joj, kolk še bo časa prej minlo. user posted image user posted image user posted image
Mislim, da mi to leto ne bo šlo tako zlahka.
Moj mi lahko prisoči na pomoč, ja, sam kak ko sma sošolca.....in se mora sam tudi učit. Babi servis pa pri nam ni v navadi, če le ni treba. user posted image user posted image
Pa vseeno hvala za lepe želje. user posted image En krat bodo že uresničene. user posted image user posted image user posted image

Si me dobila pri številu obajav, ja. Zdaj si me že verjetno prehitela. user posted image user posted image Pa veš kaj, Barby....to je zato, ker jaz takele romane pišem.....ti bi pa iz tega ja naredila 10 postov.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na atijev pojšter se je Nikec malo podpisal? user posted image user posted image user posted image user posted image To je moglo pa zanimivo bit. Ste kaj posneli? user posted image

Držim pesti, da bo bioterapija Nikecu pomagala.
Sama bi sicer rekla, da je to bolj lari fari....ampak sem tudi že zasledila, da bi naj pomagala.
Vem pa ne, tako da le poročaj kasneje. Kako pa to izgleda, kako dolgo?
Vsak dan se bosta vozila tja al kako? Saj zvečer nas boš pa ja prišla kaj pozdravit, a ne? user posted image

Blanka1

Kje hodiš danes? Sem hotla malo slikce pogledat, pa sem vdila, da jih nimaš.
Bi lahko kakšno vajino slikco gor dala, da vaju vidimo. user posted image

Kdaj pa mislite še enega naročit? user posted image

Na kateri fax pa hodiš?

Ksenci
Kaj naj rečem....bravo za Aljaža. On že ve, zakaj se polula po tebi. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa- saj se je Lejliki to že tudi zgodilo.
Verjetno me je za atija zamenjala, ker sem imela njegovo srajco gor. user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo z Ajažem vse v redu.
Tile zdravniki včasih res dolgo postavljajo diagnoze.
Po 22.1. pa le poročaj, kaj se s tvojim dogaja.
Diploma bo že še počakala, glavno da se tvoj mali pozdravi. Itak si pa že na koncu...

Jaz bi se mogla tud fajn nazaj držat pri čokoladi. user posted image Saj bo, za naše user posted image pač vse naj naj, a ne.user posted image

Jaz se pa v nosečnosti niti nisem toliko zredila. Redim se na žalost zdaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mižek
daj se več krat oglasi, da malo popestriš tale turoben čvek tukaj gor. user posted image
Vrjamem, da je mali užival na sankanju. user posted image user posted image user posted image
To je vedno lušno.user posted image

Maja zarja
Upam, da nas boš kljub službi in user posted image prišla čim več krat pogledat. user posted image user posted image user posted image
Zato ker.............mi te pogrešamo. user posted image user posted image user posted image

Evo, jaz svojo obljubo izpolnjujem. Nič več vam nisem dolžna. user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo mi bodite, fajn ajajte, pohotno sanjajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogreša in pozdravlja vas Smejčicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
19.1.2009 20:00:16   
smejčica
K verouku je šel. user posted image
Kaj ti ni jasno? user posted image
.....itak da se mora malo spovedat..... user posted image user posted image

O ja, nacartala pa sem se, ja. user posted image user posted image

Tako, zdaj pa grem na priboljšek. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 874
19.1.2009 20:22:19   
barby_nik
user posted image  to pa je pravi roman...user posted image smejčica...moraš za nazaj vse nadoknadit...user posted image

vidiš jaz se čez dan bolj pogosto javljam, pa pišem zato, krajše poste...user posted image

pa veš, da vas pridem pogledat...če brez vas nemrem...user posted image

kdaj pa se greš ti kaj spovedat?aja ti si pridna...user posted image user posted image user posted image

grem na priboljšek, kot smejčica temu pravi...user posted image

jaz pa v bioterapijo VERJAMEM...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.