|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
17.1.2009 14:24:07   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Aja, barby_nik......slabo ti komuniciraš s sončkom. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas ga tudi ni blo en čas...pa ja zaj drgoč malo posveto...user posted image user posted image user posted image

bom ga zdaj poklicala...user posted image user posted image user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.1.2009 20:59:40   
smejčica
Oj,

midva sma se že napapala, malečka aja.

Naj vam povem današnjo zgodbo.

Najprej smo z malečko šli malo na sprehod. Je bla ful pridna. Pa se malo sankamo, pa norimo, se žogamo, ...
no, gremo v hišo za pol ure, nakar kliče moj brat (njen boterček), če gremo na kavo. Ok, mi smo itak nameravali v trgovino.
Pa se mi lepo spravimo, vse lepo in prav.
Pridemo v Europarka, pa .... ojoj. Malečko sem postavila dol, da je hodla, ker se ni hotela nosit. In pride neka družinica z mejčkenim bejbijem (seveda je bil še vozičku. Je mogo bit še novorojenček), mala spusti mojo roko in se zakadi v bejbeka. Ja, in ona bi ga tam gledala. Valda, men pa nerodno. HB sta se starša smejala.

Ok, gremo v interšpara. Pa jo dama lepo v nakupovalni vozek. Mala lepo pridno sedi not (kot vedno do zdaj), gremo do igračk in mala princeska bi kar vse imela, hotla je ven z vozeka, .... smo raje pustili igrače in šli. Pridemo na blagajno, mala več ni imela obstanka not. Na vse pretege ven, ven, ven. Ok, jo dam ven in grem za njo. Po celem evroparku mi je hodla, jaz pa za njo... jo lovila....mah, gledali so naju vsi okoli.

In kot da to še ni zadost.....mi je samo po trgovinah letala. Pa v eno not, pa ven, pa že v drugo, ....oh, sem si mislila.....Leon, plačaj že, pa pridi. Jej, kako je to blo.

Ko sem jo pa hotla nest iz ene trgovine (ker so bli kozarci in take zadeve, da jih ne bi prevrgla), pa se mi je začela takoooooooo tulit, se zvijat, ....svašta, samo, da je ne bi gor vzela. Metala se mi je po tleh. Groza.

Sem upala, da bo še vsaj par mesecev mir pred tem kaosom. Zadnje časa že zna zlo pokazat svojo voljo, meni se pa še vseeno zdi malo prehitro za takšne izpade. Prej je vedno blo fajn it z njo v trgovino, danes pa jo je nekaj spipalo.

No, pol smo šli še z boterčkom in boterco na kavo. O tem raje ne bi.....lahko povem samo to, da je najprej polila vodo, pa cukerčke not namakala, kasneje pa itak da  je mogla še šalca dol past.....pa smo mogli hitr it, da se ne bi porezala.
Drugače je blo pa fajn.

Evo kupili smo zobno ščetko na baterije. No ja, je malo čudno gledala.....se smejala....kot vedno.....na koncu pa itak dritje. Ona bi vse dala, da bi si lahko sama umivala zobeke.

Nič, grem na priboljšek. user posted image user posted image

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.1.2009 21:00:15   
smejčica

Zdaj sem pa taki roman napisala.......dajte mi zdaj kontro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.1.2009 21:28:25   
maja zarja
Oj Smejčica!user posted image
Ja tako zgodbo pa poznam.Moja Zarči ima včasih iste finteuser posted image .V vozeku pa itak že lep čas ne vzdrži več kot 5 minut.
Meni se je eno obdobje tudi doma za vsako stvar,ki ji ni bila dovoljena dol poknila.Zdaj še tudi poskusi ampak jo dam na ignor in pol neha.Se pa zna tudi od ipike z glavo nabijat v tla.user posted image

lp maja

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.1.2009 21:35:13   
smejčica
Ojoj, groza. Malo hitro je to, ne da?

Moja je doma drugače pridna. Ko pride kaj, jo pa hitro omirima. Sem ravno prej pisala o tem....

bom kopirala.  Evo...
Tudi mi imamo takšne probleme. Je stara 13 mesecev in je vse zeloooooo zanimivo.  Kako odreagirat ne vem.

Zaenkrat pali, če jo z nečim drugim zaposlim, da jo odvrnem od tiste stvari, jo navdušim za kaj drugega ali pa enostavno postavim nekaj tja, da ne pride do stvari.
Običajno se tudi naredim, kot, da nisem nič vidla in ji hitro postane nezanimivo. Če rečem ne, je potem še bolj zanimivo.

Će pa nečesa res ne sme....recimo dotikat se radiatorja, pečk, štedilnika, ... pa enostavno rečem da tega ne sme in ji tudi povem zakaj. Povem ji, da je to ajs in da se lahko opeče. In potem jo bo bolelo, pa ne bo lušno. Tudi ko gema ven, se kdaj noče oblečt. Pa ji potem povem, da se mora oblečt, ker je zunaj mrzlo in se lahko prehladi. In če se prehladi, ji bo teklo z noska in bomo mogli dajet špricko v njega. No, nekaj v tem smislu.....se mi zdi, da je fajn povedat, zakaj tega ne sme in je lažje potem. Vsaj pri nas.

Zdaj sem tako zmedeno napisala...

V glaven, doma je vse lažje. Ko pa si nekje, pa je težje.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.1.2009 21:44:53   
smejčica

Nič, lepo ajajte.

Grema midva pod kovter. user posted image

Se bereo jutri.....user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 831
17.1.2009 21:47:10   
maja zarja
Ma saj ji povem in razložim .......no saj pravim,da je zdaj že malo boljše.In mislim,da ravno zato ker že razume stvari.Pa saj zdaj bo po moje vedno bolje ko bo bolj kapirala zakaj je neka stvar NE.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.1.2009 21:47:48   
maja zarja
OK GREM ZDAJ JAZ TUDI..........NOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 833
18.1.2009 9:25:55   
barby_nik
Dobro juttro....user posted image

o, smejčica pol pa ste vi meli včeraj res pestro...user posted image pri nas pa še HB tega ni...občasno ga grabi ipika, ko kaj kar bi rad mel ne sme...user posted image še pa nas tudi ziher čaka...user posted image

pančkal je celo noč...zaj pa že raziskuje...in pospravlja...pa tu pa tam naredi kakšen korakec...tak, da bo kmalu res shodil...user posted image

sem že od 7ih budna...sem cote pobrala, prat dala...prah brisala...tla spobrisala...v glavnem pridna sem bla...user posted image zaj pa še samo posesam...user posted image

aja...user posted image in user posted image  častim za prebujanje...in seveda lažji čvek...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 834
18.1.2009 9:44:54   
smejčica

Dobro jutro
še ena user posted image od mene. user posted image user posted image

Maja zarja

evo, bom tebe kaj vprašala glede trmarjenja (če bom rabla nasvet), ker je tvoja že starejša. Ko boš imela kaj časa, pa le napiši kako se spopadate z njeno trmo. No, mislim, ko bo kakšna taka zanimiva stvar. user posted image user posted image

Barby_nik

Ja, smo meli pestro, ja. user posted image user posted image user posted image
Se kar bojim spet it z malo v trgovino.user posted image Upam, da bo naslednjič manj radovedna.user posted image

Je dobro, da se pogovarjamo o tem....nam bo lažje, če si izmenjujemo nasvete. user posted image

Naša se je pa danes ponoči do treh nekaj zbujala. Ne vem, zakaj. Pol je pa dobro spala do jutra. user posted image user posted image

Bravo za Nika, da je tako lepo pančkal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
............in bravo za Nika, da že naredi kakšen korakec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo, sam ne želi si, da bi čimprej shodil. user posted image user posted image user posted image user posted image

Si bila pa že res pridna danes. Mene še vse čaka. user posted image user posted image
Kaj boš kuhala danes? Naj povem, da sem včeraj malečki dala fižolo za papat, danes pa bo prvič jedla pohano. user posted image user posted image user posted image Že manj kompliciram, ne da? user posted image user posted image

..............sonček je...........juhuhu......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 835
18.1.2009 9:53:41   
barby_nik
oj...

user posted image  smejčica za tebe...user posted image
ja res bo pestro, ko bo shodo...user posted image še bolj, ko je sedaj...

mi pa smo bli včeraj pop. pri enih kolegih na obisku...pa mi čvebimo, nik pa je bil pred hladilnikom, je one magnete gledo...pol naenkrat pa nekaj zruži...in kaj je blo?mali vragec se je potuhno, pa je element odprl in je posodo vun potegno...user posted image user posted image user posted image

mi bomo pa danes jedli gov. zrezke v gobovi omaki pa široke rezance ali pa svaljke...še razmišljam...mam do 15eh cajt skuhat...user posted image

no vidiš, pa sem vam danes sončeka poslala...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 836
18.1.2009 10:10:39   
barby_nik
user posted image smejčica kam si drgoč pobegnila???user posted image

danes pa ju3 še mam čaš čvekat...v tor. pa bo bolj bogo do petka...grema z nikom na bioterapije...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
18.1.2009 10:39:21   
smejčica

ta je pa dobra. user posted image user posted image user posted image Posode so pač zanimive, kaj čmo. user posted image user posted image user posted image user posted image

ma zdaj smo malo risali, pa tak......ko mi pa bo, morem it pa lase prat user posted image .

Bioterapije zakaj?

Saj jaz bom tudi bolj malo gor. Mam v petek izpit (tistega, ki sem pogrnila) user posted image , v soboto pa predstavitev(računovodstvo). Bom mogla kar delat. user posted image user posted image user posted image

Naša je bla danes ponoči tak smešna. Mi je moj zdaj razlagal, kaj je delala. Ko se je zbudla, ji je dal čaj....in seveda, da ne bi imela flaške predolgo pri sebi in da ne bi preveč spila, ji je hoto flaško stran vzet. Pa kar ni in ni šli, moj je pa vstrajal. In ko je mala ugotovila, da nič ne bo dosegla.....se je vdala. Pa ne za dolgo. Naredla se je, da spi. Ok, pa gre moj v posteljo. Je reko, še pet minut ni minilo....pa sem že videl kak se vstaja. Najprej se je vsedla v posteljici....pogledala, če spima in hopa po čaj. (seveda imamo mizo čisto skupaj k njeni posteljici). No, in si je vzela čaj, mojega pogledala, se vlegla in pila. user posted image
Baje je to 2 krat naredila. Mislim ...... kolk je navihana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem, me mala kliče.....

Neposredna povezava do sporočila: 838
18.1.2009 11:39:40   
maja zarja
Dobro jutro oz dan še z moje straniuser posted image
Smejčica pri vas pa imate pestro ponoči.Moja pa ponoči ni nikoli hotela piti,no razen mlekeca,jedla pa je do enega leta ponoči.Točno za svoj roj.dan pa je zadnjič jedla ponočiuser posted image .Pa včasih ko je bolana bi bilo dobro,da bi kaj spila ponoči,ampak noče,kar vstran porine flašo.Zdaj,ko pa sem brala vašo štorijo mi je pa kar fajn,da se je tak navadila.

No,da pa še jaz zdaj povem kaj se je nama danes zgodilo.Malecka je bila še v pižamici in je na svoji podlogici na tleh sedela in pisala po oni svoji tablici(piši briši tabla-mimogrede to pa je res super stvar,nič ne umaže pa hkrati se ji fajn zdi,da črgota).No in jaz pa se med tem časom umivam in oblačim v kopalnici.Nato pa pride k meni in pred mano leti skozi vrata nazaj v dnevno soba.P kar smrdi za njo in gledam kaj te ima na rumeni pižamici po obeh nogah do gležnjev rjave črte....nakar vredu pogledam in se je tako pokakala ,da je še po zoknčkah tekel drekecuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.1.2009 11:50:12   
maja zarja
bravo za Nika, da že naredi kakšen korakec. Saj bo, sam ne želi si, da bi čimprej shodil.
se podpišem

lp maja

Neposredna povezava do sporočila: 840
18.1.2009 12:24:22   
smejčica

O, maja zarja.....si prišla spet malo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, prav imaš. Imamo pestro ponoči, ampak ne vedno. Zdaj veliko krat že celo noč prespi ali pa se nekaj malega zbudi. Pride pa tudi kakšna noč, kot je bila tale danes naprimer. user posted image
Super, da Zarja ni navajena pit ponoči. To je res nekaj najboljšega. Naša pa brez flaše ne zna živet. user posted image user posted image user posted image

Ja, točno. Zdaj si me spomnila na to tablo. Sma z mojim že enkrat rekla, da moremo it po njo. Pa kaj, ko sma pozabla....in do danes je še nima. Upam, da nam v teh dneh uspe prit do nje. user posted image user posted image user posted image

Kaka neokusna štorija. Si kar mojo predstavljam. user posted image user posted image user posted image
Ma ne res, hecno je moglo bit. Nisi bla najbolj navdušena ala? user posted image user posted image user posted image

Naša se je zadnjič baje tudi fajn pokakala. Jo je babica pazila, ker sma midva bila v šoli. In seveda, moja mora imeti nekaj v rokah, da jo človek lahko previje. Babi pa ji nič ni dala tačas, in mala lepo se vdtala, hodila okrog.....je rekla še sama sreča, da sem jo hitro  spucala. Drugače bi meli vse v kakecu. user posted image user posted image user posted image user posted image
::::::polulala pa se je vseeno po sedežni.....user posted image

Majo hecne tile naši malčki, a? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 841
18.1.2009 12:35:33   
ksenci
naj se še jz javim. sem mamica 1985 letnika iz okolice celja. sem že iskala takšen čvek, vendar ga do zdaj ni bilo. sem prav vesela, da stre ga odprleuser posted image user posted image user posted image

imam sina Aljaža, ki je rojen 22.7.2008, torej bo kmalu star pol leta- ja kako hitro teče čas z našimi sončkiuser posted image

upam, da me sprejmete medseuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 842
18.1.2009 12:47:58   
blanka1
no pa se jaz se bi pridružla, če se lahko sem letnik 1985 iz slov. bistirce. doma inma Fiono staro skoraj 4 mesecev- cez 4 dni.
Poleg male dela se izpit- pa diplomo- tako da upam da mi uspe. Mala je se zaenkrat ful pridna le tu pa tam se najde kak dan ali noc- se polno dojima in je malo premalo spancauser posted image ampak nebi nic spremenila- zaa tako malo bebo.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 843
18.1.2009 12:49:21   
blanka1
aja moja je rojena 22.9.2008user posted image
vidim da sva z ksenci nekaj mesecev narazenuser posted image

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.1.2009 13:12:06   
smejčica

Pozdravljeni Ksenci in blanka1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako sta kaj?

Lepo, da sta se pridružili. Itak, da jau sprejmemo.Nas je vse manj.....verjetno zarad zimske utrujenosti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse so nekam poniknile, pa toliko nas je že bilo. user posted image user posted image user posted image

Kje so tisti časi, ko je moja bila v teh mesecih. user posted image

Verjetno nista šle vsega brat, ....pa se vama na kratko predstaviva.
Sem letnik 1985. Moja punca Lejla je rojena zadnjega novembra 07. Torej je sedaj stara že prek 1 leto in je prava navihanka. Sem iz Pobrežja - Mb.

Blanka1

tudi jaz še študiram. Lani še je blo super,ker je bla mejčkena... letos pa samo iščem ure skupaj, da se lahko učim, ker je že večja in seveda zahtevnejša. user posted image
Tako da....ko je še dojenček, gre komot šola, kasneje pa je vse težje, vsaj pri meni. user posted image

Zdaj pa le fejst čvekajta. .......da ne bo več vladalo zatišje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 845
18.1.2009 13:21:28   
ksenci
tud jz moram napisat še samo diplomo, ki pa jo moram resno začet pisat s prvim februarjemuser posted image upam, da mi rata, ker jo že pišem dve leti, zdaj pa že vodateče v grlouser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 846
18.1.2009 13:30:05   
barby_nik
Daaannnn....user posted image

Ksenci in Blanka1 DOBRODOŠLI...user posted image vi2 le čvekajta pri nas...user posted image

No jaz pa sem mamica malemu Niku, ki bo ju3 dopolnil 1 leto in 1 mesecuser posted image sem pa 87 letnik...in sem iz PTUJA...user posted image Jaz pa nisem študentka...Zaj trenutno sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje...user posted image

Hja pa sma bla prej malo zunaj, v trgovini pa to...sma šla atju v kontrolo...user posted image user posted image user posted image zdaj pa bom počasi šla kuhat, no malo še mam časa... čvekat...user posted image ni pa pančka...user posted image

Smejčica...ja Pobrežje-MB...user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 847
18.1.2009 13:43:59   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Naša se je zadnjič baje tudi fajn pokakala. Jo je babica pazila, ker sma midva bila v šoli. In seveda, moja mora imeti nekaj v rokah, da jo človek lahko previje. Babi pa ji nič ni dala tačas, in mala lepo se vdtala, hodila okrog.....je rekla še sama sreča, da sem jo hitro  spucala. Drugače bi meli vse v kakecu. user posted image user posted image user posted image user posted image
::::::polulala pa se je vseeno po sedežni.....user posted image

Majo hecne tile naši malčki, a? user posted image user posted image user posted image

Nik pa se mi je zadnič polulal na atjov pojšter...user posted image kak se mu je dopadlo...

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 848
18.1.2009 13:44:05   
blanka1
RES JE KO SO MALI JE VELIKO VEC CASA, KO PA POSTANJEO VECJI PA VEDNO MANJ- ZATO BI RADA TUD CIMPREJ NAPISLA DIPLOMO IN OPRAVLA IZPIT, KER POL BI SE ENEGA NAROČLI- TAKRAT PA SE BO MANJ CASAuser posted image TAKO DA
VESELO NA DELO
NO POTEM PA SE BOMO RAZCVEKALE TU GOR SAJ UPAM, KOLKO VIDIM DA NAM KAR DOBORO GREuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 849
18.1.2009 13:53:13   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: blanka1

RES JE KO SO MALI JE VELIKO VEC CASA, KO PA POSTANJEO VECJI PA VEDNO MANJ- ZATO BI RADA TUD CIMPREJ NAPISLA DIPLOMO IN OPRAVLA IZPIT, KER POL BI SE ENEGA NAROČLI- TAKRAT PA SE BO MANJ CASAuser posted image TAKO DA
VESELO NA DELO
NO POTEM PA SE BOMO RAZCVEKALE TU GOR SAJ UPAM, KOLKO VIDIM DA NAM KAR DOBORO GREuser posted image

Ja to pa je res...ko so mali so male skrbi...ko so večji...pa so velike skrbi...user posted image user posted image user posted image no pol pa kar obema želim, da čimprej opravita z pisanjem diplome...user posted image user posted image user posted image in, da vama bodo malčki dopuščali ta čas...saj user posted image , pa babica priskočijo na pomoč...user posted image

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.