|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 17.1.2009 20:59:40
|
|
|
|
smejčica
|
Oj, midva sma se že napapala, malečka aja. Naj vam povem današnjo zgodbo. Najprej smo z malečko šli malo na sprehod. Je bla ful pridna. Pa se malo sankamo, pa norimo, se žogamo, ... no, gremo v hišo za pol ure, nakar kliče moj brat (njen boterček), če gremo na kavo. Ok, mi smo itak nameravali v trgovino. Pa se mi lepo spravimo, vse lepo in prav. Pridemo v Europarka, pa .... ojoj. Malečko sem postavila dol, da je hodla, ker se ni hotela nosit. In pride neka družinica z mejčkenim bejbijem (seveda je bil še vozičku. Je mogo bit še novorojenček), mala spusti mojo roko in se zakadi v bejbeka. Ja, in ona bi ga tam gledala. Valda, men pa nerodno. HB sta se starša smejala. Ok, gremo v interšpara. Pa jo dama lepo v nakupovalni vozek. Mala lepo pridno sedi not (kot vedno do zdaj), gremo do igračk in mala princeska bi kar vse imela, hotla je ven z vozeka, .... smo raje pustili igrače in šli. Pridemo na blagajno, mala več ni imela obstanka not. Na vse pretege ven, ven, ven. Ok, jo dam ven in grem za njo. Po celem evroparku mi je hodla, jaz pa za njo... jo lovila....mah, gledali so naju vsi okoli. In kot da to še ni zadost.....mi je samo po trgovinah letala. Pa v eno not, pa ven, pa že v drugo, ....oh, sem si mislila.....Leon, plačaj že, pa pridi. Jej, kako je to blo. Ko sem jo pa hotla nest iz ene trgovine (ker so bli kozarci in take zadeve, da jih ne bi prevrgla), pa se mi je začela takoooooooo tulit, se zvijat, ....svašta, samo, da je ne bi gor vzela. Metala se mi je po tleh. Groza. Sem upala, da bo še vsaj par mesecev mir pred tem kaosom. Zadnje časa že zna zlo pokazat svojo voljo, meni se pa še vseeno zdi malo prehitro za takšne izpade. Prej je vedno blo fajn it z njo v trgovino, danes pa jo je nekaj spipalo. No, pol smo šli še z boterčkom in boterco na kavo. O tem raje ne bi.....lahko povem samo to, da je najprej polila vodo, pa cukerčke not namakala, kasneje pa itak da je mogla še šalca dol past.....pa smo mogli hitr it, da se ne bi porezala. Drugače je blo pa fajn. Evo kupili smo zobno ščetko na baterije. No ja, je malo čudno gledala.....se smejala....kot vedno.....na koncu pa itak dritje. Ona bi vse dala, da bi si lahko sama umivala zobeke. Nič, grem na priboljšek.
|
|
|