Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 13.1.2009 17:57:37
|
|
|
|
smejčica
|
Ne, nismo. Mi smo danes imeli dolgeeeeeee obiske. Je moja mami prišla. Je blo lušno. Kje so pa ostale pa nimam pojma.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 13.1.2009 18:52:48
|
|
|
|
barby_nik
|
čerrr.... jaz sem tu...ne vem, ki ve hodite? in kak ste kaj?mi uživamo...in mamo obisk... inigo... za stanovanje...ja saj to pa verjamem da staro pa mlado ne gre skupaj.. nič pridne bodite... papa
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 13.1.2009 19:15:02
|
|
|
|
Janey
|
čer otrok že spi, mi je v avtu zaspal upam da potegne v nočno, ker če ne imamo ponoči cirkus. kje ste???
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 13.1.2009 20:07:31
|
|
|
|
smejčica
|
Evo, moja tudi že spi. Z mojim bova pa danes verjetno spet kak film pogledala. Tako da, lepo čvekajte. Vas jutri preberem.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 8:48:16
|
|
|
|
smejčica
|
To včeraj pa je blo čvekanje. Ja, pa kje ste. Barby_nik, maja zarja, majar, janey, Inigo, in ostale. Če bo šlo tako naprej, z našega čveka več nič ne bo. Nič, moja pupa se je danes zbudila malo prej kot običajno. Vrjetno je vedela, da se zunajnekaj dogaja. Sneg namreč.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 9:13:36
|
|
|
|
barby_nik
|
DOBRO JUTRO....čvekice...evo kot reče smejčica prvo za vas ena otroška... in sicer za lažje prebujanje...in za pospešitev čveka... smejčica pri vas sneži?pri nas na ptuju gre dež... grem nik se zbudo...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 9:45:16
|
|
|
|
Inigo
|
pri nas pa snežiiiiiii!!!
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 11:02:28
|
|
|
|
smejčica
|
Hej pri nas je tudi vse belo. Zdaj trenutno nič ne pada, je pa prej šel bolj taki ledeni sneg.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 12:11:56
|
|
|
|
Janey
|
dan pri nas je tudi vse belo. joj škoda da sma taka šmrkača, zdaj bi bilo tako lušno na snegecu
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 12:28:28
|
|
|
|
smejčica
|
Janey je lušno zunaj ja. Sem prej malo šavflala. Sem bla pridna, ne? Saj bo. Itak pa če ni vročine, lahko greta malo ven. Bo fajn za nosek. Jaz imam pa danes spet šolo, tako, da veste, zakaj me ne bo nič gor. Kako ste pa kaj drugače? Moja je sedaj zaspala. Tako da mam eno urco mir.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 14:02:07
|
|
|
|
smejčica
|
Ja, lubice moje, kje ste? Smejčica vas pogreša.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 14:50:48
|
|
|
|
barby_nik
|
dannn.... mi smo se malo prej napapcali, smo danes jedli rižoto in solato...mjammm... zdaj pa grem seveda posodo umit...pa mi glih najbolj ni... smejčica ju3 gre moj že delat, tak, da bom bolj čvekala...zaj se mi zdi, da tudi težko do rr pridem..če je on nonstop gor... pridne bodite...papa
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 16:59:53
|
|
|
|
mižek
|
En lep snežni pozdrav, sem našla malce časa tudi za vas , imam kar gužvo, doma in v službi, pa ve? Sedaj sem in atija spokala k tašči, jaz pa imam malce časa za rr, upam, da se katera kaj oglasi
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 17:11:57
|
|
|
|
barby_nik
|
oj, mižek... že hodiš delat?pridna... kak pa je kaj gal? in mate v vaših koncih polno snega?no jaz tudi ne vem kje ostale hodijo...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 17:50:30
|
|
|
|
mižek
|
oj, barby, ja sem začela že lani novembra, zaključujem pripravništvo, še do fe3bruarja imam pol pa se bom tudi jaz vpisala med iskalce zaposlitve. Ja, belo je zunaj, ampak ni sneg, pač pa leden dež, tako da je vse zmrznjeno, kriza je tu, pa še ceste niso nič ščiščene. ja ne vem no ta naš čvek nam nekak ne uspeva, pa ne vem zakaj? saj ti si nam tudi že pred časom potihnila nekam, pa sem jaz imela samogovore, se spomniš
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 19:02:33
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek ja ne vem no ta naš čvek nam nekak ne uspeva, pa ne vem zakaj? saj ti si nam tudi že pred časom potihnila nekam, pa sem jaz imela samogovore, se spomniš o ja še dobro se spomnim... pol pa sem se čudežno nazaj javla, pa več nobene ni blo... jaz sem se že tudi, na zavod prijavla..samo mi je zaj problem nastal, ker gre nik komaj septembra v vrtec... varstva pa nimam nobenega...T***A pa odpade... tak, da še boma kar lepo uživala doma... smejčica...ju3 zjutraj bom bolje čvekala, bom vsaj do rač. prišla...sma z nikom sama...tak, da zaj naj naš čvek ponovni zagon dobi... in kak je blo na faxu? pri nas na ptuju pa gre snegec... nič grem pomalem nika tuširat, pa spančkat dat... tipkam še kaj pol, če se bo le katera javla...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 19:53:59
|
|
|
|
smejčica
|
Ojli, lep snežen pozdravček iz Pobrežja. Kako ste kaj, drage moje? Midva sma šele ob sedmih pršla domov. Pol pa tak este. Najprej malečka papico (rižolino), nato midva (segedin, ker kosila še nisva imela ). Tako da, zdaj sem si pa vzela čas, da se vam malo oglasim. V šoli je bil tak bed. Računovodstvo je tak obširno. Grooooooooza. Že vidim, da bom pogrnila. Barby_nik te pa le oglasi se jutr bolj pogosto, drugače lahko čvek kar zapremo. Zdaj ti je itak oproščeno, ker maš svojega možeka doma. Saj je lušno, da ne rabiš še v službo it, ala? Mižek In kak je pripravništvo?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 20:36:50
|
|
|
|
Inigo
|
na katere fakse pa kj hodte? je kera z EPFa?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 21:00:41
|
|
|
|
smejčica
|
Inigo jaz hodim na Visoko poslovno šolo, Mb. Za ostale pa ne vem. Evo, moja bejba aja. Je danes imela šanso eno uro potegnit, pa je hitro izkoristila. Bomo vidli, kako bo ponoči. Do sedaj je bila praksa pri nas, da ni smela it prehitro in ne prepozno spat. V obeh primerih je bila slaba noč. Tako da od sedme do osme ji najbolj ustreza. Nič, hitr še kaj povejte, drgač grem.........
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 22:17:39
|
|
|
|
smejčica
|
Nič, če se vam ni............. ...............jaz tudi grem Aha, pokvarjena sem. Lepo ajajte. Bay
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 14.1.2009 22:20:57
|
|
|
|
barby_nik
|
čvekice moje lahko noč vam želim...pa malčkom sladke sanje... se tipkamo ju3 zjutraj...častim eno otroško kavo... LAHKO NOČ.... smejčica...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 15.1.2009 10:01:51
|
|
|
|
smejčica
|
Dobro jutro, še vse ajate? Evo, jaz sem kavico že spila......zdaj čakam še barby_nik, da časti njeno brezkofeinsko.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 15.1.2009 10:17:40
|
|
|
|
barby_nik
|
DOBRO JUTRO.... pa je pri nas tudi snegec.... in za prebujanje... mi2 z nikom pa sma danes pančkala, do pol 10ih... in smejčica kako si mi kaj?bom zaj res bolj čvekala...mam kar slabo vest...pa dug cajt mi je full bil...po rr... pridne bodite...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 15.1.2009 10:33:59
|
|
|
|
smejčica
|
Pozdravljena, barby_nik. U, sta pa dolgo ajala. Moja me je ob devetih zbudila, četudi je bla bolj slaba noč. Sicer se je večino moj vstajal, pa vseeno. Sem si pa mislila, da bo tako, ker je šla včeraj pozno spat. Drugače pa, .... ni panike, bodi brez slabe vesti. Sam glej, da v teh dneh malo nadoknadiš. Kaj boste kaj počele danes, babe? Midve bova malo risali. Smo kupili voščenke, plastelin, .... pa bomo vidli, če ji bo zanimivo. Do zdaj je risala samo z kulico in barvicami. V načrtu imava še, da se grema malo sankat.....pred bajto. Se že veselim današnjega dne. Za kosilo pa še ne vem, kaj bo. Razmišljam, da bi naredila špinačo in pire. Trenutno mi je to najhitreje. Pa ve?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 15.1.2009 11:52:00
|
|
|
|
barby_nik
|
oj... mi2 grema zdaj ob 13ih k P. na kontrolo, mogoče ga bo tudi cepla... kuhali bomo kar gobovo juho...s pakla... bomo pa tudi šli pol malo na snegeca...da ga te nik končno vidi...in proba kakšen okus ima... nič pridne mi bodite babike se tipkamo pol kaj.. grem se morma it rihtat...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.