|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
9.1.2009 12:43:57   
smejčica

Mi jo pa vsi trije obožujemo. Seveda z ogromno kisle smetane. user posted image user posted image

Moja user posted image zdaj aja, tako da imam čas malo nekaj podabatirat, sam ko nobene ni. user posted image

Mi imamo sedaj problem z zobki. Sprednji zobek ima malo rjavkast. Zdaj se še na enem polek začenja delat. Pa ne vem, zakaj. Čistimo vsak večer temeljito. Vse ostale ima lepe. Tega pa nekak ne spravimo dol. Bom zdaj uvedla umivanje 3 krat na dan, upam, da izgine. user posted image

Kolk je lušno, da je petek. Obožujem vikende. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 676
9.1.2009 12:59:37   
Inigo
jst sm pa danes opazila d ma zgoraj belo unkico, tko da bo očitno miš dobil še zgornje enkice user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 677
9.1.2009 13:39:06   
barby_nik
dan...

user posted image  mi smo se najedli...repice...user posted image user posted image  šel delat...mi2 pa grema zaj na sprehod...user posted image

uživajte...

user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 678
9.1.2009 14:31:38   
maja zarja
Smejčica-to se pogosto pojavi na mlečnih zobkih.Moja sestrična je imela vse rjave,pa umivanje ni nič pomagalo.Zdaj pa je stara 20 let pa ima zobe kot bisere.Tak da nič bat.

Barby-nik uživajta na zraku.

Mi pa gremo zdaj v šoping.....joj to pa obožujem.user posted image Sploh če dragi financirauser posted image user posted image user posted image pa še neke bone za Evropark imam,pa za Pikapolonco........bo veselica.......na koncu pa tak ne kupim ničesar zase ampak samo za piko poko malo.

ok se tipkamo zvečer ....pa pa

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 679
9.1.2009 14:49:55   
smejčica

Evo, midvi sva tudi ble malo zunaj. user posted image

Zdaj pa že veselo kuhama. user posted image user posted image

Maja zarja
si me malo pomirila. Pa vseeno upam, da se tega znebimo. Bom še probala s pleničko malo umit, bo pa mogoče kaj bolje. Mi bomo pa jutri šli malo po nakupih. Danes je na vrsti učenje. user posted image Bo pa zato jutrt tolk boje. user posted image
Mi pa običajno bolj hodimo v bejby center. To pa zato, ker imajo tam en mali kotiček za otroke in mala tam tak uživa. user posted image user posted image

Jaz zadnje čase tud ne kupim nič za sebe. Saj se mi zdi, da nič nimajo. Vse je tak ozko, da sem ko napihnjen sod, če gor oblečem. Saj bo enkrat spet boljše. Vedno si rečem, da se bom spet bolj gibala, pa za to enostavno nimam časa. user posted image
Komaj čakam, da bo mala še malo zrasla in me prisilila z letenjem. user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 680
9.1.2009 18:05:29   
barby_nik
user posted image

kaj zdaj, kako smo?user posted image  mi2 lenarima...risanke gledama...pa malo sma tečkasta...user posted image nik je zgleda danes premalo spal...user posted image

user posted image mi pa bomo drug teden šli malo na razprodaje pogledat ma  user posted image  dopust...user posted image bomo malo uživali...user posted image jaz si tudi sto vaških let že nisem kupla nič za oblečt...rajši niku kot sebi...user posted image

nič grem papa...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 681
9.1.2009 18:48:29   
smejčica

Hay.
Malo sem brskala po forumu, pa sem našla eno zanimivo debato. Gre se za kašelj.
Če bo katero zanimalo:

http://www.ringaraja.net/forum/Ka%C5%A1elj/m_3485167/tm.htm

Drugače pa. Igramo se, igramo, igramo.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 682
9.1.2009 20:03:09   
smejčica

Evo, moja user posted image že spančka.

Kako ste kaj?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 683
9.1.2009 20:09:25   
barby_nik
user posted image user posted image  lejli..

nik pa tudi že pančka...user posted image

jaz pa si grem naret čajčka z rumčkom...
se mi je tak zluštalo...user posted image

smejčica...vredek sem...ma lubi od ned. dopust...bomo malo skupaj...cele dneve...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 684
9.1.2009 20:10:06   
Inigo
Brin že tut spančka. je tk lepo dans zaspal... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
9.1.2009 20:10:10   
barby_nik
Pa ti kako si kaj?
ju3 10:40 držim pesti...mislim,da je prava urauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 686
9.1.2009 20:10:52   
barby_nik

user posted image  brin....

joj,da bi le pančkali celo noč...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
9.1.2009 20:15:19   
Inigo
mi zaenkrat nimamo težav s spanjem. edino kadar ga šraufa, kr ne kaka redno. tista noč je bolj nemirna. ampak da bi se pa zbudil ob 3eh in nič več spanja... se nam pa še ni zgodil! user posted image že trkam, da se nam niti ne bo user posted image se pa zbuja zjutraj okoli pol osmih.

Neposredna povezava do sporočila: 688
9.1.2009 20:28:00   
barby_nik
inigo...tvoj miceni pa je res priden...super...in tako tudi ostane...user posted image

no smejčica kje se skrivaš...?user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 689
9.1.2009 20:30:50   
smejčica

Bravo za naše sončke. user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Nik, bravo Brin. user posted image user posted image user posted image

Barby_nik. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, je prava ura. Me že lep čas stiska. Pa saj bo. user posted image user posted image

Jaz tud upam, da bodo celo noč pančkali.

Naša ponoči zelo rada pije. Seveda sladkan čaj, ker drugega noče. Včeraj pa sma ji za ponoči naredila samo eno flaško sladkano (pa še to pol žličke na celo flašo). Drugače ima 3 flaške narejene za ponoči. No, ostali dve sta bli nesladkani. Sem se enkrat mogla vstat in ji dat sladkano. To je blo pa vse. Prav hecno mi je blo, ko sem ponoči posušala, kak je pila tisti nesladkan čaj. Naredila požirek, dva...zabrisala flaško, pa si vzela dudo. In tako se je ponavljalo. Hb ni blo problema. Je pa spila ful manj, kot običajno. user posted image user posted image user posted image
Tako da, za danes imam isto pripravljeno. Upam, da jo boma odvadla sladkanega čaja. user posted image

Sem enkrat že probala z vodo, ma ni šans. Samo tulila se je. Nisem imela srca, da bi jo pustila user posted image .

V glavnem bejbe, ne dajajte svojim user posted image sladkih pijač. No, mislim tiste, katerih vaši user posted image so še mejčkeni. Jaz sem naredila napako in ziher je ne bom več. user posted image
Dejstvo je, da sem ji jaz začela dajat tekočino, da ne bi toliko jedla (ker je bla že ornk velika jedka). Pa ker mi je samo sladkano pila, sem ji pač sladkala. Zdaj pa mam. user posted image

Nič, zdaj pa dost mojih dogočasnih zadev.

Grem na priboljšek.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 690
9.1.2009 20:44:03   
barby_nik
user posted image  smejčica...jaz pa sem HB nika navadla, da ne pije sladkanega čaja...mu dam žlička meda pa je...pa to na celi lonec, ko mu ga kuham...user posted image

jaz grem tudi na pribolšek pa na čaj...user posted image

nič še tipkam pol...grem,je sila...user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 691
9.1.2009 20:55:04   
smejčica

Evo, sma si midva tud zdaj en fajn topel domač zeliščni čajček privoščla. Sicer brez ruma, sta pa notri limonca in med. Ne vem zakaj, ampak zdaj mam ful lute na med in limono. Pa ju nikoli nisem ravno marala. user posted image

Fajn, da ga nisi tak navadla. Res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

Neposredna povezava do sporočila: 692
9.1.2009 21:35:55   
annnna
evo še mene... moj majči pa samo nesladkan čaj pije. ne mara sladkanega. če je slučajno zaprt mu dam malo sladkanih kamilic pa ga morem prav prisilit da mu steče par kapljic v usta... hvala bogu

za spanje pa je zdaj že dve noči celi prespal in sicer zaspi ob pol osmih, osmih vstane se pa ob šestihuser posted image user posted image user posted image

sej vem da je to itak dolgo sam jaz umiram ob šestih zjutraj...od pol osme mi ni panike se vstat ob šestih sem pa ko cota in pol komaj čakam da je ura 10 ko gre spat spet da jaz še malo z njim potegnem ker drugače sem gnila celi dan... nikak se ne morem navadit pa tudi če grem zvečer hitro spat.

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 693
9.1.2009 21:44:46   
smejčica

Nič, drage moje.

Po dooooooooolgem času se bom že tako hitro hitro poslovila.
Grema z dragim gledat en dober (vsaj upam, da) film.
Ne me preveč pogrešat.
user posted image user posted image

Annnna

Če ima probleme z zaprtostjo mu lahko daš tudi sok namočenih sliv, al pa slive same, glede na to da je že velika pupa. user posted image Ali pa kak jogurt, kako juhico, ...user posted image No, saj itak sama veš. user posted image user posted image user posted image

Glede spanja pa..........saj bo minilo.
Naša je tudi imela obdobje, ko se je hitro vstala. Kaj češ. Se nama je pa kar vleklo, dokler ni ati prišel domov, ker sma bli tako zgodnji. Kje so tisti časi.....je bla glih kakih 5, 6 mesecev stara. Je blo pa vseeno tolk fajn, ker sva z mojim lahko skupaj kavico spila, preden je šel v službo. Zdaj tega že doooooolgo ni. Me sam kavica čaka. user posted image user posted image user posted image

Nič, čvekce..........zdaj pa res grem.
Lepe sanje vsem vam in vašim user posted image .

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 694
9.1.2009 22:09:28   
annnna
no midva kavice ne pijema tak da me nebi motlo da bi malo potegnuser posted image o ampak fajn je vedet da še vedno obstaja upanje, da se nebo stalno tak hitro vstajal...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 695
9.1.2009 22:11:33   
annnna
sej zdaj mu že dolgo nisem dala kamilic, mu dam že malo jogurta.
sem mu včeraj dala pa je zdaj že enih 6x sračkaluser posted image
sliv pa še mu nisem probala dat, bom pprobala, čeprav je pri sadju kr zbirčen...

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 696
9.1.2009 22:12:02   
annnna
aja pa posodobla sem malo profil, sem dala malo novih slikic gor.user posted image ..

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 697
10.1.2009 10:03:44   
katjakokol
barby tvoj mali pa je res pravi cukercek
kake lepe lase imauser posted image user posted image user posted image
kaj mate malega kuzeka

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 698
10.1.2009 11:13:35   
tatly
hey.mi smo od doktorja-uhic nima vec vnetih edino kaslja se kar lahko baje traja vec kot 4 tedne.
barby_nik-hvala za zs
no da se vam povem vceraj sem zvedela da mi je umrl dedekuser posted image ,gdaj bo pogreb se nic ne vemo ker nevejo povedat gdaj ga bodo kuriliuser posted image
pa pa

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 699
10.1.2009 13:14:17   
smejčica

Dober dan. Se vem spet malo javljam. Kako ste kaj?
Slabo čvekate, vidim. Se pozna, da je vikend in imate svoje dedce doma. user posted image

Annnna.

Moja pa vse tako rada papa. Že morem prav gledat, da ni vse fejst kalorično. Če bi lahko bi tak samo jedla, pa pila, pa špičla.user posted image
Drugače pa probaš dat slive v manjši meri  zraven drugega sadja, da jo malo pretentaš. user posted image user posted image user posted image
Ima raje zelenjavo?

Bom sedaj šla malo tvoje slikce pogledat. user posted image user posted image

Tatly

super, da je Stella boljša. Saj bo. Prehladi so pri malčkih zelo trdovratni. Že zaradi tega, ker jim ne morem dat nekih pametnih zdravil. Tvoji pikici želim čimprejšno ozdravitev.user posted image user posted image

Dedek ti je umrl?user posted image Joj, sočustvujem s tabo. user posted image Res, moje sožalje. user posted image Pri takih stvareh ostanem brez besed. user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.