|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
10.1.2009 13:51:07   
barby_nik
user posted image

Hja moj dedlek, je malo prej odišo delat...user posted image tak,da sma z nikom do večera sama...user posted image

nisem mela dopoldan kaj extra časa čvekat, sem kuhat začela bolj hitro...sem delala čufte pa pire krompir...sem jih delala prvič in so ble full dobre...user posted image  barby...joj kak sem ponosna...user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem posodo umit...pol pa malo pucat...nikec pa pančka...user posted image je pančko zjutraj do 6ih...pa flaško pojedo pa dalje zaspal do pol 8ih...user posted image  nik...

user posted image  ju3 pa gremo k moji mami na kosilo..tak, da ne rabim skrbet kaj bom kuhala...user posted image

nič grem še ven enega popušit...

uživajte mi...pa tu pa tam se kaj oglasite, da vem če še sploh dihate...user posted image

smejčica...naš nik je tudi pravi jedec...sma se oni dan pred sprehodom doma napapcala meseka in riža, pa sma šla k enim kolegom na kafe...so glih meli kosilo,pa je začel amm,ammm pa je še pol tam jedo paprikaš...user posted image prava faca je...

tatly...super za tvojo pikico...pa naj ji kašelj tudi čimprej mine...drži se...user posted image user posted image user posted image

katjakokol...hvala...pa pride še kaj k nam čvekat..ne se samo občasno javlati...user posted image kdaj greš v rim?ko greš drži se in dddiiihhhaaajjjjj....user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 10.1.2009 13:58:29 >

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
10.1.2009 18:38:38   
barby_nik
oooooo...tukaj pa je tema...user posted image

kje se skrivate, da se nobena nič ne javi...user posted image jaz sem vse popucala kaj sem misla...user posted image
zdaj pa si user posted image  kuham...se mi je tak zluštala..user posted image

nič uživajte...

papa

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 702
10.1.2009 18:51:39   
smejčica

Hay

ja, vikend je, pa forum sameva. user posted image user posted image

Mi smo bli malo zunaj, malo sem pospravljala oblačila, ki so ji že premala. Pa tako.

Pa izpit sem naredila, zdaj pa s povno paro naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si pa res velika kafetarica, glede na to, da še tako pozno kavo piješ. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 703
10.1.2009 19:02:29   
barby_nik
user posted image

user posted image                   user posted image                            user posted image

SMEJČICA........za opravljen izpit...user posted image

zunaj pa je mrzlo, ko user posted image ...pa jaz kavo pijem kda češ...pa kljub temu lahko spim...pa najboljša mi je kar grenka...user posted image user posted image user posted image

mi2 z nikom pa samevama...user posted image

user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 704
10.1.2009 20:28:49   
smejčica

Hvala, barby_nik. user posted image

ma ja ful je mrzlo. Ampak mi smo se še ob 18.00 šetali zunaj na okoli. Ker pač mala more vse pregledat, da lahko gremo naprej. In sprehod je doooooooooooolg. user posted image

Jej, sem se zdaj napokala solatke. Uffff.user posted image

Moja že nekaj časa aja. Midva pa še zbirava predloge, kaj bova počela. user posted image

In kdaj tvoj pride domov? Se mi zdi, da pa ja nonstop dela. user posted image

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 705
10.1.2009 20:33:04   
smejčica
http://www.ringaraja.net/forum/sirup-za-izkasljevanje-in-sirup-proti-kaslju/m_3623471/tm.htm

še ena tema, ki je bila danes odprta, če je slučajno niste videle.
Vam take linke kar prpopam, ker se mi zdijo fajn.user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
10.1.2009 21:41:23   
smejčica

Ja, babe, kje ste?

Bom jaz tudi šla. user posted image

Lepo ajanje vsem. Bay, bayuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
11.1.2009 8:54:33   
barby_nik
dobro jutro...user posted image in za pušačice user posted image (priboljšek) zraven...user posted image

mi pa smo pančkali do pol 8ih...user posted image nik...s tem, da je snoči zaspal komaj ob 23ih...user posted image
mu ni blo za ajat it...

nič lepo nedeljo vam želim...

papa

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 708
11.1.2009 10:05:04   
Janey
dan

mi smo čez vikedn leteči zato ni časa da se kaj javimo. zdaj je pa pakiramo in gremo na sneg. sem prišla samo povedat da smo našli stanvanje in se selimo...na pobrežjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuhuhu

Neposredna povezava do sporočila: 709
11.1.2009 17:24:15   
Inigo
mi smo pa bli danes na kopanju v Dobrni. blo je super! mali se je ful rad kopal...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 710
12.1.2009 11:08:37   
smejčica

Hay.

Slabo čvekate, bejbe. user posted image

Vikend je za nami. Na žalost.Pa tako je blo lušno. user posted image

Janey
kam na Pobrežje? user posted image

Inigo
vrjamem, da je blo lušno na kopanju. user posted image

Barby
kako si kaj?user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 711
12.1.2009 11:12:36   
Inigo
janey - stanovanje bosta kupla al gresta v najemniško?

midva sva pa stanovala pri planetu Tuš, v tistem malem starejšem bloku - Preradovičeva 29. kak je blo luštno tam... tam je Brin nastal user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 712
12.1.2009 15:45:17   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

smejčica in majar kje sta vi2 doma??

jaz sem v mariboru-center...
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Nas je nekaj, čvek.....bi blo fajn, če bi Majar spet naredila kak seznamček (ko bo imela kaj časa), pa da bi zraven dopisala iz kod prihajamo.

aha... tole bomo pa zrihtale, dobra ideja! pa mi dajte kar za ZS poslat, da vas ne bom zdaj tule iskala...
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

lepo ste se vceraj nacvekale
majar-nevem eni pravijo par zlick eni vec zlick,,po moje bol si haklik slabse je,pravijo da naj nebi tlko naenkrat,saj si sama vidla da ji ni blo nic,,kaj pa so nam davali pa smo zdaj taki lusni

je treba delat vse z očutkom, pravjo. mama že ve!user posted image

smejčica..user posted image user posted image user posted image za opravljen izpit! kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 713
12.1.2009 15:47:28   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

midva sva pa stanovala pri planetu Tuš, v tistem malem starejšem bloku - Preradovičeva 29. kak je blo luštno tam... tam je Brin nastal user posted image

ja tam je pa res fajn... je bla prijatelca s tipom tam doma, od zunaj res bol tak zgleda, sam je v čist v redu. a tam ste ga nardili? mi pa našo na cesti zmage,na taboru user posted image

kak pa to, da ste šli pol v velenje?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 714
12.1.2009 20:29:50   
smejčica

Majar

hvala. user posted image

Kaj zdaj? Kje ste? Kaj delate? user posted image
Jaz vas že pogrešam. user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 715
12.1.2009 21:04:34   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: majar.

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

ja tam je pa res fajn... je bla prijatelca s tipom tam doma, od zunaj res bol tak zgleda, sam je v čist v redu. a tam ste ga nardili? mi pa našo na cesti zmage,na taboru user posted image

kak pa to, da ste šli pol v velenje?

jst sm drgač Velenjčanka. pa sva iskala v MB stanovanje pa nisva nč tko našla v tistem času in sva pol na hitro pocvirnala v Velenje. tu sva pa ravno par dni nazaj stanovanje kupla. 3 sobno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 716
12.1.2009 21:22:05   
barby_nik
user posted image dobro večer....user posted image čvekice...

kako smo kaj?user posted image mi smo se danes celi dan potepali, tak da se nisem mogla nič javit...user posted image mi je bil dug cajt po vas...user posted image

tipkajte pa še se javim kaj...
grem nika pančkat dat...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 717
12.1.2009 21:24:29   
smejčica

Inigo

Vau. Kje?

Barby_nik.
Vidim, da prideš vsake toliko časa gledat, če je kaj novega. user posted image
Kako je kaj zdaj, ko maš oba frajera doma? user posted image user posted image user posted image .............sem ti kar malo favš. user posted image user posted image user posted image
Ti sam uživaj. Teden hitro mine. user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 718
12.1.2009 23:05:10   
smejčica

Nič, vidim da niste za čvek. user posted image

Bom jaz tudi šla počasi pod odejo.

Se beremo jutr, če vam bo. user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 719
13.1.2009 9:23:59   
Inigo
smejčica - u bistvu je tko... zdaj živimo skupaj z babico v 3sobnem stanovanju čist v centru velenja, si delimo cca 85m2. ampak staro in mlado ne gre skupaj! in smo se odločli, da nardimo tko, da babici kupimo manjše stanovanje in mi ostanemo v tem. tko da smo babici kupli 1 sobno stanovanje, ona pa je nam pustila to. tko da smo v bistvu kupli 3sobno user posted image skratka - fajn smo skos pršli! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 720
13.1.2009 10:30:48   
smejčica

Aja, tako je to. Ja fajn no. Mata pa v redu babi, da je bla za to. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.1.2009 11:53:39   
Inigo
pa nismo se več najbolje razumeli... saj veš generacijski razpon user posted image in sva hotla it v najemniško. pol ko sva obelodanila, da mi gremo, smo se pa mal dol vsedli in pogovorili in prišli do te možnosti. in bo tko najbolš!

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 722
13.1.2009 13:49:29   
Janey
dan

inigo to sta mela pa srečouser posted image user posted image

mi smo bol slabo, vsi bolaniuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.1.2009 13:56:44   
Inigo
pišuka, tut tu mamo srečo... nismo nič bolani! user posted image
hitro se pozdravite, janey! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 724
13.1.2009 17:44:45   
Inigo
pa kaj ste vse pomrle al kaj?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.