|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 1.4.2010 12:44:37
|
|
|
|
smejčica
|
Mižek A veš. Naj ti ne bo žal, ker v času porodniške nisi iskala službe. Lahko da bi kaj dobila, lahko pa tud ne. Nima smisla se sekirat in razmišljat o tem. Marsi kaj bi lahko delali drugače, pa nismo. In vse je za nekaj dobro, pravijo. Srčno želim, da ti uspe in da dobiš službo, ki ti bo ugajala. Res. In verjamem, da ti bo lažje že zaradi stroškov, ki nastajajo zaradi gradnje. Saj bo, veš. Ne vdaj se. Priložnost se bo slej ko prej prikazala. Tina Jaz nič ne barvam. Letos bomo samo malo tolk da bo mali zanimivo. Pa še to ne v barvah ampak z nalepkami. Drugače pa smo jih doma vedno nekaj pobarvali. Najbolj všeč so mi bile tiste, ki so se barvale z domačimi barvami. No, v soku rdeče pese, teranu,čebuli ... sem ravno včeraj zasledila na rr(mislim da eko kotiček al nekaj takega) par lušnih idej, kako jih barvat. Sem pa sama en krat za foro nesla jajce k mravljicam na mravljišče. In jo tako zanimiva nastala. Seveda tega potem nismo pojedli. Dona Jaz pa poznam punče 3 sestrice. In vsaka je šla v vrtec eno leto pred šolo. Nobena ni imela problemov z navezovanjem stikov, zato ker je bila ves čas doma. Jaz mislim, da je to zelo odvisno od karakterja otroka in tudi od razvojne faze. Ne vem še, kam bi se vpisala. Morem zdaj te dni malo pogledat, da ne bom zamudila vpisa. Ful bi delala nekaj z otroci, pa ne morem zaradi neprimerne izobrazbe. A, točno danes je že 1.april. Uf, mine. Ja, nisem koga nahecala in nobeden še ni mene. Zgleda, to ni več v modi. Jaz sem mojo mami vedno nekaj. Običajno je bila fora, da mi iz radjatorja voda teče. Hehhhe, pa je vedno padla na foro ali pa se je vedno delala, da bi jaz mislila, kolk sem jo potegnila. Evo, mali ima sedaj že kosilo brez dodatka mleka, ker je gh lepo sprejel. Zdaj sma uvedla že korenček, krompir in cvetačo. Pa zvečer mu dam kar nekaj rižeka.In papa s takim veseljem. Spimo pa zdaj spet malo slabše. Jah, saj bo, a ne.... Mala je tud ok. Včasih pridna, včasih žleht. Zdaj je na čase prava mala navihanka. Res, kot da bi človek mel že najstnico doma. Pa si nekaj v glavo zapiči, pa tak more bit. Ma, ful me že komandira. Ko je pa treba pospravljat igrače, pa ona nima časa, beje. Nič, grem zdaj....
|
|
|