|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.3.2010 11:31:53
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Dober dan. Naša Lejla je včeraj šla že ob sedmih zvečer spat,ker se je zjutraj tolk hitro vstala in je seveda danes ob pol osmih bila že pokonci. Jah, pa kaj čem, a ne. Nekaj do devete sem pa kar malega šla zbudit in se zdaj lepo igrata. Mala mu nosi igračke, mali pa ima sedaj obdobje, ko vse, kar ne pristane v ustih, leti na tla. Itak da je malečki to smešno, pol se pa oba tolk smejita. Ma, res mižek-je tako.Ful hitro čas beži. Saj ne morem vrjet. Se mi zdi, da je ravno mala bila pri uvajanju gh, zdaj je pa že mali tukaj. In, razmišljate kaj o vrtcu? Midva ju boma menda drug mesec šla vpisat. Ma ful ne vem, kaj naj. Po eni strani nimam pojma, kdaj bom službo dobila, spet po drugi strani želim, da gre mala v vrtec. Oh, kolk je to smotano. Pa uvajanje, pa to....groza. Si ne znam predstavljat, da dobim morda kako službo, pa bi morala biti veliko na bolniški, ker bi vse mogoče prinesla domov, sploh mali. Kje ste pa ostale kaj? Vsem želim lepo preživet današnji dan-je le nekaj posebnega za nas, a ne? mi2 ga bova tudi vpisala, mu ful manjka družba, in mi je prav hudo ker je nonstop z nami odraslimi. Pri vama pa kaj te vem če se vama splača, glede nato da nebo ne sem ne tja in bo mali že lahko zganjal norčije z njo, ne vem to se itak mora vsaki starš sam odločit, ampak jaz ga nebi dala v vrtec, če bi imel svojo družbo itak je to poanta vrtca, da se otrok lahko igra z otrokom, saj itak da se naučijo tudi nekaj, ampak večino časa se še igrajo. Jaz bi si na tvojem mestu poiskala kako znanko ali pa študentko ki te nebi preveč zakasirala, in bi v primeru da najdeš službo bila brez skrbi. Priporočam pa ti da začneš pisat prošnje že sedaj dokler si še v porodniški, ker meni je ful žal da jih nisem že med tem pisala in sem čakala da se mi je vse izteklo Jaz sem hodla danes na razgovor v vrtec in seveda so že imeli nekoga v mislih tako da jaz odpadem, pa saj sedaj itak imam neko delo, da nam bo lažje, meni ker nebom vedno doma, mojemu pa ker ga bom malo finančno razbremenila. Pa še Gal bo imel korist ker sem se odločila da ga bom včasih zraven vzela, seveda ne takoj na začetku, malce pozneje, ko bom jaz že obvladala situacijo Ja dan pa je res nekaj posebnega, najlepše bo ko bodo ti naši malčki že tako veliki, da nam bodo sami kaj prinesli (kako rožico, ki jo bodo nabrali na bližnjem travniku) ali narisali, no pa saj se bo mogoče ati spomnil in bosta skupaj nabrala
|
|
|